HD_RO4.9Tiger Raid

Tiger Raid

În timp ce se află într-o misiune ascunsă, doi mercenari cu sânge rece formează o legătură puțin probabilă, în timp ce alergă prin deșert în toiul nopții. Când lumea lor violentă și disperată implodește, atrocitățile din trecut ies la suprafață amenințănd să-i sfâșie pe fiecare dintre ei.

NR
4.9
2016Thriller92 minVezi Filmul
HD_RO5.2Prisoners of the Ghostland

Prisoners of the Ghostland

În orașul de frontieră perfid, Samurai Town, un tâlhar de bănci nemilos este scos din închisoare de către bogatul războinic Guvernatorul, a cărui nepoată adoptivă Bernice a dispărut. Guvernatorul oferă prizonierului libertatea sa în schimbul recuperării fugarului. Îmbrăcat într-un costum de piele care se va autodistruge în cinci zile, banditul pornește într-o călătorie pentru a găsi tânăra femeie – și propriul său drum spre mântuire.

NR
5.2
2021Action103 minVezi Filmul
HD_RO5.1Settlers

Settlers

Remmy și părinții ei, refugiați de pe Pământ, și-au găsit pacea la periferia marțiană până când străinii apar pe dealurile dincolo de ferma lor. Povestit ca un triptic, filmul o urmărește pe Remmy în timp ce se luptă să supraviețuiască într-un peisaj neliniștit.

TV-MA
5.1
2021Science Fiction104 minVezi Filmul
5.5Prisoners of the Ghostland

Prisoners of the Ghostland

In the treacherous frontier city of Samurai Town, a ruthless bank robber is sprung from jail by wealthy warlord The Governor, whose adopted granddaughter Bernice has gone missing. The Governor offers the prisoner his freedom in exchange for retrieving the runaway. Strapped into a leather suit that will self-destruct within five days, the bandit sets off on a journey to find the young woman—and his own path to redemption.

NR
5.5
2021Action103 minVezi Filmul