VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO 6.7A Beautiful Life

A Beautiful Life

When a young fisherman with a hidden talent gets discovered by a music producer, he must decide if he's ready to open himself up to stardom — and love.

R
6.7
2023Dramă99 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.3All I Want for Christmas: The Magic Time Machine

All I Want for Christmas: The Magic Time Machine

La Școala Santa Claus, directorul a convocat o ședință. Lucia, părinții ei, Julius și Claudia și toți ceilalți din școală sunt entuziasmați. Dar tensiunea este înlocuită de un șoc atunci când directorul anulează Crăciunul. El pare confuz, iar în curând devine clar că este prins într-o traumă de Crăciun din tinerețea sa ca Moș Crăciun. Lucia își propune să afle ce s-a întâmplat și, cu ajutorul elevului mai tânăr Elias și al unei mașini magice a timpului, călătorește înapoi în timp în ...

NR
6.3
2022Family92 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.5Attachment

Attachment

Maja, o actriță daneză trecută de prima tinerețe, se îndrăgostește de Leah, o tânără academică evreică din Londra. Leah suferă o criză misterioasă, iar Maja se întoarce cu ea la Londra. Acolo, o întâlnește pe mama lui Leah, o femeie autoritară care ar putea deține secrete întunecate.

NR
6.5
2022Comedy105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_ EN 7.2The Last Client

The Last Client

Renumitul psiholog Susanne (Signe Egholm Olsen) este prins într-un coșmar viu când noul ei client (Anton Hjejle) se dovedește a fi un criminal în serie căutat.

NR
7.2
2022Crime95 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7As in Heaven

As in Heaven

Într-o zi de la sfârșitul anilor 1800, viața lui Lise, în vârstă de 14 ani, se schimbă pentru totdeauna. Este cea mai mare dintre frații ei, prima din familia ei care merge la școală și plină de speranță și încredere în viață. Dar când mama ei intră în travaliu, se pare rapid că ceva nu este în regulă. Pe măsură ce se lasă noaptea și travaliul avansează, Lise începe să înțeleagă că o zi care a început în copilărie s-ar putea termina cu ea devenind femeia casei.

NR
6.7
2021Drama85 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.7Godland

Godland

La sfârșitul secolului al XIX-lea, un tânăr preot danez călătorește într-o parte îndepărtată a Islandei pentru a construi o biserică și a-și fotografia oamenii. Dar cu cât pătrunde mai adânc în peisajul neiertător, cu atât se îndepărtează mai mult de scopul său, de misiune și de moralitate.

NR
7.7
2022Drama143 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.3Holy Spider

Holy Spider

O jurnalistă coboară în pântecele întunecate ale orașului sfânt iranian Mashhad, în timp ce investighează crimele în serie ale lucrătorilor sexuali de către așa-numitul „Ucigașul Păianjeni”, care crede că curăță străzile de păcătoși.

NR
7.3
2022Crime118 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.6Triangle of Sadness

Triangle of Sadness

Un cuplu de model de celebritate este invitat într-o croazieră de lux pentru cei uber-bogați, condus de un căpitan dezlănțuit. Ceea ce părea mai întâi Instagrammable se termină catastrofal, lăsându-i pe supraviețuitori blocați pe o insulă pustie și luptă pentru supraviețuire

NR
7.6
2022Comedy147 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.6Speak No Evil

Speak No Evil

O familie daneză vizitează o familie olandeză pe care a cunoscut-o într-o vacanță. Ceea ce trebuia să fie un weekend idilic începe încet să se dezlege, în timp ce danezii încearcă să rămână politicoși în fața neplăcutului

NR
6.6
2022Horror97 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Out of The Darkness

Out of The Darkness

Acest film danez "Out of The Darkness" ( în daneză "De Forbandede år 2") este o continuare a popularei drame din al Doilea Război Mondial "Into The Darkness" ( în daneză "De forbandede år") și prezintă lupta mișcărilor de rezistență daneze. Filmul are loc după 1943, când politica oficială a "corporației" se încheie, iar mișcarea de rezistență daneză câștigă teren. Filmul urmărește familia Skov din 1943 până la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Opoziția tot mai mare față de ...

NR
7.5
2022Drama154 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 10Loving Adults

Loving Adults

Se pare că Christian și Leonora au totul. Ei trăiesc viața perfectă alături de fiul lor, care tocmai a fost declarat sănătos după o boală gravă de lungă durată. Viitorul lor pare luminos, dar la o petrecere la compania lui Christian, Leonora isi vede sotul cu o femeie mai tanara, arhitectul Xenia. Leonora își dă seama că Christian ar putea să o părăsească. Pe loc, Leonora ia o decizie: refuză să fie femeia lăsată în urmă – și va evita acest lucru prin orice mijloace.

NR
10
2022Drama105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Wild Men

Wild Men

Într-o încercare disperată de a-și vindeca criza vârstei mijlocii, Martin și-a părăsit familia pentru a trăi în munții norvegieni. Să vâneze și să culeagă, așa cum făceau strămoșii săi cu mii de ani în urmă.

NR
5.7
2022Comedy101 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.4The Emigrants

The Emigrants

Bazat pe cartea lui Vilhelm Moberg (publicată în 1949) care înfățișează câțiva oameni care au emigrat din Suedia în Statele Unite în anii 1800 și un remake al filmului cu același nume din 1971.

NR
5.4
2021Drama148 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 9,7Toscana

Toscana

Când un bucătar danez călătorește în Toscana pentru a vinde afacerea tatălui său, el întâlnește o localnică care îl inspiră să-și regândească abordarea față de viață și iubire.

TV-MA
9,7
2022Drama90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7,9The Innocents

The Innocents

Patru copii se împrietenesc în vacanțele de vară, iar în afara vederii adulților descoperă că au puteri ascunse. În timp ce își explorează noile abilități în pădurile și locurile de joacă din apropiere, jocul lor inocent ia o întorsătură întunecată și încep să se întâmple lucruri ciudate.

TV-MA
7,9
2021Drama117 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.2Into the Darkness

Into the Darkness

Karlskov este un proprietar de succes al unei mari fabrici de electronice, care are o soție și cinci copii. Ei trăiesc viața bună și privilegiată de clasă superioară pe Strandvejen, la nord de Copenhaga, când naziștii ocupă Danemarca în aprilie 1940. Karl se luptă să continue producția la fabrică, dar pentru a-și proteja familia și angajații, el începe fără tragere de inimă să producă pentru piața germană. Îl aduce într-o colaborare controversată cu puterea ocupantă și provoacă rupturi ...

G
5.2
2020Drama152 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.8Margrete: Queen of the North

Margrete: Queen of the North

1402. Regina Margrete a adunat regatele nordice într-o uniune, condusă prin fiul ei adoptiv, Erik. Dar o conspirație este în devenire, iar Margrete se află într-o dilemă imposibilă care i-ar putea spulbera opera vieții: Uniunea Kalmar.

PG-13
6.8
2021Drama115 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.2The Shadow In My Eye

The Shadow In My Eye

Pe 21 martie 1945, Forțele Aeriene Regale Britanice au pornit într-o misiune de a bombarda sediul Gestapo din Copenhaga. Raidul a avut consecințe fatale, deoarece unii dintre bombardieri au vizat accidental o școală și peste 120 de persoane au fost ucise, dintre care 86 erau copii.

R
7.2
2021Drama107 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.8Against the Ice

Against the Ice

În 1909, Expediția Danemarcei în Alabama condusă de căpitanul Ejnar Mikkelsen încerca să infirme pretenția Statelor Unite asupra Groenlandei de Nord-Est, o afirmație care avea rădăcini în ideea că Groenlanda a fost împărțită în două bucăți de pământ diferite. Lăsându-și echipajul în urmă cu nava, Mikkelsen trece cu sania pe gheață împreună cu membrul său neexperimentat al echipajului, Iver Iversen. Cei doi bărbați reușesc să găsească dovada că Groenlanda este o singură insulă, dar ...

R
7.8
2022Adventure101 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.8The Middle Man

The Middle Man

Când au loc o serie de accidente și decese, se angajează un mijlocas care să dea vestea proastă rudelor victimei.

NR
5.8
2021Comedy95 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.1Daniel

Daniel

HELD FOR RANSOM spune povestea adevărată a fotojurnalistului danez Daniel Rye, care a fost ținut ostatic timp de 398 de zile în Siria de către organizația teroristă ISIS împreună cu alți alți cetățeni străini, inclusiv jurnalistul american James Foley. Filmul urmărește lupta lui Daniel de a supraviețui în captivitate, prietenia lui cu James și coșmarul familiei Rye din Danemarca, în timp ce încearcă să facă tot ce le stă în putere pentru a-și salva fiul. În centrul acestei crize, îl găsim ...

TV-MA
7.1
2019Drama138 minVezi Filmul Online