HD_RO5.5Trespass

Trespass

Kyle și Sarah Miller le au de toate: o casă uriașă închisă pe apă, mașini de lux și potențialul de dragoste în relația lor. Tocmai s-a întors dintr-o călătorie de afaceri, iar fiica lor adolescentă Avery se strecoară la o petrecere, când patru bandiți în uniforme de securitate și măști de schi organizează o invazie a casei. Vor ceea ce este în seif: numerar și diamante. În timp ce Kyle îi împiedică, încercând să negocieze pentru libertatea lui Sarah, intră în joc liniile de falie din ...

R
5.5
2011Thriller91 minVezi Filmul
HD_RO7.3The Unbearable Weight of Massive Talent

The Unbearable Weight of Massive Talent

Neîmplinit din punct de vedere creativ și confruntat cu ruina financiară, Nick Cage trebuie să accepte o ofertă de 1 milion de dolari pentru a participa la ziua de naștere a unui super-fan periculos. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când Cage este recrutat de un agent CIA și forțat să se ridice la înălțimea propriei legende, canalizând cele mai iconice și iubite personaje de pe ecran pentru a se salva pe sine și pe cei dragi lui.

R
7.3
2022Action107 minVezi Filmul
HD_RO4.8The Humanity Bureau

The Humanity Bureau

În 2030, lumea se află într-o stare permanentă de recesiune economică și se confruntă cu probleme grave de mediu ca urmare a încălzirii globale.

R
4.8
2017Action94 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD7.6Familia Crood: Vremuri noi

Familia Crood: Vremuri noi

În căutarea unui habitat mai sigur, familia preistorică Crood descoperă un paradis idilic, înconjurat de ziduri, care îndeplinește toate nevoile sale. Din păcate, ei trebuie să învețe și să trăiască cu Bettermans -- o familie care se află la câțiva pași deasupra Croods pe scara evolutivă. Pe măsură ce tensiunile între noii vecini încep să crească, o nouă amenințare propulsează în curând ambele clanuri într-o aventură epică care le obligă să-și îmbrățișeze diferențele, să își tragă putere ...

PG
7.6
2020Adventure95 minVezi Filmul
HD_RO5.2Prisoners of the Ghostland

Prisoners of the Ghostland

În orașul de frontieră perfid, Samurai Town, un tâlhar de bănci nemilos este scos din închisoare de către bogatul războinic Guvernatorul, a cărui nepoată adoptivă Bernice a dispărut. Guvernatorul oferă prizonierului libertatea sa în schimbul recuperării fugarului. Îmbrăcat într-un costum de piele care se va autodistruge în cinci zile, banditul pornește într-o călătorie pentru a găsi tânăra femeie – și propriul său drum spre mântuire.

NR
5.2
2021Action103 minVezi Filmul
5.5Prisoners of the Ghostland

Prisoners of the Ghostland

In the treacherous frontier city of Samurai Town, a ruthless bank robber is sprung from jail by wealthy warlord The Governor, whose adopted granddaughter Bernice has gone missing. The Governor offers the prisoner his freedom in exchange for retrieving the runaway. Strapped into a leather suit that will self-destruct within five days, the bandit sets off on a journey to find the young woman—and his own path to redemption.

NR
5.5
2021Action103 minVezi Filmul