👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO10Whina

Whina

Un film bio al liderului maori pioniera, Dame Whina Cooper, a cărei viață extraordinară a văzut-o să depășească granițele de gen, să susțină drepturile maori și să lupte pentru pământ - rămânând în același timp fidelă inimii și convingerilor ei.

NR
10
2022Drama112 minVezi Filmul
HD_RO7.3The Hobbit: The Battle of the Five Armies

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Imediat după evenimentele din Dezolarea lui Smaug, Bilbo și piticii încearcă să apere muntele de comori al lui Erebor de alții care îl pretind: oamenii din ruina Laketown și elfii din Mirkwood. Între timp, o armată de orci condusă de Azog Pângărătorul mărșăluiește spre Erebor, alimentată de ascensiunea lordului întunecat Sauron. Piticii, elfii și oamenii trebuie să se unească, iar speranța pentru Pământul de Mijloc cade în mâinile lui Bilbo.

PG-13
7.3
2014Action144 minVezi Filmul
HD_RO7.6The Hobbit: The Desolation of Smaug

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Piticii, Bilbo și Gandalf au scăpat cu succes din Munții Cețoși, iar Bilbo a câștigat Inelul Unic. Toți își continuă călătoria pentru a-și recupera aurul de la Dragon, Smaug.

PG-13
7.6
2013Action161 minVezi Filmul
HD_RO7.3The Hobbit: An Unexpected Journey

The Hobbit: An Unexpected Journey

Bilbo Baggins, un hobbit care se bucură de viața sa liniștită, este antrenat într-o căutare epică de Gandalf cel Gri și de treisprezece pitici care caută să-și recupereze casa de munte de la Smaug, dragonul.

PG-13
7.3
2012Action169 minVezi Filmul
HD_RO8.5The Lord of the Rings: The Return of the King

The Lord of the Rings: The Return of the King

Aragorn se dezvăluie ca moștenitor al regilor antici, în timp ce el, Gandalf și ceilalți membri ai comunității distruse se luptă pentru a-l salva pe Gondor de forțele lui Sauron. Între timp, Frodo și Sam iau inelul mai aproape de inima Mordorului, tărâmul domnului întunecat.

PG-13
8.5
2003Action201 minVezi Filmul
HD_RO8.4The Lord of the Rings: The Two Towers

The Lord of the Rings: The Two Towers

Frodo și Sam se îndreaptă spre Mordor pentru a distruge Inelul Unic al Puterii, în timp ce Gimli, Legolas și Aragorn îi caută pe Merry și Pippin, capturați de orci. În tot acest timp, maleficul vrăjitor Saruman îi așteaptă pe membrii Frăției la Turnul Orthanc din Isengard.

PG-13
8.4
2002Action179 minVezi Filmul
HD_RO8.4The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Tânărul hobbit Frodo Baggins, după ce moștenește un inel misterios de la unchiul său Bilbo, trebuie să-și părăsească casa pentru a împiedica inelul să cadă în mâinile creatorului său malefic. Pe parcurs, se formează o comunitate care îl va proteja pe purtător și se va asigura că inelul ajunge la destinația finală: Muntele Doom, singurul loc unde poate fi distrus.

PG-13
8.4
2001Action179 minVezi Filmul
HD_RO7.2X

X

În 1979, un grup de tineri regizori își propune să realizeze un film pentru adulți în zona rurală din Texas, dar când gazdele lor bătrâne și singuratice îi prind în flagrant delict, actorii se văd nevoiți să lupte pentru viața lor.

R
7.2
2022Horror106 minVezi Filmul
HD_RO5.7Juniper

Juniper

Când un adolescent autodistructiv este suspendat de la școală și i se cere să aibă grijă de bunica sa alcoolică înflăcărată ca pedeapsă, timpul nebunesc pe care îl petrec împreună îi schimbă viața.

NR
5.7
2021Drama94 minVezi Filmul
HD_RO5.7World War Four

World War Four

O serie de incidente crescânde în întreaga lume duc la conflicte din ce în ce mai mari, punând superputeri unul în gâtul celuilalt. Armatele marșează, plouă bombe, soldați asaltează plajele. O familie este prinsă în conflictul în continuă creștere. Pot supraviețui când este declarat război total și arme nucleare sunt dezlănțuite?

TV-MA
5.7
2019Action90 minVezi Filmul
HD_RO6.5The Warrior’s Way

The Warrior’s Way

Un războinic-asasin este forțat să se ascundă într-un orășel din Badlands americane după ce a refuzat o misiune

R
6.5
2010Action100 minVezi Filmul
HD_RO5.6Coming Home in the Dark

Coming Home in the Dark

Un profesor de școală este forțat să se confrunte cu un act brutal din trecutul său, când o pereche de vagabondi nemilosi îl duc pe el și familia lui într-o excursie de coșmar.

TV-MA
5.6
2021Horror93 minVezi Filmul