HD_RO6.8Betrayed

Betrayed

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, milioane de evrei din întreaga Europă sunt deportați și uciși în lagărele de concentrare germane. Când trupele germane invadează Norvegia, evreii norvegieni se simt în siguranță și protejați. Dar antisemitismul nu cunoaște granițe și, pe măsură ce războiul se intensifică în Europa, situația se schimbă radical. Dintr-o dată, radiourile le sunt luate, pașapoartele le sunt ștampilate cu un J mare și, într-o zi, toți bărbații de peste 15 ani sunt ...

NR
6.8
2020Drama126 minVezi Filmul
HD_RO5.7Blasted

Blasted

Mikkel și Sebastian sunt prieteni din copilărie înstrăinați care, în timpul unei excursii de weekend la Hessdalen, vor trebui să lase deoparte diferențele dintre ei atunci când toți cei din jurul lor se vor transforma în sclavi pentru un sinistru traficant de extratereștri.

NR
5.7
2022Comedy80 minVezi Filmul
HD_RO7,9The Innocents

The Innocents

Patru copii se împrietenesc în vacanțele de vară, iar în afara vederii adulților descoperă că au puteri ascunse. În timp ce își explorează noile abilități în pădurile și locurile de joacă din apropiere, jocul lor inocent ia o întorsătură întunecată și încep să se întâmple lucruri ciudate.

TV-MA
7,9
2021Drama117 minVezi Filmul
HD_RO7.3The Burning Sea

The Burning Sea

O platformă petrolieră se prăbușește dramatic pe coasta norvegiană, iar cercetătorii încearcă să afle ce s-a întâmplat când își dau seama că acesta este doar începutul a ceva și mai grav.

NR
7.3
2021Action104 minVezi Filmul
HD_RO5.4Three Wishes for Cinderella

Three Wishes for Cinderella

Refacere norvegiană a filmului ceh din 1973 „Trei dorințe pentru Cenușăreasa” de Václav Vorlícek.

NR
5.4
2021Family95 minVezi Filmul
HD_RO7.5Gritt

Gritt

Artista zbuciumată Gritt se luptă pentru relevanță și apartenență într-o societate neprimitoare, dar apoi trece printr-un proces de radicalizare în numele artei.

TV-MA
7.5
2021Drama118 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Mare

The Mare

Un tânăr se pierde încet, din ce în ce mai mult, într-o lume de vis și în propriile sale coșmaruri. Dar dacă visele sunt reale?

TV-MA
5.7
2020Horror74 minVezi Filmul
HD_RO6.7The Trip

The Trip

Un cuplu disfuncțional se îndreaptă spre o cabină îndepărtată pe malul lacului sub pretextul reconectarii, dar fiecare are planuri secrete pentru a-l ucide pe celălalt. Înainte de a-și putea îndeplini planurile respective, sosesc vizitatori neaștepți, iar cuplul se confruntă cu un pericol mai mare decât orice ar fi putut complot.

NR
6.7
2021Action113 minVezi Filmul
HD_RO5.8The Middle Man

The Middle Man

Când au loc o serie de accidente și decese, se angajează un mijlocas care să dea vestea proastă rudelor victimei.

NR
5.8
2021Comedy95 minVezi Filmul
HD_RO7.1Daniel

Daniel

HELD FOR RANSOM spune povestea adevărată a fotojurnalistului danez Daniel Rye, care a fost ținut ostatic timp de 398 de zile în Siria de către organizația teroristă ISIS împreună cu alți alți cetățeni străini, inclusiv jurnalistul american James Foley. Filmul urmărește lupta lui Daniel de a supraviețui în captivitate, prietenia lui cu James și coșmarul familiei Rye din Danemarca, în timp ce încearcă să facă tot ce le stă în putere pentru a-și salva fiul. În centrul acestei crize, îl găsim ...

TV-MA
7.1
2019Drama138 minVezi Filmul