­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5,7The Inhabitant

The Inhabitant

Ca orice alt─â adolescent─â, Tara tocmai supravie╚Ťuie╚Öte liceului ÔÇô totu╚Öi tat─âl ei ╚Öi mama ei par ciudat de distan╚Ťa╚Ťi. ├Än mijlocul unei gropi de crime ├«ngrozitoare cu topor, Tara vede entit─â╚Ťi terifiante, for╚Ť├ónd-o s─â-╚Öi pun─â la ├«ndoial─â propria s─ân─âtate mental─â ╚Öi str─âmo╚Öi ╚Öocant.

NR
5,7
2022Thriller80 minVezi Filmul
HD_RO4.8Gone in the Night

Gone in the Night

La sosirea la o caban─â izolat─â ├«n p─âdurile de sequoia, Kath ╚Öi prietenul ei g─âsesc un cuplu misterios mai t├ón─âr deja acolo - se pare c─â ├«nchirierea a fost rezervat─â de dou─â ori. Ei decid s─â ├«mpart─â cabana cu ace╚Öti str─âini p├ón─â a doua zi diminea╚Ť─â, dar prietenul ei dispare ├«mpreun─â cu t├ón─âra, ceea ce o trimite pe Kath ├«ntr-o spiral─â pentru a g─âsi o explica╚Ťie pentru desp─âr╚Ťirea lor brusc─â - dar adev─ârul este mult mai ciudat dec├ót ╚Öi-ar fi putut imagina.

NR
4.8
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Section Eight

Section Eight

Dup─â ce a r─âzbunat uciderea familiei sale, un fost soldat este scos din ├«nchisoare ╚Öi recrutat de o agen╚Ťie guvernamental─â obscur─â.

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Agent Game

Agent Game

Un ofi╚Ťer CIA devine ╚Ťinta unei opera╚Ťiuni de extr─âdare dup─â ce a fost f─âcut ╚Ťap isp─â╚Öitor pentru moartea unei persoane interogate.

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.8Umma

Umma

Amanda ╚Öi fiica ei tr─âiesc o via╚Ť─â lini╚Ötit─â la o ferm─â american─â, dar c├ónd r─âm─â╚Öi╚Ťele mamei ei ├«nstr─âinate sosesc din Coreea, Amanda este b├óntuit─â de teama de a se transforma ├«n propria mam─â.

PG-13
5.8
2022Horror83 minVezi Filmul
HD_RO5.7Christmas is Cancelled

Christmas is Cancelled

Tat─âl Emmei ╚Öi prietenul ei de liceu ├«ncep s─â se ├«nt├ólneasc─â, a╚Öa c─â ea porne╚Öte ├«ntr-o misiune de a desp─âr╚Ťi cuplul fericit.

NR
5.7
2021Comedy95 minVezi Filmul
HD_RO7.2Montford: The Chickasaw Rancher

Montford: The Chickasaw Rancher

Un om Chickasaw supravie╚Ťuie╚Öte unor mari greut─â╚Ťi ╚Öi tragedie pentru a ├«ntemeia un vast imperiu fermier de-a lungul celebrei autostr─âzi pentru vite din Vestul american.

TV-MA
7.2
2021Drama96 minVezi Filmul
HD_RO4.7The Blazing World

The Blazing World

├Änc─â de c├ónd Margaret avea ╚Öase ani, a fost b├óntuit─â de amintirea c─â ╚Öi-a v─âzut sora ├«nec├óndu-se ├«n timpul unei lupte explozive ├«ntre p─ârin╚Ťi. Ca o t├ón─âr─â femeie, ea alunec─â mai departe ├«n via╚Ťa ei interioar─â r─âsucit─â, afl├óndu-se ├«n cele din urm─â pe marginea sinuciderii. Printr-o c─âl─âtorie epic─â pe coridoarele cele mai ├«nnebunite ╚Öi mai ├«nfrico╚Ö─âtoare ale imagina╚Ťiei sale, ea ├«ncearc─â s─â exorcizeze demonii ├«mping├ónd-o din ce ├«n ce mai aproape de margine.

NR
4.7
2021Adventure101 minVezi Filmul