­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5,7Scavenger

Scavenger

├Äntr-un viitor devastat de criz─â economic─â, corup╚Ťie, inegalit─â╚Ťi sociale ╚Öi boli, Tisha, un traficant de organe ╚Öi asasin─â, va trebui s─â se confrunte cu proprii demoni.

NR
5,7
2019Science Fiction73 minVezi Filmul
HD_RO...Documentary5.7Bank Robbers: The Last Great Heist

Bank Robbers: The Last Great Heist

Prin intermediul unor interviuri sincere, autorii celui mai cunoscut jaf bancar din Argentina explic─â ├«n detaliu cum ╚Öi de ce au pus ├«n aplicare aceast─â opera╚Ťiune radical─â din 2006.

NR
5.7
2022Documentary109 minVezi Filmul
HD_RO5.7Recurrence

Recurrence

La c├ó╚Ťiva ani dup─â ce s-a mutat ├«ntr-un ora╚Ö izolat, fosta poli╚Ťist─â Pipa este atras─â ├«napoi ├«n lumea ├«ntunecat─â pe care credea c─â a l─âsat-o ├«n urm─â atunci c├ónd un cadavru apare pe proprietatea ei.

NR
5.7
2022Crime116 minVezi Filmul
HD_RO7.6The Wrath of God

The Wrath of God

Convins─â c─â moartea tragic─â a celor dragi ei a fost orchestrat─â de un celebru romancier pentru care lucra, Luciana apeleaz─â la un jurnalist pentru a scoate la iveal─â adev─ârul.

NR
7.6
2022Thriller97 minVezi Filmul
HD_RO10The Devil’s Tail

The Devil’s Tail

O t├ón─âr─â asistent─â ├«╚Öi ├«ncepe tura la un spital vechi din ora╚Ö. Dup─â o apari╚Ťie ciudat─â, una dintre cele mai vechi asistente ├«i spune c─â un pacient, domnul Moore, a intrat ├«n spital cu c├ó╚Ťiva ani ├«n urm─â. Corpul s─âu a fost complet ars ├«n urma unui incendiu. Domnul Moore a fost operat de urgen╚Ť─â de c─âtre medici. Dar nimeni nu a vrut s─â-l asiste. Durerea ╚Öi medicamentele ├«l ├«nnebuniser─â... ├Äntr-o noapte, una dintre asistente s-a dus ├«n camera lui, dar patul era gol... Nu se mai ╚Ötia nimic de ...

NR
10
2021Horror95 minVezi Filmul
HD_RO5.5The Island of Lies

The Island of Lies

Galicia, nordul Spaniei, 2 ianuarie 1921. Nava cu aburi Santa Isabel, care navigheaz─â spre Argentina cu peste dou─â sute de emigran╚Ťi la bord, se scufund─â ├«n largul coastei insulei S├ílvora. Trei femei de pe insul─â, Mar├şa, Josefa ╚Öi Cipriana, care au pornit cu curaj la bordul unui skiff fragil pentru a salva naufragia╚Ťii, sunt tratate ca ni╚Öte eroi de autorit─â╚Ťile cinice; dar Le├│n, un jurnalist argentinian curios ╚Öi tenace, ├«ncepe s─â pun─â ├«ntreb─âri incomode.

NR
5.5
2020Drama94 minVezi Filmul
HD_ EN10,7Virus :32

Virus :32

Un virus este dezl─ân╚Ťuit ╚Öi un masacru ├«nfior─âtor str─âbate str─âzile din Montevideo.

NR
10,7
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_RO7.5The Tale of King Crab

The Tale of King Crab

Mic ora╚Ö din Italia, sf├ór╚Öitul secolului al XIX-lea. Luciano, un be╚Ťiv, ├«╚Öi ucide din gre╚Öeal─â iubitul ├«n timpul unei revolte ├«mpotriva prin╚Ťului local. Pentru a-╚Öi pl─âti crima, el este for╚Ťat s─â se exileze pe cea mai ├«ndep─ârtat─â insul─â din lume, ╚Üara de Foc din Argentina. V├ón─âtoarea pentru comoara naufragiului ascuns pe insul─â devine oportunitatea lui de m├óntuire.

NR
7.5
2021Drama106 minVezi Filmul
HD_RO6.1All Hail

All Hail

Un faimos meteorolog de televiziune, Miguel Flores, devine inamicul public num─ârul unu atunci c├ónd nu reu╚Öe╚Öte s─â prezic─â o furtun─â teribil─â de grindin─â. El este for╚Ťat s─â p─âr─âseasc─â ora╚Öul mare, Buenos Aires, fugind din capital─â spre locul s─âu natal, C├│rdoba. Rezultatul va fi o c─âl─âtorie de redescoperire pe c├ót de absurd─â, pe at├ót de uman─â

NR
6.1
2022Comedy118 minVezi Filmul
HD_RO5.4Ecos de un crimen

Ecos de un crimen

Juli├ín Lemar, un scriitor de thriller cu bestselleruri, pleac─â ├«n vacan╚Ť─â cu familia ├«ntr-o caban─â ├«n p─âdure. ├Än prima noapte, ├«n timpul unei furtuni puternice, curentul se ├«ntrerupe ╚Öi apare o femeie care cere ajutor disperat─â: so╚Ťul ei ╚Öi-a ucis fiul ╚Öi acum o urm─âre╚Öte. Din acel moment, pericolul ╚Öi ├«n╚Öel─âciunea sunt o amenin╚Ťare constant─â ╚Öi pentru Juli├ín ├«ncepe o noapte infernal─â p├ón─â c├ónd descoper─â adev─ârul.

TV-MA
5.4
2022Horror0 minVezi Filmul
HD_RO6.7Causalidad

Causalidad

├Än─âbu╚Öitor, cel mai bun compliment pentru un thriller, ├«n acela╚Öi timp distractiv, ÔÇ×CauzalitateÔÇŁ este prezentat ca un produs perturbator. Un thriller psihologic, care este filmat ├«ntr-o singur─â secven╚Ť─â, este o critic─â a sistemului de justi╚Ťie actual.

TV-MA
6.7
2021Thriller1h 54 minVezi Filmul