Dublat_RO_HD 7.1The Goat and Her Three Kids

The Goat and Her Three Kids

Izolată de lume, în România rurală a secolului al XIX-lea, o văduvă și mamă a trei copii trebuie să apere cu orice preț ceea ce a mai rămas din familia ei, de un vechi prieten de familie devenit dușman. Bazat pe una dintre cele mai cunoscute povești populare românești (Capra și cei trei copii ai ei, de Ion Creangă), acest film își propune să dezvăluie adevărata natură a celebrei povești de adormit copiii și să ofere publicului o perspectivă diferită, una care oferă o privire asupra a ceea ...

NR
7.1
2022Horror83 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.8Mirciulica

Mirciulica

Mircea, un bărbat de 30 de ani dintr-un orășel transilvănean, pică examenul de admitere în justiție la București. El nu are altă soluție decât să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții săi. Este obligat să se angajeze la o firmă de colectare a deșeurilor deținută de un politician local bogat. Dar lucrurile se complică atunci când Mircea începe să lucreze pentru soția patronului.

NR
6.8
2022Comedy90 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.1Teambuilding

Teambuilding

O comedie spumoasă despre viața în corporație, despre provocările construirii unei cariere și cele ale consolidării și motivarii unei echipe. Filmul, o satira a vieții corporative, dezvăluie evenimentele unui team building în care corporativismul robotic se dezlănțuie și se dezlănțuie arătându-și latura umană.

NR
7.1
2022Comedy91 minVezi Filmul Online
HD_Rip RO 5.7The Rope

The Rope

Când un grup de colegi pleacă într-o retragere de teambuilding în munți, o provocare extremă dezvăluie povești interesante - și trădări.

NR
5.7
2022Comedy86 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 5.7Secretul lui Zorillo

Secretul lui Zorillo

Amenințați de invazia romană, un grup de daci se îmbarcă într-o călătorie periculoasă pentru a pune mâna pe un cristal mistic ce are puterea de a-i salva pe toți.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 2 10U Get What U Kiss 2: The Crazy Bride

U Get What U Kiss 2: The Crazy Bride

În comuna Răchiţele se spune că cine te sărută de Ziua Lânii, îţi va fi partenerul de viaţă într-o viaţă lungă şi încărcată. Mireasa nebună este povestea a trei frați ciobani care s-au căsătorit de mult și vor cu disperare să sărute o zi mândră de lână.

NR
10
2021Comedy113 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 1 7.1U Get What U Kiss

U Get What U Kiss

In satul Rachitele legenda spune ca daca saruti o fata de Ziua Lânii, aceasta va fi sotia ta. Trei ciobani sunt dispuși să facă orice pentru a săruta pe cineva.

TV-MA
7.1
2018Comedy93 minVezi Filmul Online
RO 5.4Live With Ema

Live With Ema

LiveEma este prezentatorul TV de succes al unui radiodifuzor TV național, vedeta unui spectacol tabloid popular. Perfecționistă, nu ezită să-și pună la friptură sănătatea sau banii pentru ratinguri mai mari.

TV-MA
5.4
2015Drama97 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 7.7One Step Behind the Seraphim

One Step Behind the Seraphim

Un grup de boboci dintr-un colegiu ortodox sunt introduși într-o lume a dezavantajelor, plăcerilor și banilor, dar în curând descoperă că nu așa ar trebui să fie viața cuiva.

TV-MA
7.7
2017Drama150 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 9.7Întregalde

Întregalde

Povestea cu suspans urmărește trei umanitari a căror misiune într-un sat îndepărtat numit Întregalde, din Munții Apuseni, într-o zonă îndepărtată a Transilvaniei, să ofere locuitorilor diverse bunuri. În afară de câteva certuri și conflicte între membrii grupului, totul pare să meargă bine pentru Maria și Dan. Dar la scurt timp după ce dau peste un localnic dezorientat și încearcă să-l ajute, lucrurile merg prost.

TV-MA
9.7
2021Drama104 minVezi Filmul Online
RO 6.8Unidentified

Unidentified

Un caz nerezolvat. Un criminal necunoscut. Un polițist obsedat. Investigația sa îl cufundă într-o lume a întunericului și violenței, trăgând pe toți cei din jurul lui într-o rețea de pasiune distructivă și răzbunare.

TV-MA
6.8
2021Action123 minVezi Filmul Online
RO 9,7Snow, Tea and Love

Snow, Tea and Love

Povestea a trei prieteni care, printr-o situație mai puțin fericită, ajung în închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reușesc să scape doar pentru a se pregăti pentru următorul jaf. O poțiune prea ciudată cu consecințe cu adevărat ciudate va cădea în mâinile lor.

TV-MA
9,7
2021Comedy115 minVezi Filmul Online