VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO 5.7Little Necro Red

Little Necro Red

Fiica Angelei, Annie (alias „Little Red”), a dispărut în mod misterios, dar poliția nu i-a găsit niciodată cadavrul.

NR
5.7
2019Horror75 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.8Mixed by Erry

Mixed by Erry

Ascensiunea și căderea imperiului piraților mixtape a trei frați din Napoli, Italia, care au adus muzica pop în mâinile unei generații.

NR
7.8
2023Comedy110 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Credimi!

Credimi!

Vittoria locuiește în suburbii cu fiul ei Salvatore, un mare fan al super-eroilor. Salvatore modelează realitatea dură care îl înconjoară imaginându-se ca protagonistul aventurilor lui Astroman, idolul serialului său web preferat.

NR
6.7
2022Dramă0 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.2Once Upon a Time in the West

Once Upon a Time in the West

Pe măsură ce constructorii de căi ferate avansează de neoprit prin deșertul Arizona în drumul lor către mare, Jill ajunge în orășelul Flagstone cu intenția de a începe o nouă viață.

NR
8.2
1968Dramă166 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Assassin Club

Assassin Club

Are loc în lumea spionilor internaționali și a asasinilor de elită. În această lume a ucigașilor, Morgan Gaines este cel mai bun dintre cei mai buni. Când Morgan este angajat să omoare șase oameni în întreaga lume, el descoperă curând că toate țintele sunt și asasini angajați în neștire să se omoare între ei.

R
6.7
2023Action111 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.9L’uomo sulla strada

L’uomo sulla strada

Irene, în vârstă de 8 ani, este martoră la moartea tatălui ei într-o lovitură. Bântuită de faptul că nu își poate aminti chipul șoferului, ea devine o adolescentă rebelă și introvertită, obsedată să-l aducă în fața justiției. În cele din urmă, se întâlnește cu chiar bărbatul pe care îl caută, Michele, dar nu pare să-l recunoască. Vinovată, Michele decide să rămână și să o protejeze — găsindu-se îndrăgostit fără speranță de fata, care tocmai începe să se deschidă.

NR
6.9
2022Dramă110 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.3Mondocane

Mondocane

În viitorul apropiat, orașul Taranto, din sudul Italiei, este înconjurat de sârmă ghimpată pe care nimeni, nici măcar poliția, nu îndrăznește să le traverseze. Cei mai săraci sunt lăsați luptă pentru supraviețuire, în timp ce bandele concurează pentru teritoriu. Doi orfani de treisprezece ani care au crescut împreună, visează să se alăture uneia dintre bande.

NR
6.3
2021Crime117 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.6A Breath of Fresh Air

A Breath of Fresh Air

Doi frați mândri și înstrăinați, o moștenire disputată și un trecut care se întoarce. Când aude despre trecerea în neființă a tatălui său - pe care nu l-a mai văzut de mulți ani - Salvo se întoarce în Sicilia natală. Intenționează să-l convingă pe fratele său Lillo să vândă ferma familiei și să-și salveze pizzeria, care este pe cale să dea faliment - un secret pe care l-a păstrat chiar și față de soția și copiii săi. Dar lucrurile nu vor fi ușor și Salvo va trebui să se împace cu alegerile ...

NR
5.6
2022Comedy90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Born Dead

Born Dead

Luna este o tânără îmbălsămătoare cu o pasiune ciudată pentru tot ce ține de moarte. Într-o zi, în timpul unei excursii în pădure, ea găsește două cadavre. Primul este o femeie moartă, iar celălalt este un bărbat care abia mai respiră.

NR
5.5
2021Horror80 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Diabolik – Ginko all’attacco!

Diabolik – Ginko all’attacco!

Diabolik aproape că este prins în ultima capcană a inspectorului Ginko, lăsând-o pe partenera sa de crimă Eva Kant în urmă în timpul evadării. Furioasă, Eva îi oferă lui Ginko ajutorul său pentru a-l captura pe Regele Terorii, dar primul trebuie să se confrunte cu întoarcerea unei vechi iubiri: Altea, Ducesa de Vallenberg.

NR
5.7
2022Action111 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.3Lord of the Ants

Lord of the Ants

Bazat pe fapte reale petrecute la sfârșitul anilor '60 în Italia, poetul, dramaturgul și mirmecologul Aldo Braibanti este urmărit penal și condamnat la închisoare pentru dragostea pe care o împărtășește cu Ettore, elevul și prietenul său abia împlinit. În mijlocul unui cor de voci ale acuzatorilor, ale susținătorilor și ale unui public în mare parte ipocrit, un singur jurnalist angajat își asumă sarcina de a reconstitui adevărul, între secret și dorință, înfruntând în acest proces ...

NR
7.3
2022Drama134 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.6Hypersleep

Hypersleep

Penitenciarele vechi și suprapopulate sunt doar o amintire. Deținuții își ispășesc acum pedeapsa într-o stare de somn profund care îi face inofensivi și a redus drastic recidiva. Până într-o zi, când un psiholog însărcinat cu monitorizarea stării mentale a deținuților se trezește confruntat cu un prizonier asupra căruia și-a pierdut orice control.

NR
5.6
2022Action103 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.77 Women and a Murder

7 Women and a Murder

Când patriarhul familiei lor este înjunghiat, șapte femei, fiecare cu motive ascunse, sunt prinse împreună într-un conac pentru a rezolva puzzle-ul crimei lui. Acesta este remake-ul italian al lui François Ozon 8 Women.

NR
5.7
2021Comedy84 minVezi Filmul Online
FILM_HD_ EN 5.9The Hanging Sun

The Hanging Sun

Fugând de fostul său angajator, un asasin reticent își caută refugiu într-un sat izolat, unde se confruntă cu evenimente care testează adevărata natură a conștiinței sale.

NR
5.9
2022Crime93 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5The Honeymoon

The Honeymoon

Englezul Adam și mireasa sa americană Sarah sunt pe cale să se îmbarce în luna de miere romantică a vieții în Veneția, Italia. Dar când călătoria tinerilor căsătoriți este prăbușită de cel mai bun prieten al lui Adam, extrem de nevoiaș, Ed, din neatenție transformă vacanța iubiților lor perfecti într-un dezastru total.

R
5.5
2022Comedy90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.4Bones and All

Bones and All

Abandonată de tatăl ei, o tânără pornește într-o odisee de o mie de mile prin străzile Americii, unde întâlnește un vagabond lipsit de drepturi. Dar, în ciuda eforturilor lor, toate drumurile duc înapoi la trecutul lor terifiant și la o poziție finală care va determina dacă dragostea lor poate supraviețui alterității lor.

NR
7.4
2022Drama131 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7My Name Is Vendetta

My Name Is Vendetta

După ce vechii dușmani îi ucid familia, un fost polițist al mafiei și fiica lui înflăcărată fug la Milano, unde se ascund în timp ce își pun la cale să se răzbune.

R
6.7
2022Crime90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.2Lyle, Lyle, Crocodile

Lyle, Lyle, Crocodile

Când familia Primm se mută în New York, tânărul lor fiu Josh se luptă să se adapteze la noua lui școală și la noii prieteni. Toate acestea se schimbă atunci când îl descoperă pe Lyle – un crocodil cântător care iubește băile, caviarul și muzica grozavă – care trăiește în podul noii sale case. Dar când existența lui Lyle este amenințată de vecinul rău, domnul Grumps, Primms trebuie să se unească pentru a arăta lumii că familia poate veni din cele mai neașteptate locuri.

PG
7.2
2022Comedy106 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.3Lamborghini: The Man Behind the Legend

Lamborghini: The Man Behind the Legend

Urmăriți lansarea carierei lui Lamborghini ca producător de tractoare, creator de vehicule militare în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și proiectant de mașini Lamborghini, pe care le-a lansat în 1963 ca companie de automobile sport de ultimă generație Automobili Lamborghini.

R
6.3
2022Drama97 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5The Good Witch of Christmas

The Good Witch of Christmas

În această continuare adorabilă a „Hoții de Crăciun”, Frank și Tony îi îngrijesc pe Liam și Olivia, în timp ce părinții lor, Emma și Peter, sunt la cumpărături pentru cadouri de Crăciun de ultim moment. Emma și Peter au un accident cu Moș Crăciun și i-au speriat pe toți renii lui. Moș Crăciun trebuie să sune pentru ajutor și singura persoană care a rămas pentru a salva ziua este Vrăjitoarea de Crăciun. Fără ca Moșul să știe, Vrăjitoarea de Crăciun a aterizat din greșeală în fața casei ...

NR
5.5
2022Comedy90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.3Robbing Mussolini

Robbing Mussolini

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, un agent de piață neagră și un cântăreț de club de noapte au pus laolaltă o grămadă de neadaptați pentru a efectua un furt imposibil: să fure comoara lui Mussolini chiar de la sediul său.

NR
6.3
2022Action99 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5,7Jumping from High Places

Jumping from High Places

Pentru a onora ultima dorință a celei mai bune prietene a ei, o tânără cu anxietate severă se confruntă cu cele mai mari temeri ale ei pentru a încerca să-și revendice viața – și poate să găsească dragostea..

NR
5,7
2022Comedy80 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5,7Dead Bride

Dead Bride

După moartea tatălui ei, Alyson, partenerul ei Richard și copilul lor se întorc la casa copilăriei ei. În urma unor evenimente supranaturale șocante, Alyson descoperă că ea și familia ei trăiesc cu un blestem teribil, dezlănțuit în trecut de o mireasă ucisă de bunicul lui Alyson. La scurt timp după ce copilul lui Alyson dispare și ea nu are de ales decât să pornească într-o călătorie înfricoșătoare în lumea interlopă, să se elibereze de blestemul miresei și să-și caute fiica.

NR
5,7
2022Horror83 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.2Appunti di un venditore di donne

Appunti di un venditore di donne

Amplasat în Milano, în 1978, Bravo își trăiește viața printre cluburi de lux și baruri ilegale de jocuri de noroc în compania prietenului său Daytona. Bravo se definește ca un antreprenor. Afacerea lui sunt femei - pentru că le vinde. Viața unei femei de vânzător nu este însă una ușoară. Întâlnirea cu Carla și o noapte în oraș îi vor schimba viața pentru totdeauna. Bravo va trebui să treacă prin trecutul său dureros și să ducă lupta supremă.

NR
6.2
2021Drama125 minVezi Filmul Online