HD_RO 5.8Operation Chromite

Operation Chromite

O echipă de spioni este trimisă în Incheon pentru a obține informații despre pozițiile nord-coreene înainte de invazia forțelor ONU.

R
5.8
2016Action111 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.8Men of Plastic

Men of Plastic

Dae-guk, un băgăcios din Apgujeong, și Ji-woo, un chirurg plastician rece, dar priceput, deschid o afacere de chirurgie plastică în Gangnam. Dae-guk este un șomer căruia îi place să își bage nasul în afacerile altora.

NR
5.8
2022Comedy112 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7The Point Men

The Point Men

O poveste despre un diplomat și un agent al serviciului național de informații care se luptă și își riscă viața pe pământ străin pentru a salva ostaticii coreeni răpiți în Orientul Mijlociu.

NR
5.7
2023Action90 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.5Unlocked

Unlocked

Viața unei femei este dată peste cap când un bărbat periculos pune mâna pe telefonul ei mobil pierdut și îl folosește pentru a-i urmări fiecare mișcare.

NR
7.5
2023Mystery117 minVezi Filmul Online
HD_RO 8.3The Night Owl

The Night Owl

Un acupuncturist orb se trezește în mijlocul unui mister de crimă la palatul regal.

NR
8.3
2022Thriller118 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.1JUNG_E

JUNG_E

Pe un Pământ nelocuitor din secolul al 22-lea, rezultatul unui război civil depinde de clonarea creierului unui soldat de elită pentru a crea un robot mercenar.

NR
6.1
2023Action98 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Limit

Limit

„Limit” este un thriller plin de suspans despre un polițist care merge sub acoperire pentru a-l urmări pe criminalul din spatele unui caz oribil de răpire. Polițistul care se implică în caz luând locul părinților victimei răpirii. În timp ce se luptă pentru a-l urmări pe criminal, ea se trezește prinsă în jocuri mintale tensionate, cu mize mari, cu răpitorul.

NR
5.5
2022Crime87 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.3Ghost Mansion

Ghost Mansion

Un scriitor de webtoon de groază călătorește într-un bloc de apartamente ponosit în căutare de idei. Îngrijitorul clădirii îi spune despre mai multe evenimente ciudate care s-au întâmplat de-a lungul istoriei clădirii.

NR
7.3
2021Horror106 minVezi Filmul Online
HD_RO 8.7Remember

Remember

Pil-ju, un soldat pensionar de 80 de ani cu demență, pleacă în căutarea persoanelor despre care crede că sunt responsabile pentru moartea familiei sale în trecut. Cu 5 nume tatuate pe degete și bucăți din amintirile sale care se prăbușesc, Pil-ju își urmărește țintele și le ucide una câte una. Un tânăr inocent In-gyu se implică fără să vrea în răzbunarea sa și, în cele din urmă, devine principalul suspect al crimei pe care Pil-ju a comis-o. Pentru a-și dovedi nevinovăția și pentru a opri ...

NR
8.7
2022Action128 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.9Project Wolf Hunting

Project Wolf Hunting

În timpul transportului din Filipine în Coreea de Sud, un grup de criminali periculoși se unește pentru a organiza o tentativă coordonată de evadare. Pe măsură ce evadarea închisorii se transformă într-o revoltă sângeroasă, totală, fugarii și aliații lor din exterior execută o campanie de teroare brutală împotriva agenților speciali de la bordul navei.

NR
6.9
2022Action122 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.5Confidential Assignment 2: International

Confidential Assignment 2: International

Im Chul Ryung se întoarce în Coreea de Sud în căutarea unei organizații criminale secrete și brutale.

NR
7.5
2022Action129 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.8P1H: The Beginning of a New World

P1H: The Beginning of a New World

Povestea unor băieți care sunt împrăștiați în trecut, prezent și viitor pentru a găsi steaua speranței pentru a salva Pământul care este devastat de un virus răspândit de un grup de răi.

NR
6.8
2020Drama99 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.6Hunt

Hunt

Agenții Serviciului Național de Informații din Coreea (KNIS), Pyung-ho de la Departamentul Internațional și Jung-do de la Departamentul Intern vânează în mod independent o cârtiță nord-coreeană în cadrul agenției. În timpul acestei investigații, ei se întâlnesc față în față cu un adevăr insuportabil și trebuie să se ocupe de un complot de neconceput pentru asasinarea președintelui sud-coreean.

NR
7.6
2022Action131 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.6Emergency Declaration

Emergency Declaration

În timp ce investighează o amenințare teroristă care devine virală online, autoritățile coreene descoperă că un suspect s-a îmbarcat recent pe un zbor internațional cu destinația SUA. Când un pasager sănătos de pe același zbor moare dintr-o dată de o moarte înfiorătoare de cauză necunoscută, panica izbucnește atât în zbor, cât și la sol. Odată cu scăderea constantă a combustibilului și refuzurile internaționale de a oferi ajutor, căpitanul și echipajul vor fi forțați să ia măsuri de urgență ...

NR
6.6
2022Drama147 minVezi Filmul Online
HD_RO 8.3Hansan: Rising Dragon

Hansan: Rising Dragon

În 1592, amiralul Yi Sun-sin și flota sa se confruntă cu puterea marinei invadatoare a Japoniei și a formidabilelor sale nave de război. Pe măsură ce forțele coreene intră în criză, amiralul recurge la utilizarea arma sa secretă, navele cu cap de dragon cunoscut sub numele de geobukseon, pentru a schimba valul acestei bătălii epice pe mare.

NR
8.3
2022Action130 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.9The Anchor

The Anchor

Când prezentatoarea Sera primește un pont că informatorul este pe cale să fie ucis, ea iese să raporteze, doar pentru a găsi informatorul și cadavrele fiicei ei. Cu un raport exclusiv asupra acestui caz, ea își consolidează poziția la stație. Cu toate acestea, începe să sufere de halucinații și face erori la televiziunea în direct, iar rolul ei de prezentatoare principală este amenințat.

NR
5.9
2022Drama111 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.6Alienoid

Alienoid

Gurii din sfârșitul dinastiei Goryeo încearcă să obțină o sabie legendară, sfântă, iar oamenii în 2022 vânează un prizonier extraterestru care este închis în corpul unui om. Cele două părți se încrucișează când se deschide un portal care călătorește în timp.

NR
6.6
2022Action143 minVezi Filmul Online
HD_RO 9.7Seoul Vibe

Seoul Vibe

Urmărind viteză, vise și bani, o echipă de șoferi se implică în investigarea fondului slush a unei figuri puternice în timpul Jocurilor Olimpice de la Seul din 1988.

R
9.7
2022Action140 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.4Decision to Leave

Decision to Leave

Hae-Joon, un detectiv experimentat, investighează moartea suspectă a unui bărbat pe vârful unui munte. Curând, începe să o suspecteze pe Seo-rae, soția decedatului, în timp ce este neliniștit de atracția lui pentru ea.

NR
7.4
2022Crime138 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.6The Pirates

The Pirates

La vârful întemeierii dinastiei Joseon, un trimis din China predă Sigiliul Regal al împăratului Ming. Dar natura sub forma unei balene uriașe intervine și înghite sigiliul regal. Când o recompensă generoasă este oferită oricui poate recupera sigiliul regal din burta balenei, cursa este pornită. Un grup de bandiți de munte conduși de Jang Sa Jung (Kim Nam Gil) și un grup de pirați conduși de Yeo Wol (Son Ye Jin) merg după comoara pierdută, dar cine va ajunge mai întâi la ea?

NR
7.6
2014Action130 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Carter

Carter

Un bărbat se trezește că îi lipsesc amintirile. Dirijat de o voce misterioasă de la un dispozitiv pe care îl are în ureche, el pornește într-o misiune de salvare a ostaticilor plină de pericole.

R
5.7
2022Action132 minVezi Filmul Online
Fara_Subtitrare_RO 5.7The Killer

The Killer

Un asasin la pensie a cărui soție pleacă într-o excursie cu un prieten și îl roagă să aibă grijă de fiica adolescentă a acestuia. Lucrurile merg prost când este nevoit să folosească puțină violență pentru a o proteja pe fată de niște delincvenți minori, dar apoi aceștia sunt găsiți morți, iar fata este răpită.

NR
5.7
2022Action95 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.4The Girl on a Bulldozer

The Girl on a Bulldozer

Haeyoung este o fată fără speranță. Locuiește cu tatăl ei, care conduce un restaurant chinezesc, și cu un frate mai mic. Într-o zi, tatăl ei are un accident misterios, ceea ce o plasează pe ea într-o poziție de responsabilitate. Ea nu este acum doar capul casei și trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic, ci și un investigator însărcinat cu aflarea adevărului despre accident și o luptătoare care se ridică împotriva lumii urâte.

NR
7.4
2022Drama113 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.1The Roundup

The Roundup

Urmată de Ma Seok-do, care se îndreaptă spre o țară străină pentru a extrăda un suspect. Cu toate acestea, el descoperă alte cazuri de crimă și află despre un ucigaș care a comis crime împotriva turiștilor timp de mulți ani.

PG
7.1
2022Action106 minVezi Filmul Online