HD_RO6.3Memory

Memory

Alex, un asasin de închiriat, descoperă că a devenit o țintă după ce refuză să îndeplinească o misiune pentru o organizație criminală periculoasă. Cu sindicatul crimei și FBI-ul în urmărire, Alex are abilitățile necesare pentru a rămâne în frunte, cu excepția unui singur lucru: se luptă cu o pierdere severă de memorie, care îi afectează fiecare mișcare. Alex trebuie să-și pună la îndoială fiecare acțiune și în cine poate avea încredere în cele din urmă.

R
6.3
2022Action114 minVezi Filmul
HD_RO6.8A Million Ways to Die in the West

A Million Ways to Die in the West

În timp ce un fermier laș începe să se îndrăgostească de noua femeie misterioasă din oraș, el trebuie să-și pună curajul la încercare când soțul ei, un pistoler notoriu, îi anunță sosirea.

R
6.8
2014Comedy116 minVezi Filmul
HD_RO5.6Blacklight

Blacklight

Liam Neeson joacă rolul lui Travis Block, un agent guvernamental umbrit care este specializat în îndepărtarea agenților ale căror acoperiri au fost expuse, descoperă o conspirație mortală în propriile sale rânduri, care atinge cele mai înalte eșaloane ale puterii.

PG-13
5.6
2022Action104 minVezi Filmul
HD_RO6.4Seraphim Falls

Seraphim Falls

Războiul civil s-a încheiat, dar colonelul Morsman Carver se află într-o ultimă misiune - să-l omoare pe Gideon, indiferent de ce este nevoie. Lansată de o împușcătură și împinsă de furie, urmărirea necruțătoare îi duce pe cei doi bărbați prin munți înghețați cu zăpadă și deșerturi aride, departe de confortul și codurile civilizației, în cele mai sângeroase adâncituri ale propriilor suflete.

R
6.4
2006Action115 minVezi Filmul