HD_RO5.7The Exorcist

The Exorcist

Maestrul exorcist Lin Yuanying și ucenicul său Liu Yu au călătorit spre sud și spre nord pentru a exorciza demonii și a-i prinde pe demoni.

NR
5.7
2022Action83 minVezi Filmul
HD_RO5.7One More Shot

One More Shot

After his wife's death professional bodyguard Lung Wei went overseas to find doctors for his daughter, but instead found a new job as a virtual reality tester.

NR
5.7
2021Action82 minVezi Filmul
HD_RO6.5True Legend

True Legend

Su Qi-Er, un om bogat care trăiește în timpul dinastiei Qing și care își pierde averea și reputația în urma unei conspirații împotriva sa. După ce este forțat să iasă pe străzi, Su își dedică viața artelor marțiale și reapare ca un erou patriotic cunoscut sub numele de "Regele cerșetorilor".

R
6.5
2010Action115 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Hidden Fox

The Hidden Fox

Cu zece ani în urmă, pentru a pune mâna pe comoara misterioasă lăsată de regele Li Zicheng, cei răi au pus la cale o bătălie decisivă între eroul Miao Renfeng și gardianul comorii, Hu. Hu și Miao au murit în mod tragic, dar harta comorii a dispărut. În zece ani, ei nu au renunțat niciodată la căutarea comorii. În cele din urmă, harta comorii a reapărut, iar cei opt oameni răi s-au adunat și au pornit spre Muntele Feihu...

NR
5.7
2022Acțiune1h 43 minVezi Filmul
HD_RO5.7Catch The Dragon

Catch The Dragon

La sfârșitul dinastiei Qing, expediția biologică condusă de tatăl lui Qin Xiaofeng este atacată de un dragon misterios, iar întreaga echipă lipsește. Cel mai bun prieten al tatălui său, Xu Yuansheng, oferă o recompensă uriașă pentru a aduna o echipă mixtă de vânători de dragoni care să intre în munte, iar Qin Xiaofeng merge cu ei pentru a găsi dragonul și a-și salva tatăl.

NR
5.7
2022Action73 minVezi Filmul
HD_RO5.7Crocodile Island

Crocodile Island

Zonele din jurul Mării Diavolului sunt cunoscute și sub numele de Triunghiul Bermudelor din Asia. Din cauza interferențelor electromagnetice, accidentele aviatice sunt frecvente în regiune. Lin Hao (Gallen Lo) și fiica sa Yi (Liao Yinyue) sunt pasageri ai zborului GZ261. În timp ce zboară deasupra Mării Diavolului, avionul se defectează, provocând o aterizare de urgență pe o insulă de crocodili. Hao și ceilalți pasageri de la volan se întâlnesc cu crocodili și păianjeni de dimensiuni enorme ...

NR
5.7
2020Action86 minVezi Filmul
HD_RO5.7Folk Legends: The Water Monkeys

Folk Legends: The Water Monkeys

Potrivit folclorului, "fantomele de apă", cunoscute și sub numele de "maimuțe de apă", sunt cei care au murit, s-au sinucis sau au murit într-un accident cu ură profundă. Vor rătăci pe unde s-au înecat ca fantome ale apei. Ei așteaptă răbdători în aer, pentru a doborî sau a forța oamenii să cadă în apă și să moară, pentru a deveni propriul țap ispășitor.

NR
5.7
2022Drama71 minVezi Filmul
HD_RO5.7Master Ip Man: The Awakening

Master Ip Man: The Awakening

Când Ip Man studia în Hong Kong în anii de tinerețe, el se implică accidental în cazul răpirii de către compania britanică Stark Industries a femeilor chineze pentru a fi traficate în străinătate. Ip Man iese și se luptă cu occidentalii. S-a luptat cu războinicii britanici Patton de trei ori și a folosit Wing Chun pentru a apăra demnitatea chinezilor călcați în picioare.

NR
5.7
2021Action76 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Legend of Koxinga

Legend of Koxinga

Zheng Chenggong, Prinț de Yanping (sau Koxinga) a fost un loial Ming care a rezistat cuceririi Qing a Chinei. În 1661, Koxinga a învins avanposturile olandeze din Taiwan și a înființat o dinastie, Casa Koxinga, care a condus o parte a insulei ca Regatul Tungning între 1661 și 1683.

NR
5.7
2022Action81 minVezi Filmul
HD_RO6.7Blind War

Blind War

Filmul spune povestea fostului căpitan SWAT Dong Gu, rănit definitiv în timpul unei misiuni eșuate pentru care și-a asumat responsabilitatea. După ce a ieșit treptat din ceață, vechiul său dușman a reapărut și a amenințat fiica lui.

NR
6.7
2022Action103 minVezi Filmul
HD_RO5.7Mojin: The Secret Coffin

Mojin: The Secret Coffin

Deși Cao Shun era un descendent al lui Mojin, tatăl său nu l-a învățat niciodată nicio abilitate. În sat, nu avea nicio abilitate și trăia ca o persoană care se pricepea să trișeze. Într-o zi, un om rău a intrat în sat și l-a ales pe Cao Shun, un descendent al lui Mojin, să îl ajute să găsească o comoară misterioasă. Dacă ar fi refuzat, ar fi ucis satul. Cao Shun a trebuit să muște din glonț și să se dea în spectacol ca un Mojin senior, și a mers la mormântul real cu un grup de oameni.

NR
5.7
2022Drama84 minVezi Filmul
HD_RO7.6Revenge Girl

Revenge Girl

În lumea viitorului, inteligența artificială este foarte dezvoltată, iar cercetarea științifică subterană controlată de Cheng Fei dezvoltă în secret un cip computer-encefalic folosit pentru a spori potențialul corpului uman, într-un efort de a dezvolta un grup de ființe imorale și de a căuta acțiuni imorale. profit. După incident, Cheng Fei a ordonat eliminarea tuturor experimentelor, din această cauză, mama lui Qianhe a murit, iar tânărul Qianhe s-a salvat. În următorii zece ani, Qianhe și ...

NR
7.6
2022Action84 minVezi Filmul
HD_RO5.7Golden Spider City

Golden Spider City

Povestea îl urmărește pe Sima Cong, care este șantajat de un om de afaceri thailandez bogat, Maestrul Xiang, să meargă la 10.000 de metri sub Muntele Caveman pentru a afla unde se află Orașul Păianjenului de Aur.

NR
5.7
2022Drama87 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Cases of Disappearances

The Cases of Disappearances

Când Qing Cheng era adolescent, a fost atacat de un monstru mutant necunoscut și și-a pierdut familia și amintirile. A fost considerat de săteni ca o persoană neplăcută care ar fi adus dezastru. Zece ani mai târziu, un monstru mutant reapare pentru a mătura satul lui Cheng. Qing Cheng și-a dat seama vag că acești monștri aveau legătură cu amintirile sale pierdute. Pentru a salva satul și a-și recăpăta amintirile, Qing Cheng lansează o confruntare disperată cu monștrii. Dar ceea ce era ...

NR
5.7
2022Mystery69 minVezi Filmul
HD_RO5.9Not Dark Under The Light

Not Dark Under The Light

În perioada Beiyang, un mafiot devotat cu porecla „Câinele de Nord”, pentru a proteja orașul, și-a determinat subordonații să-l omoare pe comandantul Xuan Wu în orașul Tongshan. Subordonatul comandantului șef, ofițerul Xia, a mers în căutarea comandantului Xuan Wu pentru a recupera aurul furat din oraș. „Câinele de Nord”, care se află într-o situație dificilă, luptă cu disperare pentru dreptate și pentru păstrarea păcii în orașul Tongshan.

TV-MA
5.9
2022Comedy72 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Curious Case of Tianjin

The Curious Case of Tianjin

În timpul Republicii Chineze, Jinmen Pier a fost reînviat, Gang Caoyun și Qinglong s-au luptat pentru afaceri. Qin Fan, un descendent al acului magic al lui Bian Que, devine un pacificator, dar ucide din greșeală doi frați din bandă. Qin Fan, care nu-și amintea cum s-a autodenunțat din închisoare, decide să afle personal cauza morții hoțului de cadavre și a celor doi frați de bandă pentru a-și dovedi nevinovăția. Întregul dig era plin de un fum gros. Conspirațiile străine pentru stat ...

NR
5.7
2022Action83 minVezi Filmul
HD_RO7.7The Northman

The Northman

Prințul Amleth este pe punctul de a deveni bărbat când tatăl său este ucis cu brutalitate de unchiul său, care o răpește pe mama băiatului. Două decenii mai târziu, Amleth este acum un viking care are misiunea de a-și salva mama, de a-și ucide unchiul și de a-și răzbuna tatăl.

R
7.7
2022Action137 minVezi Filmul
HD_RO6.7Sword of Destiny

Sword of Destiny

Inegalabilul spadasin, Meng Yezi, a suferit nenorocirea exterminării familiei de la trădătorul Zhao Han, care a servit la curte pentru că a turnat celebra Sabie Hanguang. El l-a salvat cu disperare pe fiul său Meng Yang și i-a lăsat acestuia Sabia Chengying nefăcută. Douăzeci de ani mai târziu, Meng Yang a crescut și a încercat să-și răzbune tatăl. La acea vreme, Sabia Chengying nu fusese încă turnată pentru a concura cu Sabia Hanguang. Apoi, împăratul era pe moarte și, din întâmplare, Meng ...

NR
6.7
2021Action91 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Monkey King

The Monkey King

Când Sun Wukong a fost prins sub Muntele Wuzhi timp de 400 de ani, a fost șocat de Ah Yi. Părinții lui Ah Yi au fost uciși de Prințul Dragon și el vrea ca Sun Wukong să-l ducă la Palatul Ceresc pentru a depune o plângere. Prințul Dragon află că Sun Wukong a fost găsit de pe Muntele Wuzhi și va răzbuna distrugerea Palatului Dragonului din Marea Chinei de Est și îl folosește pe fratele bun al lui Sun Wukong, Lordul Demonului, pentru a-l ucide. Chiar dacă Sun Wukong a fost blocat de mana lui ...

NR
5.7
2022Mister81 minVezi Filmul
HD_RO7.6The Battle at Lake Changjin II

The Battle at Lake Changjin II

Continuând din „Bătălia de la lacul Changjin”, acest film îi urmărește pe frații Wu Qianli și Wu Wanli în timp ce își asumă o nouă sarcină pentru Armata Populară de Voluntari, de a apăra un pod care face parte din ruta de evadare a trupelor americane din Coreea. război.

NR
7.6
2022Action153 minVezi Filmul
HD_RO4.7Dinosaur World

Dinosaur World

Cei mai buni jucători din întreaga lume s-au adunat pentru a fi șoarecii de laborator ai lui Russell în noul său joc, orice s-ar putea întâmpla. Toți sunt cu ochii pe premiu, care le va oferi o a doua șansă la viață. Lăcomia va pune stăpânire pe prietenie, aliații vor deveni dușmani și neprevăzutul va apărea la fiecare mișcare pe care o faci în această lume inventată și infestată cu dinozauri. Doar unul singur poate ieși triumfător.

NR
4.7
2020Action75 minVezi Filmul
HD_RO5.7Qinling Mountains

Qinling Mountains

Protagonistul Qi Xiangwen este amenințat de gangsterul Zhang Shenyan cu boala mamei sale. El se preface că este membru al Biroului Geologic și îl păcălește pe profesorul Hu, proprietarul runelor Laozi cu puteri misterioase, să dezvăluie secretele vechilor munți Qinling pentru a fura comori. În tot acest timp, doar Qi Xiangwen reușise să se întoarcă și a fost îngrijit de sora lui Luo Jin, Luo Xin.

NR
5.7
2022Drama90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Swords Drawn

Swords Drawn

„Jian” a fost asasinul numărul unu din Qisha Villa. Pe măsură ce decide să renunțe în liniște, crima pentru el este orchestrată de proprietarul vilei. A fost norocos că a fost salvat de Xu Yiyi și, în noua sa casă caldă, a avut o nouă hotărâre de a trăi.

NR
5.7
2022Fantasy84 minVezi Filmul
HD_RO0Drawing Sword:Fighting Ghost Cry

Drawing Sword:Fighting Ghost Cry

La începutul anului 1942, armata japoneză a măturat zona de bază din nord-vestul Shanxi. Pentru a combate aroganța armatei japoneze, Li Yunlong a condus un regiment independent care să atace județul Ping'an. Trupe japoneze din toate categoriile sociale au venit în ajutor una după alta, iar toate trupele armatei noastre i-au blocat. Li Zhenghu a fost instruit să conducă o companie de cavalerie pentru apărare. Bazându-se pe terenul unic, a luptat din greu cu armata japoneză și a făcut ...

NR
0
2022Action78 minVezi Filmul