👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO7.7Spirited

Spirited

În fiecare Ajun, Fantoma Cadoului de Crăciun selectează un suflet întunecat pentru a fi reformat printr-o vizită a trei spirite. Dar în acest sezon, a ales Scrooge greșit. Clint Briggs întoarce situația față de gazda lui fantomatică până când Present se trezește reexaminându-și propriul trecut, prezent și viitor.

PG-13
7.7
2022Comedy127 minVezi Filmul
HD_RO7.2The Adam Project

The Adam Project

După ce a aterizat accidental în 2022, pilotul de luptă care călătorește în timp Adam Reed face echipă cu eul său de 12 ani într-o misiune de salvare a viitorului.

PG-13
7.2
2022Adventure106 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD7.6Familia Crood: Vremuri noi

Familia Crood: Vremuri noi

În căutarea unui habitat mai sigur, familia preistorică Crood descoperă un paradis idilic, înconjurat de ziduri, care îndeplinește toate nevoile sale. Din păcate, ei trebuie să învețe și să trăiască cu Bettermans -- o familie care se află la câțiva pași deasupra Croods pe scara evolutivă. Pe măsură ce tensiunile între noii vecini încep să crească, o nouă amenințare propulsează în curând ambele clanuri într-o aventură epică care le obligă să-și îmbrățișeze diferențele, să își tragă putere ...

PG
7.6
2020Adventure95 minVezi Filmul
HD_RO7.5Red Notice

Red Notice

O notificare roșie emisă de Interpol este o alertă globală pentru a vâna și captura cei mai căutați din lume. Dar când un furt îndrăzneț îl reunește pe cel mai înalt profil al FBI și doi criminali rivali, nu se știe ce se va întâmpla.

PG-13
7.5
2021Action116 minVezi Filmul
HD_RO7.8Free Guy

Free Guy

Un casier de bancă numit Guy își dă seama că este un personaj de fundal într-un joc video în lume deschisă numit Free City, care va fi în curând offline.

PG-13
7.8
2021Action115 minVezi Filmul
HD_RO7.8Hitman’s Wife’s Bodyguard

Hitman’s Wife’s Bodyguard

Cel mai letal cuplu ciudat din lume – bodyguardul Michael Bryce și asasinul Darius Kincaid – se întorc într-o altă misiune care pune viața în pericol. Încă fără licență și aflat sub control, Bryce este forțat să intre în acțiune de soția și mai volatilă a lui Darius, infamul internațional cu artista Sonia Kincaid. În timp ce Bryce este împins peste margine de cei mai periculoși apărați ai săi, cei trio-i trec peste cap într-un complot global și în curând descoperă că ei sunt toți cei care ...

R
7.8
2021Action117 minVezi Filmul