👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO5.7Jack Brooks: Monster Slayer

Jack Brooks: Monster Slayer

În copilărie, Jack Brooks a asistat la uciderea brutală a familiei sale. Acum, tânăr, se luptă cu o iubită necăjită, ședințe de terapie care nu rezolvă nimic și cursuri nocturne care abia îi țin interesul. După ce a dezlănțuit un blestem străvechi, profesorul lui Jack trece printr-o transformare în ceva nu tocmai uman, iar Jack este forțat să se confrunte cu niște demoni vechi... împreună cu câțiva noi.

R
5.7
2007Action85 minVezi Filmul
HD_RO5.9Choose or Die

Choose or Die

În căutarea unui premiu nerevendicat de 125.000 de dolari, un absolvent de facultate care abandonează facultatea decide să joace un joc obscur de supraviețuire pe computer din anii 1980. Dar jocul o blestemă, iar ea se confruntă cu alegeri periculoase și provocări care deformează realitatea. După o serie de momente neașteptat de terifiante, își dă seama că nu mai joacă pentru bani, ci pentru viața ei.

NR
5.9
2022Drama85 minVezi Filmul
HD_RO6.4New Nightmare

New Nightmare

În timp ce Heather Langenkamp se gândește să facă un alt film Coșmar pe Elm Street cu Wes Craven, fiul ei, Dylan, cade sub vraja legendarului răufăcător desfigurat Freddy Krueger. În cele din urmă, Langenkamp trebuie să se confrunte cu spiritul demonic al lui Freddy pentru a salva sufletul lui Dylan.

R
6.4
1994Fantasy112 minVezi Filmul
HD_RO PART 55.4A Nightmare on Elm Street: The Dream Child

A Nightmare on Elm Street: The Dream Child

Alice, care a supraviețuit versiunii anterioare a seriei Nightmare, găsește că visele de moarte ale lui Freddy Krueger reîncep din nou. De data aceasta, ucigașul batjocoritor lovește mintea adormită a copilului nenăscut al Alicei. Intenția lui este să fie „născut din nou” în lumea reală. Singura care îl poate opri pe Freddy este mama lui moartă, dar poate Alice să-și elibereze spiritul la timp pentru a-și salva propriul fiu?

R
5.4
1989Horror89 minVezi Filmul
HD_RO PART 45.8A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master

Demonul de vis Freddy Krueger a reînviat de la moartea sa aparentă și îi urmărește rapid și îi ucide pe restul copiilor de pe strada Elm. Cu toate acestea, Kristen, care poate atrage pe alții în visele ei, își dorește abilitățile speciale prietenei ei Alice. Alice realizează curând că Freddy profită de acea putere necunoscută pentru a trage un nou grup de copii în domeniul său nenorocit.

R
5.8
1988Horror94 minVezi Filmul
HD_RO PART 36.6A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors

A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors

Au trecut mulți ani de când prima victimă a lui Freddy Krueger, Nancy, s-a întâlnit față în față cu Freddy și modurile sale sadice și malefice. Acum, Nancy a crescut; și-a lăsat coșmarurile înspăimântătoare în urmă și îi ajută pe adolescenți să-și facă față viselor. Păcat că Freddy a decis să-și anunțe întoarcerea invadând visele copiilor și speriendu-i să se sinucidă.

R
6.6
1987Horror96 minVezi Filmul
HD_RO PART 25.8A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge

O nouă familie se mută în casa de pe Elm Street și, în scurt timp, copiii au din nou coșmaruri despre ucigașul decedat Freddy Krueger. De data aceasta, Freddy încearcă să posede un adolescent pentru a provoca ravagii în lumea reală și poate fi depășit doar dacă iubita băiatului își poate stăpâni frica.

R
5.8
1985Horror87 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.3A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street

Adolescenții dintr-un oraș mic cad ca muștele, aparent în strânsoarea isteriei în masă care le provoacă sinuciderea. Fiica unui polițist, Nancy Thompson, urmărește cauza la agresorul de copii Fred Krueger, care a fost ars de viu de părinți furioși cu mulți ani în urmă. Krueger a revenit acum în visele copiilor ucigașilor săi, pretinzându-și viața ca răzbunare. Nancy și iubitul ei, Glen, trebuie să elaboreze un plan pentru a atrage monstrul din tărâmul coșmarurilor și în lumea reală...

R
7.3
1984Horror91 minVezi Filmul