HD_RO5.7Heartsong

Heartsong

În timp ce cântă o serenadă la o nuntă care se destramă rapid, un muzician nomad se îndrăgostește de mireasă, dar aceasta are probleme cu familia ei. Acum el trebuie să-i salveze viața.

NR
5.7
2022Comedy95 minVezi Filmul
HD_RO7.6Godspeed

Godspeed

Un fost căpitan de armată călătorește la Dalyan pentru a o împiedica pe iubita prietenului său să se căsătorească cu un alt bărbat, dar durerea și trauma de la o tragedie de luptă îi strică călătoria.

NR
7.6
2022Drama119 minVezi Filmul
HD_RO7.3In Good Hands

In Good Hands

Diagnosticată cu o boală terminală, o mamă singură se întâlnește cu un burlac suav în timp ce se confruntă cu viitorul copilului ei încăpățânat de șase ani.

NR
7.3
2022Drama104 minVezi Filmul
HD_RO6.8Conquest 1453

Conquest 1453

După moartea tatălui său Murat al II-lea, Mehmet al II-lea urcă pe tronul otoman. După ce a înfruntat dușmanii interni și externi, el decide să finalizeze ceea ce i-a fost destinat să facă: Cucerirea Constantinopolului.

TV-MA
6.8
2012Action160 minVezi Filmul
HD_RO5.8Vlad the Impaler

Vlad the Impaler

Povestea adevărată a 7 bărbați neînfricați îmbrăcați ciudat din armata otomană luptă împotriva crudului Vlad.

R
5.8
2018Drama0 minVezi Filmul
HD_RO6.2Dab6e

Dab6e

Un cardiolog încearcă să identifice cauza morții subite a mamei sale, deoarece sora ei, care a fost martoră, susține că demonii răuvoitori sunt în joc.

6.2
2015Horror153 minVezi Filmul
HD_RO PART 65.9Sijjin 6

Sijjin 6

Sătenii turci (în cea mai mare parte) fiind sub vraja MAGIEI NEGRE, care este pusă asupra lor de către un urător din familiile apropiate sau îndepărtate, ceea ce îi face să fie suferiți și trificați de Djins (un fel foarte rău de diavol rău printre musulmanii care vin din sfântul lor). Cartea Coran) Acum trebuie să caute indicii și exorciști care să-i ajute să fugă de el sau să-l învingă.

TV-MA
5.9
2019Horror94 minVezi Filmul
HD_RO PART 56.4Sijjin 5

Sijjin 5

Hale a atras atenția cu aspectul său diferit și comportamentul ciudat. Ea locuiește într-o casă istorică și ciudată din Nevșehir cu mama ei, o bunica deprimată și mătușa ei Azra. Tatăl lui Hale dispăruse înainte de a se naște ea și nu a mai fost văzut niciodată. Hale vede un coșmar al unei nopți groaznice; tatăl ei, pe care nu l-a văzut niciodată, o invită într-o casă veche și neobișnuită. Această casă este vechea casă a bunicului ei din satul Karain, unde se ținea un ritual interzis cu ...

TV-MA
6.4
2018Horror92 minVezi Filmul
HD_RO PART 46.6Sijjin 4

Sijjin 4

Din cauza unor probleme financiare, familia Yilmaz se mută în casa bunicii Saadet. Dar Saadet nu trăiește singur așa cum se știe. Vechea casă a lui Saadet, care este și mormânt al soțului ei decedat, este locuită de ființe din altă dimensiune. Și aceste ființe nu vor pe nimeni în casă, decât pe Saadet.

NR
6.6
2017Horror94 minVezi Filmul
HD_RO PART 36.4Sijjin 3: Love

Sijjin 3: Love

După un accident de mașină teribil, Sedat va face orice pentru a salva un prieten din copilărie – chiar dacă asta înseamnă să se ocupe de demoni și fantome.

TV-MA
6.4
2016Horror110 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.1Sijjin 2

Sijjin 2

În timp ce menține o căsnicie fericită cu Adnan Hijri, fiul de 2 ani și-a pierdut viața într-un accident va fi ridicat. Ei au continuat să locuiască în aceeași casă nu mai sunt străini. Hicran pe deasupra începe, de asemenea, să trăiască, ceea ce nu poate fi explicat prin evenimentele din psihologie este și mai mult distorsionat. În cele din urmă, o femeie merge la un profesor și al doilea sânge „41 de ochiuri” a aflat că au numit vrajă. Cunoscută ca cea mai puternică magie a „magiei cu 41 ...

TV-MA
6.1
2015Horror128 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.4Sijjin

Sijjin

Öznur este o femeie tânără și frumoasă. Ea a avut o dragoste platonică încă din copilărie cu Kudret, care este vărul ei. Kudret, însă, este căsătorit cu o femeie pe nume Nisa și este foarte fericit. Geloasă, Öznur folosește teribilă magie neagră pentru a schimba acest lucru, astfel încât ea și Kudret să fie împreună. Cu toate acestea, ea nu este pregătită pentru răul pe care această vrajă îl dezlănțuie.

TV-MA
6.4
2014Horror96 minVezi Filmul