HD_RO 6.7Without a Trace

Without a Trace

Când sora mai mică a Lisei dispare brusc fără urmă, aceasta se întoarce în satul natal pentru a o căuta singură pe fata dispărută. Dar, înainte de a putea urmări o pistă reală, o fată moartă este găsită lângă râu.

NR
6.7
2023Crime90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5The Silent Mountain

The Silent Mountain

Un tânăr soldat austriac din Primul Război Mondial își croiește drum prin Alpi pentru a-și salva iubita italiană și a scăpa de iminenta explozie care va zgudui muntele.

NR
5.5
2014Adventure95 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.2Corsage

Corsage

Împărăteasa Elisabeta a Austriei este idolatrizată pentru frumusețea ei și renumită pentru că inspiră tendințele modei. Dar în 1877, „Sisi” își sărbătorește 40 de ani și trebuie să lupte pentru a-și menține imaginea publică prin dantelă din ce în ce mai strânsă a corsetului. În timp ce rolul Elisabetei a fost redus împotriva dorințelor ei la pur performativ, foamea ei de cunoaștere și pofta de viață o fac din ce în ce mai agitată în Viena.

NR
7.2
2022History112 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Razzennest

Razzennest

Cineastul și artistul-cineaste sud-african Manus Oosthuizen se întâlnește cu criticul de film indie, aprobat de Rotten Tomatoes, Babette Cruickshank, într-un studio de sunet Echo Park. Împreună cu membri cheie ai echipei lui Manus, aceștia înregistrează un comentariu audio pentru noul său film documentar elegiac Razzennest. Dar sesiunea merge pe un alt drum... cazart! Nivelul suprem al groază de artă, doar nu așa cum v-ați aștepta.

NR
5.5
Comedy81 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7Masking Threshold

Masking Threshold

Efectuând o serie de experimente în laboratorul său de acasă improvizat, un lucrător IT sceptic încearcă să-și vindece tulburarea de auz. Dar unde îl vor duce cercetările lui? „Masking Threshold” combină o piesă de teatru, o procedură științifică, un videoclip de despachetare și un canal YouTube de bricolaj, sugerând în același timp perspective nesfârșite ale durerii și decăderii existențiale. Priviți lumea protagonistului fără nume în această poveste năucioasă, care nu este deloc pentru ...

NR
5,7
2022Drama94 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.0Hinterland

Hinterland

Viena, 1920. Imperiul Austro-Ungar s-a prăbușit. Peter Perg se întoarce acasă din Marele Război, după ani de captivitate. Dar Viena în care vine acasă nu seamănă deloc cu locul pe care l-a cunoscut cândva. Noua Republică Austriacă prosperă pe baza libertății sociale și artistice, dar mișcările antidemocratice și șomajul planează deasupra. Un străin în orașul natal, viața lui ia o întorsătură în rău când unul dintre foștii săi camarazi este ucis. Deodată, crimele misterioase ale veteranilor ...

NR
7.0
2021Crime98 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Rubikon

Rubikon

Soldatul de companie Hannah și oamenii de știință Gavin și Dimitri cercetează un proiect privind algele la bordul stației spațiale Rubikon, care ar trebui să aprovizioneze permanent omenirea cu oxigen și hrană. Dar, dintr-o dată, Pământul dispare sub ei într-o ceață maronie și toxică și orice contact este întrerupt - sunt ei ultimii supraviețuitori ai umanității? Ar trebui să inițieze stația sigură, să îndrăznească zborul de întoarcere și să-și riște astfel viața?

NR
6.7
2022Science Fiction110 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.8Luzifer

Luzifer

Un bărbat cu facultăți mentale ale unui copil trebuie să-și salveze mama, devenind astfel zeu și diavol.

NR
5.8
2021Drama103 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7The Robber

The Robber

Un maratonist campion duce o viață dublă ca jefuitor de bănci în serie, sprintând între reparații (și departe de cavalcadele poliției) de câte trei ori pe zi.

TV-MA
6.7
2010Crime96 minVezi Filmul Online