HD_ EN5.75Day Shift

Day Shift

Un vânător de vampiri din LA are o săptămână pentru a aduce banii pentru a plăti școlarizarea și bretelele copilului său. Încercarea de a-ți câștiga existența în zilele noastre l-ar putea ucide.

R
5.75
2022Action113 minVezi Filmul
HD_RO5.7No Way Out

No Way Out

Nick, un fotograf talentat care este nou în Los Angeles, se îndrăgostește rapid de Tessa, o tânără cu spirit liber, care nu mai este fermecată de oraș. Lumile lor sunt răsturnate când ea îi cere să facă inimaginabilul, ceea ce îl duce la descoperirea unui adevăr întunecat, forțându-i pe calea răzbunării și distrugerii.

NR
5.7
2022Crime89 minVezi Filmul
HD_RO10Secret Headquarters

Secret Headquarters

În timp ce ies după școală, Charlie și prietenii săi descoperă sediul celui mai puternic super-erou din lume, ascuns sub casa lui. Când răufăcătorii atacă, trebuie să facă echipă pentru a apăra sediul și a salva lumea.

PG
10
2022Adventure0 minVezi Filmul
HD_RO4,5Killer Cover Up

Killer Cover Up

Jucătoarea de fotbal Jenna Sims și mama ei Sally sunt pregătite pentru un nou început atunci când se mută într-un oraș nou, însorit pe plajă. Jenna se alătură echipei de fotbal a noii ei școli în speranța de a-și face noi prieteni și de a-și păstra bursa de studii, dar lucrurile devin curând periculoase când este acuzată de crimă după ce a descoperit mușamalizarea morții unui jucător. Poate găsi cine este adevăratul vinovat înainte ca adevăratul criminal să ajungă la ea?

NR
4,5
2021Thriller88 minVezi Filmul
HD_RO6.7Love in the Limelight

Love in the Limelight

Prieteni de ani de zile, Summer îl întâlnește în sfârșit pe Nick, fostul ei cântăreț pentru adolescenți și solistul trupei de băieți, când vine în oraș pentru un concert. Prietenia lor a pregătit scena pentru romantism, iar bunica la modă a lui Summer, care urmărește TikTok, o încurajează să-și urmeze inima.

G
6.7
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO7.402The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon

Un pescar de crab nefericit pornește într-o călătorie pentru a duce un tânăr cu sindrom Down la o școală de lupte profesionale din zona rurală din Carolina de Nord și departe de casa de bătrâni în care a locuit în ultimii doi ani și jumătate.

NR
7.402
2019Adventure97 minVezi Filmul
HD_RO6.2Texas Rangers

Texas Rangers

La zece ani după încheierea Războiului Civil, guvernatorul Texasului îi cere lui Leander McNelly să formeze o companie de Rangers pentru a ajuta la respectarea legii de-a lungul graniței cu Mexic. Cu câțiva veterani ai războiului, cei mai mulți dintre recruți sunt bărbați tineri care au puțină sau deloc experiență cu armele sau cu criminalitatea polițienească.

NR
6.2
2001Action110 minVezi Filmul
HD_RO10Infrared

Infrared

Tensiunile în familie dintre un frate și o soră cu puteri psihice amenință să distrugă filmările unui episod dintr-un reality show paranormal. Dar emoțiile fierbinți ar putea fi cea mai mică dintre problemele echipajului...

NR
10
2022Horror88 minVezi Filmul
HD_RO5.7Junkyard Dogs

Junkyard Dogs

Urmează un câine care este un maestru al evadărilor și care trebuie să facă echipă cu prietenii săi cățeluși pentru a împiedica jefuirea blocului lor.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO10Resurrection

Resurrection

Viața atent construită a unei femei este dată peste cap atunci când o umbră nedorită din trecutul ei revine, forțând-o să se confrunte cu monstrul pe care l-a evitat timp de două decenii..

NR
10
2022Drama103 minVezi Filmul
HD_RO5.7Sniper: Rogue Mission

Sniper: Rogue Mission

Când un agent federal corupt este implicat într-o rețea de trafic de persoane în scopuri sexuale, lunetistul și începătorul CIA Brandon Beckett devine un bandit, făcând echipă cu foștii săi aliați, agentul Zero de la Homeland Security și asasina Lady Death, pentru a-l descoperi pe agentul corupt și a doborî organizația criminală.

R
5.7
2022Action96 minVezi Filmul
HD_RO6.7They/Them

They/Them

Participanții la o tabără de conversie LGBTQ+ suportă tehnici psihologice tulburătoare, în timp ce tabăra este urmărită de un ucigaș misterios.

NR
6.7
2022Horror101 minVezi Filmul
HD_RO...Animation8.5Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Când un străin misterios sosește din viitor cu un avertisment teribil, Leo este forțat să se ridice și să-i conducă pe frații săi, Raph, Donnie și Mikey, într-o luptă pentru a salva lumea de o specie extraterestră terifiantă.

NR
8.5
2022Action85 minVezi Filmul
HD_RO8.9Prey

Prey

În națiunea Comanche, în 1717, o războinică feroce și foarte pricepută pe nume Naru află că prada pe care o urmărește este un extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnologic avansat.

R
8.9
2022Action100 minVezi Filmul
HD_RO5.7Cannibal Corpse Killers

Cannibal Corpse Killers

O legiune de demoni a fost dezlănțuită creând o Americă apocaliptică. Pike conduce un grup de supraviețuitori care se luptă cu cadavrele posedate de demoni prin pustiu încercând să ajungă la Jawbone, în timp ce Magistratul creează o armată de cadavre canibale pentru a-l servi. Ce i se va cere lui Pike pentru a învinge această legiune? Totul a început în Jawbone și totul se va sfârși în Jawbone."

NR
5.7
2017Action100 minVezi Filmul
HD_RO10What Josiah Saw

What Josiah Saw

O familie cu secrete îngropate se reunește la o fermă după două decenii pentru a plăti pentru păcatele trecutului.

NR
10
2021Horror120 minVezi Filmul
HD_RO5.5Hypochondriac

Hypochondriac

Viața unui tânăr olar se transformă în haos pe măsură ce își pierde funcțiile corpului și este bântuit de manifestarea fizică a traumei din copilărie.

NR
5.5
2022Drama96 minVezi Filmul
HD_RO7.6Minions: The Rise of Gru

Minions: The Rise of Gru

Un fan al unui supergrup de super-răufăcători cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de malefic pentru a li se alătura, cu sprijinul adepților săi, Minionii.

PG
7.6
2022Adventure87 minVezi Filmul
HD_RO4.5Into the Deep

Into the Deep

Urmează o femeie disperată să scape din orașul ei, ea întâlnește un străin care îi promite o evadare romantică, dar care duce la înșelăciune, neîncredere și violență.

NR
4.5
2022Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO5.7It Snows All the Time

It Snows All the Time

Când Paul este diagnosticat la 58 de ani cu demență frontotemporală cu debut tânăr, familia sa se unește mai mult ca niciodată. Pe parcurs, el și fiul său mijlociu, Jesse, învață multe lucruri unul despre celălalt lucrând la vechiul camion al lui Paul și, în cele din urmă, îl iau împreună pentru o ultimă excursie de pescuit.

NR
5.7
2022Drama90 minVezi Filmul
HD_RO5.1Operator

Operator

Când fiica veteranului operator al centrului de apeluri 911, Pamela, și soțul ei înstrăinat, Jeremy, un ofițer superior de poliție, este răpită și ținută ostatică, ei sunt disperați și nu au de ales decât să urmeze regulile răpitorului: să trimită mesaje prin dispecerat pentru ca toate unitățile de poliție și de pompieri să se împrăștie în locații îndepărtate din oraș, unde sunt întâmpinate cu haos. Neștiind cine sau de ce, singurul lucru pe care îl știu este că, dacă nu reușesc să ...

NR
5.1
2015Action88 minVezi Filmul
HD_RO5.7Underground

Underground

Un grup de prieteni luptă pentru viața lor împotriva unor creaturi letale și vorace care se ascund sub suprafața Pământului. Grupul se găsește la mila unor creaturi create genetic de armată pentru a putea fi sacrificate în luptă. Deși au luptat în nenumărate bătălii în Irak, acești prieteni nu au cunoscut adevărata frică până când au intrat în subteran.

R
5.7
2011Horror83 minVezi Filmul
HD_RO6.7Not Okay

Not Okay

O tânără ambițioasă, disperată după adepți și faimă, își înscenează o călătorie la Paris pentru a-și spori prezența în social media. Când un incident terifiant are loc în lumea reală și devine parte din călătoria ei imaginară, minciuna ei albă devine o dilemă morală care îi oferă toată atenția pe care și-o dorea.

R
6.7
2022Comedy100 minVezi Filmul
HD_RO5.7Honor Society

Honor Society

Honor is an ambitious high school senior whose sole focus is getting into Harvard, assuming she can first score the coveted recommendation from her guidance counselor, Mr. Calvin. Willing to do whatever it takes, Honor concocts a Machiavellian-like plan to take down her top three student competitors, until things take a turn when she unexpectedly falls for her biggest competition, Michael.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul