HD_RO6.2Adventures of a Mathematician

Adventures of a Mathematician

Povestea plină de căldură a imigrantului polonez și matematician Stan Ulam, care s-a mutat în SUA în anii 1930. Stan se confruntă cu pierderile dificile ale familiei și prietenilor, în timp ce ajută la crearea bombei cu hidrogen și a primului computer.

NR
6.2
2021Drama102 minVezi Filmul
HD_RO6.7Next Door

Next Door

Berlin, cartierul Prenzlauer Berg. Daniel este o vedetă de cinema obișnuită cu succesul. Apartamentul său de la mansardă este elegant, la fel și soția sa, iar bona are copiii sub control. Totul este perfect, bilingv și pregătit pentru a pleca cu avionul la o audiție la Londra, unde pe celebrul actor germano-spaniol îl așteaptă un rol într-un film american cu supereroi. Intrând în barul local de la colț, îl găsește pe Bruno stând acolo. După cum reiese din minut în minut, Bruno așteaptă ...

NR
6.7
2021Comedy93 minVezi Filmul
HD_ EN5.7A Living Dog

A Living Dog

Războiul dintre omenire și mașinile inteligente a început - iar mașinile câștigă. Tomasz este un dezertor care încearcă să se ascundă cât mai departe de luptă. În golul vast al nordului Scandinaviei o întâlnește pe Lilja, ultima supraviețuitoare a unui grup de rezistență, care este hotărâtă să lupte cu mașinile superioare. Cu fiecare minut care trece, mașinile se apropie, căutând ultimele rămășițe ale rasei umane. Iar inamicul nu trage doar la vedere - senzorii lor perfecti sunt programați ...

NR
5.7
2019Action94 minVezi Filmul
HD_RO6.672The Kingdom

The Kingdom

O echipă de agenți guvernamentali americani este trimisă să investigheze atentatul cu bombă asupra unei instalații americane din Orientul Mijlociu.

R
6.672
2007Action110 minVezi Filmul
HD_RO5.2JGA

JGA

Două petreceri de burlac) se întâlnesc sub soarele Ibiza. Aceasta ar putea fi pur și simplu o evadare distractivă pentru fetele singure - dacă viitorul mire nu ar fi fostul iubit al lui Jasmin și propria ei nuntă nu doar una falsă.

NR
5.2
2022Comedy119 minVezi Filmul
HD_RO6.7Buba

Buba

Când un escroc dintr-un orășel se alătură mafiei locale împreună cu fratele său manipulator, obsesia lui de a-și echilibra karma devine de o brutalitate hilară.

NR
6.7
2022Comedy94 minVezi Filmul
HD_RO5.7Paradise Highway

Paradise Highway

O șoferiță de camion a fost nevoită să facă contrabandă cu mărfuri ilicite pentru a-și salva fratele dintr-o bandă de deținuți periculoasă. Cu agenții FBI pe urmele ei, conștiința lui Sally este pusă la încercare atunci când pachetul final se dovedește a fi o adolescentă.

R
5.7
2022Action115 minVezi Filmul
HD_RO5.867Lara Croft: Tomb Raider

Lara Croft: Tomb Raider

Lara Croft, aristocrată engleză, este pricepută în lupta corp la corp și se află în mijlocul unei lupte cu o societate secretă. Arheologul cu forme frumoase se transformă într-un jefuitor de morminte pentru a recupera antichități pierdute și își găsește perechea în maleficul Powell, care este în căutarea unei relicve puternice.

PG-13
5.867
2001Action100 minVezi Filmul
HD_RO5.741Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life

Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life

Lara Croft se aventurează într-un templu subacvatic în căutarea mitologicei Cufere a Pandorei, dar, după ce o găsește, aceasta este furată imediat de conducătorul ticălos al unui sindicat chinez al crimei. Lara trebuie să recupereze cutia înainte ca geniul malefic al sindicatului să o folosească pentru a construi o armă cu capacități catastrofale.

PG-13
5.741
2003Action117 minVezi Filmul
HD_RO5.7For Jojo

For Jojo

Când cea mai bună prietenă a ei, Jojo, se îndrăgostește și trece peste aventurile lor nebunești din Berlin, Paula face tot ce-i stă în putință pentru a-i sabota nunta.

NR
5.7
2022Comedy0 minVezi Filmul
HD_RO9.7Dawn Breaks Behind the Eyes

Dawn Breaks Behind the Eyes

După ce moștenesc un castel dărăpănat, o femeie deznădăjduită și soțul ei irascibil decid să-și petreacă noaptea aici, în timp ce timpul și realitatea se schimbă în jurul lor.

NR
9.7
2022Comedy74 minVezi Filmul
HD_RO7.5Black Book

Black Book

În Țările de Jos ocupate de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un cântăreț evreu se infiltrează în sediul regional Gestapo pentru rezistența olandeză.

NR
7.5
2006War145 minVezi Filmul
HD_RO5.1Skinwalkers

Skinwalkers

Creaturi, legate de sângele lupului, care pot ucide cu blesteme și care se mișcă cu viteza fulgerului, urmărind cerul nopții pentru a vedea răsăritul semilunii roșii ca sângele. Ei sunt SKINWALKERS. Se hrănesc cu carnea noastră și sunt însetați de gustul sângelui uman. Luna roșie semnalează fiecare haită, împărțită pe principii, hotărâtă să supraviețuiască unei profeții străvechi.

R
5.1
2006Action110 minVezi Filmul
HD_RO7.3Rhino

Rhino

Pornind de la un delincvent agresiv, un tânăr poreclit "Rhino" își croiește rapid drum în ierarhia infracțională din Ucraina anilor 1990. Rhino nu a cunoscut decât puterea și cruzimea, dar, neavând nimic de pierdut, ar putea găsi în sfârșit o șansă de izbăvire?

NR
7.3
2021Crime101 minVezi Filmul
HD_RO5.5Sleep

Sleep

Zilele Monei sunt pline de îngrijorare pentru mama ei, o femeie zdrobită de convingerea că coșmarurile ei sunt reale. În căutarea răspunsurilor, Mona ajunge într-un sat unde întâlnește un vechi blestem de familie într-un hotel ciudat.

NR
5.5
2020Horror102 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Magic Kids: Three Unlikely Heroes

The Magic Kids: Three Unlikely Heroes

Vlad tocmai s-a mutat și s-a alăturat uneia dintre cele mai cunoscute școli de magie din lume, unde întâlnește zâne, vrăjitoare, troli și pitici. El și tatăl său sunt primii vampiri din oraș, dar în curând întâlnește alți copii speciali.

NR
5.7
2020Adventure97 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Colony

The Colony

Într-un viitor nu prea îndepărtat: după ce o catastrofă globală a distrus aproape toată omenirea de pe Pământ, un astronaut de elită din Colonia Spațială Kepler trebuie să ia o decizie care va pecetlui soarta oamenilor de pe ambele planete.

R
5.7
2021Science Fiction104 minVezi Filmul
HD_RO9,7The Last Execution

The Last Execution

Ambițiosul om de știință Franz Walter nu ezită când i se promite un post de profesor la universitate. El acceptă imediat, își promite loialitate absolută față de sistem și acceptă să lucreze pentru serviciul de informații extern al RDG până când își va putea ocupa noua funcție. Împreună cu colegul său Dirk, este trimis în străinătate în Germania de Vest. În curând, Franz trebuie să folosească șantajul pentru a-i determina pe oameni nevinovați să vorbească. Însă superiorii săi merg și mai ...

TV-MA
9,7
2021Drama115 minVezi Filmul
HD_RO6.4The Auschwitz Report

The Auschwitz Report

Aceasta este povestea adevărată a lui Freddy și Walter – doi tineri evrei slovaci, care au fost deportați la Auschwitz în 1942. La 10 aprilie 1944, după o planificare meticuloasă și cu ajutorul și rezistența deținuților lor, reușesc să evadeze. În timp ce deținuții pe care i-au lăsat în urmă se susțin cu curaj împotriva ofițerilor naziști, cei doi bărbați sunt mânați mai departe de speranța că dovezile lor ar putea salva vieți. Emaciați și răniți, își croiesc drum prin munți înapoi în ...

R
6.4
2021Drama95 minVezi Filmul
HD_RO7.9A Fistful of Dollars

A Fistful of Dollars

Omul fără nume intră în satul mexican San Miguel, în mijlocul unei lupte pentru putere între cei trei frați Rojo și șeriful John Baxter. Când un regiment de soldați mexicani care poartă aur, intenționați să plătească pentru noi arme, este abătut de frații Rojo, străinul se introduce în mijlocul bătăliei care fierbe îndelung, vânzând informații false ambelor părți în beneficiul său.

R
7.9
1964Western99 minVezi Filmul
HD_RO6.7The Robber

The Robber

Un maratonist campion duce o viață dublă ca jefuitor de bănci în serie, sprintând între reparații (și departe de cavalcadele poliției) de câte trei ori pe zi.

TV-MA
6.7
2010Crime96 minVezi Filmul
HD_RO7.6Onoda – 10,000 Nights in the Jungle

Onoda – 10,000 Nights in the Jungle

Japonia, 1944. Pregătit pentru munca de informații, Hirō Onoda, în vârstă de 22 de ani, descoperă o filozofie contrară liniei oficiale: fără sinucidere; rămâne în viață orice s-ar întâmpla; misiunea este mai importantă decât orice altceva. Trimis pe Lubang, o mică insulă din Filipine unde americanii sunt pe cale să aterizeze, acest rol va fi să ducă un război de gherilă până la întoarcerea trupelor japoneze. Imperiul se va preda la scurt timp după, Onoda 10.000 de zile mai târziu.

TV-MA
7.6
2021Adventure165 minVezi Filmul
HD_RO6.8Hansel & Gretel: Witch Hunters

Hansel & Gretel: Witch Hunters

După ce au simțit gustul pentru sânge în copilărie, Hansel și Gretel au devenit cei mai buni justițieri, aplecați pe răzbunare. Acum, fără să știe, Hansel și Gretel au devenit vânați și trebuie să se confrunte cu un rău mult mai mare decât vrăjitoarele... trecutul lor.

R
6.8
2013Action88 minVezi Filmul
HD_RO8.2Running Against the Wind

Running Against the Wind

Filmul urmărește soarta a doi băieți, dintre care unul speră să devină alergător olimpic, iar celălalt fotograf.

NR
8.2
2019Drama112 minVezi Filmul