HD_RO5.7Wild Men

Wild Men

Într-o încercare disperată de a-și vindeca criza vârstei mijlocii, Martin și-a părăsit familia pentru a trăi în munții norvegieni. Să vâneze și să culeagă, așa cum făceau strămoșii săi cu mii de ani în urmă.

NR
5.7
2022Comedy101 minVezi Filmul
HD_RO5.4The Emigrants

The Emigrants

Bazat pe cartea lui Vilhelm Moberg (publicată în 1949) care înfățișează câțiva oameni care au emigrat din Suedia în Statele Unite în anii 1800 și un remake al filmului cu același nume din 1971.

NR
5.4
2021Drama148 minVezi Filmul
HD_RO9,7Toscana

Toscana

Când un bucătar danez călătorește în Toscana pentru a vinde afacerea tatălui său, el întâlnește o localnică care îl inspiră să-și regândească abordarea față de viață și iubire.

TV-MA
9,7
2022Drama90 minVezi Filmul
HD_RO7,9The Innocents

The Innocents

Patru copii se împrietenesc în vacanțele de vară, iar în afara vederii adulților descoperă că au puteri ascunse. În timp ce își explorează noile abilități în pădurile și locurile de joacă din apropiere, jocul lor inocent ia o întorsătură întunecată și încep să se întâmple lucruri ciudate.

TV-MA
7,9
2021Drama117 minVezi Filmul
HD_RO5.2Into the Darkness

Into the Darkness

Karlskov este un proprietar de succes al unei mari fabrici de electronice, care are o soție și cinci copii. Ei trăiesc viața bună și privilegiată de clasă superioară pe Strandvejen, la nord de Copenhaga, când naziștii ocupă Danemarca în aprilie 1940. Karl se luptă să continue producția la fabrică, dar pentru a-și proteja familia și angajații, el începe fără tragere de inimă să producă pentru piața germană. Îl aduce într-o colaborare controversată cu puterea ocupantă și provoacă rupturi ...

G
5.2
2020Drama152 minVezi Filmul
HD_RO6.8Margrete: Queen of the North

Margrete: Queen of the North

1402. Regina Margrete a adunat regatele nordice într-o uniune, condusă prin fiul ei adoptiv, Erik. Dar o conspirație este în devenire, iar Margrete se află într-o dilemă imposibilă care i-ar putea spulbera opera vieții: Uniunea Kalmar.

PG-13
6.8
2021Drama115 minVezi Filmul
HD_RO7.2The Shadow In My Eye

The Shadow In My Eye

Pe 21 martie 1945, Forțele Aeriene Regale Britanice au pornit într-o misiune de a bombarda sediul Gestapo din Copenhaga. Raidul a avut consecințe fatale, deoarece unii dintre bombardieri au vizat accidental o școală și peste 120 de persoane au fost ucise, dintre care 86 erau copii.

R
7.2
2021Drama107 minVezi Filmul
HD_RO7.8Against the Ice

Against the Ice

În 1909, Expediția Danemarcei în Alabama condusă de căpitanul Ejnar Mikkelsen încerca să infirme pretenția Statelor Unite asupra Groenlandei de Nord-Est, o afirmație care avea rădăcini în ideea că Groenlanda a fost împărțită în două bucăți de pământ diferite. Lăsându-și echipajul în urmă cu nava, Mikkelsen trece cu sania pe gheață împreună cu membrul său neexperimentat al echipajului, Iver Iversen. Cei doi bărbați reușesc să găsească dovada că Groenlanda este o singură insulă, dar ...

R
7.8
2022Adventure101 minVezi Filmul
HD_RO5.8The Middle Man

The Middle Man

Când au loc o serie de accidente și decese, se angajează un mijlocas care să dea vestea proastă rudelor victimei.

NR
5.8
2021Comedy95 minVezi Filmul
HD_RO7.1Daniel

Daniel

HELD FOR RANSOM spune povestea adevărată a fotojurnalistului danez Daniel Rye, care a fost ținut ostatic timp de 398 de zile în Siria de către organizația teroristă ISIS împreună cu alți alți cetățeni străini, inclusiv jurnalistul american James Foley. Filmul urmărește lupta lui Daniel de a supraviețui în captivitate, prietenia lui cu James și coșmarul familiei Rye din Danemarca, în timp ce încearcă să facă tot ce le stă în putere pentru a-și salva fiul. În centrul acestei crize, îl găsim ...

TV-MA
7.1
2019Drama138 minVezi Filmul