­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO9.8Viking Wolf

Viking Wolf

Dup─â ce a fost martor─â la o crim─â grotesc─â la o petrecere din noul ei ora╚Ö, o adolescent─â ├«ncepe s─â aib─â viziuni ciudate ╚Öi dorin╚Ťe bizare.

R
9.8
2022Horror98 minVezi Filmul
HD_RO5.7Leave

Leave

O tânără femeie încearcă să își găsească originile după ce a fost abandonată de mică într-un cimitir, înfășurată într-o pânză cu simboluri satanice, dar pe măsură ce se apropie de răspunsuri, un spirit malefic îi spune să plece.

NR
5.7
2022Horror106 minVezi Filmul
HD_RO8.7Narvik

Narvik

Aprilie 1940. Ochii lumii sunt în Narvik, un orășel din nordul Norvegiei, o sursă de minereu de fier necesar mașinii de război a lui Hitler. În două luni de război aprig de iarnă, liderul german se confruntă cu prima sa înfrângere.

R
8.7
2022Action108 minVezi Filmul
HD_RO10Gold Run

Gold Run

Fredrik nu este cel mai curajos dintre oameni, dar acum se confruntă cu o mare responsabilitate și cu o sarcină enormă - de a îndepărta întreaga rezervă de aur norvegiană de la naziști în timpul invaziei Norvegiei.

NR
10
2022Action117 minVezi Filmul
HD_RO8.8Troll

Troll

Adânc în muntele Dovre, ceva gigantic se trezește după ce a fost prins timp de o mie de ani. Distrugând totul în cale, creatura se apropie cu pași repezi de capitala Norvegiei. Dar cum să oprești ceva despre care credeai că există doar în folclorul norvegian?

PG-13
8.8
2022Action103 minVezi Filmul
HD_RO8.5Royalteen

Royalteen

O adolescent─â se lupt─â s─â-╚Öi p─âstreze trecutul plin de scandal ╚Öi un mare secret pentru a nu ie╚Öi atunci c├ónd ├«ncepe o poveste de dragoste improbabil─â cu prin╚Ťul mo╚Ötenitor.

R
8.5
2022Drama107 minVezi Filmul
HD_RO6.8Betrayed

Betrayed

├Än timpul celui de-al Doilea R─âzboi Mondial, milioane de evrei din ├«ntreaga Europ─â sunt deporta╚Ťi ╚Öi uci╚Öi ├«n lag─ârele de concentrare germane. C├ónd trupele germane invadeaz─â Norvegia, evreii norvegieni se simt ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi proteja╚Ťi. Dar antisemitismul nu cunoa╚Öte grani╚Ťe ╚Öi, pe m─âsur─â ce r─âzboiul se intensific─â ├«n Europa, situa╚Ťia se schimb─â radical. Dintr-o dat─â, radiourile le sunt luate, pa╚Öapoartele le sunt ╚Ötampilate cu un J mare ╚Öi, ├«ntr-o zi, to╚Ťi b─ârba╚Ťii de peste 15 ani sunt ...

NR
6.8
2020Drama126 minVezi Filmul
HD_RO5.7Blasted

Blasted

Mikkel ╚Öi Sebastian sunt prieteni din copil─ârie ├«nstr─âina╚Ťi care, ├«n timpul unei excursii de weekend la Hessdalen, vor trebui s─â lase deoparte diferen╚Ťele dintre ei atunci c├ónd to╚Ťi cei din jurul lor se vor transforma ├«n sclavi pentru un sinistru traficant de extratere╚Ötri.

NR
5.7
2022Comedy80 minVezi Filmul
HD_RO7,9The Innocents

The Innocents

Patru copii se ├«mprietenesc ├«n vacan╚Ťele de var─â, iar ├«n afara vederii adul╚Ťilor descoper─â c─â au puteri ascunse. ├Än timp ce ├«╚Öi exploreaz─â noile abilit─â╚Ťi ├«n p─âdurile ╚Öi locurile de joac─â din apropiere, jocul lor inocent ia o ├«ntors─âtur─â ├«ntunecat─â ╚Öi ├«ncep s─â se ├«nt├ómple lucruri ciudate.

TV-MA
7,9
2021Drama117 minVezi Filmul
HD_RO7.3The Burning Sea

The Burning Sea

O platformă petrolieră se prăbușește dramatic pe coasta norvegiană, iar cercetătorii încearcă să afle ce s-a întâmplat când își dau seama că acesta este doar începutul a ceva și mai grav.

NR
7.3
2021Action104 minVezi Filmul
HD_RO5.4Three Wishes for Cinderella

Three Wishes for Cinderella

Refacere norvegian─â a filmului ceh din 1973 ÔÇ×Trei dorin╚Ťe pentru Cenu╚Ö─âreasaÔÇŁ de V├íclav Vorl├şcek.

NR
5.4
2021Family95 minVezi Filmul
HD_RO7.5Gritt

Gritt

Artista zbuciumat─â Gritt se lupt─â pentru relevan╚Ť─â ╚Öi apartenen╚Ť─â ├«ntr-o societate neprimitoare, dar apoi trece printr-un proces de radicalizare ├«n numele artei.

TV-MA
7.5
2021Drama118 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Mare

The Mare

Un tânăr se pierde încet, din ce în ce mai mult, într-o lume de vis și în propriile sale coșmaruri. Dar dacă visele sunt reale?

TV-MA
5.7
2020Horror74 minVezi Filmul
HD_RO6.7The Trip

The Trip

Un cuplu disfunc╚Ťional se ├«ndreapt─â spre o cabin─â ├«ndep─ârtat─â pe malul lacului sub pretextul reconectarii, dar fiecare are planuri secrete pentru a-l ucide pe cel─âlalt. ├Änainte de a-╚Öi putea ├«ndeplini planurile respective, sosesc vizitatori nea╚Ötep╚Ťi, iar cuplul se confrunt─â cu un pericol mai mare dec├ót orice ar fi putut complot.

NR
6.7
2021Action113 minVezi Filmul
HD_RO5.8The Middle Man

The Middle Man

Când au loc o serie de accidente și decese, se angajează un mijlocas care să dea vestea proastă rudelor victimei.

NR
5.8
2021Comedy95 minVezi Filmul
HD_RO7.1Daniel

Daniel

HELD FOR RANSOM spune povestea adev─ârat─â a fotojurnalistului danez Daniel Rye, care a fost ╚Ťinut ostatic timp de 398 de zile ├«n Siria de c─âtre organiza╚Ťia terorist─â ISIS ├«mpreun─â cu al╚Ťi al╚Ťi cet─â╚Ťeni str─âini, inclusiv jurnalistul american James Foley. Filmul urm─âre╚Öte lupta lui Daniel de a supravie╚Ťui ├«n captivitate, prietenia lui cu James ╚Öi co╚Ömarul familiei Rye din Danemarca, ├«n timp ce ├«ncearc─â s─â fac─â tot ce le st─â ├«n putere pentru a-╚Öi salva fiul. ├Än centrul acestei crize, ├«l g─âsim ...

TV-MA
7.1
2019Drama138 minVezi Filmul