­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO10Glorious

Glorious

Dup─â o desp─âr╚Ťire, Wes ajunge la un popas izolat. Se treze╚Öte ├«ncuiat ├«n baie cu o figur─â misterioas─â care vorbe╚Öte dintr-o cabin─â adiacent─â. Cur├ónd, Wes ├«╚Öi d─â seama c─â este implicat ├«ntr-o situa╚Ťie mai teribil─â dec├ót ╚Öi-ar putea imagina.

NR
10
2022Fantasy79 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD6.8Seal Team

Seal Team

Dup─â ce cel mai bun prieten al s─âu este ucis ├«ntr-un atac de rechini, Quinn, o foc─â iubitoare, dar tenace, formeaz─â o ECHIP─é SEAL pentru a lupta ├«mpotriva unei bande de rechini care dep─â╚Öe╚Öte cartierul. Dar aceast─â trup─â vesel─â de foci interna╚Ťionale nu este deloc preg─âtit─â pentru o astfel de misiune. Ei caut─â ajutorul unui combatant mult mai priceput, Claggart, dar nici m─âcar trucurile ╚Öi r─âsturn─ârile lui nu ├«i pot pune pe ace╚Öti b─âie╚Ťi ├«n form─â. Cu toate acestea, cu pu╚Ťin─â ingeniozitate, ...

NR
6.8
2021Animation98 minVezi Filmul
HD_RO6.9Being the Ricardos

Being the Ricardos

Urmărește pe Lucille Ball și Desi Arnaz în timp ce se confruntă cu o criză care le-ar putea pune capăt carierei și alta care le-ar putea pune capăt căsniciei.

R
6.9
2021Drama132 minVezi Filmul
HD_RO8.1The Tomorrow War

The Tomorrow War

Lumea este uluit─â c├ónd un grup de c─âl─âtori ├«n timp sosesc din anul 2051 pentru a transmite un mesaj urgent: Treizeci de ani ├«n viitor, omenirea pierde un r─âzboi global ├«mpotriva unei specii extraterestre mortale. Singura speran╚Ť─â de supravie╚Ťuire este ca solda╚Ťii ╚Öi civilii din prezent s─â fie transporta╚Ťi ├«n viitor ╚Öi s─â se al─âture luptei. Printre cei recruta╚Ťi se num─âr─â ╚Öi profesorul de liceu ╚Öi familist Dan Forester. Hot─âr├ót s─â salveze lumea pentru t├ón─âra sa fiic─â, Dan face echip─â cu un ...

PG-13
8.1
2021Action138 minVezi Filmul
HD_RO6.821 Bridges

21 Bridges

Un detectiv al poli╚Ťiei din New York este ├«mpins ├«ntr-o v├ón─âtoare de oameni ├«n tot ora╚Öul pentru o pereche de uciga╚Öi de poli╚Ťi╚Öti dup─â ce a descoperit o conspira╚Ťie masiv─â ╚Öi nea╚Öteptat─â. Pe m─âsur─â ce noaptea se desf─â╚Öoar─â, liniile devin ├«nce╚Ťo╚Öate cu privire la cine urm─âre╚Öte ╚Öi cine ├«l urm─âre╚Öte.

TV-MA
6.8
2019Action99 minVezi Filmul