­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5.5Burning

Burning

Lam, un medic, își pune familia în pericol de moarte dintr-o aventură de o noapte.

NR
5.5
2022Thriller86 minVezi Filmul
HD_RO6.7Detective vs. Sleuths

Detective vs. Sleuths

Dup─â ce l-a executat pe autorul unui caz de crim─â nerezolvat timp de treizeci de ani, asasinul poreclit ÔÇ×Super SleuthÔÇŁ anun╚Ť─â c─â va continua s─â aduc─â marca sa personal─â de justi╚Ťie altor uciga╚Öi evazivi. Poli╚Ťia, consider├ónd c─â aceasta este o provocare la adresa abilit─â╚Ťilor lor de rezolvare a crimelor, ├«i atribuie propriului super detectiv, Wang Zhenfeng, ├«mpreun─â cu ÔÇ×super detectivÔÇŁ pensionat unchiul Xiangyun, s─â analizeze cazurile de r─âceal─â de mult timp latente ╚Öi s─â g─âseasc─â uciga╚Öii ...

NR
6.7
2022Crime102 minVezi Filmul
HD_RO5,7Four Assassins

Four Assassins

Patru asasini se întâlnesc într-o suită de hotel pentru a rezolva treburile neterminate. O dramă tensionată plasată în lumea cosmopolită din Hong Kong.

NR
5,7
2013Thriller83 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.5Fight Back to School 2

Fight Back to School 2

Star Chow este ofi╚Ťer ├«n Unitatea de sarcini speciale (SDU) de elit─â a poli╚Ťiei regale din Hong Kong. ├Än timpul unei ├«nt├ólniri cu ofi╚Ťerul s─âu superior, inspectorul Yip, Star sugereaz─â ├«n glum─â c─â dore╚Öte s─â fie redistribuit la unitatea de trafic. Star se treze╚Öte imediat retrogradat la poli╚Ťist care se angajeaz─â ├«n serviciul de trafic pe str─âzile din Hong Kong. Dup─â ce a fost f─âcut ╚Ťapul isp─â╚Öitor pentru o investiga╚Ťie terorist─â e╚Öuat─â de liceu, Star demisioneaz─â ├«n grab─â din poli╚Ťie. El ...

TV-MA
6.5
1992Action106 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.6Fight Back to School

Fight Back to School

Star Chow este pe cale s─â fie dat afar─â din unitatea de elit─â a Poli╚Ťiei Regale din Hong Kong pentru sarcini speciale (SDU). Dar un ofi╚Ťer superior decide s─â-i dea o ultim─â ╚Öans─â: Star trebuie s─â intre sub acoperire ca student la liceul din Edinburgh din Hong Kong pentru a recupera revolverul disp─ârut al ofi╚Ťerului superior.

NR
6.6
1991Action100 minVezi Filmul
HD_RO6.8Moonfall

Moonfall

O for╚Ť─â misterioas─â doboar─â Luna de pe orbita ei ├«n jurul P─âm├óntului ╚Öi o trimite pe un curs de coliziune cu via╚Ťa a╚Öa cum o cunoa╚Ötem.

NR
6.8
2022Action130 minVezi Filmul
HD_RO7.2Expired (Loveland)

Expired (Loveland)

Într-un viitor neexplorat, două suflete împietrite se întâlnesc și se confruntă cu lucrurile pe care le-au făcut și cu ceea ce au devenit.

R
7.2
2022Romance102 minVezi Filmul
HD_ EN5.5G Storm

G Storm

Urm─âre╚Öte un anchetator ├«n timp ce previne un atac terorist ├«n timpul unui simpozion organizat de Comisia Independent─â ├«mpotriva Corup╚Ťiei din Hong Kong. Mai t├órziu, el a descoperit c─â are leg─âturi cu traficul de persoane din Thailanda.

TV-MA
5.5
2021Action93 minVezi Filmul
HD_RO6.6Lady Bloodfight

Lady Bloodfight

Jane este o fat─â american─â frumoas─â, dar tulburat─â, care merge cu rucsac prin Japonia, c├ónd abilit─â╚Ťile ei brute de lupt─â stradal─â atrag aten╚Ťia lui Oshima, campioan─â japonez─â de karate, care o recruteaz─â ╚Öi o antreneaz─â s─â lupte ├«n turneul de arte mar╚Ťiale subteran, vicios, exclusiv feminin, cunoscut sub numele de ÔÇ× KumiteÔÇŁ. Dup─â luni de preg─âtire riguroas─â, Jane este preg─âtit─â s─â ├«nfrunte cele mai uciga╚Öe femei lupt─âtoare din lume, inclusiv Ling, ucenica chinez─â a du╚Ömanului lui Oshima. ...

R
6.6
2016Action97 minVezi Filmul
HD_RO6.9Little Big Soldier

Little Big Soldier

Povestea unui fermier obligat s─â intre ├«n serviciu, care de atunci caut─â s─â ias─â din armat─â. Marea lui ╚Öans─â vine c├ónd d─â peste un general r─ânit dintr-un stat inamic ╚Öi ├«l r─âpe╚Öte, inten╚Ťion├ónd s─â-╚Öi revendice creditul pentru captura, care include cinci ÔÇ×muÔÇŁ de p─âm├ónt ╚Öi, cel mai important, descarcare onorabil─â din armat─â.

NR
6.9
2010Action96 minVezi Filmul
HD_RO PART 37.2Ip Man 3

Ip Man 3

C├ónd o band─â de gangsteri brutali condus─â de un dezvoltator imobiliar str├ómb face o pies─â pentru a prelua ora╚Öul, maestrul Ip este for╚Ťat s─â ia atitudine.

PG-13
7.2
2015Action105 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.5Ip Man 2

Ip Man 2

Dup─â ce i-a ├«nvins pe cei mai buni lupt─âtori ai armatei imperiale japoneze din Shanghaiul ocupat, Ip Man ╚Öi familia sa se stabilesc ├«n Hong Kong postbelic. Lupt├óndu-se s─â-╚Öi c├ó╚Ötige existen╚Ťa, Maestrul Ip deschide o ╚Öcoal─â de kung fu pentru a aduce celebra sa art─â Wing Chun tinerilor tulburi din Hong Kong. Reputa╚Ťia sa ├«n cre╚Ötere aduce ├«n cur├ónd provoc─âri din partea inamicilor puternici, inclusiv a maestrului preeminent Hung Gar, Hung Quan.

R
7.5
2010Action108 minVezi Filmul
HD_RO PART 47.3Ip Man 4: The Finale

Ip Man 4: The Finale

Dup─â moartea so╚Ťiei sale, Ip Man c─âl─âtore╚Öte la San Francisco pentru a atenua tensiunile dintre mae╚Ötrii locali de kung fu ╚Öi studentul s─âu vedet─â, Bruce Lee, ├«n timp ce caut─â un viitor mai bun pentru fiul s─âu.

PG
7.3
2019Action107 minVezi Filmul
HD_RO6.2Caught in Time

Caught in Time

Un detectiv g─âse╚Öte o band─â de criminali la zece ani dup─â ce ini╚Ťial s-au sus╚Ťinut de la arest.

NR
6.2
2020Action95 minVezi Filmul
HD_RO5.9The Great Wall

The Great Wall

Mercenarii europeni care caut─â pulbere neagr─â sunt implica╚Ťi ├«n ap─ârarea Marelui Zid Chinezesc ├«mpotriva unei hoarde de creaturi monstruoase.

PG-13
5.9
2016Action103 minVezi Filmul
HD_RO7.5Shock Wave 2

Shock Wave 2

Dup─â ce a suferit r─âni care i-au schimbat via╚Ťa ├«n timpul serviciului, ofi╚Ťerul de eliminare a bombelor Fung ├«ntoarce spatele poli╚Ťiei. Dar c├ónd o serie devastatoare de bombardamente m─âtur─â Hong Kong, poli╚Ťia b─ânuie╚Öte c─â fostul lor aliat ar putea fi implicat dup─â ce el este g─âsit incon╚Ötient la locul crimei. Acum, confruntat cu pierderea memoriei ╚Öi amintindu-╚Öi doar fragmente din via╚Ťa anterioar─â, Fung ├«╚Öi propune s─â descopere adev─ârul ╚Öi s─â afle cine este cu adev─ârat.

TV-MA
7.5
2020Action120 minVezi Filmul
HD_RO7.3Raging Fire

Raging Fire

Shan este un poli╚Ťist foarte respectat, cu o lung─â istorie de succes ├«n cazuri periculoase, cu toate acestea, trecutul s─âu revine cur├ónd s─â-l b├óntuie c├ónd fostul s─âu protejat caut─â s─â se r─âzbune ├«mpotriva tuturor celor care i-au gre╚Öit.

TV-MA
7.3
2021Action128 minVezi Filmul
6.4The Leakers

The Leakers

Filmul se concentreaz─â ├«n jurul unei companii farmaceutice din Malaezia care folose╚Öte un nou virus pentru a genera o epidemie. O organiza╚Ťie secret─â, cunoscut─â sub numele de ÔÇ×The LeakerÔÇŁ, dezv─âluie aceast─â informa╚Ťie. Dup─â sinuciderea fiului companiei farmaceutice ╚Öi a unui reporter local, so╚Ťia proprietarului companiei farmaceutice pleac─â la Hong Kong. Un ╚Öef de poli╚Ťie din Malaezia, un ofi╚Ťer de poli╚Ťie din Hong Kong ╚Öi un jurnalist lucreaz─â ├«mpreun─â pentru a-i g─âsi locul.

NR
6.4
2018Action100 minVezi Filmul