👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO5.5The Takeover

The Takeover

Autoproclamatul hacker etic Mel Bandison se întoarce cu susul în jos atunci când oprește o breșă de date într-un autobuz high-tech care se conduce singur, care se întâmplă să închidă o rețea criminală internațională. Ea devine apoi o țintă și este încadrată cu un videoclip fals care „arată” că ucide pe cineva.

NR
5.5
2022Action87 minVezi Filmul
HD_RO5,7The Revelation

The Revelation

Șomerul Jacob se mută cu mama lui în vârstă la începutul blocării corona. El cade sub influența unui teoretician al conspirației pe internet și înnebunește încet.

NR
5,7
2022Thriller92 minVezi Filmul
HD_RO5.7Moloch

Moloch

Betriek locuiește la marginea unei turbării din nordul Olandei. Când ea și familia ei sunt atacate într-o noapte de un străin oarecare, Betriek își propune să găsească o explicație. Cu cât sapă mai mult, cu atât este mai convinsă că este vânată de ceva străvechi.

NR
5.7
2022Horror99 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Windmill Massacre

The Windmill Massacre

Jennifer, o australiancă care fuge de trecutul ei, ajunge în Amsterdam și, într-o încercare disperată de a se integra, se alătură unui autocar plin de turiști pentru un tur al vechilor mori de vânt din Olanda. Când autocarul se strică în mijlocul pustietății, ea și ceilalți turiști sunt nevoiți să se adăpostească într-un șopron dezafectat lângă o moară de vânt sinistră, unde un morar adorator al diavolului măcina oasele localnicilor în loc de grâne. Pe măsură ce membrii grupului încep să ...

NR
5.7
2016Drama85 minVezi Filmul
HD_RO7Captain Nova

Captain Nova

Un pilot de luptă călătorește înapoi în timp pentru a salva lumea viitoare de la dezastrul ecologic, dar un efect secundar o face din nou tânără și nimeni nu o ia în serios.

TV-MA
7
2021Adventure86 minVezi Filmul
HD_RO6.7The Devil’s Double

The Devil’s Double

O viziune înfiorătoare a Casei lui Saddam Hussein prinde viață prin ochii bărbatului care a fost forțat să devină dublul fiului sadic al lui Hussein.

R
6.7
2011Action109 minVezi Filmul
HD_RO7,9Huda’s Salon

Huda’s Salon

A woman whose visit to a hair salon turns into a nightmare when she is blackmailed by its owner.

R
7,9
2022Thriller91 minVezi Filmul
HD_ EN4.3Pirates Down the Street

Pirates Down the Street

Când sosirea unei familii de pirați zguduie un oraș de coastă, copiii de alături se oferă să-i ajute să se integreze și să lupte cu un rival amar.

NR
4.3
2020Family94 minVezi Filmul
HD_RO8.9Dead & Beautiful

Dead & Beautiful

Un grup de copii bogați tineri și răsfățați se transformă în vampiri după o noapte de ieșire, schimbându-și cursul vieții și creând o pană între ei.

TV-MA
8.9
2021Horror98 minVezi Filmul
HD_RO6.6Benedetta

Benedetta

La sfârșitul secolului al XVII-lea, cu ciuma care devasta pământul, Benedetta Carlini se alătură mănăstirii din Pescia, Toscana, ca novice. Capabil de la o vârstă fragedă să facă miracole, impactul Benedettei asupra vieții în comunitate este imediat și important.

TV-MA
6.6
2021Drama131 minVezi Filmul
HD_RO5.7Forever Rich

Forever Rich

Aceasta este povestea lui Richie și a călătoriei sale pentru a deveni cel mai mare artist rap din Țările de Jos. Într-o seară, este jefuit violent de un grup de adolescenți și își pierde cel mai prețuit bun: un ceas scump. Când imaginile jafului umilitor devin virale, reputația lui Richie, câștigată cu greu, este afectată.

R
5.7
2021Comedy89 minVezi Filmul
HD_RO6.7The East

The East

Un tânăr soldat olandez desfășurat pentru a suprima eforturile de independență de după cel de-al Doilea Război Mondial în colonia olandeză din Indonezia se află între datorie și conștiință atunci când se alătură echipei de elită a unui comandant din ce în ce mai nemilos.

NR
6.7
2020Drama137 minVezi Filmul
7.2The Forgotten Battle

The Forgotten Battle

Toamna anului 1944.În timpul bătăliei decisive de la Schelde din al Doilea Război Mondial, un pilot de avion plnor, un soldat nazist și o membră a Rezistenței își împletesc, în mod tragic, destinele. În bătălia sângeroasă, drumurile diferiților indivizi se încrucișează.

NR
7.2
2021Drama124 minVezi Filmul