HD_RO4.9Una Femmina: The Code of Silence

Una Femmina: The Code of Silence

Rosa este o tânără rebelă care locuiește cu bunica și unchiul ei într-o zonă izolată din Calabria, în sudul Italiei. Moartea prematură a mamei sale, pe când Rosa era copil, aruncă o umbră sumbră asupra vieții ei actuale.

NR
4.9
2022Drama120 minVezi Filmul
HD_RO6.1Callas Forever

Callas Forever

O relatare fictivă a ultimelor zile ale cântăreței de operă Maria Callas.

PG-13
6.1
2002Drama111 minVezi Filmul
HD_RO5.8Promises

Promises

Când Alexander și Laura se întâlnesc în timpul unei petreceri, ceea ce simt unul pentru celălalt este evident, dar ea este pe cale să se căsătorească și Alexander împarte o fiică cu frumoasa lui soție. Mulțumită, în parte, sprijinului prietenilor săi de o viață, amintirile din copilărie ale lui Alexandru reapar constant, determinându-l să reflecteze la ceea ce a fost, ce va fi și ce ar fi putut fi.

NR
5.8
2021Drama113 minVezi Filmul
HD_RO5.7They Talk

They Talk

Alex, un inginer de sunet, înregistrează din greșeală voci misterioase: mesaje tulburătoare din viața de apoi care îl avertizează împotriva unui pericol iminent și terifiant. Amanda, cu care împărtășește un secret teribil, reapare din trecutul său. Apariția tinerei femei declanșează fenomene paranormale înfiorătoare care lasă în urmă o dâră de cadavre. Este ea pericolul despre care vorbesc vocile morților?

NR
5.7
2021Horror90 minVezi Filmul
HD_RO7.8Breath

Breath

Lara Winslet este un geolog expert în vulcanologie. Ea se află împreună cu echipa sa de lucru pe un vulcan pentru a efectua studii. Într-o zi, Lara decide să mai stea puțin pentru a termina un examen și rămâne singură. La întoarcere, ea are un accident, căzând într-o gaură în pământ și rămâne blocată acolo, unde nimeni nu o poate nici vedea, nici auzi.

NR
7.8
2021Drama106 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Turning Point

The Turning Point

Un leneș care face tot posibilul pentru a evita confruntarea stabilește o prietenie puțin probabilă cu un bătăuș periculos care își forțează brusc drum în viața lui.

TV-MA
5.7
2021Drama90 minVezi Filmul
HD_RO6.3Diabolik

Diabolik

1960, orașul Clerville. Următoarea vizită a moștenitoarei Eva Kant, care va aduce cu ea un celebru diamant roz, atrage atenția lui Diabolik, hoțul infailibil și evaziv a cărui identitate reală este necunoscută: în timp ce încearcă să fure bijuteria, el se trezește vrăjit de eva. farmec, un sentiment pe care s-ar putea să-l schimbe. Dar poliția, condusă de inspectorul Ginko, se apropie rapid de el...

R
6.3
2021Action133 minVezi Filmul
HD_RO6.4The Land of the Sons

The Land of the Sons

Civilizația se apropie de sfârșit. Moartea singurei sale rude îi oferă unui băiat sălbatic pretextul să călătorească dincolo de limitele mediului său natal; doar făcând asta va putea să descifreze jurnalul tatălui său, cel mai valoros artefact din moștenirea sa. Această contribuție singulară la genul SF post-apocaliptic vorbește despre o umanitate în criză, în același timp transmite spiritul aventuros al adolescenței.

TV-MA
6.4
2021Drama118 minVezi Filmul
HD_RO6.9Marilyn’s Eyes

Marilyn’s Eyes

Clara și Diego, sub îndrumarea medicului psihiatru al unui centru de reabilitare de zi pentru persoanele deranjate care frecventează, decid să transforme centrul de tratament într-un restaurant, implicând toți ceilalți însoțitori ai lor.

R
6.9
2021Comedy110 minVezi Filmul
HD_RO6.2Time Is Up

Time Is Up

Vivien, o studentă desăvârșită, cu o pasiune pentru fizică, și Roy, un tânăr tulburat, sunt implicați într-un accident care îi obligă să-și recupereze viața un minut la un moment dat.

R
6.2
2021Drama108 minVezi Filmul
HD_RO PART 36.8Hotel Inferno 3: The Castle of Screams

Hotel Inferno 3: The Castle of Screams

Frank, deși ai recuperat elementul Foc, ești încă prins în infernul Hotel Inferno. Acum trebuie să treci prin Satul Bolii, luptându-te să supraviețuiești ororilor înghețate care bântuie acele pasaje blestemate, până când ajungi în sfârșit la Castelul Țipetelor. Acolo vei găsi singurul tău aliat, Vrăjitoarea, care este ținută captivă împreună cu elementul Gheață. Dar ai grijă. Castelul este păzit de o armată de orori de nespus. În această călătorie rece te vei confrunta cu multe atrocități ...

R
6.8
2020Horror68 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.5Hotel Inferno 2: The Cathedral of Pain

Hotel Inferno 2: The Cathedral of Pain

Tu, Frank Zimosa, ești mort - ucis cu brutalitate de cultistii Mistandrian și prins în coșmarul Hotel Inferno: un strat special al Iadului în care demonii coexistă cu cultisti, oferindu-le cunoștințe întunecate și interzise în schimbul durerii și suferințelor nesfârșite. Alături de un alt suflet chinuit, prins în infern încă din Evul Mediu, trebuie să localizați cele cinci elemente care cuprind sufletul uman - pentru a vă putea recupera forma fizică pe Pământ - înainte ca corpul să vă ...

R
6.5
2017Action70 minVezi Filmul
HD_RO PART 15.2Hotel Inferno

Hotel Inferno

Ucigașul Frank Zimosa tocmai a fost angajat pentru o misiune ridicol de profitabilă de către bogatul și puternicul Jorge Mistrandia. Obiectivul: să omoare câțiva oameni care se ascund într-unul dintre hotelurile sale europene. Ceea ce ar părea una dintre cele mai simple slujbe pe care Frank le-a avut vreodată este pe cale să se transforme într-un coșmar viu. În curând își va da seama că nu este altceva decât o pradă pentru Mistrandia și armata sa de acoliți nebuni care se ascund în hotel ...

NR
5.2
2013Action80 minVezi Filmul
HD_RO4.2Don’t Kill Me

Don’t Kill Me

După ce Mirta moare din cauza unei supradoze de droguri cu iubitul ei, ea resuscita singură și descoperă că face parte dintr-o lume violentă despre care nu știa că există.

R
4.2
2021Drama90 minVezi Filmul
HD_RO5.6A Bunch of Bastards

A Bunch of Bastards

O vilă izolată, o familie la fel ca ceilalți. Michele s-a recăsătorit cu frumoasa Damiana și locuiește cu ea și cu fiica ei Fiore, o adolescentă seducătoare cu care are o relație complicată. În miezul nopții, Sergio, un fost condamnat, da buzna în vilă și răpește familia. misiunea lui: să recupereze și să-i aducă înapoi lui Caligola, omul care l-a angajat, niște documente importante, acum părând îngropate undeva în sera de lângă casă.

TV-MA
5.6
2021Action90 minVezi Filmul
HD_RO7.9A Fistful of Dollars

A Fistful of Dollars

Omul fără nume intră în satul mexican San Miguel, în mijlocul unei lupte pentru putere între cei trei frați Rojo și șeriful John Baxter. Când un regiment de soldați mexicani care poartă aur, intenționați să plătească pentru noi arme, este abătut de frații Rojo, străinul se introduce în mijlocul bătăliei care fierbe îndelung, vânzând informații false ambelor părți în beneficiul său.

R
7.9
1964Western99 minVezi Filmul
HD_RO6.9Black Souls

Black Souls

Un fost contrabandist de narcotice, care trăiește acum liniștit pe dealurile din Calabria, este atras înapoi în dinastia de trafic de droguri a familiei sale de impetuosul său fiu adolescent.

NR
6.9
2014Crime103 minVezi Filmul
HD_RO7.6Onoda – 10,000 Nights in the Jungle

Onoda – 10,000 Nights in the Jungle

Japonia, 1944. Pregătit pentru munca de informații, Hirō Onoda, în vârstă de 22 de ani, descoperă o filozofie contrară liniei oficiale: fără sinucidere; rămâne în viață orice s-ar întâmpla; misiunea este mai importantă decât orice altceva. Trimis pe Lubang, o mică insulă din Filipine unde americanii sunt pe cale să aterizeze, acest rol va fi să ducă un război de gherilă până la întoarcerea trupelor japoneze. Imperiul se va preda la scurt timp după, Onoda 10.000 de zile mai târziu.

TV-MA
7.6
2021Adventure165 minVezi Filmul
HD_RO5.7Last Words

Last Words

Anul este 2085 și nu s-a născut niciun copil uman de peste un deceniu. Un grup de supraviețuitori disparați răspunde la un apel de întâlnire la Atena, unde naratorul filmului Jo, un băiat de origine africană, își propune să facă ultimul film din lume.

R
5.7
2020Science Fiction120 minVezi Filmul
HD_RO6.6Clownery

Clownery

După o traumă teribilă de ziua ei, Emma alege să nu sărbătorească din nou. Însă când împlinește 21 de ani, o prietenă de-a ei rupe ritualul cu o petrecere surpriză, fără să știe de trezirea orelor, care de ani de zile așteaptă în întuneric.

TV-MA
6.6
2020Horror80 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD7.4The Name of the Rose

The Name of the Rose

Călugărul franciscan din secolul al XIV-lea, William de Baskerville, și tânărul său novice ajung la o conferință pentru a afla că mai mulți călugări au fost uciși în circumstanțe misterioase. Pentru a rezolva crimele, William trebuie să se ridice împotriva autorității Bisericii și să lupte împotriva conspirației umbre a călugărilor din mănăstire folosindu-se doar de inteligența sa – care este considerabilă.

R
7.4
1986Drama130 minVezi Filmul
HD_RO4.7Christmas Thieves

Christmas Thieves

După ce un jaf merge prost, Frank și Vince intră într-o casă când doi copii îi confundă cu dădacele lor. În speranța de a-i face să adoarmă pentru a-și putea evada, Frank citește povești dintr-o carte magică pe care a furat-o în timpul jafului, ducându-i în lumea fermecată a Arctic Friends. Cei doi hoți trebuie să îndure șmecherile copilului în timp ce fac diverse încercări absurde de a scăpa.

TV-MA
4.7
2021Animation77 minVezi Filmul
HD_RO7.1Ouija Seance: The Final Game

Ouija Seance: The Final Game

Sarah și prietenii ei decid să petreacă weekendul la o vilă veche pe care Sarah a moștenit-o în mod misterios. După ce au găsit o placă Ouija în pod, Sarah și prietenii ei trezesc, fără să știe, o forță malefica legată de secretele ascunse ale vilei. Pentru a lupta cu oroarea de neimaginat, ei vor trebui să-și înfrunte cele mai întunecate frici și cele mai grave coșmaruri.

TV-MA
7.1
2021Horror81 minVezi Filmul
HD_RO6.6Benedetta

Benedetta

La sfârșitul secolului al XVII-lea, cu ciuma care devasta pământul, Benedetta Carlini se alătură mănăstirii din Pescia, Toscana, ca novice. Capabil de la o vârstă fragedă să facă miracole, impactul Benedettei asupra vieții în comunitate este imediat și important.

TV-MA
6.6
2021Drama131 minVezi Filmul