­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5.7The Reef: Stalked

The Reef: Stalked

După uciderea surorii sale, Nic, sora ei mai mică și doi prieteni caută alinare printr-o aventură cu caiacul pe o insulă din Pacific. După câteva ore de călătorie, femeile sunt urmărite de un rechin și trebuie să se unească, să-și înfrunte temerile și să se salveze reciproc..

NR
5.7
2022Horror89 minVezi Filmul
HD_RO3.6The Jungle

The Jungle

O pisic─â mare de protec╚Ťie a mediului ╚Öi fratele s─âu cineast c─âl─âtoresc ├«n jungla indonezian─â pentru a g─âsi ╚Öi documenta leopardul din Java, rar ╚Öi pe cale de dispari╚Ťie. Pe m─âsur─â ce c─âl─âtoresc din ce ├«n ce mai ad├ónc ├«n jungl─â, ├«╚Öi dau seama c─â sunt urm─âri╚Ťi de un pr─âd─âtor mortal.

R
3.6
2013Horror84 minVezi Filmul
HD_RO5.1Black Water: Abyss

Black Water: Abyss

Un cuplu iubitor de aventur─â ├«╚Öi convinge prietenii s─â exploreze un sistem de pe╚Öteri ├«ndep─ârtat, neexplorat, ├«n p─âdurile din Australia de Nord. Cu o furtun─â tropical─â care se apropie, ei coboar─â ├«n gura pe╚Öterii, dar c├ónd pe╚Öterile ├«ncep s─â se inunde, tensiunile cresc pe m─âsur─â ce nivelul de oxigen scade ╚Öi prietenii se trezesc prin╚Öi. Necunoscut pentru ei, furtuna a adus ╚Öi o hait─â de crocodili periculo╚Öi ╚Öi ├«nfometa╚Ťi.

NR
5.1
2020Adventure98 minVezi Filmul
HD_RO5.7The ABCs of Death

The ABCs of Death

Un film de antologie ambi╚Ťios cu segmente regizate de dou─â duzini de talente de top din lume ├«n filmul de gen contemporan. Inspirat de c─âr╚Ťile educa╚Ťionale ABC pentru copii, filmul cuprinde 26 de capitole individuale, fiecare condus─â de un regizor diferit c─âruia i-a fost atribuit─â o liter─â a alfabetului. Regizorilor li s-a dat apoi voie liber─â ├«n alegerea unui cuv├ónt pentru a crea o poveste care implic─â moartea.

NR
5.7
2013Horror123 minVezi Filmul