­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5.8Bram Stoker’s Van Helsing

Bram Stoker’s Van Helsing

Anglia, 1897. Abraham Van Helsing prime╚Öte o scrisoare de la fostul s─âu student, Dr. John Seward, prin care ├«i solicit─â asisten╚Ťa urgent─â ├«n ora╚Öul Whitby, din nordul ora╚Öului, unde logodnica lui Lucy d─â toate semnele vampirismului. Van Helsing urmeaz─â urmele s├óngeroase p├ón─â la sicriul Contelui Dracula ├«nsu╚Öi. Van Helsing este o nou─â interpretare a legendei lui Dracula prin ochii celui mai mare du╚Öman al s─âu.

NR
5.8
2021Horror86 minVezi Filmul
HD_RO6.7The Hip Hop Nutcracker

The Hip Hop Nutcracker

Prezintă pe Rev Run în timp ce aduce publicul într-o reimaginare hip-hop a baletului The Nutcracker situat în New York.

NR
6.7
2022Music0 minVezi Filmul
HD_RO5.5Christmas on Mistletoe Farm

Christmas on Mistletoe Farm

Dup─â ce a mo╚Ötenit o ferm─â ├«n perioada Cr─âciunului, un tat─â v─âduv face o adaptare accidentat─â la via╚Ťa satului, ├«n timp ce copiii s─âi pun la cale un plan pentru a r─âm├óne acolo pentru totdeauna.

NR
5.5
2022Comedy102 minVezi Filmul
HD_RO5.8Infinitum: Subject Unknown

Infinitum: Subject Unknown

Jane se treze╚Öte ├«ntr-o mansard─â ciudat─â, ├«ntr-o lume paralel─â, f─âr─â ie╚Öire aparent. Ea este blocat─â ├«ntr-o bucl─â temporal─â, destinat─â s─â retr─âiasc─â aceea╚Öi zi din nou ╚Öi din nou, cu pu╚Ťin─â amintire c─â a f─âcut-o ├«nainte. Dar cu fiecare ÔÇ×resetareÔÇŁ ├«ncepe s─â-╚Öi aminteasc─â din ce ├«n ce mai mult ╚Öi ├«ncepe s─â pun─â cap la cap ceea ce i se poate ├«nt├ómpla, cu indicii care indic─â un profesor Aaron Ostergaard. Ea se ├«ndreapt─â c─âtre misteriosul Wytness Quantum Research Centre, condus de Charles ...

NR
5.8
2021Mystery86 minVezi Filmul
HD_RO5.5The Killing Tree

The Killing Tree

├Än ajunul Cr─âciunului, o v─âduv─â dispre╚Ťuit─â arunc─â o vraj─â str─âveche pentru a-╚Öi ├«nvia so╚Ťul executat. Cu toate acestea, c├ónd vraja merge prost, so╚Ťul este adus ├«napoi ca un Pom de Cr─âciun Evil. ├Änclinat s─â se r─âzbune pe cel care a provocat execu╚Ťia lui, num─ârul de cadavre continu─â s─â creasc─â pe m─âsur─â ce Copacul o v├óneaz─â.

NR
5.5
2022Horror73 minVezi Filmul
HD_RO5.5The Cult of Humpty Dumpty

The Cult of Humpty Dumpty

Un grup de fete adolescente cu probleme ╚Öi profesorul lor trebuie s─â lupte pentru supravie╚Ťuire dup─â ce au descoperit c─â un cult l-a readus la via╚Ť─â pe Humpty Dumpty, o p─âpu╚Ö─â uciga╚Ö─â, ╚Öi l-au eliberat ├«n tab─âra ├«n care sunt caza╚Ťi.

NR
5.5
2022Horror79 minVezi Filmul
HD_RO5.5Mandrake

Mandrake

O ofi╚Ťer de proba╚Ťiune, Cathy Madden, este ├«ns─ârcinat─â cu reabilitarea ├«n societate a unui criminal notoriu numit ÔÇ×BloodyÔÇŁ Mary Laidlaw, dup─â o condamnare de dou─â decenii.

NR
5.5
2022Horror85 minVezi Filmul
HD_RO6.6My Policeman

My Policeman

La sf├ór╚Öitul anilor 1990, sosirea b─âtr├ónului invalid Patrick ├«n casa lui Marion ╚Öi Tom declan╚Öeaz─â explorarea evenimentelor seismice din 40 de ani ├«nainte: rela╚Ťia pasional─â dintre Tom ╚Öi Patrick ├«ntr-un moment ├«n care homosexualitatea era ilegal─â.

R
6.6
2022Drama113 minVezi Filmul
HD_RO5.5Eating Miss Campbell

Eating Miss Campbell

O elevă de liceu vegan-gotică se îndrăgostește de noul ei profesor de engleză și dezvoltă un gust problematic pentru carnea umană.

NR
5.5
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO10Feed Me

Feed Me

Dup─â moartea so╚Ťiei sale, un b─ârbat zdrobit se ├«ndreapt─â ├«ntr-un abis de tremur─âturi nocturne ╚Öi depresie ╚Öi se g─âse╚Öte ├«n casa unui canibal deranjat care ├«l convinge s─â-╚Öi ia via╚Ťa ├«n cel mai oribil mod imaginabil.

NR
10
2022Comedy96 minVezi Filmul
HD_RO5,7Summit Fever

Summit Fever

Un vis ├«ndr─âzne╚Ť de a escalada cel mai provocator trio de mun╚Ťi din lume se transform─â ├«n cur├ónd ├«ntr-un co╚Ömar terifiant pentru un grup de prieteni, c├ónd o furtun─â mortal─â ├«i prinde pe alpini╚Öti ├«n apropierea v├órfului ╚Öi ├«ntrerupe orice speran╚Ť─â de salvare. Cu ╚Öansele stivuite ├«mpotriva lor, prietenii sunt for╚Ťa╚Ťi s─â aib─â ├«ncredere unul ├«n cel─âlalt pentru a se salva prin orice mijloace necesare.

R
5,7
2022Drama115 minVezi Filmul
HD_ EN7.5It Came from Below

It Came from Below

Un grup de prieteni se trezește vânat în peșteri de o creatură... dintr-o altă lume.

NR
7.5
2021Horror0 minVezi Filmul
HD_RO5.5Catherine Called Birdy

Catherine Called Birdy

O adolescent─â din Anglia medieval─â navigheaz─â ├«n via╚Ť─â ╚Öi ├«ncearc─â s─â evite c─âs─âtoriile aranjate pe care tat─âl ei le planific─â pentru e

PG-13
5.5
2022Adventure108 minVezi Filmul
HD_RO5.5Game of Love

Game of Love

Un grup de speran╚Ťi sunt invita╚Ťi s─â joace un spectacol de jocuri erotice.. dar totul nu este a╚Öa cum pare, deoarece lucrurile iau o ├«ntors─âtur─â brusc─â spre r─âu!

NR
5.5
2022Romance86 minVezi Filmul
HD_RO5,7Croc!

Croc!

Adânc în mediul rural englezesc, Lisa și Charlie se pregătesc pentru nunta lor la un conac Tudor. Dar un crocodil furios stă la pândă, hotărât să le strice ziua cea mare.

NR
5,7
2022Action80 minVezi Filmul
HD_RO5,7Among the Living

Among the Living

Blocat ├«n urma unui focar mortal, un frate lupt─â pentru a-╚Öi proteja sora ├«n timp ce el caut─â cu disperare s─â g─âseasc─â refugiu ╚Öi s─â evite o popula╚Ťie infectat─â cu sete de s├ónge.

NR
5,7
2022Drama85 minVezi Filmul
HD_RO5.543Age of Heroes

Age of Heroes

Povestea adev─ârat─â a form─ârii unit─â╚Ťii 30 Commando a lui Ian Fleming, un precursor al for╚Ťelor de elit─â din Regatul Unit.

R
5.543
2011Action90 minVezi Filmul
HD_RO6.7Monster Portal

Monster Portal

Un cult este pe cale s─â-l trezeasc─â pe H.P. Cea mai de temut creatur─â a lui Lovecraft.

NR
6.7
2022Horror80 minVezi Filmul
HD_RO5,7Blank

Blank

Un scriitor disperat se înscrie pentru un A.I. a operat o retragere pentru a-și vindeca blocajul scriitorului, dar când are loc o eroare neprevăzută a software-ului, ea rămâne prinsă în unitatea ei cu un android instabil și fără comunicare cu lumea exterioară.

NR
5,7
2022Drama95 minVezi Filmul
HD_RO5,7Raven’s Hollow

Raven’s Hollow

Cadetul de la West Point Edgar Allan Poe ╚Öi al╚Ťi patru cade╚Ťi la un exerci╚Ťiu de antrenament ├«n statul New York sunt atra╚Öi de o descoperire ├«nfior─âtoare ├«ntr-o comunitate uitat─â, unde g─âsesc un ora╚Ö care p─âze╚Öte un secret ├«nfrico╚Ö─âtor.

NR
5,7
2022Horror98 minVezi Filmul
HD_ EN5,7Mona Lisa and the Blood Moon

Mona Lisa and the Blood Moon

O t├ón─âr─â cu puteri psihocinetice iese dintr-un azil din Louisiana ╚Öi se ├«ndreapt─â spre New Orleans, unde cade ├«n lumea de jos a ora╚Öului, a inadapta╚Ťilor ╚Öi a nenoroci╚Ťilor.

R
5,7
2022Fantasy106 minVezi Filmul
HD_RO6.9Breaking

Breaking

C├ónd veteranului marin Brian Brown-Easley i se refuz─â sprijinul din partea VeteranÔÇÖs Affairs, disperat din punct de vedere financiar ╚Öi f─âr─â op╚Ťiuni, ia o banc─â ╚Öi c├ó╚Ťiva dintre angaja╚Ťii acesteia ostatici, preg─âtind scena unei confrunt─âri tensionate cu poli╚Ťia.

NR
6.9
2022Crime103 minVezi Filmul
HD_RO6.2All My Friends Hate Me

All My Friends Hate Me

Pete autentic, dar din ce ├«n ce mai nesigur, este ├«nc├óntat s─â se re├«nt├ólneasc─â cu echipa sa de colegiu pentru un weekend de aniversare plin de amintiri, petreceri ╚Öi reconectare serioas─â la un conac pitoresc englezesc. Cele mai bune planuri, drag─â audien╚Ť─â..

NR
6.2
2022Comedy93 minVezi Filmul
HD_RO6.797Fall

Fall

Pentru cei mai buni prieteni Becky ╚Öi Hunter, via╚Ťa ├«nseamn─â s─â ├«╚Öi ├«nving─â temerile ╚Öi s─â ├«╚Öi dep─â╚Öeasc─â limitele. Dar, dup─â ce urc─â la 1.000 de metri p├ón─â ├«n v├órful unui turn de radio abandonat ╚Öi izolat, se trezesc bloca╚Ťi ╚Öi f─âr─â cale de cobor├óre. Acum, abilit─â╚Ťile experte de alpinism ale lui Becky ╚Öi Hunter vor fi puse la grea ├«ncercare, ├«n timp ce se lupt─â cu disperare s─â supravie╚Ťuiasc─â elementelor, lipsei de provizii ╚Öi ├«n─âl╚Ťimilor ame╚Ťitoare.

PG-13
6.797
2022Thriller107 minVezi Filmul