VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO 5.5Medellin

Medellin

Pentru a-și salva fratele mai mic din mâinile narcoșilor periculoși ai cartelului de la Medellín, Reda are un plan pe cât de simplu, pe atât de nebunesc: alcătuiește o echipă și atacă Columbia. Dar această aventură va scăpa complet de sub control atunci când decide să-l răpească pe fiul liderului cartelului pentru a-l schimba cu viața fratelui său.

NR
5.5
2023Action90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.3Death’s Roulette

Death’s Roulette

Șapte străini se trezesc într-un conac în mijlocul neantului pentru a descoperi că fac parte dintr-un joc întortocheat. Vor avea 60 de minute pentru a alege o persoană care să moară; altfel, toți vor fi uciși. Pe măsură ce ceasul ticăie, cele mai groaznice secrete vor ieși la iveală și vor descoperi că toate sunt legate de un trecut întunecat.

NR
5.3
2023Dramă90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7The Squad

The Squad

Aerul este plin de tensiune în timp ce o echipă militară se îndreaptă spre poalele unei baze montane, unde li se ordonă să aștepte întăriri și să își mențină poziția. Muntele este învăluit în ceață, iar oamenii sunt epuizați. Se luptă de ceva timp cu gherilele pe teritoriul inamic și sunt epuizați de stresul și anxietatea luptei. Bărbații nu vor să aștepte; vor să atace dealul, temându-se că tovarășii lor din bază au fost invadați de gherile. Liderul plutonului încearcă zadarnic să-și țină ...

NR
6.7
2011Drama100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7The Man from Rome

The Man from Rome

Un hacker pătrunde în sistemul de securitate al Vaticanului și îi trimite papei un apel anonim urgent. Frumosul Părinte Quart, de la Institutul de Afaceri Externe al bisericii, o ramură a serviciilor secrete ale Vaticanului, este trimis să investigheze. Mesajul hackerului se referă la o biserică barocă din secolul al XVII-lea din inima Sevillei, care se pare că "ucide pentru a se apăra".

NR
5.7
2022Mystery116 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.0The Snitch Cartel

The Snitch Cartel

Povestea reală a vieții lui Andres Lopez Lopez alias "Frecita" în timpul anilor în care a fost implicat în Cartelul columbian alias "Cartel Norte del Valle".

R
7.0
2011Crime106 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5The Kings of the World

The Kings of the World

Rá, Culebro, Sere, Winny și Nano. Cinci băieți care locuiesc pe străzile din Medellín. Cinci regi fără regat, fără lege, fără familie, au pornit într-o călătorie în căutarea pământului promis. O poveste subversivă spusă printr-un clan sălbatic și drăgăstos, undeva între realitate și delir. O călătorie spre nicăieri, unde totul se întâmplă.

NR
7.5
2022Adventure103 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5A Male

A Male

Carlos locuiește într-un internat din centrul orașului Bogotá și dorește să petreacă Crăciunul cu familia sa. Circumstanțele din jurul lui îl obligă să-și asume stereotipul masculin, în contradicție deschisă cu adevărata lui ființă. În privat, Carlos își recunoaște sensibilitatea, fragilitatea și se îndreaptă către alte forme de masculinitate. La vârsta de 16 ani, Carlos își explorează identitatea sexuală, îi descoperă fricile, dorințele și toate lucrurile pe care bărbații adevărați nu le ...

NR
5.5
2023Drama82 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5,7Psychosexual

Psychosexual

După ce și-a găsit iubitul înșelând-o, o femeie devine obsedată de un YouTuber până în punctul în care crede că este bărbatul perfect pentru ea.

NR
5,7
2022Thriller93 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 4.7Luz: The Flower of Evil

Luz: The Flower of Evil

În grosimea munților, într-o comunitate izolată, condusă de un predicator cunoscut sub numele de El Señor, este adus un presupus nou Mesia, care dezlănțuie un val de violență și durere.

NC-17
4.7
2019Drama104 minVezi Filmul Online