HD_RO5.1Code Name: Emperor

Code Name: Emperor

Îl urmează pe Juan, un agent care lucrează pentru serviciile de informații, care se raportează și la o unitate paralelă implicată în activități ilegale.

NR
5.1
2022Action105 minVezi Filmul
HD_RO...Animation8.1Luck

Luck

Aflându-se brusc în Țara norocului, nemaivăzută până acum, cea mai ghinionică persoană din lume trebuie să se unească cu creaturile magice de acolo pentru a-și schimba norocul.

G
8.1
2022Animation105 minVezi Filmul
HD_RO5.7Matar a la madre

Matar a la madre

În Madrid, Spania, într-o zi ploioasă, Dorita, o femeie matură, elegantă și magnetică, îl întâlnește pe Noa, un tânăr atrăgător.

NR
5.7
2022Drama19 minVezi Filmul
HD_RO5.7Live Is Life

Live Is Life

Vara anului 1985. Ca în fiecare an, Rodri călătorește din Catalonia în Galicia și se reîntâlnește cu cei patru prieteni ai săi. În timp ce problemele din lumea reală încep să le submineze prietenia, cei cinci pornesc într-o aventură nocturnă în căutarea unui obiect mitic.

NR
5.7
2022Adventure109 minVezi Filmul
HD_RO6.7Despite Everything

Despite Everything

Sara, Lucía, Sofía și Claudia sunt surori, 4 femei moderne cu personalități foarte diferite, care se reunesc la înmormântarea mamei lor, după care descoperă că bărbatul pe care toate l-au numit "tata" de-a lungul vieții lor nu este de fapt tatăl lor. Ele pornesc într-o călătorie pentru a afla cine sunt adevărații lor tați, descoperind mai multe despre ele însele, despre mama lor și despre viețile lor.

NR
6.7
2019Comedy75 minVezi Filmul
HD_RO7.1Valley of the Dead

Valley of the Dead

Luni de zile după lupte sângeroase care lasă în urmă mii de morți în tranșee. Jan Lozano, căpitanul Brigăzii a V-a, a căzut prizonier al plutonului advers, împreună cu un tânăr șofer, în timp ce îndeplinea o misiune care îi fusese încredințată. Posibilitatea de a muri executat va fi curând depășită atunci când apare un nou inamic necunoscut. Ambele tabere rivale trebuie să se unească și să lase ura reciprocă deoparte pentru a supraviețui.

NR
7.1
2022Comedy101 minVezi Filmul
HD_RO6.5Ama

Ama

Un portret al mitului maternității în jurul poveștii lui Pepa și a fiicei sale, care sunt evacuate din casa lor și nevoite să rătăcească în căutarea unui loc unde să trăiască, fără nicio rețea de sprijin.

NR
6.5
2021Drama97 minVezi Filmul
HD_RO7.1The Passenger

The Passenger

Patru persoane care călătoreau într-o furgonetă calcă peste o femeie singură în timp ce aceasta se plimba pe întuneric pe un drum de țară. După ce o urcă în vehicul pentru a o duce la cel mai apropiat spital, observă că aceasta se comportă destul de ciudat. Ocupanții furgonetei își dau repede seama că a venit momentul să lupte pentru viața lor și, împreună, convin asupra unei reguli foarte simple: "nu stați lângă ea".

NR
7.1
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Nanny’s Night

The Nanny’s Night

Adolescenta Bianka este cea mai tare babysitter din oras, pana cand intr-o noapte, se descopera ca apartine unei secte satanice si are nevoie sa sacrifice o tanara fecioara.

NR
5.7
2022Comedy73 minVezi Filmul
HD_RO5.2Veneciafrenia

Veneciafrenia

Un grup de turiști spanioli din Veneția se luptă pentru viața lor cu localnicii care nu sunt prea încântați de străini.

NR
5.2
2022Horror80 minVezi Filmul
HD_RO7.5All the Moons

All the Moons

În timpul ultimelor chinuri ale ultimului război carlist, o fetiță este salvată dintr-un orfelinat de o femeie misterioasă care trăiește adânc în pădure.

NR
7.5
2020Drama102 minVezi Filmul
HD_RO5.7Honeymoon With My Mother

Honeymoon With My Mother

José Luis a fost părăsit la altar, dar totul are partea lui bună și pleacă într-o lună de miere cu mama sa. În această călătorie, el descoperă că nu-și cunoaște mama și o iubește.

NR
5.7
2022Comedy110 minVezi Filmul
HD_RO6.1The Grandmother

The Grandmother

Un model din Paris trebuie să se întoarcă la Madrid, unde bunica ei, care a crescut-o, a suferit un accident vascular cerebral. Dar a petrece doar câteva zile cu această rudă se transformă într-un coșmar neașteptat.

NR
6.1
2022Horror100 minVezi Filmul
HD_RO7.4Love Gets a Room

Love Gets a Room

Un grup de actori joacă în inima ghetoului din Varșovia, într-un context de viață și de moarte, pe o scenă dărăpănată.

NR
7.4
2021Drama103 minVezi Filmul
HD_RO5.7Dancing on Glass

Dancing on Glass

Când presiunea amenință o balerină într-un nou rol principal, ea și o dansatoare proscrisă își creează propria lume, liberă de așteptările celorlalți.

TV-MA
5.7
2022Drama137 minVezi Filmul
HD_RO6.628 Weeks Later

28 Weeks Later

Locuitorii Insulelor Britanice au pierdut bătălia împotriva asaltului bolilor, deoarece virusul mortal al furiei a ucis toți cetățenii de acolo. Șase luni mai târziu, un grup de americani îndrăznesc să pună piciorul pe insule, convinși că pericolul a trecut. Dar, în curând, devine mult prea clar că flagelul continuă să trăiască, așteptând să se năpustească asupra următoarelor victime.

R
6.6
2007Horror100 minVezi Filmul
HD_RO6.6Xtreme

Xtreme

La doi ani după uciderea fiului și a tatălui său, un asasin pensionar pune în mișcare un plan de răzbunare atent elaborat împotriva ucigașului: propriul său frate.

NR
6.6
2021Action111 minVezi Filmul
HD_RO8.4Through My Window

Through My Window

Dragostea de multă vreme a lui Raquel pentru vecina ei de alături se transformă în ceva mai mult atunci când începe să dezvolte sentimente pentru ea, în ciuda obiecțiilor familiei sale.

R
8.4
2022Drama112 minVezi Filmul
HD_RO5.5Los hijos de San Luis

Los hijos de San Luis

Un istoric de artă și un soldat fac echipă pentru a investiga uciderea singurei persoane care știa unde se află o statuie sacră a Fecioarei Maria, dispărută din 1832.

TV-MA
5.5
2020Action1h 51mVezi Filmul
HD_RO6.8Rescue Under Fire

Rescue Under Fire

Echipajul unui elicopter medical suferă un accident când ajută o forță comună a trupelor SUA și ale Națiunilor Unite aflate sub comanda spaniolă în Afganistan. Armata spaniolă are la dispoziție doar o noapte pentru a organiza salvarea echipajului și a răniților, dar ceea ce pare o rutină se transformă în iad odată ce primesc ordinul de a salva și elicopterul. Lucrurile se înrăutățesc doar când în timpul nopții o mare concentrare de talibani începe să-i înconjoare.

R
6.8
2017War93 minVezi Filmul
HD_RO7.9A Fistful of Dollars

A Fistful of Dollars

Omul fără nume intră în satul mexican San Miguel, în mijlocul unei lupte pentru putere între cei trei frați Rojo și șeriful John Baxter. Când un regiment de soldați mexicani care poartă aur, intenționați să plătească pentru noi arme, este abătut de frații Rojo, străinul se introduce în mijlocul bătăliei care fierbe îndelung, vânzând informații false ambelor părți în beneficiul său.

R
7.9
1964Western99 minVezi Filmul
HD_RO5.7Road to Hell

Road to Hell

Într-o oprire a diligenței departe, în Vestul Sălbatic, vizita neașteptată a unui bărbat numit „Colonel”, le va schimba viața pașnică.

NR
5.7
2016Crime92 minVezi Filmul
HD_RO6.7Identifying Features

Identifying Features

Magdalena, o mamă în căutarea fiului ei dispărut, îl întâlnește pe Miguel, recent deportat din SUA și care își caută mama. Împreună, își croiesc drum prin peisajele pustii și neiertătoare pline de milițieni de la sud de graniță.

R
6.7
2020Drama95 minVezi Filmul
HD_RO6The Wasteland

The Wasteland

Lucia și fiul ei trăiesc izolați de societate într-un loc plat, unde practic nu există viață. Mica unitate familială formată din mamă și fiu nu primește aproape niciodată vizitatori, iar scopul lor este să ducă o existență liniștită. La început reușesc, dar apariția unei creaturi misterioase și violente care începe să-și pândească casa mică va pune relația care îi unește la încercare.

TV-MA
6
2021Horror91 minVezi Filmul