HD_RO5.7Earwig

Earwig

Undeva în Europa, la mijlocul secolului al XX-lea. Albert este angajat să aibă grijă de Mia, o fată cu dinți de gheață. Mia nu iese niciodată din apartamentul lor, unde obloanele sunt mereu închise. Telefonul sună în mod regulat, iar stăpânul se interesează de starea de bine a Miei. Până în ziua în care Albert este instruit că trebuie să o pregătească pe copilă să plece.

NR
5.7
2022Drama114 minVezi Filmul
HD_RO6.7Mrs. Harris Goes to Paris

Mrs. Harris Goes to Paris

O femeie de serviciu din Londra anilor '50 se îndrăgostește de o rochie haute couture de Christian Dior și decide să parieze totul de dragul acestei nebunii.

PG
6.7
2022Comedy116 minVezi Filmul
HD_RO6.7Nobody Has to Know

Nobody Has to Know

După ce a suferit un atac cerebral și nu-și mai amintește nimic din trecut, Phil o întâlnește pe Millie, care locuiește într-o zonă pustie din Insula Lewis. Ea îi va încredința în scurt timp cel mai adânc secret al său: au fost îndrăgostiți.

NR
6.7
2022Drama99 minVezi Filmul
HD_RO6.4The Replacement

The Replacement

Spania, 1982. Andrés Expósito, un tânăr inspector de poliție, acceptă o repartiție în Denia, un orășel de pe coasta mediteraneană, în speranța că va duce o viață mai liniștită și că mediul natural va contribui la îmbunătățirea sănătății fragile a fiicei sale; dar, odată ajuns la noul său post, este implicat din întâmplare în investigarea morții ciudate a inspectorului pe care a venit să-l înlocuiască.

NR
6.4
2021Drama118 minVezi Filmul
HD_RO5.7Maigret

Maigret

La Paris, o fată tânără este găsită moartă într-o piață pariziană, purtând o rochie de seară. Comisarul Maigret va încerca să-l identifice și apoi să înțeleagă ce s-a întâmplat cu victima.

NR
5.7
2022Action89 minVezi Filmul
HD_ EN7.1King

King

King, un pui de leu traficat, evadează din aeroport și se refugiază la Inès și Alex, care apoi au ideea nebună de a-l duce înapoi în Africa. Orice se poate întâmpla atunci când Max, bunicul lor ciudat, decide să se alăture aventurii.

NR
7.1
2022Adventure105 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.8Chickenhare and the Hamster of Darkness

Chickenhare and the Hamster of Darkness

Tânărul Chickenhare este fiul adoptiv al regelui Petru, un aventurier celebru. Parțial găină și parțial iepure, îi este foarte greu să crească și se deghizează în iepure pentru a evita bătăile de joc ale semenilor săi. Când vine ziua proceselor Royal Adventurer Society, Chickenhare, împiedicat de deghizarea lui, eșuează lamentabil. Dar el este hotărât să profite de oa doua șansă și să găsească Sceptrul Hamsterului Întunericului, înaintea unchiului său malefic Lapin. Sceptrul va da o putere ...

NR
7.8
2022Adventure91 minVezi Filmul
HD_RO6.1Never Grow Old

Never Grow Old

Un antreprenor irlandez de pompe funebre profită atunci când haiducii preiau un oraș pașnic, dar propria sa familie este amenințată pe măsură ce numărul morților crește dramatic.

R
6.1
2019Western101 minVezi Filmul
HD_RO6.6Black ’47

Black ’47

În 1847, când Irlanda se află în strânsoarea Marii Foamete care a devastat țara timp de doi ani lungi, Feeney, un Ranger irlandez înrăit care a luptat pentru armata britanică în străinătate, se întoarce acasă pentru a se reuni cu familia sa înstrăinată, doar pentru a descoperă cea mai crudă realitate, un pământ negru unde domnește moartea.

R
6.6
2018Drama100 minVezi Filmul
HD_RO6.9Hatching

Hatching

Tinja, o fetiță de 12 ani, este disperată să îi facă pe plac mamei sale, o femeie obsedată de imaginea unei familii perfecte. Într-o noapte, Tinja găsește un ou ciudat. Ceea ce iese din ou depășește orice imaginație.

NR
6.9
2022Fantasy91 minVezi Filmul
HD_RO10,2Hotel Poseidon

Hotel Poseidon

O zi din viața proprietarului de hotel reticent Dave, un bărbat tulburat de coșmaruri, vecinul său, prietenii și dragostea lui. Zilele și nopțile lui Dave se îmbină una în cealaltă în timp ce rătăcește liber prin holurile părăsitului și dărăpănat Hotel Poseidon, pe care l-a moștenit de la tatăl său decedat. Când o tânără bate la ușa hotelului în căutarea unei camere, în timp ce cel mai bun prieten al lui Dave vrea să organizeze o petrecere în spate, iar un vis recurent îl bântuie, se pune ...

TV-MA
10,2
2021Drama90 minVezi Filmul
HD_RO6.2The Cellar

The Cellar

Când fiica lui Keira Woods dispare în mod misterios în pivnița noii lor case de la țară, ea descoperă curând că există o entitate străveche și puternică care controlează casa lor și pe care va trebui să o înfrunte, altfel riscă să piardă pentru totdeauna sufletele familiei sale.

NR
6.2
2022Horror94 minVezi Filmul
HD_RO5.9Above the Law

Above the Law

Frank Valken, hoțul de mare clasă, tocmai a făcut o ultimă și magistrală evadare. Cel puțin așa crede el... Suspecți ideali, Valken și banda sa se trezesc implicați într-un caz criminal de treizeci de ani. Se pare că ucigașii nebuni s-au întors.

NC-17
5.9
2017Crime86 minVezi Filmul
HD_RO7.5Lost Illusions

Lost Illusions

Având loc între anii 1837 și 1843, romanul clasic al lui Balzac se concentrează pe tânărul poet Lucien de Rubempré, care părăsește Angouleme la Paris în căutarea de a deveni autor.

TV-MA
7.5
2021Drama149 minVezi Filmul
HD_RO5.8Zero Fucks Given

Zero Fucks Given

Cassandre, 26 de ani, este însoțitor de bord pentru o companie aeriană low-cost. Cu sediul în Lanzarote, este întotdeauna dispusă să-și asume ore suplimentare și își îndeplinește sarcinile cu eficiență robotică. Pe lateral, ea merge cu fluxul și plutește între Tinder, petreceri și zile leneșe. Când este concediată brusc, este forțată să se întoarcă acasă.

NR
5.8
2022Comedy110 minVezi Filmul
HD_RO8.2No. 10

No. 10

O companie de teatru lucrează la premieră. Günter, un actor, a fost găsit în copilărie de un vânător într-o pădure germană. Nu s-a întrebat niciodată despre trecutul său. Până când i se adresează un anume Breslauer și începe să viseze la mama lui. Bărbatul și tovarășii săi încearcă în secret să provoace moartea lui Günter. Abia atunci va fi informat despre adevărata sa descendență. O moștenire pe care nu și-ar fi putut imagina...

R
8.2
2021Crime100 minVezi Filmul
HD_RO6.5Backdraft 2

Backdraft 2

La câțiva ani după Backdraft original, Sean, fiul regretatului Steve „Bull” McCaffrey, este desemnat să investigheze un incendiu mortal doar pentru a realiza că este ceva mult mai sinistru.

R
6.5
2019Action102 minVezi Filmul
HD_RO7.5Freaks Out

Freaks Out

Patru ciudați ai circului cu superputeri se trezesc prinși în Roma ocupată de naziști, după ce proprietarul și figura tatălui lor dispare după cedarea Italiei în 1943 în fața Aliaților.

NR
7.5
2021Action141 minVezi Filmul
HD_RO5.3Restless

Restless

După ce a ajuns la extreme pentru a acoperi un accident, viața unui polițist corupt scapă de sub control când începe să primească amenințări de la un martor misterios.

R
5.3
2022Action95 minVezi Filmul
HD_RO7.6Onoda – 10,000 Nights in the Jungle

Onoda – 10,000 Nights in the Jungle

Japonia, 1944. Pregătit pentru munca de informații, Hirō Onoda, în vârstă de 22 de ani, descoperă o filozofie contrară liniei oficiale: fără sinucidere; rămâne în viață orice s-ar întâmpla; misiunea este mai importantă decât orice altceva. Trimis pe Lubang, o mică insulă din Filipine unde americanii sunt pe cale să aterizeze, acest rol va fi să ducă un război de gherilă până la întoarcerea trupelor japoneze. Imperiul se va preda la scurt timp după, Onoda 10.000 de zile mai târziu.

TV-MA
7.6
2021Adventure165 minVezi Filmul
HD_RO5.4France

France

O jurnalistă celebră, care jongla cu cariera ei ocupată și viața personală, își are viața răsturnată de un accident de mașină ciudat.

TV-MA
5.4
2021Comedy133 minVezi Filmul
HD_RO7.4Red Soil

Red Soil

Proaspăt angajată ca asistentă de muncă într-o fabrică de produse chimice, Nour descoperă că există mici aranjamente între conducere și tatăl ei, Slimane, reprezentantul personalului și pivotul companiei. Minciuni despre evacuări poluante, boli ascunse ale angajaților, accidente ascunse... Nour, încetul cu încetul, nu mai acceptă compromisurile tatălui său de a păstra imaginea companiei. Ea decide să lanseze alerta.

NR
7.4
2021Drama86 minVezi Filmul
HD_RO6.3The Book of Vision

The Book of Vision

Eva, un medic misterios, caută un răspuns la dilema ei urgentă în timp ce dezvăluie Cartea Viziunii a Dr. Anmuth. Henry se implică în viața ei și este forțat să-și confrunte propria natură, în timp ce Eva se confruntă cu cea mai mare decizie din viața ei.

TV-MA
6.3
2021Drama100 minVezi Filmul
HD_RO6.3The Claus Family

The Claus Family

Când bunicul său se îmbolnăvește brusc, Jules, care urăște vacanțele, află despre moștenirea magică a familiei sale și își dă seama că este singura speranță de a salva Crăciunul.

TV-MA
6.3
2020Family96 minVezi Filmul