TS_CAM7.432Bullet Train

Bullet Train

Ghinionistul asasin Ladybug este hotărât să își facă treaba în liniște, după prea multe misiuni care au ieșit de pe șine. Soarta, însă, ar putea avea alte planuri, deoarece cea mai recentă misiune a lui Ladybug îl pune pe Ladybug pe un curs de coliziune cu adversari letali din întreaga lume - toți cu obiective conexe, dar conflictuale - pe cel mai rapid tren din lume.

R
7.432
2022Action127 minVezi Filmul
HD_RO4.2Corpse Prison: Part 1

Corpse Prison: Part 1

Din momentul în care ea și colegii ei ajung în satul de munte Yasaka, Mikoto știe că ceva nu este în regulă în acest mic orășel. Oare este adevărat că, timp de 50 de ani, nu s-a născut nicio fată în această comunitate izolată? În ciuda faptului că primarul Amano și ceilalți locuitori, toți bărbați, au întâmpinat-o cu entuziasm pe ea și pe celelalte trei studente care participă la seminarul de o noapte al profesorului Ashihara, Mikoto nu poate scăpa de sentimentul de teamă tot mai mare care ...

NR
4.2
2017Drama75 minVezi Filmul
HD_RO6.5Baby Assassins

Baby Assassins

Chisato și Mahilo sunt două fete de liceu care sunt pe cale să absolve. De asemenea, se întâmplă ca ambele să fie asasine foarte pricepute. Când organizația pentru care lucrează le ordonă să împartă o cameră, relația dintre cele două se acutizează rapid. Cu toate acestea, când se trezesc vizate de yakuza, fetele își dau seama rapid că vor trebui să găsească o modalitate de a lucra împreună.

PG-13
6.5
2021Action95 minVezi Filmul
HD_RO5.2Graveyard Shift

Graveyard Shift

John Hall este un vagabond care ajunge într-un orășel din Maine. Are nevoie de un loc de muncă și decide să se angajeze la cea mai importantă afacere a comunității: o mare fabrică de textile. Este angajat să lucreze în "tura de cimitir" - de la miezul nopții până în zori - și, împreună cu alte câteva persoane, este însărcinat cu curățarea subsolului. Această sarcină li se pare destul de simplă muncitorilor, dar apoi, pe măsură ce înaintează mai adânc în subteran, întâlnesc o monstruozitate ...

R
5.2
1990Horror89 minVezi Filmul
HD_RO7.6Unforgiven

Unforgiven

Amplasat în Hokkaido, Japonia, în anii 1880. Jubei Kamata (Ken Watanabe), care este de partea guvernului shogunatului Edo, ucide mulți oameni. Numele lui este infam la Kyoto. Când bătălia de la Goryoukaku este pe cale să se încheie, Jubei dispare. 10 ani mai târziu, Jubei locuiește cu copilul său într-o relativă pace. El abia își poate câștiga existența. Protejând mormântul soției sale moarte, Jubei a decis să nu mai ridice niciodată o sabie, dar din cauza sărăciei nu are de ales decât să ...

NR
7.6
2013Action135 minVezi Filmul
HD_RO6.3Sukiyaki Western Django

Sukiyaki Western Django

La câteva sute de ani de la bătălia de la Dannoura, clanurile Genji și Heike se confruntă din nou într-un oraș sărac de munte cu o legendă a unei comori îngropate. Un străin care mânuiește un revolver, un pistolar singuratic, împovărat de cicatrici emoționale și înzestrat cu o îndemânare incredibilă, ajunge în oraș și se intersectează cu două clanuri beligerante, ambele aflate în căutarea unei comori ascunse într-un oraș îndepărtat din vest. Știind că serviciile sale sunt valoroase pentru ...

R
6.3
2007Action121 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.7Sonic the Hedgehog 2

Sonic the Hedgehog 2

După ce s-a stabilit în Green Hills, Sonic este dornic să demonstreze că are ceea ce este necesar pentru a fi un adevărat erou. Testul său vine când Dr. Robotnik se întoarce, de data aceasta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea de a distruge civilizațiile. Sonic face echipă cu propriul său partener, Tails, și împreună pornesc într-o călătorie globe-trot pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă în mâinile greșite.

PG
7.7
2022Action122 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.4Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog

Alimentat cu o viteză incredibilă, Sonic The Hedgehog își îmbrățișează noua casă de pe Pământ. Adică, până când Sonic va stârni atenția geniului rău super necool Dr. Robotnik. Acum este super-vilan vs super-sonic într-o cursă totală pe tot globul pentru a opri Robotnik să folosească puterea unică a lui Sonic pentru dominarea lumii.

PG
7.4
2020Action99 minVezi Filmul
HD_RO8Sasaki in My Mind

Sasaki in My Mind

Povestea unui aspirant actor, a unui coleg de clasă mai mare decât viața și a prietenilor lor. Desfășurându-și trecutul și prezentul, Sasaki in My Mind privește frontal la strălucirea adolescenței și patosul vremurilor trecute.

TV-MA
8
2020Drama118 minVezi Filmul
HD_RO6.8Prince of Legend

Prince of Legend

O școală are un concurs la fiecare 3 ani în care alege un Prinț de Legendă. La concurs participă 14 elevi de sex masculin.

PG-13
6.8
2019Comedy91 minVezi Filmul
HD_RO5.7Lupin’s Daughter

Lupin’s Daughter

Familia Mikumo încearcă cel mai mare furt de până acum. Pentru acel furt, familia călătorește în străinătate.

TV-MA
5.7
202180 minVezi Filmul
HD_RO4.7Assault Girls

Assault Girls

Trei femei și un bărbat - cu o gamă largă de arme - se războiesc împotriva balenelor de nisip mutante gigantice într-un peisaj digital steril, toate pentru a obține puncte în jocul video de realitate virtuală numit Avalon.

NR
4.7
2009Action71 minVezi Filmul
HD_RO6.7Lone Wolf Isazo

Lone Wolf Isazo

Isazo este un jucător călător și o legendă vie în lumea yakuza, cunoscut pentru priceperea și curajul său cu sabia, manierele sale impecabile și talentul său genial în jocuri de noroc. Într-o toamnă târzie, la un han din Kiso Fukushima, Isazo se împrietenește cu un băiat a cărui mamă se dovedește a fi vechea lui dragoste Yoshino, cu care nu a fost în imposibilitatea de a desăvârși o căsătorie din cauza diferențelor de clasă dintre ei.

NR
6.7
1968Action84 minVezi Filmul
HD_RO6.8Cube

Cube

Șase străini completi, cu personalități foarte variate, sunt plasați involuntar într-un labirint nesfârșit de camere interconectate în formă de cub, care conțin capcane mortale

R
6.8
2021Mystery108 minVezi Filmul
HD_RO5.7Last of the Wolves

Last of the Wolves

După moartea lui Shogo Ogami la Hiroshima, detectivul Shuichi Hioka a implementat cu succes planul lui Shogo Ogami, care era să controleze yakuza pentru a preveni războaiele ulterioare între bande și pentru a salva oamenii nevinovați să nu fie răniți. Shuichi Hioka conduce organizațiile criminale, dar, din cauza unei persoane malefice care este eliberată din închisoare, situația se schimbă drastic.

NR
5.7
2021Crime139 minVezi Filmul
HD_RO6.9Monster Hunter

Monster Hunter

Un portal transportă Cpt. Artemis și o unitate de elită de soldați într-o lume ciudată în care monștri puternici stăpânesc cu o ferocitate mortală. Confruntată cu un pericol necruțător, echipa întâlnește un vânător misterios care poate fi singura lor speranță de a găsi o cale spre casă.

PG-13
6.9
2020Action104 minVezi Filmul
HD_RO7.6Onoda – 10,000 Nights in the Jungle

Onoda – 10,000 Nights in the Jungle

Japonia, 1944. Pregătit pentru munca de informații, Hirō Onoda, în vârstă de 22 de ani, descoperă o filozofie contrară liniei oficiale: fără sinucidere; rămâne în viață orice s-ar întâmpla; misiunea este mai importantă decât orice altceva. Trimis pe Lubang, o mică insulă din Filipine unde americanii sunt pe cale să aterizeze, acest rol va fi să ducă un război de gherilă până la întoarcerea trupelor japoneze. Imperiul se va preda la scurt timp după, Onoda 10.000 de zile mai târziu.

TV-MA
7.6
2021Adventure165 minVezi Filmul
HD_RO5.2Prisoners of the Ghostland

Prisoners of the Ghostland

În orașul de frontieră perfid, Samurai Town, un tâlhar de bănci nemilos este scos din închisoare de către bogatul războinic Guvernatorul, a cărui nepoată adoptivă Bernice a dispărut. Guvernatorul oferă prizonierului libertatea sa în schimbul recuperării fugarului. Îmbrăcat într-un costum de piele care se va autodistruge în cinci zile, banditul pornește într-o călătorie pentru a găsi tânăra femeie – și propriul său drum spre mântuire.

NR
5.2
2021Action103 minVezi Filmul
HD_RO7.3Tokyo Revengers

Tokyo Revengers

Un șomer află că fosta lui iubită a fost ucisă. El se trezește dintr-o dată călătorește în timp până în anii de școală gimnazială și are șansa să schimbe viitorul și să salveze fata. El își propune să se ridice în vârful celei mai brutale bande de delincvenți.

TV-MA
7.3
2021Action120 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.5Kakegurui 2: Ultimate Russian Roulette

Kakegurui 2: Ultimate Russian Roulette

O școală pare pașnică de la distanță, dar are loc din nou o bătălie acerbă de jocuri de noroc. Yumeko Jabami este implicată în bătălie.

TV-MA
7.5
2021Drama119 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.7Kakegurui: The Movie

Kakegurui: The Movie

Academia privată Hyakkaou. O instituție pentru privilegiați cu un curriculum foarte particular. Vedeți, când sunteți fiii și fiicele celor mai bogați dintre cei bogați, nu priceperea atletică sau inteligența cărților vă țin în frunte. Este să-ți citești adversarul, arta tranzacției. Ce modalitate mai bună de a perfecționa aceste abilități decât cu un curriculum riguros de jocuri de noroc? La Academia Privată Hyakkaou, câștigătorii trăiesc ca niște regi, iar învinșii sunt supuși la stors. ...

NR
7.7
2019Drama119 minVezi Filmul
HD_RO4.6African Kung-Fu Nazis

African Kung-Fu Nazis

Spre deosebire de ceea ce ne spun cărțile de istorie, Adolf Hitler nu s-a sinucis în buncărul său, ci a fugit pe continentul african cu submarinul său. Făcând echipă cu noua sa mână dreaptă, infamul lider militar japonez Hideki Tojo și brutalul Horse-Man Göring, intenționează să cucerească lumea din nou - începând din Ghana. Cu puterea lui Ghan-Arieni loiali (deși spălați pe creier) și a puterilor sale supraumane de karate, Hitler distruge școala africană de Kung-Fu a șarpelui din umbră, ...

TV-MA
4.6
2019Action84 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.2The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill

The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill

Akira este ucigașul legendar cunoscut sub numele de Fable. Urmând ordinul șefului său și din cauza suprasolicitarii, trăiește liniștit cu partenerul său Yoko, ca niște frați obișnuiți. Akira încă lucrează part-time la compania de design Octopus cu CEO-ul Takoda și angajatul Misaki. CEO-ul Takoda și Misaki nu știu despre trecutul lui Akira ca asasin. Între timp, Utsubo este reprezentantul unui NPO. Dar, Utsubo lucrează cu ucigașul sub contract Suzuki pentru a aranja oamenii în scopuri de ...

NR
7.2
2021Action132 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.4The Fable

The Fable

Fable este un asasin legendar yakuza egal cu niciunul, dar șeful lui îi ordonă lui și asociatului său sufocant să se lase jos și să învețe cum să trăiască o „viață normală” în Osaka.

TV-MA
6.4
2019Action123 minVezi Filmul