👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO9.333Three Wise Men and a Baby

Three Wise Men and a Baby

Trei frați au surpriza vieții lor când sunt forțați să lucreze împreună pentru a avea grijă de un copil de sărbători. Pe măsură ce înțeleg treptat lucrurile, se trezesc în călătorii neașteptate de auto-descoperire și încep să-și reconstruiască relațiile de frați, precum și relațiile romantice și profesionale deteriorate din viețile lor respective... toate în timp ce își redescoperă dragostea pentru Crăciun.

G
9.333
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO7.5Our Italian Christmas Memories

Our Italian Christmas Memories

Frații Colucci, într-un efort de a rememora memoria bunicului lor care se luptă cu demența, și-au propus să recreeze legendarul sos de paste al răposatei lor bunici.

G
7.5
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO5.5The Noel Diary

The Noel Diary

Curățând casa copilăriei de Crăciun, un romancier întâlnește o femeie care își caută mama natală. Le va debloca un vechi jurnal trecutul - și inimile?

PG
5.5
2022Comedy99 minVezi Filmul
HD_RO5.5Long Lost Christmas

Long Lost Christmas

Hayley este un designer de interior care plănuiește să-și surprindă mama, proaspăt văduvă, Patricia, cu cadoul perfect de vacanță: familia extinsă la care știe că mama ei tânjește.

G
5.5
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO7.5The Wedding Veil Unveiled

The Wedding Veil Unveiled

Emma călătorește în Italia pentru a preda și a cerceta un voal de mireasă despre care se spune că îi aduce dragostea proprietarului. Ea îl întâlnește pe Pаolo, fiul unei familii de dantelă din zonă, în timp ce se află acolo.

G
7.5
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO5.5The Friendship Game

The Friendship Game

Un grup de adolescenți dintr-un orășel dau peste un obiect ciudat care le testează loialitatea unul față de celălalt, cu consecințe din ce în ce mai distructive, cu cât merg mai adânc în joc.

NR
5.5
2022Horror87 minVezi Filmul
HD_RO6.25Passchendaele

Passchendaele

Sergentul Michael Dunne luptă în Batalionul 10, AKA „Lupta Zecea” cu Divizia 1 canadiană și a participat la toate bătăliile canadiene majore ale războiului și a stabilit recordul pentru cel mai mare număr de premii individuale de curaj pentru o singură bătălie.

NR
6.25
2008History114 minVezi Filmul
HD_RO6.4The Family

The Family

O familie tânără, care trăiește izolată și forțată la muncă grea din teama de a-și dezonora Tatăl și Mama, luptă pentru a se elibera de cultul lor religios.

NR
6.4
2021Drama105 minVezi Filmul
HD_RO5.098Spare Parts

Spare Parts

Într-un bar uitat de Dumnezeu, în mijlocul neantului, o trupă de fete – Ms. 45 – sfâșie scena cu spiritul lor punk. Dar performanța lor impresionează un fan entuziast care atrage fetele într-o capcană, le sedează și începe... să le personalizeze. Încet, încep să-și capete conștiința și, în șoc total, își dau seama că brațele lor au fost înlocuite cu topoare și drujbe pentru a lupta în stilul gladiatorilor într-o arenă de vechituri deținută de un „împărat” sadic, forțându-i să intre în ...

NR
5.098
2020Action91 minVezi Filmul
HD_RO8.7A Maple Valley Christmas

A Maple Valley Christmas

Erica este un fermier care și-a petrecut toată viața lucrând la ferma familiei împreună cu mama și sora ei. Când Aaron sosește și îi perturbă planurile, ea începe să se întrebe ce își dorește de fapt.

G
8.7
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO7.442The Woman King

The Woman King

Povestea Agojie, unitatea de războinici formată exclusiv feminin, care a protejat Regatul African Dahomey în anii 1800, cu abilități și o ferocență, fără deosebire de orice a văzut lumea vreodată, și generalul Nanisca în timp ce antrenează următoarea generație de recruți și îi pregătește. pentru lupta împotriva unui inamic hotărât să le distrugă modul de viață.

PG-13
7.442
2022Action135 minVezi Filmul
HD_RO10An Amish Sin

An Amish Sin

Rachel este o adolescentă Amish care refuză să asculte de porunca părintelui ei de a se căsători cu bărbatul care a abuzat-o când era copil. Când încearcă să fugă, este prinsă și trimisă la o „dezintoxicare” pentru fetele Amish care nu respectă regulile

PG-13
10
2022Drama85 minVezi Filmul
HD_RO5.5Wickensburg

Wickensburg

O mamă și fiul ei tânăr se mută într-un oraș mic. Ei descoperă curând că orașul adăpostește un secret întunecat și este o cursă contra cronometru pentru a salva orașul

NR
5.5
2023Adventure86 minVezi Filmul
HD_RO5.5Dangerous Game: The Legacy Murders

Dangerous Game: The Legacy Murders

O reuniune de familie într-un conac îndepărtat ia o întorsătură letală atunci când sunt prinși înăuntru și forțați să joace un joc de supraviețuire mortal în care doar unul va scăpa în viață.

R
5.5
2022Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO7.5Mid-Love Crisis

Mid-Love Crisis

În săptămâna celei de-a 50 de ani de naștere, Mindy, o profesoară divorțată, trece printr-o criză de mijloc, în timp ce se pregătește să găzduiască un weekend lung la lac cu fostul iubit Sam, fostul soț Marc și fiica Rita și iubita ei Emily. . În acest proces, Mindy începe să descopere ce își dorește cu adevărat, în timp ce se pregătește să înceapă următorul capitol.

G
7.5
2022Drama84 minVezi Filmul
HD_RO5,7Astonishing Tales of Terror: Rocktapussy!

Astonishing Tales of Terror: Rocktapussy!

Un grup de eroi de zi cu zi se confruntă cu lupta vieții lor în minele adânci din nordul Ontarioului, unde trezesc fără să vrea o caracatiță uriașă antică.

NR
5,7
2022Comedy93 minVezi Filmul
HD_RO4,7Sheltering Season

Sheltering Season

O femeie se trezește izolată în casa ei îndepărtată cu fratele ei, care își caută iertare pentru cel mai întunecat moment din istoria familiei lor.

NR
4,7
2022Drama80 minVezi Filmul
HD_RO5,7Tin Can

Tin Can

În timp ce lumea se confruntă cu o ciumă mortală, speranța omenirii pentru un leac stă la un om de știință care se trezește închis într-o cameră de metal. Ea lucrează cu disperare pentru a scăpa de celula ei închisă pentru a salva ultima umanitate

NR
5,7
2022Horror104 minVezi Filmul
HD_ EN4.333Monster High: The Movie

Monster High: The Movie

Clawdeen Wolf, jumătate om și jumătate vârcolac, a început recent să frecventeze Monster High, o școală pentru monștri sub toate formele. După ce s-a împrietenit rapid cu colegii ei de clasă Frankie Stein și Draculaura, Clawdeen simte că și-a găsit în sfârșit un loc în care poate fi cu adevărat ea însăși, sau așa crede ea. În curând, un plan viclean de a distruge Monster High amenință să-i dezvăluie adevărata identitate, iar Clawdeen trebuie să învețe să-și îmbrățișeze adevărata inimă de ...

NR
4.333
2022Adventure89 minVezi Filmul
HD_RO9.5Under Wraps 2

Under Wraps 2

În timp ce Marshall, Gilbert și Amy se pregătesc pentru nunta înfricoșătoare a tatălui ei, pe tema Halloween-ului, cu logodnicul său, Carl, planurile dau greșit când descoperă că prietenul lor mama Harold și iubita lui Rose ar putea fi în pericol.

G
9.5
2022Family0 minVezi Filmul
HD_RO5,7Dead for a Dollar

Dead for a Dollar

1897. Dead for a Dollar îl urmărește pe veteranul vânător de recompense Max Borlund în adâncul Mexicului, unde îl întâlnește pe un jucător profesionist și haiduc Joe Cribbens – un inamic jurat pe care Max l-a trimis la închisoare cu ani în urmă. Borlund are misiunea de a o găsi și returna pe Rachel Kidd, soția ostatică a unui bogat om de afaceri din Santa Fe. Descoperind că doamna Kidd a fugit de fapt dintr-o căsnicie abuzivă, Max se confruntă în cele din urmă cu o alegere: să termine ...

R
5,7
2022Western106 minVezi Filmul
HD_RO3.936BloodRayne: The Third Reich

BloodRayne: The Third Reich

Rayne luptă împotriva naziștilor din Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, întâmpinându-l pe Ekart Brand, un lider nazist a cărui țintă este să-l injecteze pe Adolf Hitler cu sângele lui Rayne în încercarea de a-l transforma într-un dhampir și de a obține nemurirea.

R
3.936
2010Action79 minVezi Filmul
HD_RO4.139BloodRayne 2: Deliverance

BloodRayne 2: Deliverance

Rayne, un războinic jumătate uman jumătate vampir, se află în Vestul Sălbatic al Americii din anii 1880 pentru a-l opri pe vampirul Billy the Kid și grupul său de cowboy-vampiri.

R
4.139
2007Action99 minVezi Filmul
HD_RO5,7Carmen

Carmen

Într-un mic sat mediteranean, Carmen a avut grijă de fratele ei, preotul local, toată viața. Când Biserica o abandonează pe Carmen, ea este confundată cu noul preot. Carmen începe să vadă lumea și ea însăși într-o lumină nouă.

NR
5,7
2022Drama87 minVezi Filmul