HD_RO8.5Incantation

Incantation

Ruo-nan a încălcat tabuul religios din întâmplare cu 6 ani în urmă. A făcut ca iubitul și familia ei să moară fără motiv. A trecut de o perioadă întunecată a superstițiilor și a ascunde aceste secrete și dureri de oameni, chiar și-a dăruit copilul nou-născut altor familii. După câțiva ani, a mers la terapie și a revenit la viața normală. Ea a decis să-și readucă copilul să locuiască cu ea, dar fiica ei a început să apară semnul blestemului pe care l-a întâlnit acum 6 ani. Ruo-nan trebuie să ...

NR
8.5
2022Horror111 minVezi Filmul
HD_RO5.7Terrorizers

Terrorizers

Filmul este plasat într-un Taipei pre-Covid, unde un grup de suflete dezamăgite se pierd într-o lume virtuală paralelă.

NR
5.7
2021Drama127 minVezi Filmul
HD_RO6.8The Sadness

The Sadness

Un tânăr cuplu este împins la limitele sănătății mintale în timp ce încearcă să se reunească în mijlocul haosului provocat de o epidemie pandemică. Străzile izbucnesc în violență și depravare, în timp ce cei infectați sunt împinși să pună în practică cele mai crude și mai oribile lucruri imaginabile..

NR
6.8
2021Horror99 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.5The Rope Curse 2

The Rope Curse 2

Jia-min, care s-a născut sensibil la paranormal, încearcă să-l invoce pe „Yi-A-Gu” cu doi streameri. Huo-ge îl ajută pe Jia-min să supună spiritul atunci când situația scapă de sub control. Huo-ge posedă puteri supranaturale, dar și-a pierdut voința de a exorciza demoni în timpul unei lupte cu demonul thailandez în urmă cu cinci ani. Pe măsură ce valul de sinucideri continuă, satul este aruncat în haos. O altă bătălie este pe cale să înceapă.

TV-MA
6.5
2020Horror104 minVezi Filmul
HD_RO PART 15.6The Rope Curse

The Rope Curse

În speranța de a realiza un videoclip viral prin transmiterea în flux a unui misterios ritual de frânghie, un cuplu cade într-un blestem mortal care le întoarce viața peste cap.

NR
5.6
2018Horror106 minVezi Filmul
HD_RO8.9Dead & Beautiful

Dead & Beautiful

Un grup de copii bogați tineri și răsfățați se transformă în vampiri după o noapte de ieșire, schimbându-și cursul vieții și creând o pană între ei.

TV-MA
8.9
2021Horror98 minVezi Filmul
HD_RO6.9The Scoundrels

The Scoundrels

Rui, cândva un jucător celebru de baschet, se confruntă cu căderea sa și lucrează ca perceptor de taxe de parcare stradală, care acceptă și slujbe de la o bandă de furturi de mașini. Într-o noapte, un tâlhar îl deturnează pe Rui când acesta observă accidental o femeie grav rănită în vehicul. Acum, poliția și publicul îl văd pe Rui ca fiind suspectul jafului băncii, iar fata care i-ar putea șterge numele rămâne inconștientă. Cum poate Rui să iasă singur din această mlaștină?

NR
6.9
2018Action105 minVezi Filmul