HD_RO5.7Don’t Blame Karma!

Don’t Blame Karma!

Eforturile Sarei, o creatoare de modă frustrată care dă vina pe karma pentru ghinionul ei. Soarta o va pune față în față cu sora ei, Lucy, care se bucură de un noroc foarte diferit, și într-o serie de evenimente și reîntâlniri care o vor determina să ia o decizie radicală.

NR
5.7
2022Comedy85 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Eighth Clause

The Eighth Clause

Kat și Borja par a fi un cuplu perfect, dar, ca în orice căsnicie, păstrează secrete, minciuni și infidelități care vor ieși la iveală în noaptea în care sosește un vizitator neașteptat.

NR
5.7
2022Thriller80 minVezi Filmul
HD_RO5.7Cuarentones

Cuarentones

După ce împlinește 40 de ani, César este invitat la un concurs culinar în Cancun, dar o descoperire amară amenință să-i distrugă familia, precum și șansele de a câștiga concursul.

NR
5.7
2022Comedy81 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Exorcism of God

The Exorcism of God

Un preot american care lucrează în Mexic este considerat un sfânt de mulți enoriași locali. Cu toate acestea, din cauza unui exorcism greșit, el poartă un secret care îl mănâncă de viu până când are ocazia să-și înfrunte demonul pentru ultima dată.

NR
5.7
2022Horror98 minVezi Filmul
HD_RO6The Legend of La Llorona

The Legend of La Llorona

În timpul vacanței în Mexic, un cuplu descoperă că dispariția fiului lor este legată de un blestem supranatural.

R
6
2022Horror98 minVezi Filmul
HD_RO6.7Identifying Features

Identifying Features

Magdalena, o mamă în căutarea fiului ei dispărut, îl întâlnește pe Miguel, recent deportat din SUA și care își caută mama. Împreună, își croiesc drum prin peisajele pustii și neiertătoare pline de milițieni de la sud de graniță.

R
6.7
2020Drama95 minVezi Filmul
HD_RO5.7Grumpy Christmas

Grumpy Christmas

Patriarhul amar și morocănos Don Servando și familia sa călătoresc pentru a petrece Crăciunul cu Doña Alicia, o rudă care îi devine „nemesisul suprem”. Poate fi Crăciunul, dar Don Servando este hotărât să demonstreze tuturor că Doña Alicia este o persoană groaznică.

TV-MA
5.7
2021Comedy87 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD6Bandidas

Bandidas

Amplasat la sfârșitul secolului al XIX-lea. Când un baron tâlhar nemilos îi ia tot ceea ce prețuiesc, un țăran idealist și aspru și o moștenitoare sofisticată se lansează într-o căutare pentru dreptate, răzbunare... și câteva furturi bune.

PG-13
6
2006Action93 minVezi Filmul
HD_RO5.7El Hombre Búfalo

El Hombre Búfalo

Eric este un jurnalist care încetează să mai publice după o amenințare. Nicolasa îl convinge să investigheze un grup de oameni deposedați de pământurile și resursele lor. Eric pornește apoi într-o căutare a dreptății care îl conduce către o entitate mitologică.

TV-MA
5.7
2020Drama64minVezi Filmul
HD_RO8.1Prayers for the Stolen

Prayers for the Stolen

Într-un oraș de munte, unde cresc porumb și maci, fetele poartă tunsori băiețești și au ascunzișuri sub pământ pentru a scăpa de amenințarea de a fi furate.

TV-MA
8.1
2021Drama110 minVezi Filmul