­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO7.9The Banshees of Inisherin

The Banshees of Inisherin

Doi prieteni de o via╚Ť─â se trezesc ├«ntr-un impas c├ónd unul ├«╚Öi ├«ncheie brusc rela╚Ťia, cu consecin╚Ťe alarmante pentru am├óndoi.

R
7.9
2022Comedy114 minVezi Filmul
HD_RO5.5Nocebo

Nocebo

Un designer de mod─â angajeaz─â o d─âdac─â din Filipine pentru a o ajuta s─â aib─â grij─â de familia ei ├«n timp ce ea sufer─â de ceea ce crede c─â este o boal─â legat─â de c─âpu╚Öe. D─âdaca folose╚Öte tehnici tradi╚Ťionale de vindecare popular─â filipinez─â pentru a o ajuta, dar ├«n procesul de a face acest lucru, ea descoper─â un adev─âr ├«nfior─âtor despre de ce este acolo ╚Öi de ce angajatorul ei este de fapt bolnav.

NR
5.5
2022Horror96 minVezi Filmul
HD_RO5.75The Wonder

The Wonder

├Än Midlands irlandezi din 1859, o asistent─â englez─â, Lib Wright, merge ├«ntr-un sat mic pentru a observa ceea ce unii v─âd drept o anomalie medical─â, iar al╚Ťii un miracol, c─â o fat─â a supravie╚Ťuit f─âr─â m├óncare de luni de zile. Turi╚Ötii se ├«ngr─âm─âdesc s─â o vad─â pe Anna OÔÇÖDonnell, ├«n v├órst─â de 11 ani, iar un jurnalist a venit s─â acopere senza╚Ťia ├«n timp ce doi str─âini ├«╚Öi transform─â reciproc via╚Ťa ├«ntr-o poveste de dragoste lupt─â ├«mpotriva r─âului.

NR
5.75
2022Drama109 minVezi Filmul
HD_RO6.7God’s Creatures

God’s Creatures

├Äntr-un sat de pescari b─âtut de v├ónt, o mam─â este sf├ó╚Öiat─â ├«ntre protejarea fiului ei iubit ╚Öi propriul ei sim╚Ť al binelui ╚Öi al r─âului. O minciun─â pe care o spune pentru el le sf├ó╚Öie familia ╚Öi comunitatea unit─â.

R
6.7
2022Drama101 minVezi Filmul
HD_RO5,7One Way

One Way

Pe fug─â cu o geant─â plin─â de bani dup─â ce l-a jefuit pe fostul s─âu ╚Öef al crimei - ╚Öi cu o ran─â poten╚Ťial fatal─â - Freddy se strecoar─â ├«ntr-un autobuz care se ├«ndreapt─â spre de╚Öertul necru╚Ť─âtor al Californiei. Cu via╚Ťa sc─âp├óndu-i-se printre degete, lui Freddy ├«i r─âm├ón foarte pu╚Ťine op╚Ťiuni pentru a supravie╚Ťui.

R
5,7
2022Action96 minVezi Filmul
HD_RO5.375Joyride

Joyride

O epavă de tren într-o aventură care este gata să-și dea copilul nou-născut. Alături de un arici de stradă obraznic, ei sunt două diamante în stare brută în fugă.

NR
5.375
2022Comedy94 minVezi Filmul
HD_RO5.7Gateway

Gateway

O ga╚Öc─â de infractori dispera╚Ťi se refugiaz─â ├«n ceea ce pare a fi o cas─â perfect obi╚Önuit─â - dar descoper─â c─â ad─âposte╚Öte ceva mult mai sinistru ╚Öi mult mai nep─âm├óntean dec├ót au crezut ini╚Ťial...

NR
5.7
2021Crime80 minVezi Filmul
HD_RO7.3Bloody Sunday

Bloody Sunday

Povestea dramatizată a marșului irlandez de protest pentru drepturile civile din 30 ianuarie 1972, care s-a încheiat cu un masacru comis de trupele britanice.

R
7.3
2002Drama107 minVezi Filmul
HD_RO6.1Let the Wrong One In

Let the Wrong One In

Matt, ├«n v├órst─â de 16 ani, este pu╚Ťin prea dr─âgu╚Ť pentru binele lui, iar c├ónd descoper─â c─â fratele s─âu mai mare, ├«nstr─âinat, Deco, s-a transformat ├«ntr-un vampir, se confrunt─â cu o dilem─â: ├«╚Öi va risca via╚Ťa pentru a-╚Öi ajuta fratele? cu s├óngele fiind mai gros dec├ót apa; sau ├«l va pune ├«n miz─â ├«nainte de a r─âsp├óndi mai departe infec╚Ťia?

NR
6.1
2021Comedy101 minVezi Filmul
HD_RO6.1Dorothy Mills

Dorothy Mills

C├ónd o comunitate insular─â sumbr─â, cu fric─â de Dumnezeu este zguduit─â de atacul unui copil, un psihiatru este chemat s─â o examineze pe Dorothy Mills, adolescenta acuzat─â de crim─â. ├Än ciuda ostilit─â╚Ťii s─âtenilor fa╚Ť─â de ancheta ei, ea ajunge cur├ónd s─â suspecteze c─â Dorothy sufer─â de tulbur─âri de personalitate multipl─â...

R
6.1
2008Drama102 minVezi Filmul
HD_RO8.2Let the Wrong One In

Let the Wrong One In

Matt, ├«n v├órst─â de 16 ani, este pu╚Ťin prea dr─âgu╚Ť pentru binele lui, iar c├ónd descoper─â c─â fratele s─âu mai mare, ├«nstr─âinat, Deco, s-a transformat ├«ntr-un vampir, se confrunt─â cu o dilem─â: ├«╚Öi va risca via╚Ťa pentru a-╚Öi ajuta fratele? cu s├óngele fiind mai gros dec├ót apa; sau ├«l va pune ├«n miz─â ├«nainte de a r─âsp├óndi mai departe infec╚Ťia?

R
8.2
2021Comedy101 minVezi Filmul
HD_RO5.3You Are Not My Mother

You Are Not My Mother

├Äntr-un complex de locuin╚Ťe din nordul Dublinului, mama lui Char a disp─ârut. C├ónd se ├«ntoarce, Char este hot─âr├ót s─â descopere adev─ârul despre dispari╚Ťia ei ╚Öi s─â descopere secretele ├«ntunecate ale familiei ei.

NR
5.3
2022Horror93 minVezi Filmul
HD_RO5.7Little Kingdom

Little Kingdom

Soldatul Jack p─âr─âse╚Öte unitatea sa ╚Öi ├«╚Öi g─âse╚Öte so╚Ťia Eva ├«ntr-un sat izolat din mun╚Ťi. Ea s-a mutat acolo pentru a lucra ├«ntr-o fabric─â, f─âr─â s─â ╚Ötie de crudul proprietar Bar. Poli╚Ťia secret─â sose╚Öte ╚Öi se pare c─â at├ót timpul lui Jack, c├ót ╚Öi al Evei a trecut.

NR
5.7
2019Drama98 minVezi Filmul
HD_RO5.9Wolf

Wolf

Jacob, un b─ârbat care crede c─â este un lup prins ├«ntr-un corp uman, este trimis la o clinic─â de c─âtre familia sa, unde este for╚Ťat s─â se supun─â unor forme din ce ├«n ce mai extreme de terapii ÔÇ×curativeÔÇŁ de c─âtre The Zookeeper. Singura m├óng├óiere a lui Jacob este pisica s─âlbatic─â enigmatic─â cu care cutreier─â spitalul ├«n toiul nop╚Ťii. Cei doi formeaz─â o prietenie improbabil─â care se dezvolt─â ├«n pasiune.

R
5.9
2021Drama98 minVezi Filmul
HD_RO4.8Broken Law

Broken Law

Dave Connolly este un membru respectat al Garda S├şoch├ína, dar loialitatea lui fa╚Ť─â de lege este testat─â de fostul s─âu frate condamnat Joe, care are nevoie disperat─â de ajutorul s─âu.

TV-MA
4.8
2020Drama85 minVezi Filmul