HD_RO5.7Nikamma

Nikamma

Nikamma este o comedie de acțiune, care este un remake al filmului telugu din 2017 Middle Class Abbayi.

NR
5.7
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO7.5Malayankunju

Malayankunju

Anikkuttan este un tehnician în electronică prost temperat care duce o viață liniștită alături de mama sa. Rutinele sale zilnice sunt perturbate atunci când copilul nou-născut al vecinului său de alături trezește amintiri nedorite din trecutul său. Ce se va întâmpla în continuare?

NR
7.5
2022Drama112 minVezi Filmul
HD_RO8.5Om

Om

După ce și-a pierdut memoria în timp ce se lupta cu inamicii, Om, un ofițer de comando al forțelor speciale, se află într-o misiune de a salva națiunea de teroriști. În timp ce se luptă cu provocările pe care le prezintă misiunea, el află un adevăr șocant despre viața lui în timp ce se confruntă cu amnezia.

NR
8.5
2022Action135 minVezi Filmul
HD_RO9.7Darlings

Darlings

Badru speră că soțul ei volatil se va reforma dacă nu mai bea. Dar când furia lui merge prea departe, ea și mama ei, cu îndrăzneală, deși stângace, caută răzbunare.

NR
9.7
2022Comedy134 minVezi Filmul
HD_RO6.568Sarileru Neekevvaru

Sarileru Neekevvaru

Un maior dur din armată este trimis în Kurnool cu misiunea de a proteja țara de amenințările externe.

NR
6.568
2020Action169 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.2Satyameva Jayate 2

Satyameva Jayate 2

Satya Azad, un ministru de interne integru, vrea să curețe țara de corupție cu proiectul său de lege anticorupție. Cu toate acestea, nu reușește să obțină suficiente voturi "pentru", nu numai din partea aliaților săi, ci și din partea soției sale Vidya, membră a opoziției, care votează "nu" în Vidhan Sabha. Atunci când în oraș au loc câteva crime înfiorătoare, ACP Jay Azad este chemat pentru a-l prinde pe criminal, fără a ține cont de motivul acestuia.

NR
7.2
2021Action141 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.2Satyameva Jayate

Satyameva Jayate

DCP Shivansh a fost însărcinat să îl prindă pe Vir, cel care se află în spatele crimelor polițiștilor din oraș. Amândoi sunt în cele din urmă împotriva aceluiași inamic, dar sunt divizați de o linie fină, legea.

NR
7.2
2018Action142 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Big Bull

The Big Bull

Inspirat de evenimentele de la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90, care au zguduit structura financiară a țării, The Big Bull spune povestea celei mai mari hărțuieli de pe piața bursieră.

NR
5.7
2021Crime154 minVezi Filmul
HD_RO6.6Antim: The Final Truth

Antim: The Final Truth

Fiul unui fermier este forțat să părăsească satul și să se mute la oraș, unde devine în curând un gangster de temut și se intersectează cu un polițist neînfricat hotărât să elimine criminalii.

NR
6.6
2021Action140 minVezi Filmul
HD_RO6.2Bhuj: The Pride of India

Bhuj: The Pride of India

Plasat pe fundalul războiului indo-pakistanez din 1971, filmul spune povestea liderului de escadrilă IAF Vijay Karnik, a curajului, patriotismului și determinării sale.

NR
6.2
2021Action113 minVezi Filmul
HD_RO6.7FIR

FIR

Irfan, un inginer chimist musulman nevinovat, cu o viață obișnuită, este prins în circumstanțe inexplicabile, atunci când este acuzat de a fi cel mai căutat terorist, care îi modifică viața și pe toți cei din jurul său.

NR
6.7
2022Action156 minVezi Filmul
HD_RO6.7Koi Jaane Na

Koi Jaane Na

Un scriitor cu inima zdrobită, care se luptă cu blocul scriitorului, merge într-o stație de deal liniștită, unde își găsește din nou dragostea, dar descoperă un criminal în serie imitator care a luat viață în mod misterios și ucide pe toți cei din jurul lui.

NR
6.7
2021Mystery141 minVezi Filmul
HD_RO7.6Good Luck Jerry

Good Luck Jerry

Având mare nevoie de bani, Jerry este atras în lumea periculoasă a traficului de droguri. Lucrurile o iau razna atunci când este însărcinată cu livrarea unui transport cu miză mare.

NR
7.6
2022Comedy118 minVezi Filmul
HD_RO7.3Rocketry: The Nambi Effect

Rocketry: The Nambi Effect

Bazat pe viața lui Nambi Narayanan, om de știință de la ISRO, care a fost acuzat pe nedrept că este spion și arestat în 1994. Deși este liber, el încă se luptă pentru dreptate, iar agenții de poliție care se presupune că l-au implicat pe nedrept sunt încă liberi.

NR
7.3
2022Action154 minVezi Filmul
HD_RO8.5Pawankhind

Pawankhind

Ultima luptă istorică de ariergardă care a avut loc la 13 iulie 1660 într-o trecătoare de munte din vecinătatea fortului Vishalgad, în apropiere de orașul Kolhapur, Maharashtra, India, între războinicul maratha Baji Prabhu Deshpande și Siddi Masud din sultanatul Adilshah, cunoscută sub numele de Bătălia de la Pavan Khind.

NR
8.5
2022History0 minVezi Filmul
HD_RO5.7JugJugg Jeeyo

JugJugg Jeeyo

O căsătorie. O recăsătorie. Un divorț în curs. Au trecut cinci ani de când Kukoo și Nainaa s-au căsătorit, după ce s-au cunoscut practic toată viața, iar acum trebuie să anunțe familia că vor să divorțeze. Părinții lui Kukoo, Bheem și Geeta, un cuplu pe care toată lumea îl admiră, nu au niciun plan de a le face viața mai ușoară lui Kukoo și Naina. Ei au propriile planuri și un set de surprize pregătite pentru tânărul cuplu; toate acestea în mijlocul nunții surorii lui Kukoo.

NR
5.7
2022Comedy148 minVezi Filmul
HD_RO6.1Jalsa

Jalsa

Un accident cu fugă de la locul accidentului în care a fost lovită o fată de 18 ani devine centrul unei roți care pune în mișcare multe raze - un jurnalist, o mamă furioasă, un polițist și un sistem, toți prinși într-o dilemă etică. Întrebările sunt ridicate doar pentru a realiza că adevărul este rareori pur și niciodată simplu.

NR
6.1
2022Thriller127 minVezi Filmul
HD_RO7.1Vikram

Vikram

Amar este desemnat să investigheze un caz de crime în serie. Atunci când Amar investighează cazul, își dă seama că nu este ceea ce pare a fi și că urmarea acestei căi nu va duce decât la război între toți cei implicați.

NR
7.1
2022Action174 minVezi Filmul
HD_RO5.3O2

O2

Prinsă într-o alunecare de teren, Parvathy trebuie să supraviețuiască și să mențină oxigenul în corpul fiului ei, Veera. Ce se întâmplă când este obstrucționată de un pasager?

NR
5.3
2022Thriller120 minVezi Filmul
HD_RO10Major

Major

Bazat pe viața reală a eroului maior Sandeep Unnikrishnan, Major, filmul își propune să arate modul în care acest soldat curajos a salvat viețile numeroșilor ostatici înainte de a fi martirizat de teroriștii care au făcut ravagii în Palatul Taj Mahal din Mumbai, India. 26 noiembrie 2008.

NR
10
2022Action149 minVezi Filmul
HD_RO9.3Samrat Prithviraj

Samrat Prithviraj

Adevărata poveste a legendarului rege războinic hindus "Prithviraj Chauhan", inclusiv primele sale succese militare, povestea de dragoste cu Sanyogita și confruntările cu Muhammad de Ghor, un conducător al dinastiei Ghurid, care a dus la întemeierea dominației musulmane în subcontinentul indian.

NR
9.3
2022Action136 minVezi Filmul
HD_RO7.6Dhaakad

Dhaakad

Agni este însărcinat să găsească informații și, în cele din urmă, să îl elimine pe Rudraveer, un traficant internațional de persoane și un mafiot al cărbunelui. Lucrurile devin personale atunci când Agni descoperă un adevăr care o leagă de Rudraveer.

NR
7.6
2022Action131 minVezi Filmul
HD_RO7.9Kuruthi

Kuruthi

Kuruthi vorbește despre cum relațiile umane durabile, care depășesc granițele, se luptă să supraviețuiască încercărilor de ură și prejudecăți.

NR
7.9
2021Thriller122 minVezi Filmul
HD_RO5.7Anek

Anek

În mijlocul tulburărilor din nord-estul Indiei, un agent sub acoperire însărcinat cu negocieri de pace se întâlnește cu un boxer tenace care luptă pentru visele ei.

NR
5.7
2022Action148 minVezi Filmul