👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO7.224Lyle, Lyle, Crocodile

Lyle, Lyle, Crocodile

Când familia Primm se mută în New York, tânărul lor fiu Josh se luptă să se adapteze la noua lui școală și la noii prieteni. Toate acestea se schimbă atunci când îl descoperă pe Lyle – un crocodil cântător care iubește băile, caviarul și muzica grozavă – care trăiește în podul noii sale case. Dar când existența lui Lyle este amenințată de vecinul rău, domnul Grumps, Primms trebuie să se unească pentru a arăta lumii că familia poate veni din cele mai neașteptate locuri.

PG
7.224
2022Comedy106 minVezi Filmul
HD_RO6.333Lamborghini: The Man Behind the Legend

Lamborghini: The Man Behind the Legend

Urmăriți lansarea carierei lui Lamborghini ca producător de tractoare, creator de vehicule militare în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și proiectant de mașini Lamborghini, pe care le-a lansat în 1963 ca companie de automobile sport de ultimă generație Automobili Lamborghini.

R
6.333
2022Drama97 minVezi Filmul
HD_RO5.5The Good Witch of Christmas

The Good Witch of Christmas

În această continuare adorabilă a „Hoții de Crăciun”, Frank și Tony îi îngrijesc pe Liam și Olivia, în timp ce părinții lor, Emma și Peter, sunt la cumpărături pentru cadouri de Crăciun de ultim moment. Emma și Peter au un accident cu Moș Crăciun și i-au speriat pe toți renii lui. Moș Crăciun trebuie să sune pentru ajutor și singura persoană care a rămas pentru a salva ziua este Vrăjitoarea de Crăciun. Fără ca Moșul să știe, Vrăjitoarea de Crăciun a aterizat din greșeală în fața casei ...

NR
5.5
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO6.364Robbing Mussolini

Robbing Mussolini

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, un agent de piață neagră și un cântăreț de club de noapte au pus laolaltă o grămadă de neadaptați pentru a efectua un furt imposibil: să fure comoara lui Mussolini chiar de la sediul său.

NR
6.364
2022Action99 minVezi Filmul
HD_RO5,7Jumping from High Places

Jumping from High Places

Pentru a onora ultima dorință a celei mai bune prietene a ei, o tânără cu anxietate severă se confruntă cu cele mai mari temeri ale ei pentru a încerca să-și revendice viața – și poate să găsească dragostea..

NR
5,7
2022Comedy80 minVezi Filmul
HD_RO5,7Dead Bride

Dead Bride

După moartea tatălui ei, Alyson, partenerul ei Richard și copilul lor se întorc la casa copilăriei ei. În urma unor evenimente supranaturale șocante, Alyson descoperă că ea și familia ei trăiesc cu un blestem teribil, dezlănțuit în trecut de o mireasă ucisă de bunicul lui Alyson. La scurt timp după ce copilul lui Alyson dispare și ea nu are de ales decât să pornească într-o călătorie înfricoșătoare în lumea interlopă, să se elibereze de blestemul miresei și să-și caute fiica.

NR
5,7
2022Horror83 minVezi Filmul
HD_RO6.2Appunti di un venditore di donne

Appunti di un venditore di donne

Amplasat în Milano, în 1978, Bravo își trăiește viața printre cluburi de lux și baruri ilegale de jocuri de noroc în compania prietenului său Daytona. Bravo se definește ca un antreprenor. Afacerea lui sunt femei - pentru că le vinde. Viața unei femei de vânzător nu este însă una ușoară. Întâlnirea cu Carla și o noapte în oraș îi vor schimba viața pentru totdeauna. Bravo va trebui să treacă prin trecutul său dureros și să ducă lupta supremă.

NR
6.2
2021Drama125 minVezi Filmul
HD_RO5.3Monolith

Monolith

O mamă și fiul ei plănuiesc o vizită surpriză la Los Angeles pentru a-l vedea pe soțul/tatăl ei. La jumătatea drumului, ei au un accident teribil în mijlocul pustietății și acum trebuie să lupte pentru a supraviețui.

NR
5.3
2016Drama81 minVezi Filmul
HD_RO4.5Watch Out, We’re Mad

Watch Out, We’re Mad

Carezza și Sorriso, frați foarte diferiți unul de celălalt și aflati în ceartă încă din copilărie, vor trebui să-și lase deoparte controversele pentru a recupera legendarul Dune Buggy, care a aparținut cândva iubitului lor tată și acum furat de la el de Torsillo, un speculator fără scrupule, și fiul său Raniero. Procedând astfel, vor crea o alianță neobișnuită cu o comunitate de circ, condusă de frumoasa și periculoasă Miriam și amenințată de afacerile murdare ale lui Torsillo. Între ...

NR
4.5
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Spin Me Round

Spin Me Round

Când managerul unui lanț de restaurante italiene câștigă oportunitatea de a participa la programul educațional de imersiune al francizei în Italia, ceea ce credea că ar fi o evadare romantică se transformă în haos și catastrofă.

NR
5.7
2022Comedy104 minVezi Filmul
HD_RO4.9Una Femmina: The Code of Silence

Una Femmina: The Code of Silence

Rosa este o tânără rebelă care locuiește cu bunica și unchiul ei într-o zonă izolată din Calabria, în sudul Italiei. Moartea prematură a mamei sale, pe când Rosa era copil, aruncă o umbră sumbră asupra vieții ei actuale.

NR
4.9
2022Drama120 minVezi Filmul
HD_RO6.1Callas Forever

Callas Forever

O relatare fictivă a ultimelor zile ale cântăreței de operă Maria Callas.

PG-13
6.1
2002Drama111 minVezi Filmul
HD_RO5.8Promises

Promises

Când Alexander și Laura se întâlnesc în timpul unei petreceri, ceea ce simt unul pentru celălalt este evident, dar ea este pe cale să se căsătorească și Alexander împarte o fiică cu frumoasa lui soție. Mulțumită, în parte, sprijinului prietenilor săi de o viață, amintirile din copilărie ale lui Alexandru reapar constant, determinându-l să reflecteze la ceea ce a fost, ce va fi și ce ar fi putut fi.

NR
5.8
2021Drama113 minVezi Filmul
HD_RO5.7They Talk

They Talk

Alex, un inginer de sunet, înregistrează din greșeală voci misterioase: mesaje tulburătoare din viața de apoi care îl avertizează împotriva unui pericol iminent și terifiant. Amanda, cu care împărtășește un secret teribil, reapare din trecutul său. Apariția tinerei femei declanșează fenomene paranormale înfiorătoare care lasă în urmă o dâră de cadavre. Este ea pericolul despre care vorbesc vocile morților?

NR
5.7
2021Horror90 minVezi Filmul
HD_RO7.8Breath

Breath

Lara Winslet este un geolog expert în vulcanologie. Ea se află împreună cu echipa sa de lucru pe un vulcan pentru a efectua studii. Într-o zi, Lara decide să mai stea puțin pentru a termina un examen și rămâne singură. La întoarcere, ea are un accident, căzând într-o gaură în pământ și rămâne blocată acolo, unde nimeni nu o poate nici vedea, nici auzi.

NR
7.8
2021Drama106 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Turning Point

The Turning Point

Un leneș care face tot posibilul pentru a evita confruntarea stabilește o prietenie puțin probabilă cu un bătăuș periculos care își forțează brusc drum în viața lui.

TV-MA
5.7
2021Drama90 minVezi Filmul
HD_RO6.3Diabolik

Diabolik

1960, orașul Clerville. Următoarea vizită a moștenitoarei Eva Kant, care va aduce cu ea un celebru diamant roz, atrage atenția lui Diabolik, hoțul infailibil și evaziv a cărui identitate reală este necunoscută: în timp ce încearcă să fure bijuteria, el se trezește vrăjit de eva. farmec, un sentiment pe care s-ar putea să-l schimbe. Dar poliția, condusă de inspectorul Ginko, se apropie rapid de el...

R
6.3
2021Action133 minVezi Filmul
HD_RO6.4The Land of the Sons

The Land of the Sons

Civilizația se apropie de sfârșit. Moartea singurei sale rude îi oferă unui băiat sălbatic pretextul să călătorească dincolo de limitele mediului său natal; doar făcând asta va putea să descifreze jurnalul tatălui său, cel mai valoros artefact din moștenirea sa. Această contribuție singulară la genul SF post-apocaliptic vorbește despre o umanitate în criză, în același timp transmite spiritul aventuros al adolescenței.

TV-MA
6.4
2021Drama118 minVezi Filmul
HD_RO6.9Marilyn’s Eyes

Marilyn’s Eyes

Clara și Diego, sub îndrumarea medicului psihiatru al unui centru de reabilitare de zi pentru persoanele deranjate care frecventează, decid să transforme centrul de tratament într-un restaurant, implicând toți ceilalți însoțitori ai lor.

R
6.9
2021Comedy110 minVezi Filmul
HD_RO6.2Time Is Up

Time Is Up

Vivien, o studentă desăvârșită, cu o pasiune pentru fizică, și Roy, un tânăr tulburat, sunt implicați într-un accident care îi obligă să-și recupereze viața un minut la un moment dat.

R
6.2
2021Drama108 minVezi Filmul
HD_RO PART 36.8Hotel Inferno 3: The Castle of Screams

Hotel Inferno 3: The Castle of Screams

Frank, deși ai recuperat elementul Foc, ești încă prins în infernul Hotel Inferno. Acum trebuie să treci prin Satul Bolii, luptându-te să supraviețuiești ororilor înghețate care bântuie acele pasaje blestemate, până când ajungi în sfârșit la Castelul Țipetelor. Acolo vei găsi singurul tău aliat, Vrăjitoarea, care este ținută captivă împreună cu elementul Gheață. Dar ai grijă. Castelul este păzit de o armată de orori de nespus. În această călătorie rece te vei confrunta cu multe atrocități ...

R
6.8
2020Horror68 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.5Hotel Inferno 2: The Cathedral of Pain

Hotel Inferno 2: The Cathedral of Pain

Tu, Frank Zimosa, ești mort - ucis cu brutalitate de cultistii Mistandrian și prins în coșmarul Hotel Inferno: un strat special al Iadului în care demonii coexistă cu cultisti, oferindu-le cunoștințe întunecate și interzise în schimbul durerii și suferințelor nesfârșite. Alături de un alt suflet chinuit, prins în infern încă din Evul Mediu, trebuie să localizați cele cinci elemente care cuprind sufletul uman - pentru a vă putea recupera forma fizică pe Pământ - înainte ca corpul să vă ...

R
6.5
2017Action70 minVezi Filmul
HD_RO PART 15.2Hotel Inferno

Hotel Inferno

Ucigașul Frank Zimosa tocmai a fost angajat pentru o misiune ridicol de profitabilă de către bogatul și puternicul Jorge Mistrandia. Obiectivul: să omoare câțiva oameni care se ascund într-unul dintre hotelurile sale europene. Ceea ce ar părea una dintre cele mai simple slujbe pe care Frank le-a avut vreodată este pe cale să se transforme într-un coșmar viu. În curând își va da seama că nu este altceva decât o pradă pentru Mistrandia și armata sa de acoliți nebuni care se ascund în hotel ...

NR
5.2
2013Action80 minVezi Filmul
HD_RO4.2Don’t Kill Me

Don’t Kill Me

După ce Mirta moare din cauza unei supradoze de droguri cu iubitul ei, ea resuscita singură și descoperă că face parte dintr-o lume violentă despre care nu știa că există.

R
4.2
2021Drama90 minVezi Filmul