HD_RO7.457Decision to Leave

Decision to Leave

Hae-Joon, un detectiv experimentat, investighează moartea suspectă a unui bărbat pe vârful unui munte. Curând, începe să o suspecteze pe Seo-rae, soția decedatului, în timp ce este neliniștit de atracția lui pentru ea.

NR
7.457
2022Crime138 minVezi Filmul
HD_RO7.6The Pirates

The Pirates

La vârful întemeierii dinastiei Joseon, un trimis din China predă Sigiliul Regal al împăratului Ming. Dar natura sub forma unei balene uriașe intervine și înghite sigiliul regal. Când o recompensă generoasă este oferită oricui poate recupera sigiliul regal din burta balenei, cursa este pornită. Un grup de bandiți de munte conduși de Jang Sa Jung (Kim Nam Gil) și un grup de pirați conduși de Yeo Wol (Son Ye Jin) merg după comoara pierdută, dar cine va ajunge mai întâi la ea?

NR
7.6
2014Action130 minVezi Filmul
HD_RO5.7Carter

Carter

Un bărbat se trezește că îi lipsesc amintirile. Dirijat de o voce misterioasă de la un dispozitiv pe care îl are în ureche, el pornește într-o misiune de salvare a ostaticilor plină de pericole.

R
5.7
2022Action132 minVezi Filmul
Fara Subtitrare_RO5.7The Killer

The Killer

Un asasin la pensie a cărui soție pleacă într-o excursie cu un prieten și îl roagă să aibă grijă de fiica adolescentă a acestuia. Lucrurile merg prost când este nevoit să folosească puțină violență pentru a o proteja pe fată de niște delincvenți minori, dar apoi aceștia sunt găsiți morți, iar fata este răpită.

NR
5.7
2022Action95 minVezi Filmul
HD_RO7.4The Girl on a Bulldozer

The Girl on a Bulldozer

Haeyoung este o fată fără speranță. Locuiește cu tatăl ei, care conduce un restaurant chinezesc, și cu un frate mai mic. Într-o zi, tatăl ei are un accident misterios, ceea ce o plasează pe ea într-o poziție de responsabilitate. Ea nu este acum doar capul casei și trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic, ci și un investigator însărcinat cu aflarea adevărului despre accident și o luptătoare care se ridică împotriva lumii urâte.

NR
7.4
2022Drama113 minVezi Filmul
HD_RO7.1The Roundup

The Roundup

Urmată de Ma Seok-do, care se îndreaptă spre o țară străină pentru a extrăda un suspect. Cu toate acestea, el descoperă alte cazuri de crimă și află despre un ucigaș care a comis crime împotriva turiștilor timp de mulți ani.

PG
7.1
2022Action106 minVezi Filmul
HD_RO PART 28.9The Witch: Part 2. The Other One

The Witch: Part 2. The Other One

O fată se trezește într-un imens laborator secret. apoi întâlnește din greșeală o altă fată care încearcă să-și protejeze casa de o bandă. Fata misterioasă răstoarnă banda cu puterile ei neașteptate, iar personalul laboratorului pornește să o găsească.

NR
8.9
2022Action137 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.8The Witch: Part 1. The Subversion

The Witch: Part 1. The Subversion

Ja-yoon este o elevă de liceu care se luptă cu pierderi de memorie după ce a suferit o traumă necunoscută în copilărie. În timp ce încearcă să descopere adevărul, ea este atrasă fără să vrea într-o lume a crimei și se află într-o călătorie care va trezi multe secrete ascunse în adâncul ei.

NR
7.8
2018Action125 minVezi Filmul
HD_RO6.6Special Delivery

Special Delivery

Eun-ha, care este un angajat obișnuit din depozitul de vechituri, lucrează în secret ca funcționar de livrare care se ocupă de cereri neobișnuite de livrare. Într-o zi, Eun-ha se îndreaptă spre Seul pentru a-și ridica un client care este implicat într-o crimă de jocuri de noroc care vrea să fugă în străinătate. Cu toate acestea, Eun-ha îl întâlnește pe tânărul fiu al clientului la punctul de ridicare, în locul clientului însuși. Kyeong-pil, un actual ofițer de poliție care de fapt se ocupă ...

NR
6.6
2022Action109 minVezi Filmul
HD_RO6.6The Policeman’s Lineage

The Policeman’s Lineage

Un ofițer de poliție care respectă regulile este desemnat să investigheze în secret un șef de echipă care crede că regulile nu ar trebui să împiedice o anchetă. Pe măsură ce ofițerul investighează mai departe, propriile sale atitudini încep să reflecte cele ale șefului de echipă.

NR
6.6
2022Crime119 minVezi Filmul
HD_RO6.6Northern Limit Line

Northern Limit Line

În această poveste adevărată din 2002, bărci de patrulare sud-coreene s-au angajat într-o bătălie mortală cu bărci de patrulare nord-coreene care au trecut granița maritimă cunoscută sub numele de Linia de limită nordică și au atacat.

NR
6.6
2015History130 minVezi Filmul
HD_RO7.9On the Line

On the Line

Seo-joon, pierde totul din cauza phishingului vocal și se infiltrează într-o organizație din China pentru a-l întâlni pe Kwak Pro, designerul din spatele acestui sistem de phishing.

NR
7.9
2021Action109 minVezi Filmul
HD_RO7.3Spiritwalker

Spiritwalker

Un bărbat își pierde memoria și se trezește într-un corp nou la fiecare 12 ore, de fiecare dată forțat să descopere cine este din nou. Această afecțiune începe atunci când se trezește în mijlocul unui accident de mașină, în corpul cuiva pe care nu-l recunoaște, fără să știe cine este. Începe să realizeze că spiritul său este lipit de un alt corp și se mișcă la fiecare 12 ore. În căutarea disperată de a se regăsi, dă peste o femeie care pretinde că îl recunoaște. Pe măsură ce se plictisește ...

NR
7.3
2021Action108 minVezi Filmul
HD_RO6.5The Discloser

The Discloser

Căpitanul Gang a murit într-un accident de zbor de testare. Dae-ik descoperă un uriaș scandal de corupție în timp ce încearcă să determine cauza morții. El îi raportează jurnalistului Jung-sook, dar lucrurile s-au schimbat în moduri neașteptate.

NR
6.5
2017Thriller100 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Huntresses

The Huntresses

Amplasat în perioada Joseon, trei mușchetari frumoși luptă împotriva unui grup puternic care încearcă să răstoarne familia regală și să obțină puterea absolută. Liderul celor Trei Muschetari Frumoase este Jin-Ok (Ha Ji-Won), o femeie inteligentă și dreaptă. Hong-Dan (Gang Ye-Won) este singura femeie căsătorită dintre cele trei femei. Ga-Bi (Son Ga-In) este cel mai tânăr dintre muschetari și excelează la lupte.

TV-MA
5.7
2014Action107 minVezi Filmul
HD_RO6.8Yaksha: Ruthless Operations

Yaksha: Ruthless Operations

Poreclit după un spirit devorator de oameni, liderul necruțător al unei echipe de operațiuni secrete de peste ocean acceptă o misiune periculoasă într-un oraș plin de spioni.

NR
6.8
2022Action125 minVezi Filmul
HD_RO6.6The Divine Weapon

The Divine Weapon

În timpul domniei regelui Sejong în secolul al XV-lea, dinastia Joseon a fost întruchiparea statului perfect. Pentru China Ming, puterea imperială care aspira, Joseon a reprezentat un obstacol în calea expansiunii teritoriale. Pentru a se proteja de război, regele Sejong dezvoltă o armă secretă pentru a-și apăra teritoriul și a-și lua înapoi pământul și supremația.

NR
6.6
2008Action134 minVezi Filmul
HD_RO5.7Actionhero

Actionhero

Joo Sung vrea să fie o vedetă fabuloasă de film de acțiune ca Jakie Chan, chiar dacă este doar un student obișnuit. Într-o zi, Joosung întâlnește un tocilar, Chanyeol, la cursul de regie și ei decid să facă un film ca proiect. Au găsit o scrisoare de amenințare către prof Cha din întâmplare în timpul proiectului lor. „Știu că sunteți implicat în frauda de admitere. Pentru a ține acest fapt departe de presă, puneți până mâine un sac de 30 de milioane de woni în numerar în coșul de gunoi de ...

R
5.7
2021Action90 minVezi Filmul
HD_RO7.3The Great Battle

The Great Battle

Regatul Goguryeo, Coreea antică, 645. Nemilosul împărat Taizong din Tang invadează țara și își conduce armatele spre capitală, obținând o victorie după alta, dar pe drum se află fortăreața Ansi, protejată de generalul Yang Man-chu, care va face tot posibilul pentru a opri invazia, chiar dacă trupele sale sunt depășite numeric de mii de inamici.

R
7.3
2018Action135 minVezi Filmul
HD_RO7.3Kingmaker

Kingmaker

Visând să schimbe lumea, SEO Chang-dae participă la campania politică a lui KIM Woon-bum. Pentru a rezista actualului partid dictatorial de guvernământ, SEO adoptă o campanie de propagandă foarte agresivă și îl face pe KIM să devină cel mai puternic candidat din partidul de opoziție. Când SEO ambițios consideră că mijloacele nejustificate sunt necesare pentru politică, KIM are convingerea fermă că nu este politică reală. În timp ce conflictul lor se adâncește, partidul de guvernământ ...

NR
7.3
2022Drama0 minVezi Filmul
HD_RO7.3The Pirates: The Last Royal Treasure

The Pirates: The Last Royal Treasure

Un echipaj curajos de pirați și bandiți Joseon se luptă cu ape furtunoase, indicii uluitoare și rivali militanti în căutarea aurului regal pierdut pe mare.

TV-MA
7.3
2022Action126 minVezi Filmul
HD_RO6.8DreadOut

DreadOut

Un grup de prieteni de liceu decid să se transmită în direct în interiorul unui bloc de apartamente bântuit, dar ajung să deschidă un portal către Iad.

TV-MA
6.8
2019Horror95 minVezi Filmul
HD_RO7.3The Yellow Sea

The Yellow Sea

Un bărbat coreean din China ia o slujbă de asasinat în Coreea de Sud pentru a câștiga bani și a-și găsi soția dispărută. Însă când slujba este greșită, el este obligat să fugă de poliție și de gangsterii care l-au plătit.

TV-MA
7.3
2010Crime141 minVezi Filmul
HD_RO7.5Seobok: Project Clone

Seobok: Project Clone

Un fost agent de informații se implică cu prima clonă umană, Seobok, pe care alții o caută, provocând probleme.

NR
7.5
2021Action114 minVezi Filmul