HD_RO8.5The Princess

The Princess

O tânără regală frumoasă și plină de voință refuză să se căsătorească cu sociopatul crud cu care este logodită și este răpită și închisă într-un turn izolat din castelul tatălui ei. Cu pretendentul ei disprețuit și răzbunător care intenționează să ia tronul tatălui ei, prințesa trebuie să-și protejeze familia și să salveze regatul.

R
8.5
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO8.5Darkling

Darkling

The film deals with the metaphor of fear, but hidden everyday formless news about the life of the Serbian population in Kosovo. The film is inspired by a letter from a girl from Kosovo, dedicated to her missing father, read at the United Nations, in which she publicly addresses the difficult life of Serbs, especially Serb children in the enclaves.

NR
8.5
2022Horror104 minVezi Filmul
HD_RO5.5Royal Blossom

Royal Blossom

Prințesa Elena are o pasiune pentru compoziția florală, dar hobby-ul ei trebuie să rămână un secret, deoarece este considerat „nepotrivit pentru regalitate”. În timp ce se află în Londra într-un turneu diplomatic, ea se înscrie într-un concurs floral folosind un nume fals și îl întâlnește pe Adam, un jurnalist care acoperă evenimentul...

TV-MA
5.5
2021Romance80 minVezi Filmul
HD_RO4.5Day of the Dead: Bloodline

Day of the Dead: Bloodline

Într-o lume invadată de zombi, personalul militar și supraviețuitorii trăiesc într-un buncăr subteran în timp ce caută un leac.

R
4.5
2017Action90 minVezi Filmul
HD_RO6.4Death Race: Beyond Anarchy

Death Race: Beyond Anarchy

Specialistul Black Ops Connor Gibson se infiltrează într-o închisoare de maximă securitate pentru a-l doborî pe legendarul șofer Frankenstein într-o cursă de mașini violentă și brutală.

R
6.4
2021Action111 minVezi Filmul