HD_RO5.7Neptune Frost

Neptune Frost

În vârfurile dealurilor din Burundi, un grup de mineri de coltan scăpați formează un colectiv anticolonial de hackeri. Din tabăra lor într-o groapă de deșeuri electronice din altă lume, ei încearcă o preluare a regimului autoritar care exploatează resursele naturale ale regiunii – și oamenii săi. Când un fugitiv intersexual și un miner de coltan scăpat se găsesc prin forțele cosmice, conexiunea lor provoacă probleme în circuitul divin mai mare.

NR
5.7
2022Drama105 minVezi Filmul
HD_RO...Animation6.766Pil’s Adventures

Pil’s Adventures

Pil, o fetiță vagabondă, locuiește pe străzile orașului medieval Roc-en-Brume, împreună cu cele trei nevăstuici ale ei îmblânzite. Ea supraviețuiește din mâncarea furată din castelul sinistului regent Tristain. Într-o zi, pentru a scăpa de gărzile lui, Pil se deghizează în prințesă. Astfel, ea pornește într-o aventură nebună, deliranta, alături de Crobar, un mare gardian stângaci care se crede nobil, și Rigolin, un tânăr bufon prost. Pil va trebui să-l salveze pe Roland, moștenitorul de ...

NR
6.766
2021Animation89 minVezi Filmul
HD_RO5.9Kung-Fu Zohra

Kung-Fu Zohra

Zohra este convinsă că despărțirea de soțul ei, Omar, ar frânge inima fetiței sale, așa că decide să nu-l părăsească, în ciuda violențelor pe care acesta le exercită. Apoi o întâlnește pe Chang Sue, îngrijitoarea sălii de sport unde lucrează pentru a se descurca. Când află că acesta este maestru de kung fu, Zohra îl roagă să o învețe câteva noțiuni de bază de autoapărare...

NR
5.9
2022Action100 minVezi Filmul
HD_RO5.8The Time of Secrets

The Time of Secrets

Marsilia, iulie 1905. Aproape adolescent, Marcel Pagnol se îmbarcă în ultima sa vacanță de vară înainte de liceu și se întoarce, în sfârșit, pe dealurile sale dragi din Provence. Ceea ce începe ca o vară a aventurilor copilăriei devine una a primelor iubiri și a primelor secrete dezgropate.

NR
5.8
2022Adventure104 minVezi Filmul
HD_RO7.1A Chiara

A Chiara

Familia Guerrasio și prietenii se adună pentru a sărbători împlinirea a 18 ani de către fiica cea mare a lui Claudio și Carmela. Există o rivalitate sănătoasă între sărbătorită și sora ei de 15 ani, Chiara, care se întrec pe ringul de dans. Este o ocazie fericită, iar familia foarte unită este în formă maximă. Cu toate acestea, totul se schimbă a doua zi, când tatăl dispare. Chiara, neconvinsă de povestea de acoperire, începe să investigheze. Pe măsură ce se apropie de adevăr, este nevoită ...

R
7.1
2021Drama121 minVezi Filmul
HD_RO6.7Nobody’s Hero

Nobody’s Hero

Clermont-Ferrand, centrul Franței. Médéric o întâlnește și se îndrăgostește de Isadora, o lucrătoare sexuală de vârstă mijlocie, care este căsătorită. Când centrul orașului este scena unui atac terorist, Selim, un tânăr fără adăpost, provoacă un val de paranoia refugiindu-se în clădirea lui Médéric. Simpatizând cu Selim, înnebunit după Isadora, viața lui Médéric se transformă brusc într-un dezastru.

NR
6.7
2022Comedy100 minVezi Filmul
HD_RO4.8Dark Glasses

Dark Glasses

Un ucigaș în serie care se hrănește cu prostituate de lux o are în vizor pe Diana. Într-o încercare disperată de a scăpa de el, aceasta devine victima unui accident de mașină care o lasă oarbă și ucide familia lui Chin, în vârstă de 10 ani. Dar ucigașul nu a terminat cu ea și depinde de cei doi supraviețuitori să-l oprească înainte de a fi prea târziu.

NR
4.8
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_RO7.1The Accusation

The Accusation

Farel sunt un cuplu puternic: Jean este un expert francez proeminent, iar soția sa Claire o eseistă cunoscută pentru feminismul ei radical. Împreună au un fiu model, Alexandre, care este student la o prestigioasă universitate americană. În timpul unei scurte vizite la Paris, Alexandre o întâlnește pe Mila, fiica noului partener al mamei sale, și o invită la o petrecere. A doua zi, Mila depune o plângere împotriva lui Alexandre pentru viol, distrugând armonia familiei și punând în mișcare o ...

NR
7.1
2021Drama138 minVezi Filmul
HD_RO5.7Dirty Dancing : 2017

Dirty Dancing : 2017

Scena de deschidere are loc în New York City 1975, cu o Frances adultă (Abigail Breslin) spunând că nu și-a uitat niciodată relația cu Johnny (Colt Prattes). La sfârșitul verii anului 1963, Frances, bogată, plecată la facultate, vizitează stațiunea lui Kellerman împreună cu familia și se îndrăgostește de instructorul de dans din clasa muncitoare Johnny Castle. Filmul urmărește îndeaproape intriga filmului original; deși există modificări notabile:

NR
5.7
2018Drama90 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Takedown

The Takedown

Ousmane Diakité și François Monge sunt doi polițiști cu stiluri, medii și cariere foarte diferite. Improbabila pereche se reunește încă o dată pentru o nouă anchetă care îi duce prin Franța. Ceea ce părea a fi o simplă afacere cu droguri se dovedește a fi un dosar penal mult mai mare, învăluit în pericol și comedie neașteptată.

NR
5.7
2022Action119 minVezi Filmul
HD_RO6.6Colombiana

Colombiana

După ce a fost martoră la uciderea părinților ei în copilărie în Bogota, Cataleya Restrepo crește pentru a deveni un asasin rece ca piatra. Lucrează pentru unchiul ei ca asasin în timpul zilei, dar timpul ei personal este petrecut angajându-se în crime de justiție, care speră că o vor conduce la ținta ei finală: mafiotul responsabil de moartea părinților ei.

PG
6.6
2011Action108 minVezi Filmul
HD_RO6.1Dorothy Mills

Dorothy Mills

Când o comunitate insulară sumbră, cu frică de Dumnezeu este zguduită de atacul unui copil, un psihiatru este chemat să o examineze pe Dorothy Mills, adolescenta acuzată de crimă. În ciuda ostilității sătenilor față de ancheta ei, ea ajunge curând să suspecteze că Dorothy suferă de tulburări de personalitate multiplă...

R
6.1
2008Drama102 minVezi Filmul
HD_RO7.5Lost Illusions

Lost Illusions

Având loc între anii 1837 și 1843, romanul clasic al lui Balzac se concentrează pe tânărul poet Lucien de Rubempré, care părăsește Angouleme la Paris în căutarea de a deveni autor.

TV-MA
7.5
2021Drama149 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Bunker Game

The Bunker Game

Laura, 25 de ani, este actriță într-un L.A.R.P. (Live Action Role Playing) Joc, în care participanții joacă rolul supraviețuitorilor unui război atomic care trăiesc în subteran într-un buncăr sigilat. După mai multe accidente misterioase, jocul este întrerupt, iar jucătorii părăsesc buncărul, în timp ce personalul rămâne în urmă pentru a investiga dispariția lui Greg, creierul jocului. Curând se trezesc prinși în interior și în pericol, în timp ce încep să moară în moduri misterioase, iar ...

NR
5.7
2022Action92 minVezi Filmul
HD_RO5.7Achoura

Achoura

Patru prieteni din copilărie se reîntâlnesc când unul dintre ei iese la suprafață după douăzeci de ani, forțându-i să se confrunte cu o creatură direct dintr-o legendă marocană înfiorătoare.

TV-MA
5.7
2020Fantasy90 minVezi Filmul
HD_RO6.7Natural Light

Natural Light

Al Doilea Război Mondial, Uniunea Sovietică ocupată. István Semetka este un simplu fermier maghiar care servește ca sublocotenent într-o unitate specială de cercetare pentru grupuri partizane. În drum spre un sat îndepărtat, compania lui cade sub focul inamicului. Pe măsură ce comandantul este ucis, Semetka trebuie să-și învingă temerile și să preia comanda unității, deoarece este târât într-un haos pe care nu-l poate controla.

TV-MA
6.7
2021Drama103 minVezi Filmul
HD_RO5.7Nightride

Nightride

În acest thriller cu o singură imagine, suntem în scaunul șoferului cu dealer-ul mic Budge, în timp ce acesta încearcă să încheie o ultimă înțelegere cu bani împrumuți de la un rechin periculos. Când predarea nu merge catastrofal, Budge se trezește într-o cursă contra cronometru pentru a-și găsi produsul care lipsește și pentru a obține un nou cumpărător înainte ca uriașul să-l dea de urmă.

NR
5.7
2022Crime97 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD7.5Rabbids Invasion – Mission To Mars

Rabbids Invasion – Mission To Mars

Când Nebulous Industries anunță că recrutează Rabbids pentru o misiune pe Marte, Hibernation Rabbid nu se gândește de două ori. Ca un geniu Rabbid înțeles greșit de colegii săi proști, el a visat întotdeauna să meargă pe planeta roșie. El decolează împreună cu alți trei Iepuri: Disco, regina plină de viață a ringului de dans, Cosmo, pilotul și Mini, adorabilul iepuri micuț. În fața unei amenințări spațiale interplanetare, eroii noștri vor trebui să învețe cum să-și depășească diferențele și ...

TV-MA
7.5
2021Animation70 minVezi Filmul
HD_RO5.8Catch the Fair One

Catch the Fair One

Un boxer nativ american se angajează în lupta vieții ei când pleacă în căutarea surorii ei dispărute.

NR
5.8
2022Crime85 minVezi Filmul
HD_RO6.3Eiffel

Eiffel

Guvernul îi cere lui Eiffel să proiecteze ceva spectaculos pentru Târgul Mondial de la Paris din 1889, dar Eiffel vrea pur și simplu să proiecteze metroul. Deodată, totul se schimbă când Eiffel se încrucișează cu o femeie misterioasă din trecutul său.

TV-MA
6.3
2021Drama108 minVezi Filmul
HD_RO6.9The Night Doctor

The Night Doctor

Mikael este doctor la telefon de noapte. Este o vocație. Între două vizite la pacienți în mahalale, îi pasă de cei pe care nimeni altcineva nu vrea să-i vadă: dependenții de droguri, cei fără adăpost... Se freacă de sărăcie. Viața lui este în prăbușire. Mai ales când vine vorba de vărul său farmacist care îl pune să scrie rețete false pentru Subutex. Peste noapte, el decide să iasă din traficul de droguri și să-și refacă viața. Dar va fi un preț mare de plătit.

TV-MA
6.9
2021Drama82 minVezi Filmul
HD_RO5.7Kandisha

Kandisha

Într-o seară de vară, trei prieteni din copilărie invocă spiritul lui Kandisha, o creatură răzbunătoare dintr-o legendă marocană. Jocul se transformă rapid într-un coșmar când cei dragi încep să dispară.

PG-13
5.7
2022Horror85 minVezi Filmul
HD_RO5.7Bigbug

Bigbug

Oamenii au cedat cele mai multe sarcini AI în 2045, chiar și în casa nostalgicii Alice. Deci, când roboții dau o lovitură de stat, androizii ei îi încuie ușile în mod protector.

R
5.7
2022Comedy111 minVezi Filmul
HD_RO6.8The Wolf and the Lion

The Wolf and the Lion

După moartea bunicului ei, Alma, în vârstă de 20 de ani, decide să se întoarcă la casa copilăriei ei - o mică insulă din inima pădurii maiestuoase canadiene. Acolo, ea salvează doi pui neputincioși: un lup și un leu. Ei creează o legătură de nedespărțit, dar lumea lor se prăbușește curând, când pădurerul descoperă animalele și le ia. Cei doi frați pui trebuie să se îmbarce acum într-o călătorie perfidă prin Canada pentru a se reuni unul cu celălalt și cu Alma încă o dată.

PG
6.8
2021Adventure99 minVezi Filmul