­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO10Drunken Master Su Qier

Drunken Master Su Qier

Povestea este despre Su Can, un t├ón─âr cinic ╚Öi dintr-o familie de func╚Ťionari. ├Än timpul Conferin╚Ťei Gunsmoke, tat─âl s─âu, Su Gui, a fost asasinat de partidul lui Suo Tu ╚Öi aproape a murit, ceea ce a dus la ranchiuna lui Su Chan fa╚Ť─â de Suo Tu ╚Öi la cuno╚Ötin╚Ťa lui cu Liu Gong, liderul Gang-ului Cer╚Öetorului.

NR
10
2021Adventure73 minVezi Filmul
HD_RO6.012The Thousand Faces of Dunjia

The Thousand Faces of Dunjia

Lumea este ├«n pragul catastrofei ├«ntr-o epoc─â haotic─â ├«n care demonii r─âi hoin─âresc. Pentru a ╚Ťine r─âul la distan╚Ť─â, apare o organiza╚Ťie misterioas─â din lumea pugilist─â. Un nou poli╚Ťist ╚Öi o t├ón─âr─â fat─â cu un trecut misterios sunt, de asemenea, atra╚Öi ├«n acest grup, iar grupul porne╚Öte ├«ntr-o aventur─â incredibil─â.

NR
6.012
2017Action113 minVezi Filmul
HD_RO5.882Bleeding Steel

Bleeding Steel

Jackie Chan joac─â rolul unui agent ├«nr─âit al for╚Ťelor speciale care lupt─â pentru a proteja o t├ón─âr─â de o band─â criminal─â sinistr─â. ├Än acela╚Öi timp, simte o leg─âtur─â special─â cu t├ón─âra, de parc─â s-au ├«nt├ólnit ├«ntr-o via╚Ť─â diferit─â.

R
5.882
2017Action109 minVezi Filmul
HD_RO7.5Mutant: Ghost War Girl

Mutant: Ghost War Girl

Wu Qingqing este un agent al Alian╚Ťei Interna╚Ťionale de Securitate (pentru a combate criminalitatea mutant─â) ╚Öi i se ordon─â s─â se infiltreze ├«n Medusa Plastic Hospital pentru a colecta dovezi ale cercet─ârii secrete asupra fluidului de induc╚Ťie genetic─â de c─âtre consor╚Ťiul s─âu direct pentru a crea lupt─âtori mutan╚Ťi. Wu Qingqing se infiltreaz─â cu succes, dar a fost for╚Ťat s─â injecteze un fluid de induc╚Ťie genic─â.

NR
7.5
2022Action72 minVezi Filmul
HD_RO5,7Special Bodyguard 5

Special Bodyguard 5

An amnesiac Wingren is inexplicably forced on a recurring death mission that requires him to find the whereabouts of a stolen virus. He is full of anger and strong resistance and resistance, but as he goes deeper into the mission, his memory slowly recovers, and when he thinks of his mission, he will face even more difficult challenges, survival or death, what will he choose?

NR
5,7
2022Ac╚Ťiune66 minVezi Filmul
HD_RO5,7The Invincible Constable

The Invincible Constable

Bazat pe personaje din romanul chinezesc din secolul al XIX-lea Cei ╚Öapte eroi ╚Öi cinci galanti. Zhan Zhao, Eroul de Sud, a primit titlul de Lord Cat de c─âtre ├«mp─âratul Renzong. Wu Yi, cunoscut sub numele de Five Rats of the Sky Island, a fost dezam─âgit s─â aud─â asta. Bai Yutang, al cincilea ╚Öoarece din brocart, a fost extrem de furios. El a jurat s─â concureze cu Zhan Zhao. Nemuritorul Focului din Capitala de Est ofer─â o ceremonie pentru a ar─âta pacea ╚Öi prosperitatea ╚Ť─ârii. Statuia Foc ...

NR
5,7
2022Ac╚Ťiune80 minVezi Filmul
HD_RO5,7The Assassination of Nie Yinniang

The Assassination of Nie Yinniang

Nie Yinniang este o nuvel─â scris─â ├«n limba chinez─â clasic─â de Pei Xing, un scriitor chinez care a tr─âit ├«n timpul dinastiei Tang. Povestea este plasat─â ├«n China secolului al IX-lea ╚Öi spune povestea lui Nie Yinniang, care a fost antrenat ├«n arte mar╚Ťiale ├«nc─â de la o v├órst─â fraged─â. Ea este fiica lui Nie Feng, un general sub conducerea lui Tian Ji'an, conduc─âtorul fanzhen-ului independent de facto din Weibo.

NR
5,7
2022Drama85 minVezi Filmul
HD_RO5,7The Dragon Lady

The Dragon Lady

Filmul spune povestea lui Bai Xi, o tânără fată dragon care vizitează pământul pentru prima dată, și a lui Hongji, un tânăr slujitor care păzește templul.

NR
5,7
2022Fantasy77 minVezi Filmul
HD_RO6.7The Great Illusionist 2

The Great Illusionist 2

Durere ├Än 1932, ├«n ora╚Öul Beihai a avut loc o crim─â ciudat─â. ├Än timpul anchetei de poli╚Ťie a lui Long Cong, el descoper─â c─â uciga╚Öul folose╚Öte iluzii pentru a ucide oameni sub masca de fantome ╚Öi mon╚Ötri. ├Än cele din urm─â, Long Cong, cu ajutorul reporterei Hua Ling, aduce crima ├«n fa╚Ťa justi╚Ťiei, dar adev─ârul ascuns din spatele ei este prea greu de acceptat pentru el.

NR
6.7
2022Drama87 minVezi Filmul
HD_RO5,7Typhoon

Typhoon

├Än urm─â cu zece ani, Zhang Yifan, c─âpitanul echipei de salvare, ╚Öi-a dus familia la plaj─â pentru o vacan╚Ť─â. ├Än mod nea╚Öteptat, a izbucnit un taifun. La ├«ntoarcere, a ├«nt├ómpinat un accident de ma╚Öin─â. Zhang Yifan a ├«ncercat din r─âsputeri s─â-i salveze pe r─âni╚Ťi ╚Öi nu a vrut ca fiul s─âu Zhang Yitian s─â fie ucis accidental de o alunecare de teren. ├Än ultimii zece ani, Zhang Yifan, care era profund regretat, a fost deprimat, ╚Öi-a p─âr─âsit slujba ca echip─â de salvare ╚Öi a deschis un atelier de ...

NR
5,7
2022Action73 minVezi Filmul
HD_RO5,7Assassins of Brotherhood

Assassins of Brotherhood

Filmul ├«i descrie ├«n principal pe str─âmo╚Öii dinastiei Ming, Zhu Xi, a ├«nfiin╚Ťat o organiza╚Ťie secret─â de informa╚Ťii militare - nou─â por╚Ťi (ń╣ŁÚŚĘ), pentru a monitoriza oficialii guvernamentali ╚Öi pentru a controla oamenii din capital─â. La mijlocul dinastiei Ming, ministrul Afacerilor Militare ├«ncerca s─â se r─âzvr─âteasc─â. Fiind cea mai puternic─â organiza╚Ťie de asasini din capital─â, nou─â por╚Ťi (ń╣ŁÚŚĘ) au primit ordin s─â investigheze cazul. Cu toate acestea, acest caz a fost ├«nr─âd─âcinat complex, iar ...

NR
5,7
2018Action85 minVezi Filmul
HD_RO8.7Green Dragon Crescent Blade

Green Dragon Crescent Blade

Guan Yu, legendarul general al Trei Regate, a inventat o nou─â arm─â - halebarda guandao. Propriul s─âu guandao numit ÔÇ×Green Dragon Crescent BladeÔÇŁ c├ónt─ârea 48 kg ╚Öi era o amenin╚Ťare de moarte pentru orice inamic. ├Än timpul invaziei lui Lu Meng ├«n provincia Jing, puternicul Guan Yu a fost ucis de Pan Zhang din Wu, iar faimoasa sa arm─â a fost smuls─â. Guan Xing, fiul lui Guan Yu, a reu╚Öit s─â supravie╚Ťuiasc─â b─ât─âliei ╚Öi vrea s─â-╚Öi r─âzbune tat─âl. Se antreneaz─â cu toat─â puterea pentru a recupera ...

NR
8.7
2021Action80 minVezi Filmul
HD_RO5,7Ghost Wedding

Ghost Wedding

A photographer, Zhi Cheng is entangled with a "woman in red", leading to the deaths of his relatives one by one. When the girl he likes, Si Tong, also died mysteriously, Zhi Cheng vows to find out the truth but ends up revealing the secret of a "ghost marriage".

NR
5,7
2021Horror0 minVezi Filmul
HD_RO6.7Battlefield: Fall of The World

Battlefield: Fall of The World

Avionul militar al unei civiliza╚Ťii extraterestre aterizeaz─â brusc pe p─âm├ónt. Pentru a lupta ├«mpotriva invaziei unei civiliza╚Ťii extraterestre, o armat─â de g─ârzi de corp comun─â din diferite ╚Ť─âri tr─âie╚Öte ╚Öi moare. Cheng Ling, care se lupt─â s─â supravie╚Ťuiasc─â ├«n ruine, este inspirat de acest lucru ╚Öi accept─â ferm spiritul de ap─ârare, echipa de strategie cu al╚Ťi r─âzboinici ├«n ├«ncercarea de a distruge conspira╚Ťia extraterestr─â. ├Än c─âutarea unei noi speran╚Ťe pentru via╚Ťa civiliza╚Ťiei pe p─âm├ónt...

NR
6.7
2022Action101 minVezi Filmul
HD_RO6.7They Shall Not Pass

They Shall Not Pass

├Än etapa final─â a R─âzboiului cu o sut─â de regimente, un mic deta╚Öament al Armatei de Rut─â a 8-a prime╚Öte sarcina principal─â ╚Öi, eventual, ultima - s─â cucereasc─â punctul de control japonez din satul Majiapu ╚Öi s─â asigure retragerea ├«n siguran╚Ť─â a trupelor lor.

NR
6.7
2021Action87 minVezi Filmul
HD_RO5.5Longmen Town Inn

Longmen Town Inn

Obosit de rivalit─â╚Ťi ╚Öi dispute ├«n lumea jianghu, marele maestru Wolong Jianxian a fondat ora╚Öul Dragon Gate. Ad├ónc ├«n de╚Öert. Pentru oamenii care s-au sp─âlat pe m├óini ╚Öi gata s─â ├«nceap─â o nou─â via╚Ť─â. Doar un Dragon Gate Inn Inn prime╚Öte oaspe╚Ťii din afar─â.

NR
5.5
2021Action89 minVezi Filmul
HD_RO6.7Restart The Earth

Restart The Earth

C├ónd un medicament pentru replicarea celulelor plantelor creeaz─â o form─â sensibil─â de floare, planeta este ocupat─â de flor─â, iar omenirea este epuizat─â. Un grup de lucru chinez, un tat─â v─âduv ╚Öi fiica lui t├ón─âr─â lupt─â pentru a supravie╚Ťui ├«ntr-o misiune de a injecta un antidot ├«n miezul plantelor pentru a le inversa cre╚Öterea.

NR
6.7
2022Drama89 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fake Bodyguard

Fake Bodyguard

Trei prieteni, Wang Taili, Liu Yan ╚Öi Wang Luojia, decid s─â-╚Öi formeze propria companie de ghid turistic ├«n Birmania. Unul dintre primii lor clien╚Ťi este profesorul Chen, un expert medical foarte respectat, care va vorbi la un summit viitor. Datorit─â pozi╚Ťiei sale, profesorul este ├«ngrijorat de siguran╚Ťa lui, a╚Öa c─â ghizii turistici accept─â ├«n glum─â s─â fie g─ârzile lui de corp. C├ónd amenin╚Ťarea se dovede╚Öte a fi real─â, totu╚Öi, ghizii ├«╚Öi dau seama brusc c─â se confrunt─â cu un criminal profesionist.

NR
5.7
2021Comedy92 minVezi Filmul
HD_RO6.349Vanguard

Vanguard

Compania de securitate sub acoperire Vanguard este ultima speran╚Ť─â de supravie╚Ťuire pentru un contabil, dup─â ce este vizat de cea mai uciga╚Ö─â organiza╚Ťie de mercenari din lume.

PG-13
6.349
2020Action107 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Exorcist

The Exorcist

Maestrul exorcist Lin Yuanying și ucenicul său Liu Yu au călătorit spre sud și spre nord pentru a exorciza demonii și a-i prinde pe demoni.

NR
5.7
2022Action83 minVezi Filmul
HD_RO5.7One More Shot

One More Shot

After his wife's death professional bodyguard Lung Wei went overseas to find doctors for his daughter, but instead found a new job as a virtual reality tester.

NR
5.7
2021Action82 minVezi Filmul
HD_RO6.5True Legend

True Legend

Su Qi-Er, un om bogat care tr─âie╚Öte ├«n timpul dinastiei Qing ╚Öi care ├«╚Öi pierde averea ╚Öi reputa╚Ťia ├«n urma unei conspira╚Ťii ├«mpotriva sa. Dup─â ce este for╚Ťat s─â ias─â pe str─âzi, Su ├«╚Öi dedic─â via╚Ťa artelor mar╚Ťiale ╚Öi reapare ca un erou patriotic cunoscut sub numele de "Regele cer╚Öetorilor".

R
6.5
2010Action115 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Hidden Fox

The Hidden Fox

Cu zece ani ├«n urm─â, pentru a pune m├óna pe comoara misterioas─â l─âsat─â de regele Li Zicheng, cei r─âi au pus la cale o b─ât─âlie decisiv─â ├«ntre eroul Miao Renfeng ╚Öi gardianul comorii, Hu. Hu ╚Öi Miao au murit ├«n mod tragic, dar harta comorii a disp─ârut. ├Än zece ani, ei nu au renun╚Ťat niciodat─â la c─âutarea comorii. ├Än cele din urm─â, harta comorii a reap─ârut, iar cei opt oameni r─âi s-au adunat ╚Öi au pornit spre Muntele Feihu...

NR
5.7
2022Ac╚Ťiune1h 43 minVezi Filmul
HD_RO5.7Catch The Dragon

Catch The Dragon

La sf├ór╚Öitul dinastiei Qing, expedi╚Ťia biologic─â condus─â de tat─âl lui Qin Xiaofeng este atacat─â de un dragon misterios, iar ├«ntreaga echip─â lipse╚Öte. Cel mai bun prieten al tat─âlui s─âu, Xu Yuansheng, ofer─â o recompens─â uria╚Ö─â pentru a aduna o echip─â mixt─â de v├ón─âtori de dragoni care s─â intre ├«n munte, iar Qin Xiaofeng merge cu ei pentru a g─âsi dragonul ╚Öi a-╚Öi salva tat─âl.

NR
5.7
2022Action73 minVezi Filmul