VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO 5.5Sodium Day

Sodium Day

O zi tumultoasă din viața unui grup amestecat de studenți la o școală guvernamentală săracă din Cape Flats, numită John Shelby High.

NR
5.5
2018Comedy100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.6Triggered

Triggered

Nouă prieteni, toți adăpostind un secret întunecat, merg la camping în pădure. După o noapte sălbatică de petrecere, ei se trezesc cu bombe sinucigașe legate la piept, toate cu ore diferite pe ceasurile cu numărătoare inversă. Ei decid să dezvolte cum să dezarmeze bombele sau să găsească ajutor - până când descoperă că se pot „îi lua” timp unul altuia ucidându-se.

R
5.6
2020Horror90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5,7The Fury

The Fury

Incapabil să găsească dreptate pentru sora ei, care s-a sinucis după ce a fost violată cu un deceniu în urmă, îngerul răzbunător Zola Kunene îl ademenește pe bărbatul pe care îl crede responsabil într-un apartament gol. -mass-media. Publicul va fi judecător și juriu. Dacă va fi necesar, Zola va fi călăul.

NR
5,7
2022Thriller101 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7I Am All Girls

I Am All Girls

A special crimes investigator forms an unlikely bond with a serial killer to bring down a global child sex trafficking syndicate.

NR
6.7
2021Crime107 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Office Invasion

Office Invasion

Trei prieteni se adună pentru a-și apăra valoroasa companie minieră de... extratereștri?! Ce ar putea merge prost?

R
5.7
2022Comedy80 minVezi Filmul Online
FILM_HD_ EN 5.7Good Madam

Good Madam

Rămășițele servituții domestice din epoca apartheidului se confruntă cu moștenirea furtului de pământ colonial în îndrăznețul horror-satiră al autoarei sud-africane Jenna Cato Bass.

NR
5.7
2021Drama92 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Jewel

Jewel

În timp ce vizitează un memorial al masacrului, un fotograf se trezește atras de o femeie locală. Dar dragostea lor trezește amintiri dureroase ale unui trecut comun.

R
5.7
2022Drama80 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 9.3Collision

Collision

De-a lungul unei zile fatidice, un om de afaceri corupt și soția sa din lume se întrec pentru a-și salva fiica de un notoriu lord al crimei.

NR
9.3
2022Crime99 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.4Number 37

Number 37

Prins în apartamentul său, Randal, un paraplegic recent, primește cadou un binoclu de către iubita lui devotată, Pam. Dar Randal are datorii financiare față de un rechin sadic, iar când este martor la un criminal puternic comitând o crimă în timp ce își observă vecinii cu ajutorul binoclului, inițiază o schemă de șantaj perfidă.

NR
5.4
2018Thriller111 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Silverton Siege

Silverton Siege

După o misiune de sabotaj eșuată, un trio de luptători pentru libertate anti-apartheid ajunge într-o situație tensionată de ostatici ai băncii. Bazat pe o poveste adevarata.

PG-13
5.7
2022Action100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 10.Indemnity

Indemnity

Un fost pompier cu PTSD fuge când este acuzat de o crimă pe care nici nu-și amintește să fi comis-o, ducându-l într-o groapă a conspirației la cel mai înalt grad.

R
10.
2022Action124 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.1Redeeming Love

Redeeming Love

O repovestire a cărții biblice a lui Osea, plasată pe fundalul Goanei aurului din California din 1850.

PG-13
8.1
2022Drama134 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.9Gaia

Gaia

Un gardian de parc se adăpostește cu doi supraviețuitori după un atac al unor creaturi misterioase într-o pădure primordială.

R
5.9
2021Drama97 minVezi Filmul Online
FILM_Dublat_RO_HD 6.8Seal Team

Seal Team

După ce cel mai bun prieten al său este ucis într-un atac de rechini, Quinn, o focă iubitoare, dar tenace, formează o ECHIPĂ SEAL pentru a lupta împotriva unei bande de rechini care depășește cartierul. Dar această trupă veselă de foci internaționale nu este deloc pregătită pentru o astfel de misiune. Ei caută ajutorul unui combatant mult mai priceput, Claggart, dar nici măcar trucurile și răsturnările lui nu îi pot pune pe acești băieți în formă. Cu toate acestea, cu puțină ingeniozitate, ...

NR
6.8
2021Animation98 minVezi Filmul Online