HD_RO6.2The Gray Man

The Gray Man

Atunci când cel mai priceput mercenar al CIA, cunoscut sub numele de Court Gentry, alias Sierra Six, descoperă din greșeală secrete întunecate ale agenției, el devine o țintă principală și este vânat în întreaga lume de fostul coleg psihopat Lloyd Hansen și de asasini internaționali.

PG-13
6.2
2022Action128 minVezi Filmul
HD_RO6.4The Auschwitz Report

The Auschwitz Report

Aceasta este povestea adevărată a lui Freddy și Walter – doi tineri evrei slovaci, care au fost deportați la Auschwitz în 1942. La 10 aprilie 1944, după o planificare meticuloasă și cu ajutorul și rezistența deținuților lor, reușesc să evadeze. În timp ce deținuții pe care i-au lăsat în urmă se susțin cu curaj împotriva ofițerilor naziști, cei doi bărbați sunt mânați mai departe de speranța că dovezile lor ar putea salva vieți. Emaciați și răniți, își croiesc drum prin munți înapoi în ...

R
6.4
2021Drama95 minVezi Filmul
HD_RO...Animation8.1Even Mice Belong in Heaven

Even Mice Belong in Heaven

Un film despre doi dușmani de moarte - un șoarece Whizzy și vulpea Whitebelly, care, după un accident nefericit, se întâlnesc în raiul animalelor. Își pierd instinctele naturale și devin cei mai buni prieteni. Dorința lor de a rămâne împreună după ce se întorc pe pământ se împlinește, dar renasc în roluri opuse. Datorită puterii prieteniei, ei pot depăși chiar ceea ce pare a fi imposibil.

NR
8.1
2021Adventure80 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Prague Orgy

The Prague Orgy

În 1976, un celebru scriitor american Nathan Zuckerman este provocat de imigrantul ceh Sisovsky, care îl imploră să recupereze manuscrise valoroase din Cehoslovacia comunistă. Scriitorul acceptă această misiune periculoasă, în care fiecare pas al lui este observat de poliția secretă. Odată ajuns la Praga, o întâlnește pe fosta soție extravagante și sălbatică a lui Sisovsky, Olga, care este în posesia manuscriselor. Relația în evoluție dintre Olga și Nathan este o confruntare între două lumi ...

TV-MA
5.7
2019Drama90 minVezi Filmul
RO6.8Unidentified

Unidentified

Un caz nerezolvat. Un criminal necunoscut. Un polițist obsedat. Investigația sa îl cufundă într-o lume a întunericului și violenței, trăgând pe toți cei din jurul lui într-o rețea de pasiune distructivă și răzbunare.

TV-MA
6.8
2021Action123 minVezi Filmul