HD_RO5.7Jack Brooks: Monster Slayer

Jack Brooks: Monster Slayer

În copilărie, Jack Brooks a asistat la uciderea brutală a familiei sale. Acum, tânăr, se luptă cu o iubită necăjită, ședințe de terapie care nu rezolvă nimic și cursuri nocturne care abia îi țin interesul. După ce a dezlănțuit un blestem străvechi, profesorul lui Jack trece printr-o transformare în ceva nu tocmai uman, iar Jack este forțat să se confrunte cu niște demoni vechi... împreună cu câțiva noi.

R
5.7
2007Action85 minVezi Filmul
HD_RO5.7Crimes of the Future – Behind the Scenes Featurette

Crimes of the Future – Behind the Scenes Featurette

Oamenii se adaptează la un mediu sintetic, cu noi transformări și mutații. Împreună cu partenerul său Caprice, Saul Tenser, artist celebru de performanță, prezintă public metamorfoza organelor sale în spectacole de avangardă.

NR
5.7
2022Acțiune80 minVezi Filmul
HD_RO6.7A Splash of Love

A Splash of Love

O doctorandă își extinde studiile pentru a include balenele din nord-vestul Pacificului. Acolo, ea întâlnește un ghid turistic de observare a balenelor și în curând se trezesc în legătură cu mai mult decât doar Orca. În rolurile principale, Rhiannon Fish, Ben Hollingsworth.

G
6.7
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO5.2Sweet Karma

Sweet Karma

O rusoaică mută se infiltrează în comerțul sexual clandestin din Toronto pentru a răzbuna moartea surorii sale.

R
5.2
2009Action85 minVezi Filmul
HD_ EN4.6River Road

River Road

Un muzician rock și o femeie cu spirit liber încep o relație intensă care se transformă în curând într-o lume a dependenței de droguri și a crimei.

NR
4.6
2021Adventure91 minVezi Filmul
HD_RO7.4My Grown-Up Christmas List

My Grown-Up Christmas List

Taylor, o jurnalistă, și Luke, în armată, au o legătură specială care crește între ei pe parcursul mai multor Crăciunuri pe care le petrec împreună și separat.

G
7.4
2022Romance84 minVezi Filmul
HD_ EN5.7World Ends at Camp Z

World Ends at Camp Z

Noii cumpărători ai unui teren de camping îl împing pe actualul proprietar să se apere împotriva vânzării proprietății în timpul unei pandemii globale, dar o revoltă a zombilor nu a fost niciodată în planurile sale.

NR
5.7
2021Horror90 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Engagement Back-Up

The Engagement Back-Up

Când istoricul tradiționalist Luna primește moștenirea muzeului nautic al tatălui ei, trebuie să pretindă că este logodită cu infamul fiu al unui mogul din domeniul tehnologiei pentru a o salva. Dar, descoperind că Jackson este mai mult decât pare, își poate ea lărgi orizonturile romantice, precum și pe cele profesionale?

NR
5.7
2022Comedy85 minVezi Filmul
HD_RO PART 36.2Z-O-M-B-I-E-S 3

Z-O-M-B-I-E-S 3

Zed și Addison își încep ultimul an la liceul Seabrook High, în orașul care a devenit un refugiu sigur pentru monștri și oameni deopotrivă. Zed anticipează o bursă sportivă care îl va face primul Zombie care va merge la facultate, în timp ce Addison se pregătește pentru prima competiție internațională de majorete din Seabrook. Apoi, brusc, ființe extraterestre apar în jurul Seabrook, provocând altceva decât o competiție prietenoasă

G
6.2
2022Comedy88 minVezi Filmul
HD_RO7.6Death Hunt

Death Hunt

Plasat la sfârșitul anilor 1990, o dată pe an, un grup de bărbați alege să vâneze ținte umane pe o insulă îndepărtată. Un dezvoltator imobiliar și amanta sa se retrag într-o cabană de scăpare unde sunt luați ostatici, aduși pe insulă și vânați pentru sport.

NR
7.6
2022Action92 minVezi Filmul
HD_RO5.71Up

1Up

După ce Valerie Lee renunță la echipa de sporturi electronice de la facultate, ea își dă seama rapid că decizia ei vine cu prețul bursei de studiu. Valerie descoperă în curând o portiță de salvare a viitorului ei universitar, dacă poate găsi un antrenor și poate forma o echipă nouă, de calibru universitar, capabilă să ajungă la finala de stat.

R
5.7
2022Comedy100 minVezi Filmul
HD_RO6.2Code 8

Code 8

În Lincoln City, unii locuitori au abilități extraordinare. Majoritatea trăiesc sub pragul sărăciei, sub supravegherea atentă a unei forțe de poliție puternic militarizate. Connor, un muncitor în construcții cu puteri, se implică cu o bandă de infractori pentru a-și ajuta mama bolnavă. (Bazat pe scurtmetrajul "Code 8", 2016.)

NR
6.2
2019Action99 minVezi Filmul
HD_RO5.1Tunnel Rats

Tunnel Rats

În timpul Războiului din Vietnam [1959-1975], o unitate specială de luptă americană este trimisă să vâneze și să ucidă soldații Viet Cong într-o luptă de la om la om în tunelurile nesfârșite de sub jungla vietnameză. Echipe sinucigașe de un tip special.

R
5.1
2008Action92 minVezi Filmul
HD_RO5.7Woodland Grey

Woodland Grey

Când un bărbat care trăiește singur în pădure salvează viața unei tinere femei, cei doi sunt nevoiți să coexiste. Urmează haosul atunci când femeia face o descoperire terifiantă în pădurea din spatele casei bărbatului și dezlănțuie ceva cu adevărat obsedant.

NR
5.7
2021Horror91 minVezi Filmul
HD_RO7.2Morning Show Mysteries: Murder Ever After

Morning Show Mysteries: Murder Ever After

În urma unei descoperiri șocante în subsolul unui vechi prieten, prezentatoarea TV Billie Blessings lucrează cu noul detectiv Tyrell Hunter pentru a descoperi un secret întunecat care amenință să dezlege viețile celor mai puternici oameni din orașul ei.

PG
7.2
2021Crime84 minVezi Filmul
HD_RO8.2Chronicle Mysteries: Helped to Death

Chronicle Mysteries: Helped to Death

Alex și Drew investighează o retragere de autoajutorare și controversatul antrenor de viață care o supraveghează.

PG
8.2
2021Mystery84 minVezi Filmul
HD_RO7.6Journey of My Heart

Journey of My Heart

Abby, un biolog al vieții sălbatice, călătorește în îndepărtata Alaska, unde găsește îndrumări inspiraționale de la o familie de nativi americani și o posibilă poveste de dragoste de la un ghid de sălbăticie accidentată.

G
7.6
2021Comedy84 minVezi Filmul
HD_ EN5.3The Righteous

The Righteous

Un bărbat împovărat simte mânia unui Dumnezeu răzbunător după ce el și soția lui sunt vizitați de un străin misterios.

NR
5.3
2021Horror97 minVezi Filmul
HD_RO5.8Crimes of the Future

Crimes of the Future

Pe măsură ce specia umană se adaptează la un mediu sintetic, corpul suferă noi transformări și mutații. Însoțit de partenerul său Caprice, artistul celebru de performanță Saul Tenser prezintă metamorfoza organelor sale. Între timp, un grup misterios încearcă să folosească notorietatea lui Saul pentru a face lumină asupra următoarei etape a evoluției umane.

R
5.8
2022Horror107 minVezi Filmul
HD_RO5.7Transference: Escape the Dark

Transference: Escape the Dark

Joshua trebuie să-și protejeze sora geamănă, Emma, care posedă abilități supranaturale și să o ferească de un agent secret de neoprit care le vânează pentru un experiment într-un program guvernamental clasificat.

NR
5.7
2020Science Fiction88 minVezi Filmul
HD_RO8.5Rip in Time

Rip in Time

Sarah este un fermier ecologic care întâlnește un bărbat pe nume Rip Van Winkle Jr., care pretinde că este din 1787. În curând, descoperă sentimente romantice de modă veche care ar putea fi la fel de nebunești ca povestea lui.

NR
8.5
2022Drama84 minVezi Filmul
HD_RO5.7Night Blooms

Night Blooms

Jessica Clement joacă alături de Nick Stahl într-o dramă de decor furivă din anii '90 despre tânăra Carly și povestea ei de dragoste cu tatăl celui mai bun prieten al ei.

NR
5.7
2022Drama80 minVezi Filmul
HD_RO5.7Two Deaths of Henry Baker

Two Deaths of Henry Baker

Când faimosul haiduc Henry Baker este eliberat din închisoare după 25 de ani, vechi prieteni și dușmani îl așteaptă. Fiul pe care l-a lăsat în urmă, căruia i-a încredințat sarcina de a veghea asupra bogățiilor obținute ilegal. Un vagabond bărbos cu un pistol și o cicatrice de glonț veche de zeci de ani în stomac. Un deputat îmbibat în alcool, cu o jumătate de ureche pe o parte. Și un escroc de pe stradă, cu o mamă bolnavă și o răzbunare înrăutățită. Îl urmăresc pe Henry până la un hotel ...

NR
5.7
2020Crime94 minVezi Filmul
HD_RO5.7Heart of the Matter

Heart of the Matter

Andie este un cardiolog care este devastat de moartea accidentală a unui pacient. Pe măsură ce ea și mama lui îndurerată își depășesc durerea prin iertare, ei învață că acceptarea duce la speranță.

PG
5.7
2022Drama84 minVezi Filmul