HD_RO6Asking For It

Asking For It

După ce chelnerița Joey este agresată sexual după o întâlnire cu vechiul ei prieten Mike, ea se împrietenește cu străinul misterios Regina. Regina o prezintă în The Cherry Bombers, o bandă de femei, inclusiv Beatrice, Lily, Sal, Jett, Angie și Fala. Cu toții suferind de traume din trecut, împreună luptă împotriva unei societăți misogine, țintind băieți violenți de frați, o forță de poliție coruptă de traficanți de persoane condusă de șeriful Morel și periculosul grup de dreapta MFM (Prima ...

NR
6
2022Action97 minVezi Filmul
HD_RO7.8The Princess Switch 3: Romancing the Star

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Când o relicvă de neprețuit este furată, Regina Margareta și Prințesa Stacy solicită din nou ajutorul verișoarei îndrăznețe, asemănătoare lui Margaret, Fiona, care face echipă cu un bărbat misterios din trecutul ei pentru a o recupera, reaprinzând scânteile unei iubiri romante de Crăciun și rezultând în o schimbare foarte neașteptată.

NR
7.8
2021Comedy106 minVezi Filmul
HD_RO7.8The Princess Switch: Switched Again

The Princess Switch: Switched Again

Când ducesa Margaret moștenește în mod neașteptat tronul și se lovește de o situație dificilă cu Kevin, depinde de Stacy să salveze cu o zi înainte ca o nouă petrecăreasă Fiona să le dejuteze planurile.

G
7.8
2020Comedy97 minVezi Filmul
HD_RO7.1The Princess Switch

The Princess Switch

Când un brutar cu picioarele pe pământ din Chicago și o prințesă care va fi în curând descoperă că arată ca niște gemeni, ei pun la cale un plan de Crăciun pentru a face schimb de locuri.

PG
7.1
2018Romance101 minVezi Filmul