👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO5.6Ghost Killers vs. Bloody Mary

Ghost Killers vs. Bloody Mary

Un grup de trei youtuberi care se autointitulează experți în ființe supranaturale decid să câștige recunoașterea publică odată pentru totdeauna. Pentru aceasta ei pun la cale un plan pentru a captura o ființă cunoscută tuturor. Este spiritul unei femei cu părul deschis, care a murit într-un mod necunoscut și care bântuie în băile școlilor din toată țara: blonda din baie.

NR
5.6
2018Comedy103 minVezi Filmul
HD_RO5.5Christmas Full of Grace

Christmas Full of Grace

După ce a descoperit o trădare, Carlinhos ia un străin amuzant să-l însoțească de Crăciun. Dar Graça se dovedește a fi o nebună capabilă să doboare familia tradițională acasă

R
5.5
2022Comedy104 minVezi Filmul
HD_RO6.774Armageddon Time

Armageddon Time

O poveste profund personală despre puterea familiei, complexitatea prieteniei și urmărirea generațională a visului american.

NR
6.774
2022Drama114 minVezi Filmul
HD_RO4,7Goatling: Son of Satan

Goatling: Son of Satan

Împărțit în trei capitole, „Cabrito” spune povestea unui bărbat bântuit de cei dragi. Filmul începe cu povestea tatălui său și a modului în care familia a devenit canibală. A doua parte se concentrează asupra mamei lui și asupra modului în care ea trezește ce e mai rău în fiul ei cu religiozitatea ei întortocheată. Ultima parte este axată pe catarsisul final al personajului principal, când acesta își răpește prima dragoste, Rosalita, și reproduce grija inumană bizare la care a fost supus în ...

NR
4,7
2020Horror80 minVezi Filmul
HD_RO5.5Beyond the Universe

Beyond the Universe

În timp ce așteaptă un transplant de rinichi, o tânără pianistă găsește o legătură neașteptată cu medicul ei - și curajul de a-și îndeplini visele muzicale.

NR
5.5
2022Comedy126 minVezi Filmul
HD_RO9.3Fenced In

Fenced In

După o criză de nervi, Walter schimbă orașul cu mediul rural. Dar speranțele lui pentru o viață calmă sunt spulberate odată ce își întâlnește noii vecini zgomotoși.

NR
9.3
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.8The Black Forest

The Black Forest

Într-o pădure din inima Braziliei, o fată își vede viața – și toți cei din jurul ei – se schimbă teribil, când găsește Cartea Pierdută a lui Cypriano, a cărei magie întunecată, pe lângă faptul că dăruiește putere și bogăție posesorului ei, este și capabilă să trimite un rău groaznic pe Pământ.

NR
5.8
2018Horror98 minVezi Filmul
HD_RO8.5Executive Order

Executive Order

Într-un viitor distopic, guvernul brazilian decretează o măsură care îi obligă pe cetățenii de culoare să emigreze în Africa, în încercarea de a se întoarce la originile lor. Văzându-se în centrul terorii, doi verișori se refugiază într-un apartament, unde dezbat probleme sociale și rasiale și împărtășesc același dor de schimbare de țară.

NR
8.5
2022Drama94 minVezi Filmul
HD_RO10,2Deep Hatred

Deep Hatred

O tânără pe nume Cindy se întoarce la casa familiei ei după moartea tatălui ei și în curând își dă seama că casa deține un secret teribil care o pune pe ea și pe prietenii ei în pericol.

NR
10,2
20221h 10 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD6.8Double Dad

Double Dad

În timp ce mama ei este plecată, o adolescentă se strecoară din comuna hippie în care locuiește și pornește într-o aventură care îi schimbă viața pentru a descoperi cine este tatăl ei.

NR
6.8
2021Comedy103 minVezi Filmul
HD_RO4.7Chain Reaction

Chain Reaction

Un contabil pașnic, după ce își regăsește dragostea de tinerețe, descoperă o mare delapidare în compania în care lucrează. Datorită faptului, el ajunge să se implice într-o rețea de corupție care furnizează sistemul politician brazilian.

TV-MA
4.7
2021Action0 minVezi Filmul
HD_RO6.87 Prisoners

7 Prisoners

Pentru a oferi o viață mai bună familiei sale la țară, Mateus, în vârstă de 18 ani, acceptă un loc de muncă într-un depozit de vechituri din São Paulo pentru noul său șef Luca. Dar când el și alți câțiva băieți vor fi prinși în lumea periculoasă a sclaviei contemporane, Mateus va fi forțat să decidă între a lucra chiar pentru omul care l-a înrobit sau a risca viitorul său și al familiei sale.

R
6.8
2021Crime93 minVezi Filmul