HD_RO10The Devil’s Tail

The Devil’s Tail

O tânără asistentă își începe tura la un spital vechi din oraș. După o apariție ciudată, una dintre cele mai vechi asistente îi spune că un pacient, domnul Moore, a intrat în spital cu câțiva ani în urmă. Corpul său a fost complet ars în urma unui incendiu. Domnul Moore a fost operat de urgență de către medici. Dar nimeni nu a vrut să-l asiste. Durerea și medicamentele îl înnebuniseră... Într-o noapte, una dintre asistente s-a dus în camera lui, dar patul era gol... Nu se mai știa nimic de ...

NR
10
2021Horror95 minVezi Filmul
HD_RO5.5The Island of Lies

The Island of Lies

Galicia, nordul Spaniei, 2 ianuarie 1921. Nava cu aburi Santa Isabel, care navighează spre Argentina cu peste două sute de emigranți la bord, se scufundă în largul coastei insulei Sálvora. Trei femei de pe insulă, María, Josefa și Cipriana, care au pornit cu curaj la bordul unui skiff fragil pentru a salva naufragiații, sunt tratate ca niște eroi de autoritățile cinice; dar León, un jurnalist argentinian curios și tenace, începe să pună întrebări incomode.

NR
5.5
2020Drama94 minVezi Filmul
HD_ EN10,7Virus :32

Virus :32

Un virus este dezlănțuit și un masacru înfiorător străbate străzile din Montevideo.

NR
10,7
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_RO7.5The Tale of King Crab

The Tale of King Crab

Mic oraș din Italia, sfârșitul secolului al XIX-lea. Luciano, un bețiv, își ucide din greșeală iubitul în timpul unei revolte împotriva prințului local. Pentru a-și plăti crima, el este forțat să se exileze pe cea mai îndepărtată insulă din lume, Țara de Foc din Argentina. Vânătoarea pentru comoara naufragiului ascuns pe insulă devine oportunitatea lui de mântuire.

NR
7.5
2021Drama106 minVezi Filmul
HD_RO6.1All Hail

All Hail

Un faimos meteorolog de televiziune, Miguel Flores, devine inamicul public numărul unu atunci când nu reușește să prezică o furtună teribilă de grindină. El este forțat să părăsească orașul mare, Buenos Aires, fugind din capitală spre locul său natal, Córdoba. Rezultatul va fi o călătorie de redescoperire pe cât de absurdă, pe atât de umană

NR
6.1
2022Comedy118 minVezi Filmul
HD_RO5.4Ecos de un crimen

Ecos de un crimen

Julián Lemar, un scriitor de thriller cu bestselleruri, pleacă în vacanță cu familia într-o cabană în pădure. În prima noapte, în timpul unei furtuni puternice, curentul se întrerupe și apare o femeie care cere ajutor disperată: soțul ei și-a ucis fiul și acum o urmărește. Din acel moment, pericolul și înșelăciunea sunt o amenințare constantă și pentru Julián începe o noapte infernală până când descoperă adevărul.

TV-MA
5.4
2022Horror0 minVezi Filmul
HD_RO6.7Causalidad

Causalidad

Înăbușitor, cel mai bun compliment pentru un thriller, în același timp distractiv, „Cauzalitate” este prezentat ca un produs perturbator. Un thriller psihologic, care este filmat într-o singură secvență, este o critică a sistemului de justiție actual.

TV-MA
6.7
2021Thriller1h 54 minVezi Filmul