HD_RO4.8Gone in the Night

Gone in the Night

La sosirea la o cabană izolată în pădurile de sequoia, Kath și prietenul ei găsesc un cuplu misterios mai tânăr deja acolo - se pare că închirierea a fost rezervată de două ori. Ei decid să împartă cabana cu acești străini până a doua zi dimineață, dar prietenul ei dispare împreună cu tânăra, ceea ce o trimite pe Kath într-o spirală pentru a găsi o explicație pentru despărțirea lor bruscă - dar adevărul este mult mai ciudat decât și-ar fi putut imagina.

NR
4.8
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Section Eight

Section Eight

După ce a răzbunat uciderea familiei sale, un fost soldat este scos din închisoare și recrutat de o agenție guvernamentală obscură.

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Agent Game

Agent Game

Un ofițer CIA devine ținta unei operațiuni de extrădare după ce a fost făcut țap ispășitor pentru moartea unei persoane interogate.

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.8Umma

Umma

Amanda și fiica ei trăiesc o viață liniștită la o fermă americană, dar când rămășițele mamei ei înstrăinate sosesc din Coreea, Amanda este bântuită de teama de a se transforma în propria mamă.

PG-13
5.8
2022Horror83 minVezi Filmul
HD_RO5.7Christmas is Cancelled

Christmas is Cancelled

Tatăl Emmei și prietenul ei de liceu încep să se întâlnească, așa că ea pornește într-o misiune de a despărți cuplul fericit.

NR
5.7
2021Comedy95 minVezi Filmul
HD_RO7.2Montford: The Chickasaw Rancher

Montford: The Chickasaw Rancher

Un om Chickasaw supraviețuiește unor mari greutăți și tragedie pentru a întemeia un vast imperiu fermier de-a lungul celebrei autostrăzi pentru vite din Vestul american.

TV-MA
7.2
2021Drama96 minVezi Filmul
HD_RO4.7The Blazing World

The Blazing World

Încă de când Margaret avea șase ani, a fost bântuită de amintirea că și-a văzut sora înecându-se în timpul unei lupte explozive între părinți. Ca o tânără femeie, ea alunecă mai departe în viața ei interioară răsucită, aflându-se în cele din urmă pe marginea sinuciderii. Printr-o călătorie epică pe coridoarele cele mai înnebunite și mai înfricoșătoare ale imaginației sale, ea încearcă să exorcizeze demonii împingând-o din ce în ce mai aproape de margine.

NR
4.7
2021Adventure101 minVezi Filmul