👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO5.5Dangerous Game: The Legacy Murders

Dangerous Game: The Legacy Murders

O reuniune de familie într-un conac îndepărtat ia o întorsătură letală atunci când sunt prinși înăuntru și forțați să joace un joc de supraviețuire mortal în care doar unul va scăpa în viață.

R
5.5
2022Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO5.7WifeLike

WifeLike

Nick, un fotograf talentat care este nou în Los Angeles, se îndrăgostește rapid de Tessa, o tânără cu spirit liber, care nu mai este fermecată de oraș. Lumile lor sunt răsturnate când ea îi cere să facă inimaginabilul, ceea ce îl duce la descoperirea unui adevăr întunecat, forțându-i pe calea răzbunării și distrugerii.

R
5.7
2022Science Fiction106 minVezi Filmul
HD_RO7.6The Good Neighbor

The Good Neighbor

O seară de coșmar are loc pentru David, un fost jurnalist din New York Times, când el și ciudatul său vecin Robert, au lovit accidental o fată pe bicicleta ei. Bâzâit și dezorientat, David îl lasă pe Robert să-l convingă să fugă de la fața locului și să o lase pe fată ca moartă, pentru a-și proteja cariera. Robert nu dă dovadă de remuşcări, iar în numele prieteniei face lucruri de nespus pentru a proteja secretul. Acum, că poliția îl caută pe ucigașul care l-a lovit și fugit, lucrurile ...

R
7.6
2022Thriller97 minVezi Filmul
HD_RO5.3Edge of the World

Edge of the World

Biopic despre Sir James Brooke, aventurierul britanic care a devenit rege al Sarawakului în anii 1840 și s-a îmbarcat într-o cruciadă de o viață pentru a pune capăt pirateriei și vânătoarei de capete - doar pentru a fi el însuși acuzat de crimă și piraterie.

NR
5.3
2021Adventure104 minVezi Filmul
HD_RO5.7Hide and Seek

Hide and Seek

Când un om de afaceri bogat urmărește o pistă pentru a-și găsi fratele dispărut, el se scufundă cu capul înainte într-o lume interlopă întortocheată de squatters și vagabonzi, care amenință să-și sfâșie familia în timp ce se străduiește să-și mențină sănătatea mintală.

R
5.7
2021Thriller84 minVezi Filmul
HD_RO5.1Edge of the World

Edge of the World

Biopic despre Sir James Brooke, aventurierul britanic care a devenit rege al Sarawakului în anii 1840 și s-a îmbarcat într-o cruciadă de-a lungul vieții pentru a pune capăt pirateriei și vânătoarei de capete - doar pentru a fi el însuși acuzat de crimă și piraterie.

5.1
2021Adventure104 minVezi Filmul
HD_RO6.9American Night

American Night

Un neo-noir plasat în lumea coruptă a artei contemporane din New York, unde comerciantul de artă John Kaplan și nemilosul șef al mafiei din New York, Michael Rubino, luptă pentru bani, artă, putere și dragoste.

R
6.9
2021Action123 minVezi Filmul
HD_RO4.9The Survivalist

The Survivalist

La un an și jumătate după căderea civilizației de la un focar de virus, un fost agent FBI este obligat să protejeze o tânără, care este imună la boală, de o bandă periculoasă care o vânează condusă de un psihopat care crede că va folosi ea să salveze lumea.

R
4.9
2021Action90 minVezi Filmul
6.4Yakuza Princess

Yakuza Princess

În Brazilia, Akemi află că este moștenitoarea imperiului Yakuza. Imediat după aceea, destinul ei intră într-o spirală de violență și mister, unde un gaijin (străin) care a protejat-o tot acest timp, Shirô, ar fi putut fi trimis să o omoare.

R
6.4
2021Action112 minVezi Filmul