HD_RO 5.5Legend of Sudsakorn

Legend of Sudsakorn

Sudsakorn este un tânăr curios, crescut în tradițiile străvechi ale magiei de către bunicul său mistic. Nu și-a cunoscut niciodată părintele. Mama sa, o frumoasă sirenă, este îndurerată de tristețea lui, așa că îl trimite într-o căutare pentru a-și găsi tatăl.

NR
5.5
2006Action115 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Haunted Universities 2nd Semester

Haunted Universities 2nd Semester

Fiecare campus are propriile povești de groază. Există o sursă nesfârșită de povești cu fantome transmise de la o clasă la alta, iar de data aceasta vor fi spuse trei dintre cele mai înfricoșătoare povești. Patul "C", "Observarea în camera majoretelor", "Abandonat".

NR
5.5
2022Comedy130 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5The Up Rank

The Up Rank

Într-o lume în care clasamentul determină valoarea unui jucător, o gașcă de jucători pricepuți găsește o modalitate rapidă de a se îmbogăți încălcând regulile.

NR
5.5
2022Action108 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.6Six Characters

Six Characters

Pe un platou plin de tensiune, un regizor nervos încearcă să filmeze un film de groază. Între timp, apar brusc șase necunoscuți care își spun povestea, explicând că sunt personajele din scenariul lăsat de un autor mort.

NR
7.6
2022Drama127 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.5Faces of Anne

Faces of Anne

Anne este o fată obișnuită care se trezește singură pe o insulă misterioasă. Fără să își amintească cine este sau cum a ajuns acolo, trebuie să își dea seama rapid cum să supraviețuiască și cum să scape din situația în care se află.

NR
7.5
2022Drama116 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5The One Hundred

The One Hundred

Un hotel de carantină în care călătorii de peste mări stau izolați pentru a reduce răspândirea unui virus contagios, dar în curând devin pradă unei rase ciudate de monstru cu 100 de picioare.

NR
5.5
2022Horror85 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Leio

Leio

O comedie de aventură care urmărește un cântăreț cândva faimos care se întoarce în orașul său natal și participă la un concurs de foraj pe câmpuri de apă, în speranța că va câștiga un mare premiu în bani. Dar ceea ce ei nu realizează este că o fiară misterioasă ascunde sub pământ.

NR
5.5
2022Action109 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7My True Friends The Begining

My True Friends The Begining

Este ca în filmul Dilan Indonesia, bazat pe povestea adevărată a bandei de adolescenți a lui Chiang Mai din anii 80, unde aura, gustul anilor 80, modul amețitor de viață al studenților, mănâncă, trăiește, călătorește, se joacă, învață, iubește , nu te mai certa până la povestea legendară a nașterii. Este greu să ne uităm unul de celălalt mult mai târziu. Amintiri din trecut în memorie se vor întoarce tuturor celor care au trecut prin acel timp. Amintit din nou și va fi o nouă perspectivă ...

NR
5.7
2022Action100 minVezi Filmul Online
HD_RO 10Daeng

Daeng

 O Povestea 10 ani mai târziu, după ce Nang Nak a fost învins. Povești din Thung Pra Khanong care nu au fost niciodată spuse.

NR
10
2022Comedy110 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Dangerous Flowers

Dangerous Flowers

Cinci agenți sub acoperire, fiecare cu propria specialitate, trebuie să lupte împotriva teroriștilor internaționali care au ajuns în Thailanda. Ei trebuie să folosească toate resursele disponibile și cunoscute de ei, deoarece această misiune va fi una care nu seamănă cu niciuna pe care au cunoscut-o până acum.

NR
5.7
2006Action97 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 2 5.7Pee Nak 2

Pee Nak 2

Pacea a revenit la Templul ThammaNakanimitr după ce Călugărul Nong, Călugărul Întâi și Călugărul Balon au îndeplinit misiunea de a-și îndeplini promisiunile și au câștigat lupta cu fantoma lui Nak Nont.

NR
5.7
2020Comedy114 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 3 6.7Pee Nak 3

Pee Nak 3

Peace Aod, un tânăr gropar de la templul Thamma Nakanimitr, dezgroapă dintr-un mormânt o brățară veche de aur din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. El decide să bage brățara în buzunar și cade pradă unui blestem care îi transformă pielea în solzi de șarpe.

NR
6.7
2022Horror114 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 1 6.7Pee Nak

Pee Nak

La un vechi templu de la periferia orașului, o legendă terifiantă persistă până în zilele noastre. Aceasta spune că oricine dorește să fie hirotonit călugăr în acest templu este blestemat și va muri de furia spiritului Pee Nak înainte de finalizarea ceremoniei de hirotonire.

NR
6.7
2019Comedy106 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Fast & Feel Love

Fast & Feel Love

Atunci când un campion mondial al stivuirii sporturilor este părăsit de iubita lui de mult timp, el trebuie să învețe abilitățile de bază ale unui adult pentru a trăi singur și a avea grijă de el însuși.

NR
5.7
2022Action132 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Cracked

Cracked

Ruja a moștenit o colecție de tablouri de la tatăl său pictor. Ea trebuie să se grăbească și să repare imaginile pentru a le revinde. Apoi să aducă bani pentru a păstra ochii fiicei lui Rachel, cu tânărul artist Tim (restaurator de artă) însărcinat cu repararea "crăpăturilor" care apar pe tablouri. Dar pe măsură ce cei doi se apropie de tablou Experiența terifiantă îi amenință și mai mult. Sau această operă de artă neprețuită va veni cu ceva neprețuit?

NR
5.7
2022Horror93 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Dark World

Dark World

Al treilea război mondial a avut loc și s-a încheiat cu prăbușirea sistemului economic mondial. Oamenii trăiesc fără reguli. Oamenii bogați sunt zei. Oamenii săraci devin sclavi și jucării ale oamenilor din clasa superioară. Trei fete, Run, Fear și Irene se alătură jocului ca jucării ale bogaților din diferite motive, iar învinsul trebuie să moară.

NR
5.7
2021Thriller107 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7AI Love You

AI Love You

O poveste de dragoste modernă plasată în viitorul apropiat în care o clădire AI este alimentată de sentimentele umane. Din cauza unei erori de software, acesta se îndrăgostește de o fată adevărată, scapă din clădire în corpul unui bărbat adevărat și încearcă să-i câștige afecțiunile.

PG-13
5.7
2022Comedy95 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.8Game Changer

Game Changer

Un oraș este populat de mai multe clanuri de gangsteri care conduc diverse afaceri pe piețele negre. Fiecare clan vrea să fie conducătorul absolut, dar sub domnia lui Big Boss care colectează taxe penale din temă, echilibrul dintre ele este menținut nu spre deosebire de echitatea dintre cei fără de lege și cei legiuiți. Tee, Kid, Tuek și Sim, o gașcă de dependenți de jocuri pe computer, au devenit meniuni ale lui Big Boss. Când Big Boss a murit brusc, Tee este pe cale să-și informeze ...

TV-MA
6.8
2021Comedy102 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.3Broken Sword Hero

Broken Sword Hero

Bazat pe un adevărat războinic din perioada Ayutthaya din Thailanda, „Broken Sword Hero” urmărește eroismul legendarului general militar Thongdee. De la disparitățile ca tânăr fugar până la cel mai dur războinic dintre oamenii săi, un luptător legendar cu abilități de neegalat în Muay Thai și joc de sabie, luptă pentru libertatea poporului său.

TV-MA
6.3
2017Action115 minVezi Filmul Online