VEZI GRATIS FILME ONLINE

HD_RO 5.5The Trade

The Trade

Aceasta este povestea unui răpitor viclean, cunoscut doar după nume, care a făcut ravagii în partea de sud a Nigeriei timp de peste un deceniu. 'Eric' întreprinde o treabă care aduce legea mai aproape ca niciodată. Inspirat din fapte reale.

NR
5.5
2023Crime128 minPlay
HD_RO 5.5Here Love Lies

Here Love Lies

În căutarea "iubirii și a veșniciei", Amanda, mamă singură și blogger de călătorii, începe o poveste de dragoste pe rețelele de socializare cu Michael, ghid turistic american. O călătorie în SUA pentru a se întâlni pentru prima dată deschide mai multe uși decât anticipau amândoi.

NR
5.5
2023Romance131 minPlay
HD_RO 5.5Brotherhood

Brotherhood

După ani de zile de luptă pentru a supraviețui pe străzile din Lagos, doi frați cad de partea opusă a legii. Legăturile de frățietate sunt puse la grea încercare atunci când unul dintre ei se alătură unui grup operativ care îl vânează pe celălalt și banda sa.

NR
5.5
2022Crime90 minPlay
HD_RO 5.5Elesin Oba: The King’s Horseman

Elesin Oba: The King’s Horseman

Inspirat de evenimentele adevărate din viață, în Imperiul Oyo în anii 1940, Elesin Oba, călărețul șef al regelui, cedează momerii frumuseții și dorinței sexuale chiar în seara în care urmează să moară pentru a-și îndeplini datoria de o viață de sinucidere rituală. pentru a-l însoți pe Alaafin mort pe tărâmul strămoșilor, el deraiează de la o tranzacție generațională și spirituală foarte importantă. Acest lucru pune în mișcare o serie de consecințe catastrofale, într-un film captivant de ...

NR
5.5
2022Drama96 minPlay
HD_RO 10Anikalupo

Anikalupo

Acesta spune povestea lui Saro, un bărbat care caută pășuni mai verzi, dar care se desfășoară evenimentele și aventura sa cu soția regelui, acesta își întâlnește moartea prematură și cu Akala, o pasăre mistică despre care se crede că dă și ia viață.

R
10
2022Drama142 minPlay
HD_RO 5,7King Of Thieves

King Of Thieves

Regele hoților este o poveste epică despre Agesinkole, un bandit atotputernic și domnia sa de teroare în prosperul Regat Ajeromi. Preocupat de jefuirea lui, regatul se mișcă pentru a-l distruge, prin vânători, vrăjitoare și preoți, demarând astfel această aventură saga de răzbunare, vitejie și glorie.

NR
5,7
2022Action107 minPlay
HD_RO 5.7Living in Bondage: Breaking Free

Living in Bondage: Breaking Free

Nnamdi Okeke, fiul lui Andy Okeke de la Living In Bondage 1, este un tânăr ambițios care își dorește mai mult de la viață. Problema este că nu își poate permite genul de viață cu care își dorește...

NR
5.7
2019Drama140 minPlay
HD_RO 9.7Amina

Amina

În Zazzau din secolul al XVI-lea, acum Zaria, Nigeria, Amina trebuie să-și folosească abilitățile și tacticile militare pentru a-și apăra regatul familiei sale. Bazat pe o poveste adevarata.

TV-MA
9.7
2021Adventure120 minPlay