­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5.8The Crime

The Crime

Adel (Ahmed Ezz) este un b─ârbat de v├órst─â mijlocie, crescut de bunicul s─âu strict, de care a fost profund inspirat. Plasat ├«n anii 1970, el a ├«nt├ólnit-o pe prima sa dragoste, Nadia, (Menna Shalaby), care mai t├órziu i-a devenit so╚Ťie ╚Öi mama fiului s─âu. Dup─â aceasta, un lan╚Ť de evenimente ├«l determin─â pe Adel s─â comit─â numeroase crime, care sunt investigate de Amgad Al Husseiny (Maged el kedwany), iar mai t├órziu ├«n film sunt dezv─âluite o serie de surprize.

NR
5.8
2022Crime0 minVezi Filmul
HD_RO6.5The Thief of Baghdad

The Thief of Baghdad

In an atmosphere of suspense and excitement, Yousef, Khaled, and Nadia embark on a journey to locate the tomb of Alexander the Great, which has been sought by everyone for years.

NR
6.5
2020Action102 minVezi Filmul
HD_RO10.8Mako

Mako

Opt oameni de afaceri se hot─âr─âsc s─â mearg─â la loca╚Ťia navei Elsalam, care a fost scufundat─â cu ani ├«n urm─â, pentru a realiza un documentar ├«n care se confrunt─â cu multe pericole.

TV-MA
10.8
2021Adventure91 minVezi Filmul
HD_RO5.7March 30th

March 30th

Ali, fugarul de la o crimă pe care nici măcar nu știe dacă a comis-o sau nu, își propune să descopere adevărul cu ajutorul prietenului său, avocatului și vecinului său. De-a lungul timpului, se trezește implicat în cazuri mult mai periculoase

NR
5.7
2021Drama80 minVezi Filmul
HD_RO6.7Mousa

Mousa

Un student de inginerie inventeaz─â primul robot de acest fel din Orientul Mijlociu, ├«n ├«ncercarea de a r─âzbuna moartea tat─âlui s─âu ╚Öi de a ob╚Ťine dreptate, ceea ce ├«l face urm─ârit de autorit─â╚Ťi.

TV-MA
6.7
2021Action101 minVezi Filmul
HD_RO7,9Huda’s Salon

Huda’s Salon

A woman whose visit to a hair salon turns into a nightmare when she is blackmailed by its owner.

R
7,9
2022Thriller91 minVezi Filmul