­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5.5Trespass

Trespass

Kyle ╚Öi Sarah Miller le au de toate: o cas─â uria╚Ö─â ├«nchis─â pe ap─â, ma╚Öini de lux ╚Öi poten╚Ťialul de dragoste ├«n rela╚Ťia lor. Tocmai s-a ├«ntors dintr-o c─âl─âtorie de afaceri, iar fiica lor adolescent─â Avery se strecoar─â la o petrecere, c├ónd patru bandi╚Ťi ├«n uniforme de securitate ╚Öi m─â╚Öti de schi organizeaz─â o invazie a casei. Vor ceea ce este ├«n seif: numerar ╚Öi diamante. ├Än timp ce Kyle ├«i ├«mpiedic─â, ├«ncerc├ónd s─â negocieze pentru libertatea lui Sarah, intr─â ├«n joc liniile de falie din ...

R
5.5
2011Thriller91 minVezi Filmul
HD_RO7.3The Unbearable Weight of Massive Talent

The Unbearable Weight of Massive Talent

Ne├«mplinit din punct de vedere creativ ╚Öi confruntat cu ruina financiar─â, Nick Cage trebuie s─â accepte o ofert─â de 1 milion de dolari pentru a participa la ziua de na╚Ötere a unui super-fan periculos. Lucrurile iau o ├«ntors─âtur─â nea╚Öteptat─â atunci c├ónd Cage este recrutat de un agent CIA ╚Öi for╚Ťat s─â se ridice la ├«n─âl╚Ťimea propriei legende, canaliz├ónd cele mai iconice ╚Öi iubite personaje de pe ecran pentru a se salva pe sine ╚Öi pe cei dragi lui.

R
7.3
2022Action107 minVezi Filmul
HD_RO4.8The Humanity Bureau

The Humanity Bureau

În 2030, lumea se află într-o stare permanentă de recesiune economică și se confruntă cu probleme grave de mediu ca urmare a încălzirii globale.

R
4.8
2017Action94 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD7.6Familia Crood: Vremuri noi

Familia Crood: Vremuri noi

├Än c─âutarea unui habitat mai sigur, familia preistoric─â Crood descoper─â un paradis idilic, ├«nconjurat de ziduri, care ├«ndepline╚Öte toate nevoile sale. Din p─âcate, ei trebuie s─â ├«nve╚Ťe ╚Öi s─â tr─âiasc─â cu Bettermans -- o familie care se afl─â la c├ó╚Ťiva pa╚Öi deasupra Croods pe scara evolutiv─â. Pe m─âsur─â ce tensiunile ├«ntre noii vecini ├«ncep s─â creasc─â, o nou─â amenin╚Ťare propulseaz─â ├«n cur├ónd ambele clanuri ├«ntr-o aventur─â epic─â care le oblig─â s─â-╚Öi ├«mbr─â╚Ťi╚Öeze diferen╚Ťele, s─â ├«╚Öi trag─â putere ...

PG
7.6
2020Adventure95 minVezi Filmul
HD_RO5.2Prisoners of the Ghostland

Prisoners of the Ghostland

├Än ora╚Öul de frontier─â perfid, Samurai Town, un t├ólhar de b─ânci nemilos este scos din ├«nchisoare de c─âtre bogatul r─âzboinic Guvernatorul, a c─ârui nepoat─â adoptiv─â Bernice a disp─ârut. Guvernatorul ofer─â prizonierului libertatea sa ├«n schimbul recuper─ârii fugarului. ├Ämbr─âcat ├«ntr-un costum de piele care se va autodistruge ├«n cinci zile, banditul porne╚Öte ├«ntr-o c─âl─âtorie pentru a g─âsi t├ón─âra femeie ÔÇô ╚Öi propriul s─âu drum spre m├óntuire.

NR
5.2
2021Action103 minVezi Filmul
5.5Prisoners of the Ghostland

Prisoners of the Ghostland

In the treacherous frontier city of Samurai Town, a ruthless bank robber is sprung from jail by wealthy warlord The Governor, whose adopted granddaughter Bernice has gone missing. The Governor offers the prisoner his freedom in exchange for retrieving the runaway. Strapped into a leather suit that will self-destruct within five days, the bandit sets off on a journey to find the young womanÔÇöand his own path to redemption.

NR
5.5
2021Action103 minVezi Filmul