HD_RO5.7The Entitled

The Entitled

Catapultată brusc în înalta societate, o tânără căreia îi lipsește un pic de finețe încearcă să se integreze în noul său mediu.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Abandoned

Abandoned

7 prieteni petrecut pentru distracție... secrete pe cale să se dezvăluie... 3 cadavre într-o clădire abandonată... Cine le-a ucis? De ce sunt aproape goi? Și cine poate scăpa restul când în miezul nopții și ecourile din trecut răsună în mod repetat în urechile ucigașului?

NR
5.7
2022Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Moonlight Butterfly

Moonlight Butterfly

Povestea lui Eunice, alias Moonlight Butterfly, cel mai tare GRO din Angeles, Pampanga și cei trei bărbați din viața ei. Ea învață curând să joace jocul poftei și al iubirii pentru a supraviețui și a-și asigura familia.

NR
5.7
2022Drama104 minVezi Filmul
HD_RO5.7Reroute

Reroute

Când un cuplu se pierde după ce a luat o redirecționare către orașul lor, un bărbat își oferă casa în apropiere. Pe măsură ce simt că ceva nu este în regulă, lucrurile devin mortale.

R
5.7
2022Thriller114 minVezi Filmul
HD_RO4,9Siklo

Siklo

Amanta unui pastor și un călăreț de livrare se angajează într-o aventură vaporoasă. Când secretele lor sunt dezvăluite, ei trebuie să facă față consecințelor.

4,9
2022Drama108 minVezi Filmul
HD_RO5.5The Trigonal: Fight for Justice

The Trigonal: Fight for Justice

An underground fighting circuit run by an international crime syndicate invades a retired MMA champion's small, idyllic island hometown. Syndicate thugs brutally assault his wife and kill his best friend, leaving him with no other choice but to fight for justice.

TV-MA
5.5
2018Action122 minVezi Filmul
HD_RO7.8Arisaka

Arisaka

Un martor sub escorta poliției este atacat. O polițistă, singura care supraviețuiește, este adăpostită de indigeni, dar atacatorii o vânează... Un thriller de acțiune plasat în Bataan.

NR
7.8
2021Action96 minVezi Filmul