HD_RO6.433Unhinged

Unhinged

O mamă divorțată claxonează cu nerăbdare la un străin deranj de vârstă mijlocie la un semafor roșu în timp ce întârzie în drum spre serviciu. Furia lui rutieră escaladează la proporții înfiorător de psihotice, pe măsură ce devine hotărât să-i dea o lecție mortală pentru provocarea lui.

R
6.433
2020Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Unhinged

Unhinged

Patru cei mai buni prieteni americani decid să ia pe drumurile secundare călătorind la o nuntă în Anglia, pe drumul lor, un secret mortal le obligă pe fete să fie...

NR
5.7
2017Horror93 minVezi Filmul
HD_RO7.023Excalibur

Excalibur

O adaptare suprarealistă a piesei „Le Morte d’Arthur” a lui Sir Thomas Malory, care prezintă concepția lui Arthur Pendragon, ascensiunea lui la tron, căutarea de către Cavalerii Mesei Rotunde a Sfântului Graal și, în cele din urmă, moartea sa.

R
7.023
1981Adventure140 minVezi Filmul
HD_RO5.7Stalked

Stalked

Fostul Royal Marine Commando și mamă singură Sam este răpită cu brutalitate în drum spre farmacie. Se trezește dezorientată în ceea ce pare a fi o fabrică militară pustie. Ea realizează curând că nu este singură și că cineva sau ceva o pradă. Urmărită și atacată de un dușman invizibil, ea trebuie să-și folosească toate abilitățile și cunoștințele militare pentru a supraviețui acestui joc mortal de pisica și șoarecele.

NR
5.7
2019Action82 minVezi Filmul
HD_RO6.3Ripper Untold

Ripper Untold

Un detectiv și un medic legist își unesc forțele pentru a rezolva o serie de crime îngrozitoare în Londra victoriană - dar una dintre ele ascunde un secret mortal.

NR
6.3
2021Horror85 minVezi Filmul
HD_RO7.5Thirteen Lives

Thirteen Lives

Doisprezece băieți și antrenorul unei echipe de fotbal thailandeze explorează peștera Tham Luang, când o furtună neașteptată îi prinde într-o cameră din interiorul muntelui. Îngropați în spatele unui labirint de tuneluri de peșteră inundate, ei se confruntă cu șanse imposibile. O echipă de scafandri de talie mondială navighează prin kilometri de rețele de peșteri periculoase pentru a descoperi că găsirea băieților este doar începutul.

PG-13
7.5
2022Drama147 minVezi Filmul
HD_RO5.7Purple Hearts

Purple Hearts

Un muzician aspirant este de acord cu o căsătorie de conveniență cu un pușcaș marin care va fi în curând în misiune, dar o tragedie face ca relația lor falsă să devină prea reală.

PG-13
5.7
2022Drama122 minVezi Filmul
HD_RO5.3You Might Get Lost

You Might Get Lost

După moartea tragică a fiului ei, Arlene pierde totul, soțul ei, casa și începe să-și piardă mințile. Când misteriosul Institut Endeavour îi oferă șansa de a călători înapoi și de a schimba lucrurile, ea acceptă cu entuziasm și începe călătoria în trecut. Chinuită de amintirile din realitatea ei alternativă, Arlene trebuie să separe realul de fals fără a tulbura echilibrul delicat. Ea nu este pregătită pentru prețul teribil pe care trebuie să-l plătească pentru a-și salva fiul.

NR
5.3
2021Horror90 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Forgiven

The Forgiven

În timpul unui weekend în Munții Atlas din Maroc, un accident întâmplător se răsfrânge asupra vieților musulmanilor locali și a vizitatorilor occidentali care participă la o petrecere într-o vilă grandioasă.

NR
5.7
2022Drama117 minVezi Filmul
HD_ EN4,5Followers

Followers

Un influencer social media aflat în dificultate descoperă că locuința pe care o împarte este bântuită. Fantoma îi aduce lui și prietenilor săi faimă și avere, dar cu consecințe mortale.

NR
4,5
2022Comedy83 minVezi Filmul
HD_RO5.7She Will

She Will

Veronica, o vedetă de film în vârstă, se retrage în mediul rural scoțian împreună cu asistenta ei Desi pentru a se recupera după o dublă mastectomie. În timp ce se află acolo, forțe misterioase îi dau Veronicăi puterea de a se răzbuna în visele ei.

NR
5.7
2022Drama95 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Fall of Usher

The Fall of Usher

Un tânăr care își îngrijește tatăl bolnav în fază terminală este atras într-un vârtej de crimă, nebunie și macabru. Bazat pe operele lui Edgar Allan Poe.

NR
5.7
2022Horror95 minVezi Filmul
HD_RO5.7As a Prelude to Fear

As a Prelude to Fear

Atunci când o tânără violoncelistă pe nume Eve Taylor este răpită și închisă într-un subsol asemănător unei temnițe, detectivul de poliție Barnbrooke crede că este opera unui psihopat notoriu pe care presa l-a numit "Pied Piper". Dar, după ce nu a reușit să-l oprească în ultimii paisprezece ani și cu alte trei fete dispărute-prezumate moarte, detectivul de poliție Barnbrooke știe prea bine că, dacă nu reușește de data aceasta să dea de singurul suspect, Eve va avea aceeași soartă ca și ...

NR
5.7
2022Horror97 minVezi Filmul
HD_RO6.5Brian and Charles

Brian and Charles

Brian, un ciudat simpatic, trăiește singur într-o vale galeză, inventând invenții ciudate care rareori funcționează. După ce găsește un cap de manechin aruncat la gunoi, lui Brian îi vine o idee. Trei zile, o mașină de spălat și diverse piese de schimb mai târziu, el l-a inventat pe Charles, un robot inteligent artificial care învață engleza dintr-un dicționar și se dovedește a fi un companion fermecător și obraznic. În scurt timp, însă, Charles își dezvoltă și autonomia. Intrigat de lumea ...

NR
6.5
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.5True Things

True Things

O tânără care trăiește la marginea societății se intoxică de un străin care îi copleșește viața liniștită.

NR
5.5
2022Drama102 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Haunting of the Tower of London

The Haunting of the Tower of London

Cei Doi Prinți, închiși și presupus uciși în Turnul Sângeros din Turnul Londrei de Richard al III-lea. Povestea spune cum se presupune că s-au întors pentru a bântui Turnul și, cu gardienii și deținuții care încep să moară în circumstanțe oribile, devine clar că cei doi prinți sunt gata să se răzbune. O poveste înfiorătoare cu fantome bazată pe faimosul mister.

NR
5.7
2022History89 minVezi Filmul
HD_RO6.7Men

Men

În urma unei tragedii personale, Harper se retrage singur în frumoasa zonă rurală engleză, sperând să găsească un loc de vindecare. Dar cineva – sau ceva – din pădurea din jur pare să o urmărească, iar ceea ce începe ca o groază clocotită devine un coșmar complet, locuit de amintirile și temerile ei cele mai întunecate.

R
6.7
2022Drama100 minVezi Filmul
HD_RO5.7Gunfight at Dry River

Gunfight at Dry River

Ultimii ani ai Vechiului Vest din secolul al XIX-lea. Dry River spune povestea unui oraș mexican de frontieră devastat de o secetă severă, singura sursă de apă fiind controlată de o familie de renegați americani aflați pe urmele unei legende a aurului pierdut. Când un străin mexican sosește pentru a revendica pământul tatălui său, o confruntare violentă va face ca viețile tuturor să fie transformate pentru totdeauna.

NR
5.7
2021Western101 minVezi Filmul
HD_RO5.7Spider in the Attic

Spider in the Attic

Un cuib mortal de păianjeni se ascunde în pod - Iar cuibul este pe cale să fie trezit de un reporter de știri și de colegii săi

NR
5.7
2021Horror82 minVezi Filmul
HD_RO8.5Paul Dood’s Deadly Lunch Break

Paul Dood’s Deadly Lunch Break

Un muncitor al unui magazin de caritate este gata să câștige marele spectacol național de talente. Dar când acțiunile a 5 oameni egoiști îl fac să rateze audiția, el își propune să caute răzbunare de moarte.

NR
8.5
2021Action110 minVezi Filmul
HD_RO5.4The Nan Movie

The Nan Movie

Personajul emblematic al lui Catherine Tate, Nan, ajunge pe marele ecran în timp ce pornește într-o călătorie nebună din Londra până în Irlanda, împreună cu nepotul ei Jamie, pentru a se împăca cu sora ei Nell, de care s-a înstrăinat. Militanți vegetarieni militanți, echipe de rugby zgomotoase, petreceri nocturne și polițiști nebuni pe motociclete, toate acestea fac din acest film o zi pe cinste. O poveste de origine care amestecă prezentul și trecutul lui Nan, unde aflăm în sfârșit ce a ...

NR
5.4
2022Comedy95 minVezi Filmul
HD_RO5.7Blood In The Water

Blood In The Water

O tânără, călărită din breaslă pentru o crimă pe care a comis-o, dar de care a scăpat, este capturată de un sadic pentru un joc de ruleta rusă cu un mare rechin alb și cinci oportuniști similari care au scăpat de lege.

NR
5.7
2022Horror78 minVezi Filmul
HD_RO7.2Downton Abbey: A New Era

Downton Abbey: A New Era

Familia Crawley pleacă într-o călătorie grandioasă în sudul Franței pentru a descoperi misterul vilei proaspăt moștenite a contesei văduve.

PG
7.2
2022Drama125 minVezi Filmul
HD_RO5.4Pet Graveyard

Pet Graveyard

Un grup de adolescenți sunt chinuiți de Grim Reaper și de animalul său de companie după ce au fost supuși unui experiment care le permite să revadă morții.

NR
5.4
2019Horror98 minVezi Filmul