Dublat_RO_HD5.7Secretul lui Zorillo

Secretul lui Zorillo

Amenințați de invazia romană, un grup de daci se îmbarcă într-o călătorie periculoasă pentru a pune mâna pe un cristal mistic ce are puterea de a-i salva pe toți.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO PART 210U Get What U Kiss 2: The Crazy Bride

U Get What U Kiss 2: The Crazy Bride

În comuna Răchiţele se spune că cine te sărută de Ziua Lânii, îţi va fi partenerul de viaţă într-o viaţă lungă şi încărcată. Mireasa nebună este povestea a trei frați ciobani care s-au căsătorit de mult și vor cu disperare să sărute o zi mândră de lână.

NR
10
2021Comedy113 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.1U Get What U Kiss

U Get What U Kiss

In satul Rachitele legenda spune ca daca saruti o fata de Ziua Lânii, aceasta va fi sotia ta. Trei ciobani sunt dispuși să facă orice pentru a săruta pe cineva.

TV-MA
7.1
2018Comedy93 minVezi Filmul
RO5.4Live With Ema

Live With Ema

LiveEma este prezentatorul TV de succes al unui radiodifuzor TV național, vedeta unui spectacol tabloid popular. Perfecționistă, nu ezită să-și pună la friptură sănătatea sau banii pentru ratinguri mai mari.

TV-MA
5.4
2015Drama97 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD7.7One Step Behind the Seraphim

One Step Behind the Seraphim

Un grup de boboci dintr-un colegiu ortodox sunt introduși într-o lume a dezavantajelor, plăcerilor și banilor, dar în curând descoperă că nu așa ar trebui să fie viața cuiva.

TV-MA
7.7
2017Drama150 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD9.7Întregalde

Întregalde

Povestea cu suspans urmărește trei umanitari a căror misiune într-un sat îndepărtat numit Întregalde, din Munții Apuseni, într-o zonă îndepărtată a Transilvaniei, să ofere locuitorilor diverse bunuri. În afară de câteva certuri și conflicte între membrii grupului, totul pare să meargă bine pentru Maria și Dan. Dar la scurt timp după ce dau peste un localnic dezorientat și încearcă să-l ajute, lucrurile merg prost.

TV-MA
9.7
2021Drama104 minVezi Filmul
RO6.8Unidentified

Unidentified

Un caz nerezolvat. Un criminal necunoscut. Un polițist obsedat. Investigația sa îl cufundă într-o lume a întunericului și violenței, trăgând pe toți cei din jurul lui într-o rețea de pasiune distructivă și răzbunare.

TV-MA
6.8
2021Action123 minVezi Filmul
RO9,7Snow, Tea and Love

Snow, Tea and Love

Povestea a trei prieteni care, printr-o situație mai puțin fericită, ajung în închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reușesc să scape doar pentru a se pregăti pentru următorul jaf. O poțiune prea ciudată cu consecințe cu adevărat ciudate va cădea în mâinile lor.

TV-MA
9,7
2021Comedy115 minVezi Filmul