HD_RO4.75Stowaway

Stowaway

O petrecăreț tenace luptă pentru a supraviețui după ce trei hoți i-au luat iahtul de lux. Incapabilă de a scăpa și prinsă pe iaht în marea liberă, prada devine vânătoarea, în timp ce ea întoarce situația împotriva intrușilor și ia lucrurile în propriile mâini.

NR
4.75
2022Action84 minVezi Filmul
HD_RO5.71Up

1Up

După ce Valerie Lee renunță la echipa de sporturi electronice de la facultate, ea își dă seama rapid că decizia ei vine cu prețul bursei de studiu. Valerie descoperă în curând o portiță de salvare a viitorului ei universitar, dacă poate găsi un antrenor și poate forma o echipă nouă, de calibru universitar, capabilă să ajungă la finala de stat.

R
5.7
2022Comedy100 minVezi Filmul
HD_RO5.9SAS: Red Notice

SAS: Red Notice

Un soldat SAS care nu este de serviciu, Tom Buckingham, trebuie să contracareze un atac terorist asupra unui tren care trece prin Tunelul Mânecii. Pe măsură ce acțiunea escaladează în tren, evenimentele au loc pe coridoarele puterii, care pot face diferența dacă Buckingham și pasagerii civili reușesc să iasă din tunel în viață.

TV-MA
5.9
2021Action120 minVezi Filmul
HD_RO5.9The Doorman

The Doorman

O fostă marine devenită portar într-un clădire de lux din New York trebuie să depășească deșteptul și să lupte împotriva unui grup de hoți de artă și a liderului lor nemilos – în timp ce se străduiește să protejeze familia surorii sale. Pe măsură ce hoții devin din ce în ce mai disperați și violenți, portarul face apel la abilitățile ei de luptă pentru a pune capăt confruntării.

R
5.9
2020Action97 minVezi Filmul
HD_RO5.9Vanquish

Vanquish

Victoria este o tânără mamă care încearcă să-și lase trecutul întunecat de curier rus de droguri în spatele ei, dar polițistul în retragere Damon o obligă pe Victoria să-și facă dorința ținându-și fiica ostatică. Acum, Victoria trebuie să folosească pistoale, curajul și o motocicletă pentru a elimina o serie de gangsteri violenți – altfel s-ar putea să nu-și mai vadă copilul.

R
5.9
2021Action96 minVezi Filmul