VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO 8.7Rebel

Rebel

Kamal se hotărăște să-și schimbe viața în bine, așa că părăsește Belgia pentru a ajuta victimele războiului din Siria. Dar când sosește, este forțat să se alăture unei miliții și rămâne blocat în Raqqa. Întors acasă, fratele său mai mic, Nassim, devine rapid o pradă ușoară pentru recrutorii radicali, care promit să-l reunească cu fratele său. Mama lor, Leila, luptă pentru a proteja singurul lucru care i-a mai rămas: fiul ei cel mic.

NR
8.7
2022Action135 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.6The Line

The Line

Margaret, 35 de ani, are o istorie de comportament violent care a costat-o o relație romantică. S-a mutat înapoi cu mama ei Christina, o femeie fragilă, imatură, în vârstă de 55 de ani, care o acuză pe Margaret, prima ei născută, pentru că i-a stricat visele de o carieră de pianist concertist. Într-o stare de furie nestăpânită în timpul unei cearte, Margaret o lovește pe Christina. Legea intervine, complicând și mai mult dinamica familiei. În timp ce așteaptă procesul, Margaretei i se ...

NR
5.6
2023Dramă101 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.6Inside

Inside

Un hoț de artă rămâne prins într-un penthouse din New York, după ce furtul lui merge prost. Întemnițat cu nimic altceva decât opere de artă neprețuite, el trebuie să-și folosească toată viclenia și invenția pentru a supraviețui.

R
6.6
2023Dramă105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.7Noise

Noise

Matt, un influencer și tânăr părinte al nou-născutului Julius, descoperă un secret întunecat din trecutul tatălui său dement. El începe o investigație amănunțită, care, în consecință, deschide o cutie a Pandorei a secretelor și dezvăluie mai multe drame de familie decât se anticipa. Soția lui Matt, Liv, este profund îngrijorată și va face tot ce-i stă în putință pentru a nu-l pierde, dar oare este prea târziu...?

NR
8.7
2023Thriller90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Tori and Lokita

Tori and Lokita

În Belgia de astăzi, un băiat și o adolescentă care au călătorit singuri din Africa își confruntă prietenia lor invincibilă cu condițiile dificile ale exilului.

NR
7.5
2022Drama88 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.2SpaceBoy

SpaceBoy

Un băiat talentat de 11 ani construiește în secret un balon cu aer împreună cu prietena sa Emma, pentru a-i dovedi tatălui său că totul în viață este posibil.

NR
5.2
2021Adventure100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.9Close

Close

Doi tineri de 13 ani au fost întotdeauna incredibil de apropiați, dar se îndepărtează după ce intimitatea relației lor este pusă la îndoială de colegii de școală. Un portret de neuitat și transformator din punct de vedere emoțional al intersecției dintre prietenie și iubire, identitate și independență, suferință și vindecare

NR
7.9
2022Drama104 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.3November

November

In November 2015, a series of unprecedented and deadly attacks hits Paris. The anti-terrorist police led by Heloise and her chief commander Fred - face an unprecedented level of pressure: in a race against the clock, they must find the perpetrators of the attacks as quickly as possible before they can strike again, travelling across Europe and beyond in one of the biggest manhunts in history.

NR
7.3
2022Crime105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Crystal Inferno

Crystal Inferno

La etajul 20 al unui zgârie-nori, o scurgere de gaz a provocat un incendiu. Anne și Ben Bronson, doi adolescenți, sunt prinși într-un infern de foc la 20 de etaje deasupra solului, în timp ce focul se răspândește în întreaga clădire. De la etajul 60, părinții lor, Brianna și Tom, care erau pe punctul de a semna actele de divorț, vor trebui să lupte împreună pentru a-și salva familia din flăcări. Chiar dacă Brianna este un strălucit inginer structural, va găsi ea o modalitate de a opri acest ...

NR
5.7
2017Action90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.6Rise

Rise

Elise a crezut că are viața perfectă: un iubit ideal și o carieră promițătoare ca dansatoare de balet. Totul se prăbușește în ziua în care îl surprinde înșelând-o cu ajutorul ei de scenă; iar după ce suferă o accidentare pe scenă, se pare că s-ar putea să nu mai poată dansa niciodată. O poveste plină de căldură și inspirație care ne spune cum, uneori, cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla se poate dovedi a fi cel mai bun.

NR
7.6
2022Comedy117 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5The Claus Family 3

The Claus Family 3

Livrarea cadourilor se transformă într-un dezastru și Moș Crăciun are probleme. Vor reuși nepoții ei, Jules și Noor, să facă echipă pentru a salva situația?

NR
5.5
2022Comedy0 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5The Royal Nanny

The Royal Nanny

Claire este un agent MI5 care merge sub acoperire ca dădacă regală. Ea trebuie să depășească provocările misiunii sale, cum ar fi să reziste farmecului Prințului Colin, păstrând în același timp familia în siguranță de Crăciun.

G
7.5
2022Comedy84 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Breaking Surface

Breaking Surface

Surorile vitrege suedeze/norvegiene își fac scufundările anuale de iarnă în nordul Norvegiei. Are loc un accident și o stâncă prinde Tuva pe fundul mării la 30 de metri mai jos. Abilitățile Idei de a face față unei crize sunt testate din greu. Pe cont propriu, fără ajutor din partea lumii exterioare, surorile sunt nevoite să se salveze.

NR
6.7
2020Action82 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.2Vortex

Vortex

Lui, un autor care se luptă cu o afecțiune cardiacă, și soția sa Elle, un psihiatru pensionar, își găsesc viața idilică spulberată când Elle începe să cedeze efectelor demenței.

NR
7.2
2022Drama142 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.6Vesper

Vesper

După prăbușirea ecosistemului Pământului, Vesper, o fată de 13 ani care se luptă să supraviețuiască alături de tatăl ei paralizat, întâlnește o Femeie misterioasă cu un secret care o obligă pe Vesper să-și folosească inteligența, puterea și abilitățile de bio-hacking pentru a lupta pentru această posibilitate. a unui viitor.

NR
6.6
2022Adventure112 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5No Limit

No Limit

Roxana Aubrey decide să renunțe la studii și să scape din viața ei la Paris pentru un curs de scufundări în sudul Franței. Este rapid atrasă într-o viață care atinge noi adâncimi aduse de greutatea coborârii unui ocean.

NR
7.5
2022Drama80 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.7Mother at War

Mother at War

1918. Primul Război Mondial izbucnește în Europa, în timp ce Erna Jensen se ocupă de viața ei obișnuită acasă la Bramstrup, împreună cu fiul ei simplist, Kalle. Într-o zi, polițistul din sat vine să-l înroleze pe Kalle pentru serviciul militar pentru Imperiul German - din care Iutlanda de Sud face parte. Dacă Erna vrea să-l salveze pe Kalle de la moarte sigură, ea trebuie să-l urmeze prin greu și subțire. La o întâlnire întâmplătoare cu un soldat care părăsește, ea schimbă identități. Acum ...

NR
7.7
2020Drama100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Squeal

Squeal

Pierdut în cea mai îndepărtată parte a Europei de Est, Sam este un străin, în căutarea tatălui său biologic Lagzdins, unde un accident rutier minor duce la o întâlnire întâmplătoare cu fiica unui fermier de porci, care îl prinde și îl face muncitor forțat la fermă.

NR
5.7
2022Comedy85 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Earwig

Earwig

Undeva în Europa, la mijlocul secolului al XX-lea. Albert este angajat să aibă grijă de Mia, o fată cu dinți de gheață. Mia nu iese niciodată din apartamentul lor, unde obloanele sunt mereu închise. Telefonul sună în mod regulat, iar stăpânul se interesează de starea de bine a Miei. Până în ziua în care Albert este instruit că trebuie să o pregătească pe copilă să plece.

NR
5.7
2022Drama114 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Mrs. Harris Goes to Paris

Mrs. Harris Goes to Paris

O femeie de serviciu din Londra anilor '50 se îndrăgostește de o rochie haute couture de Christian Dior și decide să parieze totul de dragul acestei nebunii.

PG
6.7
2022Comedy116 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Nobody Has to Know

Nobody Has to Know

După ce a suferit un atac cerebral și nu-și mai amintește nimic din trecut, Phil o întâlnește pe Millie, care locuiește într-o zonă pustie din Insula Lewis. Ea îi va încredința în scurt timp cel mai adânc secret al său: au fost îndrăgostiți.

NR
6.7
2022Drama99 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.4The Replacement

The Replacement

Spania, 1982. Andrés Expósito, un tânăr inspector de poliție, acceptă o repartiție în Denia, un orășel de pe coasta mediteraneană, în speranța că va duce o viață mai liniștită și că mediul natural va contribui la îmbunătățirea sănătății fragile a fiicei sale; dar, odată ajuns la noul său post, este implicat din întâmplare în investigarea morții ciudate a inspectorului pe care a venit să-l înlocuiască.

NR
6.4
2021Drama118 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Maigret

Maigret

La Paris, o fată tânără este găsită moartă într-o piață pariziană, purtând o rochie de seară. Comisarul Maigret va încerca să-l identifice și apoi să înțeleagă ce s-a întâmplat cu victima.

NR
5.7
2022Action89 minVezi Filmul Online
FILM_HD_ EN 7.1King

King

King, un pui de leu traficat, evadează din aeroport și se refugiază la Inès și Alex, care apoi au ideea nebună de a-l duce înapoi în Africa. Orice se poate întâmpla atunci când Max, bunicul lor ciudat, decide să se alăture aventurii.

NR
7.1
2022Adventure105 minVezi Filmul Online