­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO PART 27.2Satyameva Jayate 2

Satyameva Jayate 2

Satya Azad, un ministru de interne integru, vrea s─â cure╚Ťe ╚Ťara de corup╚Ťie cu proiectul s─âu de lege anticorup╚Ťie. Cu toate acestea, nu reu╚Öe╚Öte s─â ob╚Ťin─â suficiente voturi "pentru", nu numai din partea alia╚Ťilor s─âi, ci ╚Öi din partea so╚Ťiei sale Vidya, membr─â a opozi╚Ťiei, care voteaz─â "nu" ├«n Vidhan Sabha. Atunci c├ónd ├«n ora╚Ö au loc c├óteva crime ├«nfior─âtoare, ACP Jay Azad este chemat pentru a-l prinde pe criminal, f─âr─â a ╚Ťine cont de motivul acestuia.

NR
7.2
2021Action141 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.2Satyameva Jayate

Satyameva Jayate

DCP Shivansh a fost ├«ns─ârcinat s─â ├«l prind─â pe Vir, cel care se afl─â ├«n spatele crimelor poli╚Ťi╚Ötilor din ora╚Ö. Am├óndoi sunt ├«n cele din urm─â ├«mpotriva aceluia╚Öi inamic, dar sunt diviza╚Ťi de o linie fin─â, legea.

NR
7.2
2018Action142 minVezi Filmul
HD_RO7.6Attack

Attack

În timp ce Parlamentul este asediat, primul super soldat indian, Arjun Shergill, este însărcinat să pună mâna pe teroriști la timp, să-l salveze pe prim-ministru din ghearele lor și să împiedice explozia unei bombe murdare care să distrugă Delhi. Va reuși Arjun să-și îndeplinească misiunea?

NR
7.6
2022Action123 minVezi Filmul
HD_RO6.6Madras Cafe

Madras Cafe

Un agent de informa╚Ťii indian c─âl─âtore╚Öte pe o insul─â de coast─â distrus─â de r─âzboi pentru a distruge un grup de rebeli hot─âr├ót ╚Öi ├«nt├ólne╚Öte un jurnalist pasionat.

TV-MA
6.6
2013Action130 minVezi Filmul