HD_RO8.5Executive Order

Executive Order

Într-un viitor distopic, guvernul brazilian decretează o măsură care îi obligă pe cetățenii de culoare să emigreze în Africa, în încercarea de a se întoarce la originile lor. Văzându-se în centrul terorii, doi verișori se refugiază într-un apartament, unde dezbat probleme sociale și rasiale și împărtășesc același dor de schimbare de țară.

NR
8.5
2022Drama94 minVezi Filmul
HD_RO10,2Deep Hatred

Deep Hatred

O tânără pe nume Cindy se întoarce la casa familiei ei după moartea tatălui ei și în curând își dă seama că casa deține un secret teribil care o pune pe ea și pe prietenii ei în pericol.

NR
10,2
20221h 10 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD6.8Double Dad

Double Dad

În timp ce mama ei este plecată, o adolescentă se strecoară din comuna hippie în care locuiește și pornește într-o aventură care îi schimbă viața pentru a descoperi cine este tatăl ei.

NR
6.8
2021Comedy103 minVezi Filmul
HD_RO4.7Chain Reaction

Chain Reaction

Un contabil pașnic, după ce își regăsește dragostea de tinerețe, descoperă o mare delapidare în compania în care lucrează. Datorită faptului, el ajunge să se implice într-o rețea de corupție care furnizează sistemul politician brazilian.

TV-MA
4.7
2021Action0 minVezi Filmul
HD_RO6.87 Prisoners

7 Prisoners

Pentru a oferi o viață mai bună familiei sale la țară, Mateus, în vârstă de 18 ani, acceptă un loc de muncă într-un depozit de vechituri din São Paulo pentru noul său șef Luca. Dar când el și alți câțiva băieți vor fi prinși în lumea periculoasă a sclaviei contemporane, Mateus va fi forțat să decidă între a lucra chiar pentru omul care l-a înrobit sau a risca viitorul său și al familiei sale.

R
6.8
2021Crime93 minVezi Filmul