VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO 6.7My Indian Boyfriend

My Indian Boyfriend

Este o poveste de dragoste între o fată din Hong Kong și un băiat indian, plasată în Hong Kong. Acesta încapsulează drama conflictelor cauzate de discriminarea rasială, precum și diferențele de valori social-culturale, de stil de viață și de familie. În același timp, combină emoțiile lacrimilor, bucuriei și umorului cu cântecul și dansul.

NR
6.7
2021Comedy121 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.6The Sparring Partner

The Sparring Partner

Adaptată după un caz real senzațional din 2013, povestea complicată începe atunci când un tânăr se asociază cu prietenul său pentru a-și ucide și dezmembra părinții. Pledează nevinovat, avocații apărării se întorc curând unul împotriva celuilalt, în timp ce inculpații fac jocul diavolului și al idiotului. Între timp, dezbateri aprinse apar în interiorul sălii juriului, unde nouă jurați se luptă cu adevărul.

NR
8.6
2022Crime135 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.5Golden Job

Golden Job

Un grup de foști mercenari se reunește pentru a plănui un jaf epic: să fure un camion plin de medicamente deținut de o agenție de informații străină pentru a aproviziona o tabără de refugiați aflată în nevoie. Dar când descoperă că camionul este de fapt plin cu aur furat, grupul de frați își dă seama că au fost trași pe sfoară de unul dintre ei - și că pentru a îndrepta situația va fi nevoie de un război total.

NR
6.5
2018Action100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Devotion

Devotion

Povestea adevărată îngrozitoare a doi piloți de luptă de elită a marinei americane în timpul războiului din Coreea. Sacrificiile lor eroice aveau să-i facă în cele din urmă cei mai celebri aripi ai Marinei

PG-13
7.5
2022Action138 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Tales from the Occult

Tales from the Occult

Trei scurtmetraje despre ororile ascunse care se ascund în spatele peisajului urban din Hong Kong.

NR
6.7
2022Horror111 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.2Warriors of Future

Warriors of Future

Când un meteor care poartă o plantă distructivă lovește lumea, o echipă sinucigașă are ore în șir pentru a-și salva orașul post-apocaliptic de la colapsul total.

PG-13
6.2
2022Action101 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Burning

Burning

Lam, un medic, își pune familia în pericol de moarte dintr-o aventură de o noapte.

NR
5.5
2022Thriller86 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Detective vs. Sleuths

Detective vs. Sleuths

După ce l-a executat pe autorul unui caz de crimă nerezolvat timp de treizeci de ani, asasinul poreclit „Super Sleuth” anunță că va continua să aducă marca sa personală de justiție altor ucigași evazivi. Poliția, considerând că aceasta este o provocare la adresa abilităților lor de rezolvare a crimelor, îi atribuie propriului super detectiv, Wang Zhenfeng, împreună cu „super detectiv” pensionat unchiul Xiangyun, să analizeze cazurile de răceală de mult timp latente și să găsească ucigașii ...

NR
6.7
2022Crime102 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5,7Four Assassins

Four Assassins

Patru asasini se întâlnesc într-o suită de hotel pentru a rezolva treburile neterminate. O dramă tensionată plasată în lumea cosmopolită din Hong Kong.

NR
5,7
2013Thriller83 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.5Fight Back to School 2

Fight Back to School 2

Star Chow este ofițer în Unitatea de sarcini speciale (SDU) de elită a poliției regale din Hong Kong. În timpul unei întâlniri cu ofițerul său superior, inspectorul Yip, Star sugerează în glumă că dorește să fie redistribuit la unitatea de trafic. Star se trezește imediat retrogradat la polițist care se angajează în serviciul de trafic pe străzile din Hong Kong. După ce a fost făcut țapul ispășitor pentru o investigație teroristă eșuată de liceu, Star demisionează în grabă din poliție. El ...

TV-MA
6.5
1992Action106 minVezi Filmul Online
Film_HD_RO PART -1 6.6Fight Back to School

Fight Back to School

Star Chow este pe cale să fie dat afară din unitatea de elită a Poliției Regale din Hong Kong pentru sarcini speciale (SDU). Dar un ofițer superior decide să-i dea o ultimă șansă: Star trebuie să intre sub acoperire ca student la liceul din Edinburgh din Hong Kong pentru a recupera revolverul dispărut al ofițerului superior.

NR
6.6
1991Action100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.8Moonfall

Moonfall

O forță misterioasă doboară Luna de pe orbita ei în jurul Pământului și o trimite pe un curs de coliziune cu viața așa cum o cunoaștem.

NR
6.8
2022Action130 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.2Expired (Loveland)

Expired (Loveland)

Într-un viitor neexplorat, două suflete împietrite se întâlnesc și se confruntă cu lucrurile pe care le-au făcut și cu ceea ce au devenit.

R
7.2
2022Romance102 minVezi Filmul Online
FILM_HD_ EN 5.5G Storm

G Storm

Urmărește un anchetator în timp ce previne un atac terorist în timpul unui simpozion organizat de Comisia Independentă împotriva Corupției din Hong Kong. Mai târziu, el a descoperit că are legături cu traficul de persoane din Thailanda.

TV-MA
5.5
2021Action93 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.6Lady Bloodfight

Lady Bloodfight

Jane este o fată americană frumoasă, dar tulburată, care merge cu rucsac prin Japonia, când abilitățile ei brute de luptă stradală atrag atenția lui Oshima, campioană japoneză de karate, care o recrutează și o antrenează să lupte în turneul de arte marțiale subteran, vicios, exclusiv feminin, cunoscut sub numele de „ Kumite”. După luni de pregătire riguroasă, Jane este pregătită să înfrunte cele mai ucigașe femei luptătoare din lume, inclusiv Ling, ucenica chineză a dușmanului lui Oshima. ...

R
6.6
2016Action97 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.9Little Big Soldier

Little Big Soldier

Povestea unui fermier obligat să intre în serviciu, care de atunci caută să iasă din armată. Marea lui șansă vine când dă peste un general rănit dintr-un stat inamic și îl răpește, intenționând să-și revendice creditul pentru captura, care include cinci „mu” de pământ și, cel mai important, descarcare onorabilă din armată.

NR
6.9
2010Action96 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART - 3 7.2Ip Man 3

Ip Man 3

Când o bandă de gangsteri brutali condusă de un dezvoltator imobiliar strâmb face o piesă pentru a prelua orașul, maestrul Ip este forțat să ia atitudine.

PG-13
7.2
2015Action105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 7.5Ip Man 2

Ip Man 2

După ce i-a învins pe cei mai buni luptători ai armatei imperiale japoneze din Shanghaiul ocupat, Ip Man și familia sa se stabilesc în Hong Kong postbelic. Luptându-se să-și câștige existența, Maestrul Ip deschide o școală de kung fu pentru a aduce celebra sa artă Wing Chun tinerilor tulburi din Hong Kong. Reputația sa în creștere aduce în curând provocări din partea inamicilor puternici, inclusiv a maestrului preeminent Hung Gar, Hung Quan.

R
7.5
2010Action108 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART - 4 7.3Ip Man 4: The Finale

Ip Man 4: The Finale

După moartea soției sale, Ip Man călătorește la San Francisco pentru a atenua tensiunile dintre maeștrii locali de kung fu și studentul său vedetă, Bruce Lee, în timp ce caută un viitor mai bun pentru fiul său.

PG
7.3
2019Action107 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.2Caught in Time

Caught in Time

Un detectiv găsește o bandă de criminali la zece ani după ce inițial s-au susținut de la arest.

NR
6.2
2020Action95 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.9The Great Wall

The Great Wall

Mercenarii europeni care caută pulbere neagră sunt implicați în apărarea Marelui Zid Chinezesc împotriva unei hoarde de creaturi monstruoase.

PG-13
5.9
2016Action103 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Shock Wave 2

Shock Wave 2

După ce a suferit răni care i-au schimbat viața în timpul serviciului, ofițerul de eliminare a bombelor Fung întoarce spatele poliției. Dar când o serie devastatoare de bombardamente mătură Hong Kong, poliția bănuiește că fostul lor aliat ar putea fi implicat după ce el este găsit inconștient la locul crimei. Acum, confruntat cu pierderea memoriei și amintindu-și doar fragmente din viața anterioară, Fung își propune să descopere adevărul și să afle cine este cu adevărat.

TV-MA
7.5
2020Action120 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.3Raging Fire

Raging Fire

Shan este un polițist foarte respectat, cu o lungă istorie de succes în cazuri periculoase, cu toate acestea, trecutul său revine curând să-l bântuie când fostul său protejat caută să se răzbune împotriva tuturor celor care i-au greșit.

TV-MA
7.3
2021Action128 minVezi Filmul Online
6.4The Leakers

The Leakers

Filmul se concentrează în jurul unei companii farmaceutice din Malaezia care folosește un nou virus pentru a genera o epidemie. O organizație secretă, cunoscută sub numele de „The Leaker”, dezvăluie această informație. După sinuciderea fiului companiei farmaceutice și a unui reporter local, soția proprietarului companiei farmaceutice pleacă la Hong Kong. Un șef de poliție din Malaezia, un ofițer de poliție din Hong Kong și un jurnalist lucrează împreună pentru a-i găsi locul.

NR
6.4
2018Action100 minVezi Filmul Online