VEZI GRATIS FILME ONLINE

HD_RO 7.3A Man Called Otto

A Man Called Otto

Când o familie tânără și plină de viață se mută alături, văduvul morocănos Otto Anderson își găsește perechea în Marisol, o femeie gravidă și isteață, ceea ce duce la o prietenie improbabilă care îi dă lumea peste cap.

PG-13
7.3
2022Comedy126 minPlay
HD_RO 6.7Love Proof

Love Proof

Thomas și Marie divorțează și trebuie să se întâlnească pentru ultima dată pentru a-și goli și vinde casa de vară. O tânără femeie apare brusc cu un plan propriu care dă totul peste cap în viața lor.

NR
6.7
2022Drama95 minPlay
HD_RO 6.2Off Track

Off Track

Un hipster de vârstă mijlocie din Stockholm este un ciudat de antrenament și se antrenează pentru cursa de schi de 90 de km Vasaloppet. Sora lui este invers, fără serviciu, bea dar are o fiică. Dintr-o dată se dezvăluie secrete și se fac promisiuni.

NR
6.2
2022Comedy109 minPlay
HD_RO 4,7Call of the Unseen

Call of the Unseen

O tânără artistă își pierde încrederea. Un vechi artist se luptă cu viziuni întunecate. Destinele lor se împletesc printr-o călătorie aventuroasă în necunoscut.

NR
4,7
2022Fantasy100 minPlay
HD_RO 7,9The Innocents

The Innocents

Patru copii se împrietenesc în vacanțele de vară, iar în afara vederii adulților descoperă că au puteri ascunse. În timp ce își explorează noile abilități în pădurile și locurile de joacă din apropiere, jocul lor inocent ia o întorsătură întunecată și încep să se întâmple lucruri ciudate.

TV-MA
7,9
2021Drama117 minPlay
HD_RO 5.7Black Crab

Black Crab

Pentru a pune capăt unui război apocaliptic și a-și salva fiica, un soldat reticent se îmbarcă într-o misiune disperată de a traversa o mare înghețată purtând o marfă secretă.

R
5.7
2022Action109 minPlay
HD_RO 7.4438 Days

438 Days

În ajunul zilei de 28 iunie 2011, jurnaliștii suedezi Martin Schibbye și Johan Persson au pus totul în joc trecând ilegal granița din Somalia în Etiopia. După luni de cercetare, planificare și încercări eșuate, ei au fost în sfârșit pe cale să raporteze despre modul în care vânătoarea nemiloasă de petrol a afectat populația din regiunea izolată și plină de conflicte Ogaden. Cinci zile mai târziu zăceau răniți în nisipul deșertului, împușcați și capturați de armata etiopiană. Dar când ...

TV-MA
7.4
2022Drama124 minPlay
HD_RO 7.1Daniel

Daniel

HELD FOR RANSOM spune povestea adevărată a fotojurnalistului danez Daniel Rye, care a fost ținut ostatic timp de 398 de zile în Siria de către organizația teroristă ISIS împreună cu alți alți cetățeni străini, inclusiv jurnalistul american James Foley. Filmul urmărește lupta lui Daniel de a supraviețui în captivitate, prietenia lui cu James și coșmarul familiei Rye din Danemarca, în timp ce încearcă să facă tot ce le stă în putere pentru a-și salva fiul. În centrul acestei crize, îl găsim ...

TV-MA
7.1
2019Drama138 minPlay
HD_RO 6.7200 Meters

200 Meters

Mustafa și soția sa Salwa provin din două sate palestiniene aflate la doar 200 de metri unul de celălalt, dar despărțite de zid. Situația lor neobișnuită de viață începe să le afecteze căsnicia altfel fericită, dar cuplul face tot ce poate pentru a-l face să funcționeze. În fiecare noapte, Mustafa luminează de la balconul său pentru a le ura copiilor săi de cealaltă parte o noapte bună, iar ei îi semnalează înapoi. Într-o zi, Mustafa primește un telefon de care fiecare părinte se teme: fiul ...

TV-MA
6.7
2021Drama96 minPlay
HD_RO 5.7Knocking

Knocking

O femeie părăsește o secție de psihiatrie după o criză de nervi, doar pentru a începe să audă ciocănituri misterioase în apartamentul ei.

NR
5.7
2021Thriller78 minPlay
HD_RO 6.1Lamb

Lamb

Un cuplu islandez locuiește cu turma lor de oi într-o fermă frumoasă, dar îndepărtată. Când descoperă un nou-născut misterios pe pământul lor, decid să-l păstreze și să-l crească ca al lor. Această dezvoltare neașteptată și perspectivele unei noi familii le aduc multă bucurie înainte de a-i distruge în cele din urmă.

6.1
2021Drama107 minPlay