­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5.7Hot Seat

Hot Seat

Un fost hacker este for╚Ťat s─â p─âtrund─â ├«n institu╚Ťii bancare de nivel ├«nalt, un alt b─ârbat trebuie s─â ├«ncerce s─â p─âtrund─â ├«n cl─âdirea capcan─â pentru a-l scoate pe t├ón─âr de pe scaunul fierbinte.

R
5.7
2022Action87 minVezi Filmul
HD_RO5.7Captors

Captors

Alys - o victim─â a traficului de fiin╚Ťe umane care a sc─âpat cu greu de r─âpitorii ei cu zece ani ├«n urm─â - se confrunt─â cu trecutul ei traumatizant atunci c├ónd o rud─â ├«i las─â conacul s─âu izolat, ├«nz─âpezit. De╚Öi noua cas─â prezint─â la ├«nceput promisiunea unui nou capitol ├«n via╚Ťa ei, Alys este ├«n cur├ónd asediat─â de halucina╚Ťii ciudate ╚Öi adversari mortali ╚Öi trebuie s─â lupte pentru a supravie╚Ťui p─âstr├óndu-╚Öi s─ân─âtatea mintal─â intact─â.

R
5.7
2022Horror94 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fortress

Fortress

Povestea se ├«nv├órte ├«n jurul unei sta╚Ťiuni extrem de secrete pentru ofi╚Ťerii de informa╚Ťii americani pensiona╚Ťi. Un grup de criminali condu╚Öi de Balzary intr─â ├«n complex, dornici s─â se r─âzbune pe Robert, for╚Ť├óndu-l pe ofi╚Ťerul pensionar ╚Öi pe fiul s─âu s─â salveze situa╚Ťia.

R
5.7
2021Action100 minVezi Filmul
HD_RO6.4Survive the Game

Survive the Game

C├ónd poli╚Ťistul David este r─ânit ├«ntr-un bust de droguri gre╚Öit, partenerul s─âu Cal ├«i urm─âre╚Öte pe cei doi criminali care l-au ├«mpu╚Öcat. To╚Ťi aterizeaz─â la o ferm─â ├«ndep─ârtat─â de╚Ťinut─â de medicul veterinar cu probleme Eric ╚Öi, pe m─âsur─â ce Cal ╚Öi Eric ├«╚Öi complot─â ap─ârarea, sosesc mai mult din band─â - ├«mpreun─â cu un David r─ânit. ├Än num─âr mai mare, cei trei eroi trebuie s─â foloseasc─â stealth, inteligente ╚Öi trageri bune pentru a ├«nl─âtura gloata care se ocup─â cu traficul de droguri.

R
6.4
2021Action97 minVezi Filmul