VEZI GRATIS FILME ONLINE

HD_RO 6.7Viking

Viking

Cinci bărbați și femei formează o echipă B pe Pământ pentru a se ocupa de la distanță de problemele interpersonale ale celor cinci astronauți care vor ateriza în curând pe planeta Marte.

NR
6.7
2022Comedy104 minPlay
HD_RO 9.7The Surrogate Scandal

The Surrogate Scandal

Amelia descoperă că fiica ei înstrăinată și decedată a fost mamă surogat secretă pentru un cuplu celebru. Dându-se drept dădacă, Amelia descoperă un adevăr întunecat despre surogat și află că nu este singura persoană care vrea să revendice copilul.

NR
9.7
2023Drama90 minPlay
HD_RO 5.5Unexpected Grace

Unexpected Grace

Grace găsește un bilet de la o școlăriță care își caută o prietenă. Deoarece Grace încă încearcă să-și găsească locul în noul ei oraș natal, îi răspunde cu entuziasm și declanșează un lanț de evenimente care, în cele din urmă, schimbă viețile a trei persoane.

PG
5.5
2023Drama84 minPlay
TS_CAM 6.665

65

După o prăbușire catastrofală pe o planetă necunoscută, pilotul Mills descoperă rapid că este de fapt eșuat pe Pământ... acum 65 de milioane de ani. Acum, cu o singură șansă de salvare, Mills și singurul alt supraviețuitor, Koa, trebuie să-și croiască drum pe un teren necunoscut, plin de creaturi preistorice periculoase, într-o luptă epică pentru a supraviețui.

NR
6.6
2023Action93 minPlay
HD_RO 5.3Left Behind: Rise of the Antichrist

Left Behind: Rise of the Antichrist

După ce milioane de oameni au dispărut și lumea a intrat în haos, un lider carismatic se ridică la conducerea ONU. Cu toate acestea, intențiile sale sunt mai sinistre decât par.

PG-13
5.3
2023Action118 minPlay
HD_RO 6.5The Noise of Engines

The Noise of Engines

Alexandre, instructor la Colegiul vamal canadian, se întoarce acasă, în micul său oraș, după ce angajatorul său îl pune în concediu obligatoriu. În timp ce se împrietenește cu o concurentă islandeză de curse de mașini de curse, se trezește supravegheat de anchetatorii poliției care încearcă să afle adevărul despre desenele cu caracter sexual explicit care au tulburat orașul.

NR
6.5
2021Comedy79 minPlay
HD_RO 5.7How It Ends

How It Ends

Un tată disperat încearcă să se întoarcă acasă la soția sa însărcinată după ce un eveniment apocaliptic misterios transformă totul în haos.

NR
5.7
2018Action113 minPlay
HD_RO 5.5Married by Mistake

Married by Mistake

După ce își pierde slujba de vis, Riley se îmbată cu Nate, iar în dimineața următoare se trezesc căsătoriți. Acceptând cererea în căsătorie a lui Nate, ei călătoresc în Tennessee pentru a salva afacerea familiei lui, dar vor putea oare să mențină înșelăciunea?

NR
5.5
2023Comedy88 minPlay
HD_RO 5.2Blood Hunters

Blood Hunters

Un film horror de gen despre o mamă singură care se trezește într-o unitate medicală și descoperă că toată lumea este moartă, iar ea este însărcinată în nouă luni. În timp ce se străduiește să scape, ea descoperă secretul instituției: au modificat limitele morții și au readus oamenii la viață, dar cei care s-au întors nu s-au întors singuri.

NR
5.2
2016Horror90 minPlay
HD_RO 5.5Black Girl Missing

Black Girl Missing

Acesta spune povestea unei mame pe nume Cheryl a cărei fiică nu se găsește nicăieri. Autoritățile și mass-media o resping ca fiind o fugă, în timp ce se concentrează asupra unei alte fete dispărute, care este albă.

NR
5.5
2023Crime90 minPlay
HD_RO 6.2Made for Each Other

Made for Each Other

O sculptoriță folosește magia pentru a-și modela bărbatul ideal în realitate, dar începe să se îndrăgostească de prietenul ei uman și îmbrățișează defectele care fac dragostea perfect imperfectă.

G
6.2
2023Comedy84 minPlay
HD_RO 6.6Mommy’s Little Star

Mommy’s Little Star

Încă îndurerată de divorțul mamei sale, o fetiță de 12 ani descoperă o aplicație care o ajută să devină o vedetă în social media. Cu toate acestea, ea află curând că noul iubit al mamei sale are mai multe pe cap decât să-i gestioneze cariera.

PG-13
6.6
2022Crime85 minPlay
HD_RO 6.3Jailbreak Lovers

Jailbreak Lovers

Toby, o femeie care a jucat întotdeauna după reguli. Toby nu a trecut niciodată pe culoarea roșie a semaforului, s-a căsătorit cu singurul băiat cu care s-a întâlnit vreodată, a crescut o familie și a mers la biserică. A făcut tot ce trebuia să facă. Când Toby își pierde slujba și începe o organizație non-profit pentru a reabilita câinii abuzați și salvați la închisoarea locală, nimeni nu ar fi putut anticipa că va sfârși pe fugă, cuplată cu iubitul ei mai tânăr, John, un criminal ...

PG-13
6.3
2022Drama85 minPlay
HD_RO 5.7DOA at the PTA

DOA at the PTA

Filmul urmărește o mamă care se înscrie în Asociația părinților, în speranța de a se implica mai mult la noua școală gimnazială a fiicei sale, dar descoperă că aceasta este condusă de o mamă însetată de putere, cu o înclinație spre înjunghiere pe la spate - la propriu..

NR
5.7
2022Thriller90 minPlay
HD_RO 6.5The Princess and the Bodyguard

The Princess and the Bodyguard

Lexi este devastată când i se cere să renunțe la viața ei din New York pentru a-și relua identitatea secretă de Prințesă Regală. Sub privirea atentă a unui bodyguard chipeș, dar exasperant, își va împlini destinul și va găsi dragostea în același timp?

G
6.5
2023Romance0 minPlay
HD_RO 6.214 Love Letters

14 Love Letters

După ce scrisori de dragoste istorice încep să apară anonim în cutia poștală a lui Kallie Sharp, fermierul pasionat își caută admiratorul secret și se deschide iubirii.

PG
6.2
2022Romance84 minPlay
HD_RO 5.5Trapped with My Husband

Trapped with My Husband

Melissa află că noul ei soț, Kevin, este un afemeiat fără ambiții. Cei doi devin colegi de cameră din iad, în timp ce Kevin rămâne în casă până la finalizarea divorțului, dar când acesta apare mort, toți ochii sunt ațintiți asupra Melissei.

PG-13
5.5
2022Thriller90 minPlay
HD_RO 5.3Love Triangle Nightmare

Love Triangle Nightmare

Brittany, în timp ce participa la "Divorce Party Weekend", întâlnește un străin chipeș pe nume Jake. La suprafață, el pare să fie tot ceea ce nu este fostul ei soț, Austin. După o întâlnire întâmplătoare la o cafenea, câteva zile mai târziu, ea se trezește că începe să se îndrăgostească de el. Între timp, Brittany este încă prietenă cu fostul ei soț, Austin, care începe să pună la îndoială această nouă relație. Din păcate, avertismentul lui nu este luat în seamă, deoarece ea îl consideră ...

PG-13
5.3
2022Thriller0 minPlay
HD_RO 5.3Luckless in Love

Luckless in Love

Winnie, o bloggeriță de întâlniri care scrie anonim sub pseudonimul Luckless, devine virală pentru o postare despre o întâlnire dezastruoasă cu Holden, un agent sportiv perpetuu singur care refuză să se așeze la casa lui. Când șeful lui Winnie îi oferă propria rubrică pe popularul site de lifestyle, Mush, Winnie nu are de ales decât să continue să se întâlnească cu Holden pentru conținut. Dar lucrurile se complică atunci când apar sentimente și Winnie află că Holden are un fiu adolescent.

G
5.3
2023Comedy90 minPlay
HD_RO 7.1Dangerous Medicine

Dangerous Medicine

După ce și-a pierdut folosirea picioarelor într-un accident de mașină, Tony este ajutat să meargă din nou de Daphne, fizioterapeutul său. Dar îngrijirea iubitoare a lui Daphne se transformă curând într-o încercare bolnavă de a-l poseda pe Tony pentru totdeauna.

NR
7.1
2021Thriller0 minPlay
HD_RO 9.5You Can’t Escape Me

You Can’t Escape Me

O artistă aspirantă a terminat în sfârșit cu soțul ei abuziv. Știe că trebuie să o ia de la capăt, altfel el o va găsi. Crede că se află în siguranță în Seattle, la o prietenă cu care nu a mai ținut legătura, dar se trezește în pericol.

PG-13
9.5
2023Thriller90 minPlay
HD_RO 6.7Infinity Pool

Infinity Pool

În timp ce sunt cazați într-o stațiune izolată pe o insulă, James și Em se bucură de o vacanță perfectă, cu plaje imaculate, personal excepțional și plajă. Dar, ghidați de seducătoarea și misterioasa Gabi, ei se aventurează în afara complexului turistic și se trezesc într-o cultură plină de violență, hedonism și orori nemaivăzute.

NR
6.7
2023Horror118 minPlay
HD_RO 7.4Roadhouse Romance

Roadhouse Romance

Când Callie se întoarce acasă, descoperă că orașul natal s-a schimbat - prima ei iubire are o nouă iubită, iar restaurantul de grătar al familiei sale a trecut prin vremuri grele. Ea intră în conflict cu un regizor de renume abandonat care ar putea deține cheia salvării restaurantului.

G
7.4
2021Comedy84 minPlay
HD_RO 6.7Curious Caterer: Grilling Season

Curious Caterer: Grilling Season

Cateringul Goldy Berry se reunește cu detectivul Tom Schultz când un agent imobiliar este ucis. Pe măsură ce descoperă rivalități personale și profesionale, ei își dau seama că vinovatul este mai aproape decât se așteptau.

PG
6.7
2023Mystery84 minPlay