HD_RO8.7Pitbull: Exodus

Pitbull: Exodus

Povestită de-a lungul mai multor ani, parte a războiului mereu purtat între poliție și imperiile criminale din Europa de Est, urmărim viața unui tânăr, copilăria și adolescența sa și, în cele din urmă, coborârea lui în lumea interlopă criminală. Calea lui se încrucișează în curând cu un polițist care nu se va opri la nimic să-l prindă.

NR
8.7
2021Action112 minVezi Filmul
HD_RO5.8365 Days: This Day

365 Days: This Day

Laura și Massimo s-au întors și mai fierbinți ca niciodată. Dar noul început al cuplului reunit este complicat de legăturile de familie ale lui Massimo și de un bărbat misterios care intră în viața Laurei pentru a-i câștiga inima și încrederea, cu orice preț.

5.8
2022Drama109 minVezi Filmul
HD_RO5.7Gierek

Gierek

Un film despre un bărbat cu o istorie revoluționară a Poloniei în fundal. Edward Gierek este una dintre cele mai importante figuri ale secolului al XX-lea din memoria colectivă a polonezilor.

TV-MA
5.7
2022Drama140 minVezi Filmul
HD_RO5.8Behind the Blue Door

Behind the Blue Door

După un accident de mașină grav, Lukasz descoperă că ușa albastră din noua sa cameră duce la o realitate alternativă.

TV-MA
5.8
2016Family90 minVezi Filmul
HD_RO6.8Autumn Girl

Autumn Girl

Pictograma poloneză a filmului și muzicii Kalina Jedrusik, un scandalos sex-simbol cu spiritul liber, luptă pentru independența ei în societatea prudentă a anilor 1960.

NR
6.8
2021Drama0 minVezi Filmul
HD_RO6.4Banksters

Banksters

Karolina (Katarzyna Zawadzka) lucrează într-o bancă, este energică, încrezătoare în sine, iubitoare. Când vine în mâinile ei cel mai recent produs valutar - un împrumut în franci elvețieni, femeia are o mare șansă să se dovedească. Având deplin acordul șefului său - Adam (Tomasz Karolak), începe fără scrupule să convingă clienții să ia cele mai riscante și nefavorabile investiții. Jan (Jan Frycz) este eminenta cenușie a finanțatorilor polonezi. În telefonul său, are contacte cu președinții ...

TV-MA
6.4
2020Crime106 minVezi Filmul
HD_RO6.8My Wonderful Life

My Wonderful Life

O fiică grijulie, o mamă relaxată, o profesoară populară, o soție cu care ești grozav ca hoții – Joanna – este remarcabilă în fiecare dintre aceste roluri. Dar în niciunul dintre ele nu se simte ca ea însăși. De aceea duce o viață dublă. Are un secret pe care nu-l împărtășește nimănui.

R
6.8
2021Comedy99 minVezi Filmul
HD_RO4.6House

House

Încercând să-și revină din stresul aproape de rupere a căsătoriei în urma morții copilului lor, Jack (Reynaldo Rosales) și Stephanie (Heidi Dippold) pleacă spontan într-o călătorie. Dar când mașina lor se strica într-o zonă îndepărtată, se trezesc într-un coșmar îngrozitor. Căutând adăpost într-o casă, ei își dau seama curând că mai multe pericole pândesc înăuntru decât în exterior, în acest chiller bazat pe best-seller-ul lui Ted Dekker și Frank Peretti.

R
4.6
2008Horror101 minVezi Filmul
HD_RO6.8Day of the Siege

Day of the Siege

Povestire: În vara anului 1683, 300 000 de războinici ai Imperiului Otoman încep asediul Vienei. Căderea orașului, va deschide calea spre cucerirea Europei. 11 septembrie este ziua principală a bătăliei dintre cavaleria poloneză sub regele Jan III Sobieski și turci.

NR
6.8
2012Adventure114 minVezi Filmul
HD_RO5.7Pod Wiatr

Pod Wiatr

A absolvit un liceu prestigios din Varșovia și a intrat în medicină la Londra. Lucrează ca instructor de kitesurfing la malul mării, datorită căruia combină câștigul de bani și pasiunea. Se vor întâlni la Hel. Farmecul neobișnuit al băiatului o face pe fată să-și depășească limitele și să intre într-o lume complet necunoscută a kitesurfing-ului, muzicii și distracției. Sentimentul care apare între ei nu îi mulțumește familiei sau prietenilor. Este relația Aniei și Michal suficient de ...

NR
5.7
2022Comedy107 minVezi Filmul
HD_RO6.6The Messenger

The Messenger

Film despre începutul revoltei poloneze împotriva ocupației germane la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

TV-MA
6.6
2019Drama114 minVezi Filmul
HD_RO6.3How I Fell in Love with a Gangster

How I Fell in Love with a Gangster

O femeie misterioasă povestește ascensiunea și căderea lui Nikodem „Nikoś” Skotarczak, unul dintre cei mai mari gangsteri din istoria Poloniei. Inspirat dintr-o poveste adevărată.

TV-MA
6.3
2022Crime179 minVezi Filmul
HD_RO5.9Wolf

Wolf

Jacob, un bărbat care crede că este un lup prins într-un corp uman, este trimis la o clinică de către familia sa, unde este forțat să se supună unor forme din ce în ce mai extreme de terapii „curative” de către The Zookeeper. Singura mângâiere a lui Jacob este pisica sălbatică enigmatică cu care cutreieră spitalul în toiul nopții. Cei doi formează o prietenie improbabilă care se dezvoltă în pasiune.

R
5.9
2021Drama98 minVezi Filmul
HD_RO6.3The Champion of Auschwitz

The Champion of Auschwitz

Este anul 1940. Primul transport de prizonieri sosește în nou-creatul lagăr de concentrare Auschwitz. Unul dintre ei este Tadeusz „Teddy” Pietrzykowski, campion de box din Varșovia înainte de război. Ofițerii de lagăr îl forțează să lupte în ring pentru viața lui și a celorlalți prizonieri. Cu toate acestea, fiecare victorie a lui întărește speranța că naziștii nu sunt invincibili. Ofițerii de la Auschwitz observă rezistența tot mai mare. Confruntarea cu autoritățile lagărului devine inevitabilă.

NR
6.3
2021Drama91 minVezi Filmul
HD_RO...Animation8.1Even Mice Belong in Heaven

Even Mice Belong in Heaven

Un film despre doi dușmani de moarte - un șoarece Whizzy și vulpea Whitebelly, care, după un accident nefericit, se întâlnesc în raiul animalelor. Își pierd instinctele naturale și devin cei mai buni prieteni. Dorința lor de a rămâne împreună după ce se întorc pe pământ se împlinește, dar renasc în roluri opuse. Datorită puterii prieteniei, ei pot depăși chiar ceea ce pare a fi imposibil.

NR
8.1
2021Adventure80 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD7David and the Elves

David and the Elves

Crăciunul se apropie, dar nu este o perioadă fericită pentru David. După ce s-au mutat într-un oraș mare, părinții lui s-au împotmolit de muncă și au uitat sensul Crăciunului. David decide să schimbe asta. Împreună cu Albert Spiridusul, care a evadat din țara lui Moș Crăciun pentru a-și da seama despre ce este Crăciunul, David pleacă în Munții Tatra, unde locuiesc bunicii săi, într-o călătorie plină de aventuri.

TV-MA
7
2021Adventure106 minVezi Filmul
HD_RO10David and the Elves

David and the Elves

Crăciunul se apropie, dar nu este o perioadă fericită pentru David. După ce s-au mutat într-un oraș mare, părinții lui s-au împotmolit de muncă și au uitat sensul Crăciunului. David decide să schimbe asta. Împreună cu Albert Spiridusul, care a evadat din țara lui Moș Crăciun pentru a-și da seama despre ce este Crăciunul, David pleacă în Munții Tatra, unde locuiesc bunicii săi, într-o călătorie plină de aventuri.

TV-MA
10
2021Adventure106 minVezi Filmul
HD_RO5.6Warning

Warning

Singurătatea, moartea și sensul vieții, explorate prin vieți foarte separate care se ciocnesc în povestiri scurte care se întrepătrund pe viitorul Pământ.

R
5.6
2021Drama85 minVezi Filmul
HD_RO9.5Country

Country

O singură țară. Patru directori. Șase comedie-drame. Fiecare dintre ele funcționează ca o poveste separată, împreună formează un tot coerent. Toate se bazează pe situații aparent banale care iau o turnură perversă, aducând eroii în pragul rezistenței lor.

TV-MA
9.5
2021Comedy103 minVezi Filmul
HD_RO5.7Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Dependenți de tehnologie, un grup de adolescenți participă la o tabără de reabilitare din pădure, dar o forță sinistră de acolo intenționează să-i scoată deconectat pentru totdeauna.

TV-MA
5.7
2020Horror102 minVezi Filmul
HD_RO6.3Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2

Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2

O poveste perversă, ironică, grotescă și sângeroasă despre căutarea iubirii și descoperirea propriului sine într-o lume care ne desparte mai mult decât ne unește.

6.3
2021Horror96 minVezi Filmul
HD_RO6.1Lamb

Lamb

Un cuplu islandez locuiește cu turma lor de oi într-o fermă frumoasă, dar îndepărtată. Când descoperă un nou-născut misterios pe pământul lor, decid să-l păstreze și să-l crească ca al lor. Această dezvoltare neașteptată și perspectivele unei noi familii le aduc multă bucurie înainte de a-i distruge în cele din urmă.

6.1
2021Drama107 minVezi Filmul