­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO6.2Off Track

Off Track

Un hipster de vârstă mijlocie din Stockholm este un ciudat de antrenament și se antrenează pentru cursa de schi de 90 de km Vasaloppet. Sora lui este invers, fără serviciu, bea dar are o fiică. Dintr-o dată se dezvăluie secrete și se fac promisiuni.

NR
6.2
2022Comedy109 minVezi Filmul
HD_RO4,7Call of the Unseen

Call of the Unseen

O tânără artistă își pierde încrederea. Un vechi artist se luptă cu viziuni întunecate. Destinele lor se împletesc printr-o călătorie aventuroasă în necunoscut.

NR
4,7
2022Fantasy100 minVezi Filmul
HD_RO7,9The Innocents

The Innocents

Patru copii se ├«mprietenesc ├«n vacan╚Ťele de var─â, iar ├«n afara vederii adul╚Ťilor descoper─â c─â au puteri ascunse. ├Än timp ce ├«╚Öi exploreaz─â noile abilit─â╚Ťi ├«n p─âdurile ╚Öi locurile de joac─â din apropiere, jocul lor inocent ia o ├«ntors─âtur─â ├«ntunecat─â ╚Öi ├«ncep s─â se ├«nt├ómple lucruri ciudate.

TV-MA
7,9
2021Drama117 minVezi Filmul
HD_RO5.7Black Crab

Black Crab

Pentru a pune cap─ât unui r─âzboi apocaliptic ╚Öi a-╚Öi salva fiica, un soldat reticent se ├«mbarc─â ├«ntr-o misiune disperat─â de a traversa o mare ├«nghe╚Ťat─â purt├ónd o marf─â secret─â.

R
5.7
2022Action109 minVezi Filmul
HD_RO7.4438 Days

438 Days

├Än ajunul zilei de 28 iunie 2011, jurnali╚Ötii suedezi Martin Schibbye ╚Öi Johan Persson au pus totul ├«n joc trec├ónd ilegal grani╚Ťa din Somalia ├«n Etiopia. Dup─â luni de cercetare, planificare ╚Öi ├«ncerc─âri e╚Öuate, ei au fost ├«n sf├ór╚Öit pe cale s─â raporteze despre modul ├«n care v├ón─âtoarea nemiloas─â de petrol a afectat popula╚Ťia din regiunea izolat─â ╚Öi plin─â de conflicte Ogaden. Cinci zile mai t├órziu z─âceau r─âni╚Ťi ├«n nisipul de╚Öertului, ├«mpu╚Öca╚Ťi ╚Öi captura╚Ťi de armata etiopian─â. Dar c├ónd ...

TV-MA
7.4
2022Drama124 minVezi Filmul
HD_RO7.1Daniel

Daniel

HELD FOR RANSOM spune povestea adev─ârat─â a fotojurnalistului danez Daniel Rye, care a fost ╚Ťinut ostatic timp de 398 de zile ├«n Siria de c─âtre organiza╚Ťia terorist─â ISIS ├«mpreun─â cu al╚Ťi al╚Ťi cet─â╚Ťeni str─âini, inclusiv jurnalistul american James Foley. Filmul urm─âre╚Öte lupta lui Daniel de a supravie╚Ťui ├«n captivitate, prietenia lui cu James ╚Öi co╚Ömarul familiei Rye din Danemarca, ├«n timp ce ├«ncearc─â s─â fac─â tot ce le st─â ├«n putere pentru a-╚Öi salva fiul. ├Än centrul acestei crize, ├«l g─âsim ...

TV-MA
7.1
2019Drama138 minVezi Filmul
HD_RO6.7200 Meters

200 Meters

Mustafa ╚Öi so╚Ťia sa Salwa provin din dou─â sate palestiniene aflate la doar 200 de metri unul de cel─âlalt, dar desp─âr╚Ťite de zid. Situa╚Ťia lor neobi╚Önuit─â de via╚Ť─â ├«ncepe s─â le afecteze c─âsnicia altfel fericit─â, dar cuplul face tot ce poate pentru a-l face s─â func╚Ťioneze. ├Än fiecare noapte, Mustafa lumineaz─â de la balconul s─âu pentru a le ura copiilor s─âi de cealalt─â parte o noapte bun─â, iar ei ├«i semnaleaz─â ├«napoi. ├Äntr-o zi, Mustafa prime╚Öte un telefon de care fiecare p─ârinte se teme: fiul ...

TV-MA
6.7
2021Drama96 minVezi Filmul
HD_RO5.7Knocking

Knocking

O femeie p─âr─âse╚Öte o sec╚Ťie de psihiatrie dup─â o criz─â de nervi, doar pentru a ├«ncepe s─â aud─â cioc─ânituri misterioase ├«n apartamentul ei.

NR
5.7
2021Thriller78 minVezi Filmul
HD_RO6.1Lamb

Lamb

Un cuplu islandez locuiește cu turma lor de oi într-o fermă frumoasă, dar îndepărtată. Când descoperă un nou-născut misterios pe pământul lor, decid să-l păstreze și să-l crească ca al lor. Această dezvoltare neașteptată și perspectivele unei noi familii le aduc multă bucurie înainte de a-i distruge în cele din urmă.

6.1
2021Drama107 minVezi Filmul