HD_ EN10The Curious Case of Dolphin Bay

The Curious Case of Dolphin Bay

O urmărește pe Quinn Perkins, în vârstă de 15 ani, care își va petrece vara lucrând ca stagiar cu cea mai bună prietenă a ei, Daniela. Încep să apară evenimente misterioase și presupun că sunt bântuiți de legenda locală Everly Fallow.

NR
10
2022Drama90 minVezi Filmul
HD_RO7.6The Dunes

The Dunes

Nicholas Rice, un jurnalist renumit pentru LA Times, se întoarce în orașul său natal, „The Dunes”. În timp ce se află acolo, o figură misterioasă din trecutul său reapare și îi amenință întreaga existență.

NR
7.6
2021Thriller84 minVezi Filmul
HD_RO7.8Elvis

Elvis

Povestea vieții lui Elvis Presley văzută prin relația complicată cu enigmaticul său manager, colonelul Tom Parker.

PG-13
7.8
2022Drama159 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Reef: Stalked

The Reef: Stalked

După uciderea surorii sale, Nic, sora ei mai mică și doi prieteni caută alinare printr-o aventură cu caiacul pe o insulă din Pacific. După câteva ore de călătorie, femeile sunt urmărite de un rechin și trebuie să se unească, să-și înfrunte temerile și să se salveze reciproc..

NR
5.7
2022Horror89 minVezi Filmul
HD_RO6.5Where the Wild Things Are

Where the Wild Things Are

Max își imaginează că fuge de mama lui și că navighează spre un tărâm îndepărtat, unde animale mari și vorbitoare - Ira, Carol, Douglas, Taurul, Judith și Alexandru - îl încoronează ca rege al lor, se joacă de-a bufonul, construiesc forturi și descoperă ascunzători secrete.

NR
6.5
2009Drama101 minVezi Filmul
HD_RO5.9The Lighthorsemen

The Lighthorsemen

Palestina, 1917. Înaintarea britanică a fost oprită de linia turcească care merge de la Gaza la Beersheba. Ultimul atac asupra Gaza a eșuat. Forțele de atac au inclus un regiment de infanterie călare australiană, Light Horse... Lighthorseman Frank este rănit într-o încăierare cu beduinii. El este înlocuit de un tânăr soldat, Dave, care se dovedește a fi un trăgător de elită, dar reticent în a trage asupra inamicului. Dave își dovedește abilitățile în timpul unui atac cu biplane germane. ...

PG
5.9
1987Drama131 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Drover’s Wife: The Legend of Molly Johnson

The Drover’s Wife: The Legend of Molly Johnson

În 1893, Molly Johnson, gravida, și copiii ei se luptă în izolare pentru a supraviețui în peisajul aspru al Australiei, după ce soțul ei a plecat să se ocupe de creșterea oilor în ținuturile înalte. Într-o zi, ea găsește pe proprietatea ei un fugar aborigen încătușat, pe nume Yakada, rănit. Pe măsură ce o legătură improbabilă începe să se formeze între ei, el dezvăluie secrete despre adevărata ei identitate. Dându-și seama că soțul lui Molly este de fapt dispărut, noul om al legii din oraș, ...

NR
5.7
2022Drama109 minVezi Filmul
HD_RO8.2Hacksaw Ridge

Hacksaw Ridge

Medicul armatei americane Desmond T. Doss, care a servit în timpul bătăliei de la Okinawa, refuză să omoare oameni și devine primul obiector de conștiință din istoria americană care a primit Medalia de Onoare a Congresului.

R
8.2
2016History139 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Siege of Robin Hood

The Siege of Robin Hood

Într-o perioadă de haos și tiranie, Anglia, odinioară o mare națiune, se află în pragul unei revoluții în masă. După ce nemilosul șerif din Nottingham ordonă un atac brutal asupra familiei sale, un tânăr pe nume Robin jură să se răzbune sângeros pe cei vinovați, jurând să le redea libertatea celor prinși sub dominația opresivă a regatului. Sfătuit și îndrumat de magicianul singuratic Merlin, Robin și mâna sa dreaptă, Lancelot, recrutează o echipă mortală de luptători exilați și de ...

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Spy Who Never Dies

The Spy Who Never Dies

Un spion de talie mondială se îndrăgostește de o femeie puțin probabilă și trebuie să descopere cum să construiască o relație cu o persoană normală, în timp ce alții din jurul lui încearcă să distrugă atât relația, cât și multe altele.

NR
5.7
2022Action99 minVezi Filmul
HD_RO5.7A Perfect Pairing

A Perfect Pairing

Pentru a obține un client important, o directoare de vinuri din Los Angeles călătorește la o fermă de oi din Australia, unde se angajează ca ajutor la fermă și se întâlnește cu un localnic aspru.

PG
5.7
2022Comedy101 minVezi Filmul
HD_RO6,8You Won’t Be Alone

You Won’t Be Alone

Într-un sat izolat de munte din Macedonia din secolul al XIX-lea, o tânără vrăjitoare sălbatică ucide accidental un țăran. Ea își asumă forma țăranului pentru a vedea cum este viața în pielea ei, aprinzând o curiozitate adâncă de a experimenta viața în corpurile altora.

NR
6,8
2022Drama109 minVezi Filmul
HD_RO4.5Wyrmwood: Apocalypse

Wyrmwood: Apocalypse

Într-un pustiu australian infestat de zombi, soldatul Rhys, care se află pe un drum al izbăvirii, se întoarce împotriva șefilor săi răi și își unește forțele cu un grup de supraviețuitori rebeli pentru a ajuta la salvarea unei fete care deține leacul împotriva virusului.

NR
4.5
2022Action88 minVezi Filmul
HD_RO5.5Infinite Storm

Infinite Storm

Călătoria unei femei în căutarea descoperirii de sine se transformă într-o poveste sfâșietoare de supraviețuire.

R
5.5
2022Drama104 minVezi Filmul
HD_RO7.2Expired (Loveland)

Expired (Loveland)

Într-un viitor neexplorat, două suflete împietrite se întâlnesc și se confruntă cu lucrurile pe care le-au făcut și cu ceea ce au devenit.

R
7.2
2022Romance102 minVezi Filmul
HD_RO5.7Battalion

Battalion

După ce izbucnește un război împotriva unui inamic dintr-o altă lume în Pacificul de Sud, un grup de pușcași marini americani proaspăt recrutați sunt trimiși în linia frontului.es.

TV-MA
5.7
2018Science Fiction92 minVezi Filmul
HD_RO5.6Blacklight

Blacklight

Liam Neeson joacă rolul lui Travis Block, un agent guvernamental umbrit care este specializat în îndepărtarea agenților ale căror acoperiri au fost expuse, descoperă o conspirație mortală în propriile sale rânduri, care atinge cele mai înalte eșaloane ale puterii.

PG-13
5.6
2022Action104 minVezi Filmul
HD_RO5.7Crow Valley

Crow Valley

Ciclistul de munte Benny Jones pornește într-o plimbare de weekend în îndepărtata Crow Valley, dar este doborât de pe bicicletă într-o lovitură brutală. Se trezește rănit grav într-o cabană abandonată unde o întâlnește pe tânăra drumețească Greta. Când minciunile și mințile ei încep să se dezvăluie, el se trezește într-o luptă disperată pentru supraviețuire.

R
5.7
2022Horror77 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD7.7Back to the Outback

Back to the Outback

Obosit să fie închis într-o casă de reptile în care oamenii se uită cu privirea la ei ca niște monștri, un grup zdrenț de cele mai mortale creaturi din Australia plănuiește o evadare de la grădina zoologică în Outback, un loc în care se vor potrivi fără a fi judecați.

R
7.7
2021Adventure92 minVezi Filmul
HD_RO...Documentary8.4Playing with Sharks

Playing with Sharks

Valerie Taylor este o fanatică a rechinilor și o icoană australiană - o neconformitate marină care și-a făurit drumul ca scafandru neînfricat, fotograf și conservator. Ea a filmat rechinii adevărați pentru Jaws și a purtat un costum de zale, folosindu-se ca momeală pentru rechini, schimbând pentru totdeauna înțelegerea noastră științifică despre rechini.

PG-13
8.4
2021Documentary95 minVezi Filmul
HD_RO5.7Apparitions

Apparitions

Cu doar coșmaruri pentru amintirile din copilărie, Lily Stone se întoarce acasă pentru a afla ce s-a întâmplat cu părinții ei. În ciuda avertismentelor localnicilor despre o prezență malefică care blestemă casa, Lily trece pragul și descoperă că nu toate fantomele care ne bântuie sunt moarte.

R
5.7
2021Horror82 minVezi Filmul
HD_RO5.2The Flood

The Flood

Când Jarah își pierde soțul, copilul, pământul și inocența ei pornește într-o călătorie brutală de răzbunare și răzbunare care se transformă în mântuire și reconciliere.

TV-MA
5.2
2020Drama117 minVezi Filmul
HD_RO5.7The King’s Daughter

The King’s Daughter

Căutarea regelui Ludovic al XIV-lea pentru nemurire îl determină să captureze și să fure forța vitală a unei sirene, o mișcare care este și mai complicată de descoperirea creaturii de către fiica lui nelegitimă.

PG
5.7
2022Fantasy97 minVezi Filmul
HD_RO3.6The Jungle

The Jungle

O pisică mare de protecție a mediului și fratele său cineast călătoresc în jungla indoneziană pentru a găsi și documenta leopardul din Java, rar și pe cale de dispariție. Pe măsură ce călătoresc din ce în ce mai adânc în junglă, își dau seama că sunt urmăriți de un prădător mortal.

R
3.6
2013Horror84 minVezi Filmul