HD_RO...Animation 5.5The Magician’s Elephant

The Magician’s Elephant

Peter își caută sora pierdută de mult timp când se întâlnește cu o ghicitoare în piață. Singura lui întrebare este: mai trăiește sora lui? Răspunsul, că trebuie să găsească un elefant misterios și pe magicianul care îl va conjura, îl determină pe Peter să pornească într-o călătorie pentru a îndeplini trei sarcini aparent imposibile care vor schimba pentru totdeauna fața orașului său.

PG
5.5
2023Adventure99 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Awoken

Awoken

Karla, o tânără studentă la medicină, încearcă să-l vindece pe fratele ei, Blake, de o boală a somnului în fază terminală, numită Insomnie familială fatală, care te împiedică să dormi până când mori. În încercarea ei de a-l trata, iese la iveală un motiv mai sinistru pentru starea lui.

NR
5.7
2020Horror87 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Tarnation

Tarnation

Când Oscar, o cântăreață în devenire, este concediată din trupa ei și iubitul ei o părăsește, ea se îndreaptă spre o cabană izolată în pădure, în afara unui oraș fantomă numit Tarnation, pentru a reflecta asupra alegerilor sale de viață. Dar în pădure se află un unicorn demonic, al cărui stăpân satanic caută sângele lui Oscar pentru a finaliza un ritual care îl va ridica pe însuși Satana din Iad. Oscar trebuie să se lupte cu o forță a răului nepământeană, capabilă să posede orice suflet, nu ...

NR
5.7
2017Comedy90 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.5A Prince in Paradise

A Prince in Paradise

Olivia, care se luptă cu blocajul scriitoricesc după o despărțire, pleacă într-o vacanță tropicală în speranța de a găsi inspirație și îl întâlnește pe prințul Alexander, care are nevoie de o oarecare distanță față de datoria sa de a se căsători cu un membru al familiei regale.

G
7.5
2023Comedy90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.3Primal

Primal

Anja și cinci prieteni se alătură studentului la antroplogie, Dace, într-o călătorie pentru a studia o pictură rupestră străveche și îndepărtată. Entuziasmul lor dispare atunci când Mel delirează după ce a făcut baie în pielea goală în gaura de apă. Febrilă, sângerândă, confuză, ea regresează fizic și mental la o stare de prădător vicios. Mel a devenit primară. Iubitul și prietenii lui Mel își dau seama că ei sunt prada, în timp ce ea îi vânează cu sălbăticie. Înainte ca aceștia să poată ...

NR
5.3
2010Horror80 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.2In Like Flynn

In Like Flynn

O relatare, în mare parte adevărată, a aventurilor pe mare ale viitorului star de la Hollywood, Errol Flynn, la începutul anilor '30, navigând din Australia până în Papua în căutare de aur, împreună cu cel mai bun prieten al său, Rex, un fost contrabandist canadian, Dook, un domn englez îndemânatic, și Charlie, un marinar bătrân și morocănos.

R
5.2
2018Action95 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7True Spirit

True Spirit

Când tânăra și tenacea navigatoare Jessica Watson își propune să devină cea mai tânără persoană care navighează singură, fără escală și fără asistență în jurul lumii, mulți se așteaptă să eșueze. Cu sprijinul antrenorului și mentorului său de navigație Ben Bryant și al părinților săi, Jessica este hotărâtă să realizeze ceea ce se credea imposibil, navigând pe unele dintre cele mai dificile porțiuni de ocean din lume pe parcursul a 210 zile.

NR
6.7
2023Adventure109 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Carnifex

Carnifex

Un documentarist aspirant și doi conservatori care se aventurează în Outback pentru a înregistra animalele strămutate de incendiile de vegetație unde descoperă o nouă specie terifiantă.

NR
6.7
2022Horror93 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Transfusion

Transfusion

Ryan Logan, un fost agent al Forțelor Speciale, se luptă să facă față vieții după pierderea soției sale. El este împins în lumea interlopă criminală pentru a nu-i fi luat singurul fiu.

NR
5.5
2023Drama105 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.2Girl at the Window

Girl at the Window

O adolescentă tulburată, care se luptă să facă față morții accidentale a tatălui ei, bănuiește că criminalul misterios care își urmărește orașul natal nu este doar vecinul ei, ci și noul interes romantic al mamei sale.

NR
5.2
2022Horror84 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.8Sit. Stay. Love.

Sit. Stay. Love.

As Dylan and Annie work together to save an animal rescue and get its dogs adopted, Annie discovers that finding love — and making a difference in the world — can happen right at home.

G
5.8
2021Romance88 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Emily

Emily

Povestește viața imaginară a unuia dintre cei mai faimoși autori din lume, Emily Brontë, în timp ce își găsește vocea și scrie clasicul literar Wuthering Heights și explorează relațiile care au inspirat-o – sorația ei crudă și pasională cu Charlotte și Anne; prima ei dragoste dureroasă și interzisă pentru Weightman și grija pentru fratele ei inconformist pe care îl idolatrizează.

NR
6.7
2022History130 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7Bosch & Rockit

Bosch & Rockit

În timp ce Rockit se luptă să înțeleagă de ce mama lui nu se întoarce acasă, el pornește într-o vacanță magică cu tatăl său, Bosch, doar pentru a descoperi că de fapt fug de lege. Rockit își găsește un suflet pereche și apoi o dragoste de adolescență cu Ash Ash, dar oceanul este cel care îi oferă securitatea și calmul pe care le tânjește de la părinții săi. În cele din urmă, Rockit este un băiat hrănit și ținut de natură..

NR
5,7
2022Drama105 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7The Stranger

The Stranger

Doi bărbați care se întâlnesc într-un autobuz și inițiază o conversație care se transformă în prietenie. Pentru Henry Teague, uzat de o viață întreagă de muncă fizică și crimă, acesta este un vis devenit realitate.

NR
5,7
2022Crime117 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7The Possessed

The Possessed

Un bărbat cu capacitatea de a exorciza demonii luptă pentru a-și proteja pe cei dragi după o creștere bruscă a posesiunilor demonice. După ce descoperă că iubita nepotului său are același dar supranatural, își unesc forțele pentru confruntarea supremă. Inspirat de evenimente reale.

NR
5,7
2021Horror97 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Risen

Risen

Dezastrul se desfășoară atunci când un meteor lovește un oraș mic, transformând mediul nelocuitor și ucigând totul în zona înconjurătoare. Exobiologul Lauren Stone este chemat să găsească răspunsuri la evenimentul nepământesc. Pe măsură ce ea începe să descopere adevărul, un pericol iminent se trezește și devine o cursă contra cronometru pentru a salva omenirea.

NR
5.5
2021Drama109 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7Avarice

Avarice

Un arcaș talentat trebuie să-și salveze soțul și fiica după ce sunt răpiți în timpul unei invazii vicioase a casei.

NR
5,7
2022Action89 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7After She Died

After She Died

O tânără este îngrozită să descopere că noua iubită a tatălui ei arată identic cu mama ei moartă.

NR
5,7
2022Horror101 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7Sissy

Sissy

Cecilia este o influență de succes în rețelele sociale care trăiește visul, până când se întâlnește cu fosta ei cea mai bună prietenă din copilărie și este invitată să plece în weekendul ei de burlac. Deodată, Sissy se trezește blocată într-o cabină îndepărtată cu bătăușul ei de la școală... și un gust pentru răzbunare

NR
5,7
2022Horror102 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.9Three Thousand Years of Longing

Three Thousand Years of Longing

Un savant singuratic descoperă o sticlă străveche în timpul unei călătorii la Istanbul și dezlănțuie un djinn care îi oferă trei dorințe. Plină de reticență, ea nu poate să vină cu una până când poveștile lui îi trezesc dorința de a fi iubită.

R
6.9
2022Drama108 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.4Rogue

Rogue

De la regizorul filmului Wolf Creek vine această privire terifiantă asupra mașinii de ucis perfecte a naturii. Atunci când un grup de turiști se împiedică în teritoriul unui râu australian izolat pe care se află un crocodil uriaș, creatura mortală îi prinde pe o mică insulă de noroi, în timp ce mareea crește rapid și întunericul coboară. Pe măsură ce prădătorul înfometat se apropie, ei trebuie să lupte pentru supraviețuire împotriva tuturor șanselor.

R
6.4
2007Action99 minVezi Filmul Online
HD_ EN 10The Curious Case of Dolphin Bay

The Curious Case of Dolphin Bay

O urmărește pe Quinn Perkins, în vârstă de 15 ani, care își va petrece vara lucrând ca stagiar cu cea mai bună prietenă a ei, Daniela. Încep să apară evenimente misterioase și presupun că sunt bântuiți de legenda locală Everly Fallow.

NR
10
2022Drama90 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.6The Dunes

The Dunes

Nicholas Rice, un jurnalist renumit pentru LA Times, se întoarce în orașul său natal, „The Dunes”. În timp ce se află acolo, o figură misterioasă din trecutul său reapare și îi amenință întreaga existență.

NR
7.6
2021Thriller84 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.8Elvis

Elvis

Povestea vieții lui Elvis Presley văzută prin relația complicată cu enigmaticul său manager, colonelul Tom Parker.

PG-13
7.8
2022Drama159 minVezi Filmul Online