👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO6.7Buffalo Boys

Buffalo Boys

Trădat de forțele coloniale olandeze, Arana reușește să evadeze alături de nepoții săi Jamar și Suwo, fiii nou-născuți ai lui Hamza, unul dintre ultimii sultani indonezieni care luptă împotriva tiraniei străine. În 1860, după ce au rătăcit ani de zile pe câmpiile din Vestul Sălbatic American, Arana și cei doi frați se întorc în Indonezia pentru a-și răzbuna pe cei dragi morți și a pedepsi pe omul rău care le-a provocat nenorocirea..

NR
6.7
2018Action103 minVezi Filmul
HD_RO7.6The Red Point of Marriage

The Red Point of Marriage

Relația unui cuplu atinge fundul după 11 ani – până când o tânără intrigantă trezește emoțiile și amenință că le va pune capăt căsniciei.

NR
7.6
2022Drama119 minVezi Filmul
HD_RO5.3Ivanna

Ivanna

Ambar și Dika tocmai au început cu un nou capitol al vieții, când în fața ochilor lor se dezvăluie ranchiuna de ani de zile față de o entitate rău intenționată. Cu un dar pe care îl are fără să vrea, Ambar este acum nevoită să termine răzbunarea entității, un spirit olandez fără cap, Ivanna.

NR
5.3
2022Horror103 minVezi Filmul
HD_RO6.7Ranah 3 Warna

Ranah 3 Warna

Nu este o chestiune ușoară să rămâi sus de la toate răscrucesele. Nu este o chestiune ușoară să continui să lupți din greu pentru a obține obiectivele și dragostea dorite. Alif este conștient că totul are nevoie de sinceritate.

NR
6.7
2022Drama0 minVezi Filmul
HD_RO8.2Stealing Raden Saleh

Stealing Raden Saleh

Pentru a-și salva tatăl, un maestru falsificator își propune să fure un tablou neprețuit cu ajutorul unui echipaj pestriț de specialiști.

NR
8.2
2022Action154 minVezi Filmul
HD_RO5.5The Big 4

The Big 4

O femeie detectiv conform cărții face echipă cu patru asasini nefericiți pentru a investiga uciderea tatălui ei.

NR
5.5
2022Action141 minVezi Filmul
HD_RO7.4Satria Dewa: Gatotkaca

Satria Dewa: Gatotkaca

Dându-și seama că este descendentul liniar al lui Gatotkaca din familia Pandawa, Satrio trebuie să lupte pentru a debloca puterea care se află în interiorul lui și să înfrunte Aswatama, războinicul Kurawa rămas, care trăiește pentru a distruge lumea schimbând istoria lui Bharatayudha.

NR
7.4
2022Action129 minVezi Filmul
HD_RO5,7Preman: Silent Fury

Preman: Silent Fury

După ce fiul său este martor la o crimă brutală comisă de un șef notoriu al crimei, un gangster indonezian surd este împins în lupta vieții sale când își înfruntă foștii aliați periculoși, inclusiv un asasin sociopat, pentru a-și proteja copilul.

NR
5,7
2022Action92 minVezi Filmul
HD_RO7.038The Queen of Black Magic

The Queen of Black Magic

Familiile au fost terorizate la orfelinat. Cineva îi vrea morți, aparent cu magie neagră care este foarte mortală. Are o ranchiuna si s-a nascut si din cauza pacatelor orfanilor care au transformat-o in regina magiei negre.

NR
7.038
2019Horror99 minVezi Filmul
HD_RO6.5Ben & Jody

Ben & Jody

De când a decis să părăsească Filosofi Kopi, Ben a trăit în orașul său natal și a apărat activ grupurile de fermieri ale căror terenuri au fost preluate de Companie. În același timp, Jody pregătește un nou concept pentru Filosofi Kopi care va fi lansat în curând. Înaintea evenimentului de lansare, Ben, care era programat să participe, dispare brusc. Jody pornește să-l găsească pe Ben. Pentru a-l salva pe Ben, ei se confruntă cu aventuri pe viață și pe moarte împotriva bandelor de tăietori ...

NR
6.5
2022Action114 minVezi Filmul
HD_RO6.8DreadOut

DreadOut

Un grup de prieteni de liceu decid să se transmită în direct în interiorul unui bloc de apartamente bântuit, dar ajung să deschidă un portal către Iad.

TV-MA
6.8
2019Horror95 minVezi Filmul
HD_RO8.5Photocopier

Photocopier

Când fotografiile cu ea la o petrecere o fac să piardă o bursă, un student investighează dacă i s-a întâmplat ceva devastator în acea noapte.

NR
8.5
2021Drama130 minVezi Filmul
HD_RO6.3Foxtrot Six

Foxtrot Six

Creșterea schimbărilor climatice transformă economia mondială cu susul în jos. Odată cu moartea culturilor și creșterea prețurilor alimentelor, FOOD a înlocuit petrolul ca marfă cea mai valoroasă din lume. Printre puținele pământuri rămase fertile, Indonezia se ridică rapid ca următoarea superputere economică, când guvernul său este depășit brusc și fără milă de un partid politic popular necinstiți. În doar trei zile, șase foști marini trebuie să lucreze împreună, să-și găsească frăția ...

TV-MA
6.3
2019Action114 minVezi Filmul